Būvuzraudzība, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Anzāģe, SIA

Melnsila 10-14, Rīga LV-1046
pakalpojumi, māju būvniecība, mājas būvniecība, privātmāju būvniecība, sabiedrisko un ražošanas ēku būve, būvuzraudzība

abc.lv, Būvniecības nozares medijs

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
projektēšana, dīķi, baseini, ūdenstilpnes, žogi, vārti, būvniecība, būvniecības saskaņošana, būvvaldes, būvuzraudzība
ZL.LV iesaka

Elteks, SIA

Mežkalna 5, Rīga LV-1058
elektropiedziņas montāža, elektrosadaļu un metālizstrādājumu izgatavošana, elektrotehniskie mērījumi, būvuzraudzība

LUMOS, zvērinātu advokātu birojs

Elizabetes 31-7, Rīga LV-1010
Advokāts, advokātu birojs, avokātu birojs Rīgā, advokātu birojs bruņinieku ielā, advokāts bruņinieku ielā, advokāts Aleksandrs Locāns, zvērināts advokātu birojs Rīgā, zvērināts advokātu birojs, zvērināts advokāts, strīdu risināšana, strīdu risināšana ar advokātu, strīdu risināšanas tiesvedība, starptautiskie komerctiesību strīdi,

Baltex Group, SIA

Leņķa 9, Rīga LV-1006
Projektēšana, arhitektūra, inžnierrisinājumi, inženiertīklu projektēšana, būvuzraudzība , būvprojektu

Zenico projekts, SIA

Brīvības 80, Rīga LV-1001
projektēšana, labiekārtojumu projektēšana, pilsētbūvniecība, projektu ekspertīze, būvprojektu vadīšana, būvuzraudzība

AB Arho, SIA

Ganību dambis 30a, Rīga LV-1005
Apraksts: Arhitektūra, projektēšana, projektu vadība. Ēku rekonstrukcijas un renovācijas projektu izstrāde un saskaņošana. Autoruzraudzība un būvuzraudzība. 3D vizualizācijas.

DHG Construction, SIA

Zārdu 2a, Rīga, LV-1083
Mūsu pakalpojumi: ✓ Degvielas uzpildes stacijas ✓ Vispārēja celtniecība ✓ Aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmas ✓ "Zviedru mājiņas" Būvē ar Daldehog:

Pašmāju celtniecības vadības uzņēmums ar saknēm Zviedrijā un plašu portfolio Austrumeiropā.

Nodarbojamies ar degvielas uzpildes staciju projektēšanu un būvniecību, kā arī ar vispārējo celtniecību un remontdarbiem, aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmu instalāciju un apkalpošanu.

juni, SIA

Kaļķu 28, Rīga, LV-1050
Apraksts:

Arhitektūras birojs "juni" - plānošana un dizains. Izstrādājam visa veida projektēšanas darbus, kas nepieciešami Jūsu ieceres realizēšanai, izskatot un sniedzot Jums piemērotāko risinājumu, balstoties uz Jūsu vēlmēm un iespējām. Projektēšanas darbus veicam no A līdz Z. Veicam visu veida būvniecības ieceru dokumentāciju sagatavošanu un to saskaņošanu pašvaldībās.

 

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

KAN, SIA

Braslas 24, Rīga, LV-1035
Mēs piedāvājam visu veidu celtniecības darbus:: ✓ betonēšanas darbi ✓ ķieģeļu mūrēšana ✓ metāla konstrukcijas montāža ✓ iekārtu montāža ✓ cauruļvadu montāža ✓ reģipša sistēmas konstrukcijas ✓ sendvič paneļu montāža ✓ jumta ierīkošanas darbi ✓ apdares darbi

Projekts 3, SIA

Ūdens 12, Rīga LV-1007
Projektēšanas kompānija - "Projekts 3":

SIA "Projekts 3" ir projektēšanas kompānija, kas dibināta 2002. gada 17. janvārī ar mērķi izveidot spēcīgu, konkurēt spējīgu inženieru komandu transportbūvju infrastruktūras un ar to saistīto inženierkomunikāciju projektu izstrādē. Desmit gadu laikā uzņēmumā izveidojies pieredzējis un stabils kolektīvs, kurā nodarbināti dažāda profila sertificēti būvinženieri, kā arī pašlaik studējošie, topošie inženieri. Uzņēmumam izveidojusies laba sadarbība gan ar valsts, gan privātā sektora klientiem. SIA "Projekts 3" ir liela pieredze ceļu, ielu, tiltu, satiksmes pārvadu un ar tiem saistīto inženierkomunikāciju projektēšanā. Uzņēmuma darbības laikā izstrādāti gan valsts galveno autoceļu un tiltu, gan vietējo un reģionālo ceļu un tiltu, pilsētu ielu, kā arī māju un pagasta ceļu projekti. Uzņēmums ir piedalījies arī ceļu un tiltu tehniski ekonomisko izpētes projektu izstrādē.

RITMUS, SIA

Murjāņu 1a, Rīga, LV-1024
Apraksts: Arhitektu birojs ar vairāk kā 15 gadu pieredzi sniedz arhitektūras un projektēšanas pakalpojumus, konsultācijas. Daudzdzīvokļu, administratīvo, tirdzniecības ēku un privātmāju jauna būvniecība un pārbūve.

Latvijas Elektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociācija

Šmerļa 1-4.st., Rīga, LV-1006
LEEA ir nozares uzņēmumu asociācija, kas apvieno juridiskas un fiziskas personas, kuras nodarbojas ar:: ✓ enorgosistēmas apgādes drošuma un stabilitātes problēmām; ✓ energosistēmas perspektīvas attīstības problēmām; ✓ profesionālās izglītības problēmām, sagatavojot energosistēmas bakalaurus, inženierus un maģistrus projektēšanai, vadībai, būvuzraudzībai un ekspluatācijai; ✓ dažādu elektroiekārtu un aparatūras ražošanu; ✓ elektromontāžas, rekonstrukcijas un remonta darbiem, ✓ projektēšanu (elektrības ražošanā, pārvaldē, sadalē, elektroapgādē, automātikā u.c.); ✓ konsultāciju un citu pakalpojumu sniegšanu.

JB Latvija, SIA

Jūrkalnes 87-32, Rīga LV-1029
Meliorācijas sistēmu būvuzraudzība , Ceļu būvuzraudzība , Apliecinājumu karte, Autoruzraudzība, Būvdarbu, , Energoprojekts, Ēku būvuzraudzība , ēku tehniskā apsekošana, Inženieri, Meliorācijas sistēmu būvuzraudzība

AEG būve, SIA

Klusā 20-407, Rīga, LV-1013
Sertificēts būvuzraugs, Ēriks Zīverts, ēku būvuzraudzība , tehniskā apsekošana - būvuzraudzība , būvniecības

BŪVUZRAUDZĪBA LATVIJA, SIA

Rīga, Rencēnu iela 10A, LV-1073
Informācija no uzņēmumu reģistra

MarKons, SIA

Mārupes 4, Rīga, LV-1002
Būvuzraudzība , (sert.Nr. 5-03281) būvdarbu vadīšana (sert.Nr. 4-04661). Projektu vadība.

Jumonta, SIA

Matīsa 68b, Rīga, LV-1009
Būvniecības procesu vadība, būvniecības konsultācijas, būvniecības apsekojumi, būvuzraudzība .