Celtniecība, adresē Liepāja

Drukāt
Banner 1050x80

BalticFiberLine, SIA

Salmu 20-1, Liepāja LV-3401
Tualetes, koka tualetes, wc, grodu vāki, barotavas, dzīvnieku barotavas, putnu barotavas. 

Greywolf Accounting, SIA

Kuģinieku 5, Liepāja LV-3401
Apraksts: Grāmatvedības uzņēmums ar vairāku gadu pieredzi sniedz grāmatvedības pakalpojumu maziem un vidējiem uzņēmumiem. Pieredze darbā ar bāriem, restorāniem, celtniecības uzņēmumiem, veikaliem. Uzņēmumā ir kvalitatīvi izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi NILLF un sankciju likumu jomā, darbība apdrošināta. Pakalpojuma cena tiek aprēķināta individuāli, vadoties pēc klienta pamatojumu dokumentu apjoma, EKA un darbinieku skaita, skaidras naudas darījumu apjoma u.c.

ELT SOLUTION, SIA

Meldru 1, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

SIA "ELT SOLUTION" veic elektroinstalācijas ierīkošanu, projektu izstrādi, kā arī inženierdarbības un ar tām saistītās tehniskās konsultācijas.

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

VL Serviss 1, SIA, Vārti, vārtu automātika, serviss Liepājā, Kurzemē

Ezermalas 5, Liepāja LV-3401
Produkcija:: ✓ Garāžu vārti ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Žalūzijas ✓ Sētas divviru vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Pieejas kontrole ✓ Barjeras ✓ Vārtu automātikas Par uzņēmumu:: SIA "VL Serviss" ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar aizsargžalūziju, vārtu un to automātiku uzstādīšanu, kā arī servisu. Automātiskie vārti. Garāžu vārti. Vārtu automātika. Pasūtīšana. Vārti, žogi.

FN-Serviss, SIA, Liepājas birojs-veikals/noliktava

Zemnieku 57, Liepāja LV-3401
Pakalpojumi::

Ugunsdrošības pakalpojumi:

✓ Ugunsdrošības uzraudzība – “Drošais” ✓ Ugunsdzēsības inventāra pārbaude, apkope, izvietošana un utilizācija ✓ Skursteņslauķa pakalpojumi ✓ Mehānisko ventilācijas sistēmu tehniskā stāvokļa pārbaude un tīrīšana ✓ Ugunsdrošības audits, dokumentācijas izstrāde un uzraudzība ✓ Evakuācijas plānu un ūdensņemšanas vietu shēmu izstrāde, uzstādīšana ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu apkope, montāža un remontdarbi ✓ Elektroinstalāciju pārbaude ✓ Praktiskās apmācības un instruktāžas ugunsdrošības jomā ✓ Kursi un semināri ugunsdrošības jomā  ✓ Evakuācijas apgaismojumu pārbaude  ✓ Objekta plānojuma shēmas izstrāde  ✓ Virtuālā dzēšana ar ugunsdzēsības aparātiem

Darba aizsardzības pakalpojumi:

✓ Darba aizsardzības uzraudzība – “Drošais” ✓ Darba vides risku novērtējums ✓ Darba vides iekšējā uzraudzība ✓ Darba aizsardzības sistēmas audits ✓ Ergonomikas audits ✓ Obligātās veselības pārbaude ✓ Instruktāžas darba aizsardzībā ✓ Kursi un semināri darba aizsardzības jomā

FN-SERVISS on-line sistēmas pakalpojumi:

✓ On-line instruktāžas ugunsdrošībā un darba aizsardzībā, pirmajā palīdzībā ✓ Obligātās veselības pārbaužu karšu administrēšanas modulis ✓ Iekšējo apmācību modulis

Apmācības

✓ Kursi Darba aizsardzībā ✓ Kursi Ugunsdrošībā ✓ Pirmās palīdzības kursi

FN-Serviss, SIA, Ventspils birojs-veikals/noliktava

Liepājas 4, Ventspils LV-3601
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi,  Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku novērtēšana, Darba vides risku novērtējums, Darba

PATA TIMBER, SIA, Liepājas veikals

Parka 15, Liepāja LV-3401
Pieejams plašākais kokmateriālu klāsts:: ✓ Zāģmateriāli ✓ Kalibrēts /ēvelēts materiāls C24/C16 ✓ Konstrukciju materiāls ✓ Apdares dēļi ✓ Terases dēļi ✓ Grīdas dēļi ✓ Pirts dēļi ✓ Līmētas brusas ✓ OSB/Saplāksnis ✓ Kurināmā koksne (malka, granulas, briketes)

Upesmuiža, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Upesmuiža" pamatnodarbošanās ir blietētā betona izstrādājumu ražošana sausā betona tehnoloģijā. Ilgstoši darbojoties šajā nozarē, esam uzkrājuši bagātīgu pieredzi un zināšanas. Mūsu darbības lauks no Latvijas rietumu piekrastes pilsētas Pāvilostas ir paplašinājies līdz pašai tālākajai Latvijas austrumu pierobežai. Mēs strādājam, lai paplašinātu ne vien ģeogrāfiskās, bet arī savu iespēju un līdzšinējās pieredzes robežas. Vienmēr esam atvērti jauniem izaicinājumiem. Mūsu moto – sniegt katra klienta vajadzībām labāko risinājumu, panākt izpildījuma kvalitāti katrā detaļā. Piedāvājam dažādus betonēšanas pakalpojumus un žogu, vārtu uzstādīšanas darbus. Betona elementi, izstrādājumi, pakāpieni.

INTRAC Latvija, SIA, Saldus filiāle

"Rīgas-Liepājas šoseja 97", Saldus pagasts, Saldus nov., LV-3862
Apraksts: SIA INTRAC Latvija ir zviedru uzņēmuma INTRAC Group AB meitas uzņēmums Latvijā. INTRAC Latvija ir industriālās un lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības un pēcpārdošanas apkalpošanas uzņēmums Latvijā. Mūsu klienti strādā mežizstrādes, lauksaimniecības, celtniecības un rūpniecības jomās. Mēs sadarbojamies ar pasaules vadošajiem tehnikas piegādātājiem un nodrošinām kvalificēta tehniskā personāla pakalpojumus. INTRAC Latvija ir vadošais uzņēmums tā pārstāvēto produktu tirgus segmentos. Tas apliecina klientu ticību mums un mūsu sniegtajiem pakalpojumiem.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

Liepājas energomontāža, SIA

Jaunā 8A, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Uzņēmums nodrošina augstu un mūsdienu prasībām atbilstošu darba kvalitāti, lietojot jaunākās tehnoloģijas un izmantojot kvalitatīvus elektromateriālus. DARBĪBAS SFĒRAS:

✓ Elektroietaišu projektēšana ✓ Elektropieslēgumu izbūve ✓ Elektroinstalācijas montāža ✓ Elektroapgādes ārējo tīklu izbūve ✓ Ārējā apgaismojuma izbūve ✓ Elektrotehniskie mērījumi

ASIA, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401

Uzkrātā darba pieredze sniedz spēju ātri un precīzi izpildīt pasūtījumu, kas sniedz milzīgu gandarījumu un labi paveikta darba sajūtu.

Apraksts:

"Asia" SIA – vietējais uzņēmums ar milzīgu pieredzi malkas, kamīnmalkas, palešu un kamīnmalkas kastu ražošanā.

BL serviss, SIA

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
Darbības jomas:: ✓ Kondicionieri ✓ Ventilācija ✓ Siltumsūkņi ✓ Apkure Apraksts: Uzņēmums piedāvā kondicionieru, ventilācijas, gaiss-gaiss un gaiss-ūdens siltumsūkņu, kā arī apkures sistēmu uztādīšanu, apkalpošanu un remontu. Uzņēmuma darbinieki ir kvalificēti speciālisti ar ilggadēju pieredzi nozarē, tāpēc spējam ieteikt labākos iespējamos risinājumus atbilstoši klienta vēlmēm. Uzticētos darbus veicam ātri, precīzi un kvalitatīvi. 

Kurzemes Dziļurbums, SIA

Avotu 2-2, Liepāja LV-3401
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Dziļurbuma aku urbšana, ✓ Aku tīrīšana (atpumpēšana), ✓ Dziļurbumu likvidācija (tamponāža), ✓ Dziļurbumu sūkņu izstādīšana, ✓ Ģeotermisko urbumu urbšana, ✓ Siltumsūkņu uzstādīšana, ✓ Ūdensvada ierīkošana, ✓ Kanalizācijas ierīkošana, ✓ Santehnisko darbu veikšana.

Nodrošinām visu mūsu piedāvāto darbu projektēšanu un nepieciešamo dokumentu noformēšanu.

SANTAS, dārzniecība

Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

Santas Reinholdes dārzniecībā "Santas" plašā sortimentā vasaras un daudzgadīgās puķes, garšaugu un graudzāļu stādi Grobiņā. Piedāvājumā arī košumkrūmu un skujeņu stādu tirdzniecība.

No aprīļa līdz septembrim ir iespēja mūsu audzētos un lolotos stādus iegādāties pie mums stendā Liepājas Pētertirgū Kuršu ielā 5-7/9.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.