Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

4 Collas, SIA, santehnikas un siltumtehnikas vairumtirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Katlakalna 9, Rīga, LV-1073
zem apmetuma armatūras, termostati, Montāža, sūkņu remonts, bezmaksas konsultācijas, Ērta bezmaksas auto

Easy Travel LV, SIA

Pļavu 63-1, Liepāja LV-3411
Apraksts:

EasytravelLV - neatkarīgi transporta risinājumi par samērīgām cenām! Pasažieru pārvadājumi. Nodrošinām ērtus un komfortablus pasažieru pārvadājumus gan Latvijas, gan visas Eiropas teritorijā un Krievijā. Sākot no sešvietīgiem miniveniem līdz pat pilnībā aprīkotiem, komfortabliem 50-vietīgiem autobusiem, kas paredzēti ilgiem tūrisma pārbraucieniem. Transfēra pakalpojumi. Automašīnu noma. Pakalpojums pieejams gan Latvijas, gan Eiropas teritorijā.

Kanāla kuģīši River Cruises Latvia - ekskursijas

Radio 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Reisu laiki kanāla kuģītim “AURORA” (24 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:30. Reisu laiki kanāla kuģītim “AMBER RĪGA” (12 vietas): “Vecpilsētas panorāmas reiss” plkst. 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00, 20:00. Biļešu cenas: “Vecpilsētas panorāmas reiss” 1h pieaugušajiem – 15.00 EUR, skolēniem un studentiem (uzrādot ISIC apliecības) – 10.00 EUR, bērniem līdz 10 gadu vecumam – 8.00 EUR.

Oāze, veikals

Daugavas 47, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Apraksts:

Ziedu veikals "Oāze" savu darbību sācis 1997. gadā, un darbojas jau 23 gadus. Ņemot vērā pircēju vajadzības, no maza ziedu veikaliņa pakāpeniski esam izauguši līdz ziedu, dāvanu un dārzkopības preču veikalam, kur var atrast lietas gan sirdij, gan praktiskiem risinājumiem.

 Ziedu piedāvājums veikalā ir plašs, sadarbojamies gan ar vietējām dārzniecībām, gan ziedu bāzēm. Piedāvājam grieztos ziedus, telpaugus, pavasara sezonā arī puķu stādus. Veicam ziedu piegādi tuvākajā apkārtnē. 

Dāvanu nodaļā var atrast skaistus glāžu komplektus, traukus, sienas dekorus, koka suvenīrus, sveces un svečturus. Veikalā veicam arī dāvanu saiņošanu. 

Dārzkopības preču nodaļā var iegādāties sēklas plašā sortimentā, arī profesionālās sēklas izfasētas sīkpakās, sīksīpolus, mēslojumus, augu aizsardzības līdzekļus, puķu podus un citas dārzam nepieciešamas lietas. 

Rakari, veikals, KP Indra

Saules 7, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Piedāvājam preces bērniem no dzimšanas līdz pusaudžu vecumam.

ZL.LV iesaka

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Tranzitserviss MN, SIA

Stīpnieku ceļš 24, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts: Autoserviss Mārupē nodarbojas ar virsbūves remontu.
ZL.LV iesaka

AK12, SIA, Cēsu filiāle

Lapsu 17, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Riepu serviss; ✓ Bosch Car Service; ✓ BOSCH rokas elektroinstrumenti; ✓ Kravas auto serviss; ✓ Riepas agro un industriālajai tehnikai; ✓ Metālapstrāde un mašīnbūve Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

Bērzkalni, SIA, Degvielas uzpildes stacija

Bērzkalnu 65, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Degviela, dīzeļdegviela, dīzelis, benzīns 95E, 98, piegāde līdz 1t. Zemnieku degviela, dīzeļdegviela lauksaimniekiem, bezakcīzes degviela.

ZL.LV iesaka

Marko metāls, SIA, Pulverkrāsošana

PULVERKRĀSOŠANA visu veidu virsmām ✨
Ķengaraga 6E, Rīga, LV-1063
Pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde; ✓ Pulverkrāsošana; ✓ Ražošana; ✓ Metāla griešana; ✓ Metāla locīšana Pulverkrāsošana:

Pulverkrāsošana ir plaši izplatīts krāsošanas veids metāla detaļām, kas nodrošina krāsojumam augstu kvalitāti un noturību pret dažādām ārējo faktoru iedarbībām.Tādējādi iegūstams jauns un efektīgs izstrādājuma ārējais veidols. Turklāt krāsa ir neticami noturīga pret mehānisku iedarbību un dažādiem ārējās vides ietekmes faktoriem, tostarp pret skābiem un sārmainiem šķidrumiem.

AB Tāle, SIA, Tāle apbedīšanas birojs

Sabiles 5, Kandava, Tukuma nov., LV-3120
Apraksts: Kandavas apbedīšanas birojs sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Kandavas pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650.

Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks.

Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

Pauzers, Tukuma apbedīšanas birojs

Pauzera 3, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts:

Tukuma apbedīšanas birojs "Pauzers", sniedz pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Tukuma pilsētā un novadā, un citos tuvējos novados un pagastos. Pilna servisa apbedīšanas pakalpojumu nodrošināšana sākot ar EUR 650. Mūsu biroja darbinieku moto ir palīdzēt cilvēkiem dzīves vissmagākajā brīdī, kad mūžība aiziet tuvs cilvēks. Apbedīšanas birojs plašā klāstā piedāvā apbedīšanas piederumus (zārkus, segas, sveces, krustus), sniedz apbedīšanas pakalpojumus un nodrošina visu, kas nepieciešams, lai ar cieņu un godu mūžībā pavadītu savus tuviniekus. Ar auto katafalku tiek nodrošināta nelaiķa transportēšana no un uz jebkuru vietu Latvijā.

Būvtehnikas serviss, SIA

"Saulītes", Ropaži, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.
ZL.LV iesaka

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga, LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

ReCar X, SIA, autoserviss Pļavnieki

Piedrujas 28, Rīga LV-1073
Autoserviss piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ Automašīnu remonts ✓ Automobiļu sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Riepu maiņa ✓ Eļļas maiņa ✓ Kondicionieru uzpilde ✓ Virsbūves remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Mikroautobusu remonts Pļavniekos ✓ BMW, WV, AUDI, TOYOTA, VOLVO tehniskā apkope Pļavnieki

Diesel Systems, SIA, Dīzeļu autoserviss

Bruņinieku 139, Rīga LV-1009
Apraksts: Dīzeļu automašīnu diagnostika. Sprauslu un sūkņu remonts, adaptācija. Sprauslu kodēšana. Turbīnu remonts. Sprauslu, augstspiediena sūkņu un turbīnu demontāža un montāža. BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS, PIEZO. Ritošās daļas remonts un pārbaude. GRM komplektu maiņa. DPF filtru un EGR programmatiskā atslēgšana.

Vēja spārni, veikals

Rīgas 27, Iecava, Bauskas nov. LV-3913
Ziedu tirdzniecība, pārdošana, piegāde, ziedu pušķi, līgavu pušķi, auto noformēšana kāzām un kristībām

Max Moto, motociklu veikals, serviss

Gustava Zemgala gatve 71, Rīga LV-1039
Max Moto produkti: ✓ Moto braucēju apģērbi un ekipējums ✓ Motociklu rezerves daļas ✓ Apkopes līdzekļi ✓ Eļļas ✓ Instrumenti ✓ Aksesuāri Max Moto pakalpojumi:

Mototehnikas remonts:

✓ Sagatavošana sezonai / Tehniskajai apskatei; ✓ Moto tehnikas pārbaude pirms iegādes; ✓ Tehniskās apkopes pēc ražotāj-rūpnīcu noteikumiem; ✓ Priekšējās amortizācijas dakšu remonti (arī kasešu tipa); ✓ Ķēdes / Zobratu sistēmas maiņa; ✓ Riepu maiņa; ✓ Elektrība / Elektronika; ✓ Motora remonti ar garantiju; ✓ Motora galvas remonti; ✓ Vārstu vadīklu maiņa / Vārstu ligzdu izveide; ✓ Vārstu regulēšana (japāņu tehnikai regulēšanas paplāksnes 7,48 un 9,48 visi izmēri uz vietas); ✓ Karburatoru tīrīšana / Remonts; ✓ Citi darbi, kas saistīti ar moto tehniku; ✓ Moto tehnikas profesionāla transportēšana; ✓ Konsultācijas par moto tehnikas uzbūvi, īpašībām, remontu.
ZL.LV iesaka

Kapteinis, restorāns-bārs

Jēkaba Dubelšteina 14, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

18. gadsimtā celtā ēka Liepājas vecpilsētas sirdī ar svaigu elpu rod iespēju ikvienam izbaudīt vēju pilsētai raksturīgās garšas - dažādi pazīstami ēdieni, orģinālas receptes ar interesantiem piesitieniem, kā, piemēram, restorāna iecienītie burgeri un frī ar interesantām un gardām mērcēm. Restorāna mērķis ir sniegt kvalitatīvu atpūtu kā ikdienas steigā izsalkušajiem, tā arī gardēžiem, kuri alkst jaunu garšu atklājumiem. Sadarbojoties ar zemniekiem, ēdieni tiek pagatavoti no Latvijā ekoloģiski audzētiem produktiem, tāpēc ēdienkarte tiek izstrādāta, galvenokārt izmantojot sezonālos augļus un dārzeņus. Vasarā vāktos augus izmantojam gan veselīgos un bagātinošos smūtijos, gan zāļu tējās. Piedāvājam arī biznesa pusdienas no septembra līdz maijam, banketu zāli Jūsu pasākumiem, āra terasi, kā arī dzīvās mūzikas vakarus.

Ēkas trešajā stāvā pieejama viesnīca gan uz vietas, gan caur booking.com

AMV, autoskola

Parka 18, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi: ✓ A1 Kategorija ✓ A2 Kategorija ✓ A Kategorija ✓ B Kategorija ✓ BE Kategorija ✓ C Kategorija ✓ CE Kategorija ✓ D Kategorija ✓ 95. kods Apraksts:

Esam autoskola, kas profesionāli veic auto-moto apmācību. AMV Autoskola Limbažos kategorijas: A1, A2, A, B, BE, C, CE, D, 95 KODS. Apmācību nodrošina profesionāli, ilggadēji pasniedzēji un instruktori ar vairāk nekā 16 gadu pieredzi. Praktiskās nodarbības autoskola nodrošina ar mācību transportu, kas ir identisks CSDD eksāmenu transportam. Mēs piedāvājam profesionālu apmācību par atbilstošu cenu. Izvēlies sev ērtāko apmācību laiku darbadienu vakaros vai brīvdienu rītos un piesakies apmācībām AMV autoskolā. NĀC! MĀCIES! BRAUC!