Balansēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Rezerve, Autocentrs, auto serviss

Esiet laipni gaidīti pie mums klātienē!
Ēdoles 54, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
riepu maiņa, autoserviss, riteņu savirze, vieglmetāla disku remonts, riepu uzglabāšana, riepu montāža, balansēšana , apkope, automašīnas virsbūves daļas, serviss, auto salons, tehniskā apkope, riepu montēšana, riepu balansēšana

Baltyre Latvia SIA, Riepas - diski - kameras / veikals - noliktava - serviss

Aviācijas 8, Jelgava, LV-3002
Riepas, riepu serviss, riepu veikals, riepu tirdzniecība, riepu noliktava, riepu montāža, riepu balansēšana , Jelgavas serviss, labs riepu serviss Jelgavā, Jelgavas riepu centrs, montāža Jelgavā, balansēšana Jelgavā

KAPKA Auto

Biķernieku 61, Rīga, LV-1039
izpūtēja remonts, izpūtēja metināšana, trokšņu slāpētāja metināšana, riepu maiņa, riepu remonts, riepu balansēšana

Kardānu darbnīca, ALeven, SIA

Abulas 3, Rīga, LV-1026
Kardānu pielāgošana, kardānu labošana, Kardāna remonts, kardānu, balansēšana , nestandarta kardāni, kardānu, Kardānu balansēšana , taisnošana vai remonts.

Rīgas Riepu Centrs, SIA, Riepu un disku tirdzniecība

Turpinām strādāt klātienē!
Duntes 13, Rīga LV-1005
Serviss: Rīgas Riepu Centrā klientiem ir pieejami kvalitatīvi riepu montāžas, balansēšanas, riepu remonta un nesezonas riepu uzglabāšanas pakalpojumi. Montējam un balansējam riepas no R12 līdz R22, tajā skaitā Run Flat un zemprofila riepas. Uz vietas veicam TPMS (riepu spiediena kontroles sistēmu) programmēšanu un kalibrēšanu. Piedāvājam arī dzelzs un lieto disku remontu (valcēšanu, smilšu strūklošanu, disku krāsošanu). Vasaras sezonā veicam auto kondicionieru uzpildi un diagnostiku.

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Apraksts:

SIA „Lāde” – oficiālais Peugeot, Bosch Car Service pārstāvis Liepājā. Pie mums:

✓ Autoserviss – jebkuras markas automašīnām. ✓ Auto tirdzniecība – Peugeot. ✓ Apsargāta autostāvvieta. ✓ Auto mazgātava – ar rokām, automātiskā mazgātava. ✓ Virsbūves remonts, krāsošana. ✓ Gāzes iekārtas.

Automātiskā mazgātava visu diennakti. Apmaksa Automātiskajā kases sistēmā, iebraukšana ar saņemto QR kodu.

RIEPU SERVISS RP71, riepu tirdzniecība

Dravnieku 1a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Apraksts:

"Auto riepu serviss RP71" nodrošina: riepu montāža, maiņa vieglajiem auto, automašīnām līdz 3.5t; auto disku montāža līdz 22; riepu balansēšana; riepu remonts, riepu atjaunošana ar augstākās kvalitātes TECH materiāliem; bojātu disku valcēšana, atjaunošana; auto riepu un disku tirdzniecība. Plašs klāsts: HANKOOK, DUNLOP, YOKOHAMA, TOYOTIRES riepas, pieejamas uz vietas. Mazlietoto riepas no Vācijas. Iespēja pasūtīt jebkura izmēra, brenda auto riepas. Riepu auto serviss. Veicam automašīnu ritošās daļas remontus.

Aventuss, SIA

Lauku 7c, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Kravas auto, piekabju remonts uz ceļa 00-24   ✓ Kravas auto servisa pakalpojumi   ✓ Vieglo automašīnu serviss Kravas automašīnu remonts:

SIA "Aventuss" pakalpojumi: kravas automašīnu ritošās daļas remonts un apkope; autoelektriķa pakalpojumi, metināšanas pakalpojumi, riepu montāža/balansēšana, līmēšana, piekabju grīdu (kustīgo grīdu) remonts - mehānisko detaļu, grīdas un plastmasu maiņa, mašīnu un piekabju datordiagnostika, kondicionieru uzpilde. Citi darbi: bremžu uzliku kniedēšana, bukšu presēšana ar presi, metāla griešana ar plazmas griezēju, grūti atskrūvējamu detaļu sildīšana ar indukcijas sildītāju u.c. pakalpojumi. Kravas automašīnu un piekabes datordiagnostika un remonts Latvijā.

EPE auto, SIA Auto evakuācija Kurzemē

Vakara 3, Skrunda, Kuldīgas nov. LV-3326
Apraksts:

"EPE Auto" piedāvā dažādus autoevakuatora pakalpojumus: tehniskā palīdzība uz ceļa, automašīnu evakuators, auto transportēšana, SOS, riepu remonts, riepu serviss un maiņa. Traktortehnikas un citas lauksaimniecības tehnikas transportēšana/pārvietošana līdz 10 tonnām.

AK12, SIA

Brandeļi, "Kalnmeijas" , Kocēnu pagasts, Valmieras nov. LV-4220
Pakalpojumi: ✓ Riepu serviss; ✓ Bosch Car Service; ✓ BOSCH rokas elektroinstrumenti; ✓ Kravas auto serviss; ✓ Riepas agro un industriālajai tehnikai; ✓ Metālapstrāde un mašīnbūve Darbība: Mēs, SIA „AK12“, esam uzņēmums, kas rūpējas par vieglo un kravas automašīnu, kā arī industriālās un lauksaimniecības tehnikas pilnu servisa apkalpošanu, kā arī esam vieni no lielākajiem riepu piegādātājiem reģionā. 2017. gadā mūsu vieglo automašīnu serviss ir kļuvis par BOSCH CAR SERVICE – tas ir zīmols, kura augstie kvalitātes standarti un tehniskās iespējas ir pazīstami un augstu vērtēti visā Eiropā. Esam kļuvuši arī par BOSCH rokas elektroinstrumentu oficiālajiem tirdzniecības pārstāvjiem. Šobrīd „AK12“ ir paplašinājis savas kompetences robežas un atvēris metālapstrādes un mašīnbūves cehu, paplašinot servisa pakalpojumus ar izstrādes un ražošanas pakalpojumiem visa veida industriālajai tehnikai, tajā skaitā komunālajiem dienestiem, mežizstrādei un lauksaimniecībai.

AK12, SIA, Cēsu filiāle

Lapsu 17, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Riepu balansēšana un montāža. Riepu vulkanizācija, riepu remonts. Amortizatoru maiņa., Riepu balansēšana Valmiera, riepu montāža Valmiera.

Simba serviss, SIA, Kravas riepu serviss

Vienības gatve 179, Rīga LV-1058
Par uzņēmumu:

Vieglo un kravas auto riepu tirdzniecība. Serviss, montāža, maiņa. Riepas komerctransportam, apvidus automobiļiem, kravas auto un autobusiem. Industriālās, meža un traktortehnikas riepas. Mainām eļļu vieglajiem automobiļiem, SUV 4X4 un komercbusiem.

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Duo Auto, SIA, Autoserviss

Ieriķu 86, Rīga, LV-1084
Apraksts: Autoserviss Rīgā veic auto virsbūves remonta darbus. Auto diagnostika, remonts, rezerves daļas.

DZ Automeistars, SIA, Riepu serviss

Lietuvas šoseja 5, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Asaru krogs, ZS

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Riepas, ziemas riepas, vasaras riepas, riepu montāža, riepu balansēšana , auto rezerves daļu tirdzniecība, kravas auto riepas Līgatnē, kravas auto riepu montāža, kravas auto riepu demontāža, kravas auto riepu balansēšana

Rēzeknes autobusu parks, AS

Jupatovkas 5, Rēzekne, LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Kravas automašīnu diagnostikas centrs ✓ Riepu remonts ✓ Dīzeļmotoru diagnostika ✓ Dīzeļmotoru dūmainības tests ✓ Automazgātava ✓ Bremžu sistēmas diagnostika ✓ Bremžu stends ✓ Ritošās daļas pārbaude un remonts ✓ Auto gaismas pārbaude ✓ Automašīnu tehnisko apkopju veikšana ✓ Automašīnu sagatavošana valsts tehniskajai apskatei ✓ Autoevakuācijas pakalpojumi un palīdzība uz ceļa

Rando, autocentrs

Piebalgas 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Auto remonts:: ✓ Škoda, ✓ VW, ✓ Audi, ✓ BMW, ✓ Opel, ✓ Chrysler, ✓ Citroen, ✓ Fiat, ✓ Ford, ✓ Honda, ✓ Hyundai, ✓ Lexus, ✓ Mazda, ✓ Mercedes, ✓ Mitsubishi, ✓ Toyota, ✓ Pegeout, ✓ Renault, ✓ SAAB, ✓ SEAT, ✓ Subaru, ✓ Volvo.

RG Auto, SIA - riepas, auto serviss, autoevakuācija

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 44, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Riepas un diski Jēkabpilī: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Kravas auto riepas ✓ Riepu maiņa un remonts ✓ Riepu uzglabāšana ✓ Alumīnija un dzelzs diski ✓ Auto disku remonts

DIENNAKTS EVAKUATORA PAKALPOJUMI VISĀ LATVIJĀ

✓ Pasažieru transportēšana līdz 6 ✓ Renault Master 1.8 t nolaižamā platforma 5x2.5 m ✓ Volkswagen LT 2.5 t hidrauliskā platforma 5x2.10 m ✓ Mercedes Atego 4 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ MAN 7 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ Manipulators 3.5 t