Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Latvijasmernieks.lv, SIA

Eduarda Smiļģa 2A, Rīga, LV-1048
Mērnieka darbi, mērnieki, mērnieks, mērniecības pakalpojumi, mērnieku pakalpojumi, mērnieka pakalpojumi, mērniecības birojs. Zemes ierīcība, zemes ierīcības projekts, zemes ierīcības projekti. Zemes mērniecība, zemes mērnieks, zemes mērnieki. Mērniecība, mērniecības darbi. Topogrāfija, topogrāfiskie darbi, topogrāfijas darbi,

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto rezerves daļu tirdzniecība Liepajā.

Uzņēmums "Jureckis un Ko" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!

Gulbenes Auto-moto, SIA, Gulbene

Rīgas 36A, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401
Apraksts:

SIA "Gulbenes Auto-moto" autoskola veic jauno autovadītāju apmācību un sagatavošanu dažādām transportlīdzekļu kategorijām - motocikli A1, motocikli A2, motocikli A, vieglie auto B, vieglie auto ar piekabi BE, kravas auto B C1, kravas auto C, kravas auto ar piekabi CE, autobusi D1, 95.kods, kā arī traktortehnikai. Jaunos autovadītājus apmāca tikai profesionāli un kvalificēti instruktori.

Gulbenes Auto-moto, SIA, Alūksnes filiāle

Pils 21, Alūksne, Alūksnes nov., LV-4301
Auto , moto, auto kursi, moto kursi, moto apmācība, vieglo auto , kravas autovadītāju apmācība., Autorallijs, autosports, rallijs, auto -moto autoskola. Motokursi.

Gulbenes Auto-moto, SIA, Balvu filiāle

Brīvības 55, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Autovadītāju apmācība, kursi, autoskola. Auto, moto, auto kursi, moto kursi, moto apmācība, vieglo auto, kravas autovadītāju apmācība. Profesionālo vadītāju apmācība, 95 kods; kategorijas: A; B; C; C1; BE; CE. Autorallijs, autosports, rallijs, auto-moto autoskola. Motokursi. Braukšanas autoapmācība, CSDD eksāmens, šoferu mācības, braucēju

Gulbenes Auto-moto, SIA, Jaunpiebalgas filiāle

Rūpniecības 2A, Jaunpiebalga, Jaunpiebalgas pagasts, Cēsu nov., LV-4125
Apmācība: autovadītāju, autoskolas

Gulbenes Auto-moto, SIA, Madonas filiāle

Saules 63B, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

SIA "Gulbenes Auto-moto" autoskola veic jauno autovadītāju apmācību un sagatavošanu dažādām transportlīdzekļu kategorijām - motocikli A1, motocikli A2, motocikli A, vieglie auto B, vieglie auto ar piekabi BE, kravas auto B C1, kravas auto C, kravas auto ar piekabi CE, autobusi D1, 95.kods, kā arī traktortehnikai. Jaunos autovadītājus apmāca tikai profesionāli un kvalificēti instruktori.

JK-UK, SIA

Rīgas 45, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201

Autoskola Jana, SIA JK-UK

Raiņa 28A, Valka, Valkas nov., LV-4701
Apmācības: ✓ A kategorija ✓ B kategorija ✓ BE kategorija Autoskola "Jana" braukšanas apmācības:

Valkā autoskola darbojas jau 2 gadus. Atrodamies Raiņa ielā 28A. Valkā autoskolu pazīst nevis no runām vai tukšiem vārdiem, bet gan no darbiem. Nākam pretī visiem mūsu studentiem ar teorijas laikiem un braukšanas apmācībām. Sākuma periods praktiskajām nodarbībām notiek Valkā, kur tiek apgūtas pamatzināšanas, bet, kad tas ir apgūts, dodamies uz Valmieru. Valkas filiālē teorijas un braukšanas apmācības pasniedz Jana Kubuliņa, kura garantē vislabākos rezultātus! Mūsu autoskolā mācās paši labākie.

Ratinuparadize.lv, bērnu rati, bērnu ratu veikals

Andreja Saharova 21-2.st., Rīga LV-1082
Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Sortimentā vienmēr ir pieejami vismaz 200 ratiņu un 10 autesēdeklīšu modeļu varianti. ✓ Visām pie mums iegādātajām precēm tiek piešķirta ražotāja garantija – 24 mēneši no pārdošanas datuma. ✓ Mūsu pārdevēji sniedz kvalificētu konsultāciju par ratiņiem un autosēdeklīšiem ✓ Tiek pieņemti pasūtījumi krāsu gammām, ko piedāvā ražotājs. Pasūtījuma saņemšanas termiņš ir 4–6 nedēļas. ✓ Mēs esam ražotāju Roan, Bebetto, Camarelo, Bexa, Coletto, un Adamex oficiālie pārstāvji Latvijā.

Anru motors, SIA, autoserviss un veikals

Dobeles šoseja 31, Jelgava LV-3007
Pakalpojumi: ✓ Ritošās daļas diagnostika ✓ Regulārās apkopes ✓ Stūres sistēmas remonts ✓ Sajūga remonts ✓ Ātrumkārbu remonts ✓ Dzinēja remonts ✓ Karburatoru remonts ✓ Inžektoru sistēmas remonts ✓ Elektrosistēmas remonts ✓ Virsbūves remonts ✓ Eļļas maiņa ✓ Savirze/savērsums (elektroniskais) ✓ Ksenona uzstādīšana ✓ Krāsu piemeklēšana ✓ Stiklošanas darbi ✓ Piekares remonts ✓ Signalizāciju uzstādīšana ✓ Audio aparatūras uzstādīšana ✓ Skaņas izolācija ✓ Salona apdare ✓ Logu tonēšana ✓ Kondicionieru remonts ✓ Auto mazgāšana ✓ Rezerves daļu tirdzniecība ✓ Riepu remonts/balansēšana ✓ Savirze/savērsums ✓ Metināšanas darbi ✓ Krāsošanas darbi ✓ Pretkorozijas apstrāde ✓ Bamperu remonts

Bels, SIA

Alejas 23, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts:

Veikalā ir pieejams plašs auto rezerves daļu un piederumu klāsts. Pie mums var iegādāties visu, kas nepieciešams autobraucējiem – sākot ar šķiltavām, vienreizējās lietošanas traukiem un beidzot ar dažāda fasējuma eļļām un piederumiem automašīnām.

Stārķi, degvielas uzpildes stacija, automazgātava

Abrenes 38A, Viļaka, Balvu nov., LV-4583
Degviela, degvielas uzpilde, benzīns, dīzelis, gāzes balonu apmaiņa, auto piederumi, pAŠAPKALPOŠANĀS, AUTOMAZGĀTAVA, pašapkalpošanās auto mazgāšana, kafija līdzņemšanai, pārtikas preces, ir putekļu sūcēja

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse

Stacijas 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Asafrejas G. ģimenes ārsta prakse Valmierā un Valmiermuižā.

Autoskola HERCOGS - autoapmācība Jēkabpilī

Autoapmācība, autovadītāju Jēkabpilī
Dambja 10, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Autoskolā "Hercogs" ir iespēja apgūt:: ✓ Autovadītāju B, BE, C, CE, D, kategoriju autovadītāju apmācības, Autovadītāju kursi Jēkabpiī. ✓ Pirmās palīdzības kursu dažādu profesiju pārstāvjiem un jebkuras autoskolas kursantiem. Par autoskolas "Hercogs" pasniedzējiem::

Autoskolā HERCOGS šobrīd apmācību veic tikai profesionāli un pieredzējuši pasniedzēji un instruktori, bet noteikti esam atvērti arī topošajiem profesionāļiem. Mums rūp ētiska un godprātīga attieksme pret autoskolas instruktoriem un pasniedzējiem, kursantiem un sadarbības partneriem, jo mēs ticam, ka gribot negribot pastāv princips – apmierināts kursants ir apmierināti mācību spēki.

Lai mācības noritētu produktīvāk, nodarbības notiek mājīgā, komfortablā atmosfērā pie silta dzēriena. Mēs kursantus apmācam ar entuziasmu un lielu aizrautību! Kāpēc? Tāpēc, ka tas ir mūsu sirds darbs!!!

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piegāde:

Piedāvājam preces saņemt noliktavā, piegādāt ar DPD starpniecību uz jums vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no DPD paku skapjiem.

Instrumentu internetveikals:

"JF Tools"- specializēto un profesionālo instrumentu un darba aprīkojuma interneta veikals - zem sava nosaukuma apvieno pasaulē atzītu kvalitāti no vadošajiem zīmoliem savā industrijā. Piedāvājam plašu klāstu Milwaukee instrumentus.

Darbam pieejam profesionāli, dinamiski un ar humoru, nodrošinot labāko servisu ar vislabāko attieksmi. Par visu visaugstāk vērtējam komunikāciju un veiksmīgu sadarbību, kopīgu mērķu sasniegšanai.

Nav tāda cilvēka, kurš zinātu visu, bet mēs rodam atbildes un meklējam labākos risinājumus Jūsu ikdienas darbiem un problēmsituācijām. Atvieglojot un uzlabojot Jūsu darba apstākļus, padarot Jūsu ikdienas darbus efektīvākus, raitākus un drošākus. Klienti novērtē mūsu servisu un apkalpošanu, mēs izprotam Jūsu vajadzības.

Veiksmīgai darba realizācijai ir divi atslēgas vārdi – laiks un kvalitāte. Mums svarīga ir Jūsu darba kvalitāte un produktivitāte, ļaujiet instrumentiem strādāt Jūsu vietā! 

Bikovs, IK

Skolas 40A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts ✓ Auto krāsošana ✓ Auto pulēšana ✓ Metināšanas pakalpojumi Par mums::

"Bikova" auto krāsotava piedāvā auto krāsošanu, pulēšanu, kā arī jūsu auto virsbūves remontu un metināšanas pakalpojumus par pieņemamām cenām!

Autogars, SIA,

Saulrītu 9, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Pakalpojumi: ✓ Noregulēt auto savirzi; ✓ Auto antikorozija; ✓ Riepu maiņa un balansēšana; ✓ Auto diagnostika Pārbūve:

Veicam standarta 4x4 auto pārbūvi palielinātai caurbraucamībai. Liekot lietā ilggadējo pieredzi bezceļu braukšanā, spēsim jums palīdzēt uzlabot un pilnveidot jūsu 4x4 automobili, jūsu priekam un nepieciešamībai.