Būvgružu izvešana, adresē Rīga

Drukāt

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
konsultācijas, dižstādu piegāde, stādīšana, tūjas, tūju dzīvžogu stādīšana, sniega tīrīšana, sniega izvešana

Tolmets Vidzeme, SIA, Rūjienas metāllūžņu iepirkšanas punkts

Rīgas 65B - 65c, Rūjiena, Valmieras nov., LV-4240
Metāllūžņu izvešana , aizvešana, rūpniecisko atgriezumu, tehnikas utilizācija, elektrotehnikas, datortehnikas, Būvgružu utilizācija, pārstrāde. Lauksaimniecībā izmantotā iepakojuma savākšana.

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
periodā, sāls kaisīšana, EKO sāls, Kalcija hlorīds, sāls kaisīšanas pakalpojumi, sniega tīrīšana, sniega izvešana , sniega, jumtu tīrīšana no sniega, smilts kaisīšana, zāles pļaušana, lapu vākšana, lapu grābšana, lapu izvešana

Komanda24, SIA, Beramo kravu piegāde

Bauskas 58A - 9, Rīga, LV-1004
Būvgružu izvešana , pašizgāzēju noma. Furgonu noma. Treileru, treilera noma., Lapu izvešana , zāles izvešana , zaru izvešana . Grunts izvešana . Beramā kravas pievešana, izvešana .

Arilans, SIA

Dauguļu 5, Ulbroka, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Mūsu pakalpojumi: Betona ražošana ✓ Betons ✓ Transportbetons ✓ Betona pamata bloki Transporta pakalpojumi ✓ Betona sūkņi ✓ Betona mikseri ✓ Pašizgāzēji ✓ Universālais un frontālais iekrāvējs Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī beramo materiālu : smilts, melnzeme un šķembu piegāde. Papildus ražošanas darbam  arī celtniecības tehnikas noma- JCB un LIEBHERR traktortehnika.

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

Logi Durvis, SIA

Rīgas 1A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija / mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža (ar, bez hidroizolācijas lentēm) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu – pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem, sietu, špaktelēšanu, slīpēšanu, krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija ✓ Garantijas apkalpošana ✓ Pēcgarantijas serviss

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1a, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Kravauto" piedāvā pakalpojumus ar savu tehniku, ko iespējams arī iznomāt. Tie ir traktori, ekskavatori, autokrāni, universālie pašizgāzēji beramo un konteinera kravu pārvadāšanai celtniecības un labiekārtošanas darbu veikšanai. Kravu pārvadājumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā.

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.

BUS24.LV, pārvākšanās serviss Eiropā

Parādes 1A-4, Rīga LV-1016
Apraksts:

"bus24.lv" ir progresīvs uzņēmums, kurā strādā cilvēki, kuriem ir daudzu gadu pieredze transporta jomā gan Latvijā, gan Eiropā. Mūsu darba metodi var visprecīzāk raksturot ar individuālu pieeju katram klientam, jo tas ļauj mums veikt darbu augstā līmenī, izvēloties sev visrentablāko risinājumu. Mēs darām visu darbu tā, lai katrs mūsu klients bez šaubām atkārtoti izmantotu mūsu pakalpojumus.

MKV Rich Holding, SIA

Lidoņu 19, Rīga LV-1055
Par uzņēmumu:

kvalitatīvi, ātri veicam visa veidu ēku un konstrukciju demontāžu un nojaukšanu, kā arī sagatavojam nepieciešamo dokumentāciju pirms darbu uzsākšanas. Mūsu komandā ir pieredzējuši un profesionāli būvdarbu vadītāji, jaudīga tehnika, kas nojauks celtni un pārstrādās radušos būvgružus. Ir būvgružu izvešanas licence.

SERVISS VLK, SIA

Rīga
Par mums: ✓ Diennakts auto palīdzība, autoevakuators, tehniskā palīdzība uz ceļa, bojātu, avarējušu transporta līdzekļu evakuēšana, automašīnu transportēšana Latvijas teritorijas robežās, Baltijas valstīs un Eiropā. ✓ Palīdzēsim pārvākšanās procesā nogādāt visu, sākot ar mēbelēm, sadzīves tehniku, beidzot ar smalkām un trauslām mājokļa lietām. Piedāvājam sadzīves tehnikas uzstādīšanu, mantu iepakošanu. ✓ Parūpēsimies par lielgabarīta sadzīves priekšmetu, būvgružu, mēbeļu un citu nevajadzīgo mantu izvešanu. ✓ Transporta pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana no veikala, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā. ✓ Kurjera pakalpojumi Latvijā un ārpus tās robežām, preču transportēšana, mēbeļu, tehnikas vai lielizmēra objekta nogādāšana no adreses līdz adresei jums ērtā un vēlamā diennakts laikā.

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bruģēšana ✓ Apzaļumošana ✓ Ceļu būve ✓ Beramās kravas Apraksts:

Veicam pilna cikla teritorijas labiekārtošanas darbus, sākot no komunikācijas ar klientu, beidzot ar izcili paveiktu darbu. Uzņēmuma pamatdarbība ir kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana. Būvējam arī piebraucamos, servitūta, piemājas un lauku ceļus.

Papildus labiekārtošanas un ceļu būves darbiem, veic arī beramkravu piegādes, par īpaši izdevīgām un draudzīgām cenām. Piedāvājam lielisku servisu, savlaicīgu piegādi, piegādājot materiālu tieši no ražotāja, bez starpniekiem. Mēs darām visu iespējamo, lai īstenotu klientu ieceres.

Vincent RA, SIA

Zvejniekciems, Tallinas 9-20, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161
Kompānija "Vincentra" piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ LOGU uzmērīšanu, konsultēšanu (bez maksas) ✓ LOGU piegādi ✓ LOGU demontāžas un montāžas darbus ✓ LOGU iekšējo un ārējo palodžu montāžu ✓ LOGU apdares darbus ✓ būvgružu izvešanu ✓ lodžiju iestiklošanu

Eco Baltia vide, SIA

Rumbula, Getliņu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Būvgružu izvešana , Konteineru noma, Sniega izvešana ., Būvgružu izvešana ar pašizgāzēju. Būvgružu izvešana ar konteineriem. Būvgružu konteineri.

Skaus, SIA

Kurzemes prospekts 3E, Rīga, LV-1067
Atkritumu izvešana , konteineru noma, sniega izvešana , būvgružu izvešana , atkritumu konteineri, būvgruži, , lielgabarītu atkritumi, būvgružu savākšana, būvgružu konteineri 5m3, būvgružu konteineri 8.5m3, būvgružu

Jumis, SIA

Rūdolfa Blaumaņa 10, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Atkritumu izvešana , Būvgružu izvešana , Sauso sadzīves atkritumu savākšana, izvešana , atkritumu izvešana , Lielgabarīta atkritumu, būvgružu savākšana, transportēšana, būvgružu izvešana . Asenizācija.

Edvest, SIA

Gaujas 25 k-3-18, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Būvgružu izvešana , būvgružu izvešana Ādaži, būvgružu piegāde, melnzemes piegāde, ēku demontāža, pagaidu

Almotus, SIA

Lilastes 5-15, Rīga, LV-1064
, atkritumu konteineru noma, īre, būvniecības atkritumi, to savākšana un izvešana , būvgružu konteineri, noma, būvgružu konteineru noma, būvgružu pieņemšana pārstrādei, būvgružu atkritumu izvešana , pieberamā

Eco Baltia vide, SIA, Klientu apkalpošanas centrs Tukums

Dienvidu 2, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Būvgružu izvešana . Konteineru noma. Būvgružu konteineru noma, īre., Būvgružu izvešana ar pašizgāzēju. Būvgružu izvešana ar konteineriem. Būvgružu konteineri.