Auto, adresē Kuldīga

Drukāt
Banner 1050x80

PILSBŪVE, SIA

Kuldīgas 9, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Savā darbā orientējamies uz mūsdienīgu tehnoloģiju izmantošanu, augsti kvalificētu un motivētu personālu, kurš apzinās kvalitāti kā vērtību. Būvniecība, celtniecība, restaurēšana, restaurācija, ēku, māju, būvju renovēšana, būvniecības, celtniecības, restaurēšanas, renovācijas, renovēšanas darbi Ventspilī, Kurzemē, Latvijā. Auto celtņa FAUN RTF40-3 noma.

Agrotehnika, SIA

Planīcas 67, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Darbības sfēras: ✓ Lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas ✓ Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori ✓ Dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība Apraksts:

SIA „Agrotehnika” Kuldīga, Kuldīgas novads, dibināta 1992. gadā kā privātuzņēmums, 1994. gadā pārveidota par SIA „Agrotehnika”. Darbības sfēras: lauksaimniecības tehnikas rezerves daļas, Ford automašīnu rezerves daļas, akumulatori, dārzkopības un lopkopības preču tirdzniecība.

WURTH, SIA, Veikals

Graudu 3, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Elektropreces: vadu un kabeļu savilces, auto kabeļi, termoizolācijas caurules, vadu uzgaļi, kontaktspailes

Merano, SIA

Ganību 21A, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Auto serviss ar auto remontu nodarbojas kopš 1993. gada. Kādreiz strādājām Mālu ielā 23, Kuldīgas centrā un saucāmies “Auto klubs PELIKĀNS” divu cilvēku sastāvā. Paplašinoties īrējām telpas bijušās “Patērētāju biedrības” garāžās, kur atrodamies arī šodien – Ganību ielā 21a, Kuldīgā. Autoservisa komandai ir ilggadēja darba pieredze auto apkopē pazīstamāko marku automobiļiem.

Anitas veterinārā aptieka

Kuldīgas 1A, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par Anitas veterināro aptieku:

Anitas veterinārā aptieka Saldū atrodas pilsētas centrā starp tirgus laukumu un autoostu. Blakus ir liels stāvlaukums, kur var ērti novietot savu auto. Plašā sortimentā tiek piedāvāta barība dzīvniekiem (sausā, mitrā, specializētā un ārstnieciskā), gaļas kaltējumi, našķi, kārumi, vitamīni, rotaļlietas, kaklasiksnas, smiltis, bļodas, guļvietas, kopšanas līdzekļi, aksesuāri, grāmatiņas par dzīvniekiem. Ir pieejama šāda ārstnieciskā un specializētā barība: urīnceļiem, nieru mazspējai, dzīvniekiem ar lieko svaru, alerģiskiem un sterilizētiem dzivniekiem, mazajiem un pieaugušajiem dzīvniekiem. Šeit var iegādāties arī lauksaimniecības dzīvnieku barību un barības piedevas, žurku indes. Aptiekā var iegādāties veterināros medikamentus (dažāda veida antibiotikas, pretsāpju līdzekļus, pret parazitāros līdzekļus, pretalerģiskos līdzekļus), ar receptēm, ko izsniedz dzīvnieka ārstējošais veterinārārsts, pārsiešanas materiālus un dažāda tilpuma šļirces. Anitas veterinārajā aptiekā jūs apkalpos zinošas un kompetentas pārdevējas.

Kuldīga Taxi, IK HIL

Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: "HIL" taksometru pakalpojumus sniedz kopš 2018. gada Kuldīgā un Kurzemes reģionā. Pasažieru pārvadājumi uz citām vietām Latvijā - pēc pieprasījuma un iepriekšējas vienošanās. Kuldīgā veicam arī kurjeru, ziedu un pārtikas piegādes pakalpojumus. Pēc vajadzības aizvedīsim mazgabarīta preces. Esam atbildīgi, precīzi un ar lielu profesionālu šoferu pieredzi. Jūsu zvanu gaidīs Inese.

Taxi Kuldīga

Sūru 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Piedāvājam kvalitatīvus taksometra pakalpojumus ar ilggadēju pieredzi. Profesionāli un laipni šoferīši, iepriekš vienojoties, jūs nogādās jebkurā Latvijas nostūrī, kā arī piedāvājam kurjera pakalpojumus (pārtiku, sīkpaku, ziedu utt.), piegādi jūsu norādītajā laikā un vietā. Uz tikšanos!!!

Latvijas Samariešu apvienība, biedrība, Samariešu atbalsts mājās, Kurzemes nodaļa

Dzirnavu 18, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

"Latvijas Samariešu apvienība" ir neatkarīga un brīvprātīga sabiedriskā labuma organizācija, kuras misija ir palīdzēt cilvēkiem. Samarieši īsteno vai līdzdarbojas daudzos labdarības un sociālā atbalsta projektos, kā arī nodrošina izglītības, sociālos un medicīnas aprūpes pakalpojumus Latvijā.

Rezerve Rent, SIA

Auto noma Kurzemē
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts:

Auto noma Kuldīgā, plašs auto izvēles klāsts. Rezervēšanas funkcija. Iespēja iznomāt ar autosēdeklīti. Nomas līguma paraugu var apskatīt mājas lapā.

FM un D, SIA, auto krāsotava

Ganību 21C, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Apraksts: Auto virsbūves metināšana, krāsošana Kuldīgā.

MT Parts, SIA

Virkas 23, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto rezerves daļu tirdzniecība

Auto V.A.G.A., SIA

Kuldīgas 29, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Motoreļļas, (CASTROL, MOBIL) Autoķīmija, Auto optika, Auto rezerves daļas, automašīnu rezerves daļas,, , eļļas, auto eļļas. auto akumulatori.

IMA autoserviss, SIA

Virkas 24, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Auto kosmētika, krāsas. Tirdzniecība. Auto evakuators, (diennakts)., Auto krāsošana, krāsotava. Auto kondicionieri, auto krāsošana.

ZR Autodetaļas, SIA

Ēdoles 54A, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
auto detaļas, (VAZ, LADA, GAZEL, GAZ)., Izpūtēji, auto riepas, autoremonts Kuldīgā, Kuldīga, Kuldīgas rajons. auto diagnostika, diagnosticēšana

Latvijas propāna gāze, SIA, Auto gāzes uzpildes stacija

Graudu 19, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Gāze, autogāze, auto gāze, sašķidrinātā gāze, gāzes uzpildes stacija, gāzes uzpildes stacijas, AGUS,, Sašķidrinātā naftas gāze, gāzes stacija, pašapkalpošanās gāzes uzpildes stacija SNG, auto gāze ar pēcapmaksu

GK Auto, SIA

Ventas 18, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Kravu pārvadājumi: auto

Auto milzis, SIA

Virkas 24A, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Auto remonts, apkope

Sidna auto, SIA

Vienības 60, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301