Būvuzraudzība, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
ALPĪNISMS,  Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi,  darbs augstumā. Rūpnieciskais alpīnisms,  FASĀDES DARBI augstumā,  augstumdarbi,  darbi augstumā,  Ēku paneļu un ēku fasādes darbi,  Ēku paneļu šuvju hermetizācija,  ēku fasādes un konstrukciju krāsošana, 

SKA projekts, SIA

Brīvības 140b-5, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts: Piedāvājam dažādu infrastruktūras un labiekārtošanas objektu jaunbūves, pārbūves vai atjaunošanas darbu projektēšanu, ievērojot visas nepieciešamās normatīvās prasības.  Kompānijas galvenie darbības virzieni ir būvprojektu izstrāde un būvobjektu būvuzraudzība.

 

DH Solutions, SIA

Tīraine, Tīraines 36, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
SIA “DH Solutions” sniedz pakalpojumus katlumāju, siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu projektēšanā un autoruzraudzībā:

Mūsu pamatspecializācija:

✓ HVAC (apkure, ventilācija un gaisa kondicionēšana) ✓ Siltumapgādes ārējie (SAT) un iekšējie tīkli ✓ Siltummehānika (SM, TN) ✓ Būvkonstrukcijas (BK, MK, TAA) ✓ Hidrauliskie un siltuma zudumu  aprēķini

Būvuzraudzība Uzņēmums sniedz pakalpojumus siltumapgādes sistēmu un siltumtīklu būvdarbu būvuzraudzībā, ēku būvdarbu būvuzraudzībā, elektroietaišu izbūves darbu būvuzraudzībā (Spriegums: līdz 1 kV, no 1 līdz 35 kV):

✓ bezkanāla rūpnieciski izolēto pārvades un sadales siltumtīklu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ iekšējo siltumtīklu un siltumapgādes sistēmu pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ siltumapgādes inženierbūvju pārbūves un jaunās būvniecības būvuzraudzība ✓ biomasas un dabasgāzes katlumāju būvdarbu būvuzraudzība  

1 Energy, SIA

Alsungas 14a, Rīga, LV-1004
Galvenās kompetences:: ✓ Gāzes vadu projektēšana un saskaņošana ✓ Gāzes vadu izbūve ✓ Iekšējo, ārējo inženiertīklu montāža ✓ Labiekārtošanas un rakšanas darbi Svarīgi:: ✓ SIA “1 Energy” ir sertificēts un būvkomersantu reģistrā reģistrēts uzņēmums ar būvkomersanta reģistrācijas Nr.15587. ✓ Pieredzējusi, profesionāli speciālisti, kuri nodrošina pilnu būvniecības pakalpojumu klāstu, sākot no gāzes apgādes projekta izstrādes līdz pat gāzes vadu nodošanai ekspluatācijā. ✓ Esam izvēlējušies kompleksu pieeju darbam, jo rūpējamies par mūsu klientu laiku un līdzekļiem ✓ Strādājam Rīgas, Jūrmalas, Valmieras, Jēkabpils, Ogres, Jelgavas, Cēsis, Siguldas, Garkalnes, Olaines, Ķekavas, Iecavas, Bauskas, Mārupes pilsētās un apkārtnē. Strādājam arī visā Latvijā.

E Būvvadība, SIA

"Kargo" , Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

Veicam visa veida un sarežģītības demontāžas un nojaukšanas darbus. Pēc demontāžas sakārtojam teritoriju, būvgružas drupinam, šķirojam un aizvedam tālākai utilizācijai;

Izstrādājam demontāžas projektus;

Veicam grunstūdens līmeņa pazemināšanas darbus - ūdens atsūknēšanas un pārsūknēšanas darbus, projekta realizāciju, ūdens pazemināšanas sistēmas apkalpošanu;

Specializētas celtniecības tehnikas un tehnoloģisko iekārtu noma;

Piedāvājumā Meliorācijas pakalpojumi, tai skaitā tehnisko projektu izstrāde un saskaņošana, būvdarbu veikšana un vadīšana, meliorācijas sistēmu ierīkošana (Veicam meliorācijas drenāžu izbūvi lauksaimniecības zemēs, veco meliorācijas sistēmu remontu un rekonstrukciju, Novadgrāvju rakšanu un caurteku būvniecību, lietus notekūdeņu sistēmu būvniecību u.c.).

Tolus, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Būvuzņēmums "Tolus" ir viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā, kas ar savu bagāto pieredzi un kvalitatīvo darbu strādā starptautiskā līmenī, specializējamies dažāda mēroga būvniecības projektu īstenošanā. 

Piedāvājam plašu pakalpojumu spektru, kas ietve infrastruktūras objektus un būvniecību privātajā sektorā.

Ozols-GV, SIA

Vijolīšu 12, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Par uzņēmumu:

Būvuzraugs Gatis Ozols veic tiltu, ceļu, ielu būvuzraudzību. Būvdarbu procesa uzraudzība un ikviena būvuzraudzības plānā noteiktā posma kontrole būvlaukumā termiņos. Drošības kontrole. Plānu uzraudzīšana. Sniedz ārpakalpojumu ar sertificētu, kalibrētu krītoša svara deflektometru. Grunts blīvuma mērīšanas pakalpojums. Par darba laiku lūgums sazināties telefoniski.

ELM, SIA

Tehnikas 9, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts: Uzņēmums "ELM" dibināts 2011. gadā un aktīvi darbojas elektromontāžas nozarē. Elektroinstalācijas ierīkošana. Elektroenerģijas apgāde.

KR & IR, SIA

Pļavu 6-22, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Veicam šādus darbus:: ✓ Ģipškartona darbi (sienas, griesti); ✓ Grīdas un sienu hidroizolācija; ✓ Sienu un griestu apdare (krāsošana, špaktelēšana, flīzēšana, tapešu līmēšana u.c.); ✓ Grīdas betonēšana, izlīdzināšana; ✓ Dažādu grīdas segumu ieklāšana, flīzēšana, koka grīdu un pārsegumu atjaunošana un labošana; ✓ Parketa ieklāšana, slīpēšana un lakošana; ✓ Santehnikas darbi; ✓ Būvgružu savākšana; ✓ Materiālu piegāde.

TUV Nord Baltik, SIA, Daugavpils filiāle

Raiņa 18-7, Daugavpils LV-5401
CE marķējums, CE zīme, būvuzraudzība .

TUV Nord Baltik, SIA, Ventspils filiāle

Loču 10, Ventspils LV-3601
Ekspertīze, inspekcija, liftu inspicēšana, Bīstamās iekārtas. DUS tehnoloģisko iekārtu inspekcija, degvielas uzpildes staciju tehniskās pārbaudes, rezervuāru inspekcija, pacēlāju pārbaude, eskalatoru pārbaude, kravas celtņu pārbaude, portālceltņu pārbaude, spiedieniekārtas, spiedieniekārtu pārbaude, spiedtvertņu pārbaude,

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

CEĻU KOMFORTS, SIA

Purva 12a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar infrastruktūras objektu projektēšanu un būvuzraudzību. Piedāvājam ceļu, ielu, laukumu, sporta stadionu, lietus un sadzīves kanalizācijas, ūdensapgādes, elektroapgādes projektēšanu un būvuzraudzību, ekspertīzes un konsultācijas.

Liepājas energomontāža, SIA

Jaunā 8a, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Uzņēmums nodrošina augstu un mūsdienu prasībām atbilstošu darba kvalitāti, lietojot jaunākās tehnoloģijas un izmantojot kvalitatīvus elektromateriālus. DARBĪBAS SFĒRAS:

✓ Elektroietaišu projektēšana ✓ Elektropieslēgumu izbūve ✓ Elektroinstalācijas montāža ✓ Elektroapgādes ārējo tīklu izbūve ✓ Ārējā apgaismojuma izbūve ✓ Elektrotehniskie mērījumi

Tavs Laikmets, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga LV-1026
Preces un pakalpojumi:: ✓ jumta nesošo / nosedzošo profilu ✓ dažāda tipa sendviča paneļus ar poliuretāna un vates pildījumu ✓ kasetes ✓ nesošos, paliekošos veidņus ✓ metāla fasāžu apdares materiālus ✓ dzīvojamo ēku būvniecība ✓ komercobjektu būvniecība ✓ industriālo ēku būvniecība

RUP, SIA

Alderi, Pērles 12, Ādažu pagasts, Ādažu nov., LV-2164
Apraksts:

SIA "RUP" specializējas būvniecībā, tehniskā un konsultatīvā uzraudzībā.

Uldis Bērzkalns, individuālā darba veicējs

Rīga
Apraksts:

Pieredzējis meistars ar darba stāžu vairāk kā 30 gadi ar savu būvbrigādi veic mūrēšanas, apmešanas, flīzēšanas, reģipša montāžas, demontāžas darbus. Visus darbus uzrauga būvinženieris ar darba pieredzi Viduseiropas, Ziemeļeiropas un arī Dienvideiropas valstīs. Kvalitāte paveiktajam darbam!

Anzāģe, SIA

Melnsila 10-14, Rīga LV-1046
Apraksts: Uzņēmums ar pieredzējušiem, kvalificētiem speciālistiem savā jomā veic kvalitatīvus, plaša spektra būvdarbus. Iekļaujamies celtniecības termiņos, garantijas paveiktajam. Sniedzam konsultācijas.

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Būvniecības nozares vadošais interneta medijs www.abc.lv:

Vērtīgi padomi ikvienam, kas būvē, remontē, labo un restaurē, aktuālās būvizmaksas, nozares jaunumi un speciālistu saraksti, kā arī informācija par vairāk nekā 25 000 būvniecības jomas uzņēmumu. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā abc.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!