Auto, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

W-More, SIA, Veikals

Ainažu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Eļļu un smērvielu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība gan vieglajam transportam, gan komerctransportam, gan motocikliem un ūdenstransportam. Pieejami filtri vieglajam transportam un komerctransportam, motoreļļas, transmisijas eļļas, hidraulikas eļļas, reduktoru eļļas un daudz citas specifiskās industriālās eļļas, tehniskie šķidrumi (antifrīzs, tosols), gultņi un dažādi apkopes un tīrīšanas šķidrumi gan transporta interjeram, gan eksterjeram. Piedāvājam profesionālu auto un moto ķīmiju, kā arī eļļas, degvielas piedevas. Nelielā sortimentā pieejami arī mežizstrādes piederumi (zāģu ķēdes, sliedes, ķēžu eļļa, benzīna eļļa, ķīļi, vīles). 

Taka M, SIA

Brīvības 103-36, Rīga LV-1001
Dzelzceļa būve un remonts

Anemone S, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Uzvaras 5, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Piedāvajam:: ✓ Ziedi ✓ Telpaugi ✓ Dāvanas ✓ Suvenīri ✓ Dārza preces ✓ Sēklas ✓ Floristikas pakalpojumi ✓ Pušķu izgatavošana ✓ Ziedu piegāde Dobelē un Dobeles novadā Par mums: Veikals PUĶU BODE atrodas Dobelē. Esam lielākais ziedu, telpaugu un dāvanu, kā arī dārza preču un sēklu veikals Dobelē. Tirgū esam jau kopš 2000. gada. Veicam pušķu izgatavošanu dažādiem dzīves gadījumiem un nodrošinām to piegādi Dobelē un Dobeles novadā.

Jēkabpils autobusu parks, SIA

"Akurāteri", Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5230
Papildu pakalpojumi:: ✓ Bremžu un ritošās daļas stends ✓ Riepu montēšana un balansēšanas stends ✓ Dīzeļdzinēju diagnostika ✓ Reklāmas izvietošaanas iespēja uz autobusiem Par SIA "Jēkabpils autobusu parks":

Uzņēmuma galvenais uzdevums iedzīvotāju laba, savlaicīga, kulturāla pārvadāšana regulārajos maršrutos un dažādu pasūtījumu izpilde darījumu un atpūtas braucienos.

Veloserviss, SIA Avots

J. Raiņa 12, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Apraksts: Velosipēdi Tukumā. Velosipēdu remonts, veikals.

Alise OZ, SIA

Jelgavas 1, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts:

Ziedu veikals Saldū. 

Mizar, SIA

Braslas 20-110, Rīga LV-1084
Apraksts: Rezerves daļu piegāde dzelzceļa un kuģu transporta dzinējiem/ motoriem.

TM Recycling, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Silikātu 5C, Rīga, LV-1016
Mūsu pakalpojumu klāstā pieejams:: ✓ Objektu demontāža; ✓ Metāllūžņu konteineru serviss; ✓ Metāllūžņu pieņemšana; ✓ Transporta pakalpojumi; ✓ Automašīņu pieņemšana un norakstīšana; ✓ Piekabju noma. SIA "TM Recycling" vērtības:

Konkurētspējīga cenu politika, atbildība pret vidi un ilgtspējīga pieeja metāllūžņu pārstrādei - mūsu vērtības veido pamatu mūsu ilggadējām attiecībām ar klientiem. Mēs saprotam, ka katrs klients ir unikāls, tāpēc vienmēr centīsimies sniegt individuālu pieeju nestandarta situācijās. Lai uzzinātu vairāk, sazinies ar mums vai dodies uz kādu no mūsu fiziskajiem metāllūžņu nodošanas laukumiem! SIA "TM Recycling" filiāles atrodas Rīgā, Jelgavā, Ogrē, Bauskā, Dobelē, Saldū un Rumbulā.

Nafta LV, SIA, Degvielas bāze

Latgales 469B, Rīga LV-1063
Tirdzniecībā piedāvātās degvielas sortimentā ir:: ✓ ziemas un vasaras marku dīzeļdegviela ✓ marķētā dīzeļdegviela lauksaimniekiem ✓ marķētā dīzeļdegviela apkures vajadzībām un kuģu uzpildīšanai ✓ 95 un 98 markas bezsvina benzīns Transports: SIA Nafta LV degvielas transportēšanas pakalpojumus sniedz ar savu transportu. Uzņēmuma rīcībā ir vairāki degvielas vedēji ar maksimālo kalibrāciju 31000 ltr un mazāki ar kalibrāciju 19000 ltr. Visas automašīnas atbilst bīstamo kravu pārvadāšanas noteikumiem ADR un ir aprīkotas ar degvielas sūkņiem un kalibrētiem skaitītājiem. Tas dod iespēju veikt degvielas piegādes gan lieliem, gan maziem degvielas vairumpatērētājiem un precīzi izsniegt pasūtīto degvielas apjomu.

Donella, SIA

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Bērnu preces, preces zīdaiņiem, bērnu bižutērija, bērnu apģērbi, apavi, rotaļlietas bērniem, rotaļlietas zīdaiņiem, bērnu šūpoles, bērnu rotaļlietu leļļu rati, lelles, mīkstās rotaļlietas, bērnu spēles, trīsriteņi, skrejriteņi, skrituļslidas, bērnu lego, konstruktori, bērnu svētku tērpi, bērnu pludmales rotaļlietas, velosipēdi

Riana, SIA, Metināšanas iekārtas, Veikals

Metināšanas iekārtu veikals
Mūkusalas 51, Rīga LV-1004
SIA „RIANA” piedāvā:: ✓ metināšanas iekārtas ✓ instrumentus ✓ kompresorus ✓ metināšanas aparātus ✓ abrazīvos griezējdiskus ✓ slīpdiskus Par mums:

SIA „RIANA” nodarbojas ar elektriskā loka metināšanas, gāzmetināšanas un griešanas iekārtu, gaisa plazmas griešanas, kompresoru tirdzniecību un piederumu tirdzniecību darbam ar pneimatiskajiem instrumentiem. GALA GAR, GYS, TELWIN, IDEALGAS, IMAABRAZIVI, OMG, PATON, TRAFIMET zīmolu pārstāvji, izplatītāji LATVIJĀ. Preču piegāde visā Latvijā!

Būvlietas, veikals

Baznīcas laukums 15, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
skrūves, naglas, instrumenti, darbarīki, celtniecības instrumenti, rokas instrumenti, darba instrumenti, auto , remonta instrumenti, auto instrumenti, galdnieka instrumenti, galdniecības instrumenti, instrumenti

Makita Tehnikas Centrs

Voldemāra Baloža 11, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Nodrošinām: MAKITA instrumentu garantijas un pēcgarantijas servisu, instrumentu un to aksesuāru piegādi visā Latvijā, pastāvīgā sortimentā veikalā Valmierā: vairāk kā 250 instrumenti un to komplekti; vairāk kā 200 instrumentu piederumi. Veikals Valmierā ar plašāko instrumentu un to piederumu klāstu Baltijā.

Dzelzceļa apkalpošana un remonts, SIA

Liepziedi, Liepziedu 17, Auru pagasts, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Dzelzceļa apkalpošana un remonts" veic dzelzceļa būvniecības un uzturēšanas darbus visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums ir nodrošināts ar speciālo aprīkojumu, darba instrumentiem (uzgriežņu atslēgu, mobilo elektrostaciju u.c.), lai pilnvērtīgi varētu veikt visdažādākā veida dzelzceļa izbūves un apkalpošanas darbus. Ja darbu veikšanai nepieciešams lielāks aprīkojums, tad tas tiek iznomāts no "Latvijas Dzelzceļa".

Sēme CB, SIA

Cesvaines 9, Rīga LV-1073
Apraksts: Asfaltbetona seguma atjaunošanas darbi. Ūdensapgādes, kanalizācijas un gāzes apgādes sistēmu būvmontāža, remonts un renovācija. Ceļu, ielu remonts, laukumu izbūve un teritorijas labiekārtošana. Ceļu satiksmes drošības organizēšana ceļu remontdarbu veikšanas laikā, pagaidu ceļa zīmju izvietošana.

Reklāmas Stils, SIA

Mūkusalas 72, Rīga LV-1004
Mūsu pakalpojumus izmanto – tirdzniecības kompleksi, tirdzniecības centri, reklāmas aģentūras, pasākumu organizatori, koncertu organizatori, izstāžu rīkotāji un valsts svētku rīkotāji. Drukas produkti ir paredzēti iekštelpām (indoor) un āra apstākļiem (outdoor), jo tiem ir ļoti laba noturība pret vides apstākļu ietekmi, kā piemēram – saule, lietus, vējš, krusa, sniegs un sals.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

ZL.LV iesaka

Laadur Baltic, SIA

Iekrāvēji. Iekrāvēju tirdzniecība, piegāde, serviss, apkope
Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Kvalitatīvs tehniskais atbalsts ir prioritāte:

Klientiem ir svarīgi zināt, ka tehnisku problēmu gadījumā tās tiks ātri un kvalitatīvi atrisinātas, lai darbs neapstātos. Mēs to panākam, izmantojot mūsu speciālistu uzkrātās zināšanas un pieredzi, atbilstoši aprīkotas autodarbnīcas un servisa sistēmu. Liela uzmanība tiek pievērsta komponentu un aprīkojuma drošībai un kvalitātei. Kvalitatīvs tehniskais atbalsts ir mūsu prioritāte.

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

NOVA Rent, SIA

Dravnieku 9, Lielvārde, Ogres nov. LV-5070
Tirgojam, nomājam, veicam remontu, apkopes lauksaimniecības tehnikai, celtniecības tehnikai, ceļu būves tehnikai:: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Graudaugu kulšanas tehnika ✓ Teleskopiskie iekrāvēji ✓ Komunālā tehnika ✓ Mežizstrādes tehnika ✓ Dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Ceļabūves tehnika ✓ Mazlietota tehnika ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas