Balansēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Onninen, SIA, Birojs Latgalē

Jelgavas 1b, Daugavpils LV-5404
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12b, Rīga LV-1002
Siltumtehnika, apkures iekārtas

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība

Darmaway® Akadēmija

K.Barona 88-127c.kab., Rīga LV-1001
Apraksts:

"Darmaway® Akadēmija" - Tu esi šeit, lai dzīvotu, lai mīlētu, lai mācītos, lai radītu un baudītu. Akmeoloģija. Jaunās enerģijas. Karmas mācība. Enerģētikas balansēšana. Naudas mācība. Zemapziņa un DNS struktūra. Radošuma aktivizācija.

RBB Serviss, SIA

Krustpils 15 k.1, Rīga LV-1073
Tehnoloģijas un iespējas:: ✓ Vibrodiagnostikas iekārtas; ✓ Lāzercentrēšanas iekārtas; ✓ Dinamiskās balansēšanas stends līdz 3,5t; ✓ Iekārtu pārbaudes stends līdz 1000 kW; ✓ Platība 1800 m2; ✓ Krānu celtspēja 15 t; ✓ Žāvēšanas krāsns; ✓ Apdedzināšanas krāsns ar temperatūras kontroli; ✓ Termiskās pārbaudes iekārtas; ✓ Transports izbraukuma servisam un iekārtu piegādei.
ZL.LV iesaka

Tukuma riepu centrs, SIA, Riepu serviss

Zemītes 5-4.bokss, Tukums, Tukuma nov. LV-3104
Apraksts:

SIA "Tukuma Riepu Centrs" ir ģimenes uzņēmums, kurš dibināts 1993. gadā. Kopš 1996. gada uzņēmums nemainīgi ir specializējies jaunu, lietotu un atjaunotu riepu pārdošanā, balansēšanā, montēšanā un remontēšanā, disku pārdošanā un remontēšanā (valcēšana un metināšana), arvien paplašinot savas zināšanas šajā jomā un piedāvājot klientiem arvien plašāku preču un pakalpojumu klāstu. Pašreiz apkalpojam savus klientus Tukuma pilsētā un Tukuma novada Ozolnieku ciemā. Mūsu klienti ir gan privātpersonas un uzņēmumi, gan zemnieku saimniecības un meža apsaimniekotāji.

ZL.LV iesaka

Tukuma Riepu Centrs

"Riepu serviss" , Slampes pagasts, Tukuma nov. LV-3133
Apraksts:

Jaunas, lietotas riepas, riepu serviss, remonts, tirdzniecība, balansēšana Tukumā, Tukums. 

ARI-KO, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA "ARI-KO" saviem klientiem piegādā kvalitatīvas auto servisa iekārtas un nodrošina to uzstādīšanu un apkalpošanu. Firma "ARI-KO" partnerattiecības ar vadošajiem pasaules ražotājiem veido tā, lai varētu piedāvāt autoservisa aprīkojuma pilnu spektru. Tie ir auto pacēlāji, riteņu nomaiņas un balansēšanas iekārtas, riteņu ģeometrijas regulēšanas iekārtas, ritošās daļas diagnostikas iekārtas, profesionālie instrumenti un degvielas uzpildes staciju servisa iekārtas. SIA "ARI-KO" ir oficiālie pārstāvji daudziem vadošajiem ražotājiem: BEISSBARTH (Bosch grupa), Hofmann (Snapon), BlitzRotary (vadošais autopacēlāju ražotājs pasaulē), BUTLER (Itālija) , WERTHER (Itālija), FILCAR (Itālija), MECLUBE (Itālija), CATTINI (Itālija), COMPAC (Dānija), Chicago Pneumatic (ASV), HAWEKA (Vācija), AMI (Čehija), PIUSI (Itālija), DECA (Itālija), BRAINBEE (Itālija), SPIN (Itālija), AIGNEP (Itālija), Spiralflex (Itālija).

Jureckis un Ko, SIA

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto rezerves daļu tirdzniecība Liepajā.

Uzņēmums "Jureckis un Ko" nodarbojas ar auto rezerves daļu tirdzniecību Liepājā. Uzņēmumam ir trīs veikali Liepājā, lai katram būtu pa ceļam. Laipni gaidīti!

Auto KS, SIA, riepu serviss

V.Baloža 13a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Auto KS", SIA auto riepu serviss, riepu tirdzniecība, riepu montāža, balansēšana, riepu remonts, jaunu, lietotu, atjaunotu riepu tirdzniecība, lietie diski, metāla un lieto disku tirdzniecība, ziemas riepas, vasaras riepas. Piedāvājam arī riteņu savirzes un riteņu savērsumu regulēšanu.

Auto KS, SIA, Filiāle

Mehanizācijas 4-B, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Apraksts: Auto un piekabju tirdzniecība, noma.

Laja, SIA, Riepu serviss

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Riepas traktoriem, automašīnām un lauksaimniecības tehnikai

Note, SIA, Riepu serviss Mārupē

Penkules 37, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: Autoserviss. Riepu tirdzniecība

Laja, SIA, Tirdzniecības laukums

Rūpniecības 49a, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.

Jēkabpils autobusu parks, SIA

"Akurāteri" , Salas pagasts, Jēkabpils nov. LV-5230
Papildu pakalpojumi:: ✓ Bremžu un ritošās daļas stends ✓ Riepu montēšana un balansēšanas stends ✓ Dīzeļdzinēju diagnostika ✓ Reklāmas izvietošaanas iespēja uz autobusiem Par SIA "Jēkabpils autobusu parks":

Uzņēmuma galvenais uzdevums iedzīvotāju laba, savlaicīga, kulturāla pārvadāšana regulārajos maršrutos un dažādu pasūtījumu izpilde darījumu un atpūtas braucienos.

ToDrive, SIA

Skanstes 2, Rīga, LV-1013
Riepu maiņa, balansēšana . Riepu viesnīca. Metināšanas darbi. Bremžu sistēmas remonts.

Proda Group, SIA

Mazā Krasta 79, Rīga, LV-1003
Riepu balansēšana . Riepu darbi. Auto apkopes iekārtas. Automašīnu apkope un remonts. Domkrati., Riepu balansēšana smagajām automašīnām. Riepu balansēšana vieglajām automašīnām. Riepu montāža.

Torque motors, SIA

Brīvības gatve 219a, Rīga, LV-1039
Riepu montāža, balansēšana , diski., diagnostika, Ātrumkārbas remonta darbi, Sajūga remonta darbi, Dzinēja datordiagnostika, riepu maiņa un balansēšana

Audra Motors, SIA, Autoserviss

Kārļa Ulmaņa gatve 90, Rīga LV-1046
Riepu maiņa, balansēšana .

Lego-M, IK

Ozolkalns, "Vecviņķeles 1" , Beļavas pagasts, Gulbenes nov., LV-4410
Lego - m, auto remonts, auto riepu serviss, ziemas riepas, vasaras riepas, riepu montāža, balansēšana , industriālās tehnikas, traktoru, kombainu, kravas auto, smagās tehnikas, mikroautobusu riepu montāža, balansēšana