Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

EuroTruck, SIA

Dzirnavu 12, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Kravas automašīnu un piekabju pārbūve. Izolētu kravas furgonu izgatavošana. Nepieciešamo agregātu uzstādīšana. Projektēšana, izstrāde un montāža uzvietas. 

Katra darba operācija tiek reģistrēta uzskaites sistēmā tā nodrošinot nepārtrauktu izsekojamību visa ražošanas procesa laikā.

Autoskola Mācies Braukt

Andreja 7/9, Ventspils LV-3601
Apraksts:

AUTOSKOLA MĀCIES BRAUKT apmācību var apgūt dažādās kategorijās. Sākot no mopēdu vadītājiem un motociklistiem, un beidzot ar vieglo automašīnu vadītājiem (gan automātisko gan mehānisko pārnesumu kārbu) un to piekabēm.

ZL.LV iesaka

Jumtu Eksperts

Mālkalnes prospekts 8, Ogre, Ogres nov., LV-5001
, jumiķu pakalpojumi, Jumtu segumu maiņa, nomaiņa, Celtniecības plēves, skārds, skārda izstādājumi, Auto

Latgāze, SIA

Bukmuižas 5A, Rēzekne, LV-4601
Apraksts: Uzņēmums ar stabilu reputāciju un pieredzi kopš 1991. gada. Betona aku grodi. Stiklinieku darbi.

Auto KS, SIA, Autoserviss

"Brandelītis", Brandeļi, Kocēnu pagasts, Valmieras nov., LV-4220
Apraksts:

Profesionāla pretkorozijas apstrāde ar zviedru iekārtām un materiāliem. Mašīnas apakšējās daļas plastmasas detaļu noņemšana, rūpīga mazgāšana, žāvēšana. Mašīnas aplīmēšana, apstrāde ar pretkorozijas ķīmiju, plastmasas detaļu salikšana. Darba apjoms no 2 līdz 3 dienām. Garantija.

Auto KS, SIA, Auto un piekabju tirdzniecība, noma

Mehanizācijas 4 - B, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts: Auto un piekabju tirdzniecība, noma.

Auto KS, SIA, riepu serviss

Voldemāra Baloža 13A, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Auto KS", SIA auto riepu serviss, riepu tirdzniecība, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts, jaunu, lietotu, atjaunotu riepu tirdzniecība, lietie diski, metāla un lieto disku tirdzniecība, ziemas riepas, vasaras riepas. Piedāvājam arī riteņu savirzes un riteņu savērsumu regulēšanu.

Peloton, velo veikals - serviss

Mālkalnes prospekts 26, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Peleton" ir velosipēdu un to rezerves daļu un aksesuāru veikals Ogrē. Veicam arī velosipēdu remontu un apkopi. Plašā klāstā dažāda veida velosipēdi - pilsētas, kalnu u c., kā arī velosipēdi bērniem. Piedāvājumā arī preces bērniem.

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Ogrē iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

Little Love, veikals

Vienības 7, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Jēkabpilī iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

ZL.LV iesaka

REX-Auto, SIA - DAF autoserviss

Atlantijas 23, Rīga, LV-1015
Apraksts: Mēs nodarbojamies ar visa veida remonta un apkopes darbiem DAF kravas automašīnām. Veicam dīleru diagnostiku, kā arī strādājam ar apdrošināšanas kompānijām.

Auto-M, SIA

Engure, Kursas 36, Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Par uzņēmumu:

SIA "Auto-M" veic pasažieru pārvadājumus pa Latviju pieredzējušu autobusu vadītāju vadībā.

 

Kadi, IK, Automazgātava

"Valmieras apvedceļš" 10,3.km, Valmieras pagasts, Valmieras nov. LV-4219
Auto mazgātava Valmierā, auto pulēšana, ķīmiskā tīrīšana, auto mazgātuve, piķa noņemšana, betona noņemšana, , auto salona tīrīšana, auto mazgāšana, auto salona ķīmiskā tīrīšana Valmierā, auto vaskošana, auto virsbūvju
ZL.LV iesaka

D.S.C., SIA

Kārklu 2B, Daugavpils, LV-5401
Auto remonts, auto serviss, autostiklu uzstādīšana, maiņa, nomaiņa., Auto stikli kravas auto , autobusu, vieglajam auto , komerctransportam, lauku tehnikai, traktoru.
ZL.LV iesaka

DGCars, SIA

Liepājas 52B, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Apraksts: Autoserviss Preiļos. Vieglo, kravas automašīnu remonts. Smilšstrūklas apstrāde. Ritošās daļas remonts. Autokapsēta.
ZL.LV iesaka

MK tonēšana

Rūpniecības 7, Jelgava, LV-3001
Apraksts:

"MK Tonēšana" ir auto apkopes uzņēmums, kas specializējas profesionālajā auto Logu Tonēšanā, taču piedāvājam arī citus darbiņus ap Jūsu automobīli.

ZL.LV iesaka

AB eksperts, SIA

Liepājas 40 k-7, Rīga, LV-1002
Apraksts: Piedāvājam sertificēta autoeksperta pakalpojumus. Auto tehniskā ekspertīze - zaudējumu aprēķināšana: pēc ceļu satiksmes negadījuma, krītoša ledus un sniega radītie bojājumi, trešo personu prettiesiska rīcība. Automašīnu tirgus vērtības noteikšana: mantojuma procesa kārtošanai, uzņēmumu vajadzībām (bilances, pirkšanas un pārdošanas vajadzībām), maksātnespējas administratoru maksātnespējas procesa vajadzībām, notāru vajadzībām.

Auto vērtēšana Rīgā, Vidzemē, Eksperts A, SIA

Irbenes 14, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

T. 29418810. Auto vērtēšana, notārs, notāriem. Transportlīdzekļu vērtēšana. Kravas automašīnu novērtēšana. Piekabju, puspiekabju, traktoru, traktortehnikas, lauksaimniecības tehnikas vērtēšana. Autovērtētājs. Autovērtētāji. Autovērtējumi. Automašīnu vērtības noteikšana. Vērtēšana notāriem. Ogre, Jelgava, Sigulda, Jūrmala. Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs, uzņēmuma reģistram.

ZL.LV iesaka

AZ eksperts, SIA - Auto vērtēšana

Ķengaraga 1, Rīga, LV-1063
Apraksts:

Sniedzam sertificēta vērtētāja slēdzienus par kravas, vieglo automobiļu, meža tehnikas, ceļu būves un citu tehnikas vienību tirgus vērtību. Slēdziens derīgs šķiršanās un mantojuma procedūrai, uzņēmuma bilancei, maksātnespējas procesam, bankas kredītu saņemšanai, tehnikas atsavināšanas gadījumos. Nepieciešamības gadījumā veicam transportlīdzekļa atjaunošanas izmaksu aprēķinu.

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10A, Rīga, LV-1084
Par uzņēmumu:

SIA "MultiLines" ir augstas klases tūrisma autobusu nomas uzņēmums Rīgā, kas pārvadā pasažierus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Eiropā, Krievijā, NVS. Mikroautobusu un autobusu noma ar vadītāju. Transfērs no / uz Lidostu Rīga RIX. Auto transporta noma. Pasažieru, darbinieku, skolēnu, tūristu, kāzu viesu, korporatīvo pasākumu organizatoru pārvadājumi.