Centrs, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

Elizete, SIA, Ziedu galerija - pasēdētava ELIZETE

Elizabetes 25, Rīga LV-1010
Klusais centrs . Centra rajons. Kaķis, kaķi, kaķu draugi. Apsveikumi svētkos. Līgavas pušķi.

Lamanga, SIA

Lāčplēša 62, Rīga LV-1011
Sieviešu frizieris, Vīriešu frizieris, frizieris, Matu griezums, Frizūras, Vaksācija, Permanentais make-up, Weyergans procedūras, Detox programmas, La Manga, Skaistumkopšanas salons La Manga, nagu kopšanas speciālisti, sejas kopšanas procedūras, ķermeņa kopšanas procedūras.

GP Recruitment, SIA, GPR, Darbs ārzemēs

Brīvības 101-1, Rīga, LV-1001
Bezmaksas darbā iekārtošana. Darbā iekārtošanas aģentūra Rīgā. Darbā iekārtošanas aģentūra ārzemēs. Darbs ārzemēs, Recruitment aģentūra Latvijā, Recruitment aģentūra Rīga. Darbinieki no Latvijas. Starptautiskā atlase Latvijā, Rīgā (international recruitment in Riga, international recruitment in Latvia). Darbā iekārtošana ārzemēs,

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Stomatoloģija, zobārsti, stomatologs, zobu higiēna, zobu balināšana, zobu balināšana mājās, zobu balināšanas cenas, bērnu zobārstniecība, dental klīnika, zobārstniecība centrā, zobu implanti, zobu protezēšana, zobu protezēšanas cenas, bērnu zobārsts, zobu raušana, zobu ārstēšana, zobu ārstēšanas cenas, zobu restaurācija, zobu klīnika,

Amata Adventure, SIA

Miera 11, Rīga LV-1001
Apraksts:

SIA "Amata Adventure" nodarbojas ar laivu, plostu, sporta un tūrisma inventāra nomu, īri. Piedāvājumā rafti, teltis, guļammaisi, kajaki, katamarāni, tenti, glābšanas vestes, hidrotērpi. Mikroautobusu noma. Laivu remonts. Laivu nomas centrs. Rīkojam ekspedīcijas un izstrādājam tūrisma maršutus.

Arhitektu kompānija Ivara Šļivkas birojs SIA

Tērbatas 93/95-1.st., Rīga LV-1001
Apraksts:

Ivara Šļivkas birojs arhitektūras jomā darbojas jau 30 gadus un piedāvā risinājumus arhitektūras projektēšanā,projektu vadībā, būvprojektu izveidē, teritorijas plānošanā un dizainā.

Spilvenu serviss, SIA, Spalvu, dūnu spilvenu un segu tīrīšana, izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Ģertrūdes 103, Rīga LV-1009
Spilvenu un segu šūšana: ✓ šūšana pēc jūsu pasūtījuma ✓ izvēlēties lielumu un biezumu ✓ izvēlēties kvalitatīvu spalvu audumu ✓ apšūt ar savu audumu SIA "Spilvenu serviss" pakalpojumi:

20 gadu pieredze spalvu un dūnu tīrīšanā. Pāršūsim, izgatavosim spilvenus un segas pēc individuāla pasūtījuma. Jūsu spilvens un sega būs kā jauns. No jūsu vecā spilvena vai segas varam uztaisīt jaunas. Spalvas tiek iztīrītas, dezinficētas, atsijātas un iepildītas jaunā pārvalkā. Pieejami dažādi kokvilnas audumi (tiks).

Jura Podnieka studija, SIA

Citadeles 2, Rīga, LV-1010
Apraksts:

"Jura Podnieka studija" ir godalgota filmu un multimediālo risinājumu producēšanas kompānija ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, kas nodrošina pilnu ražošanas ciklu, sākot no izpētes līdz filmēšanai, montāžai un skaņas apstrādei.

"JURA PODNIEKA STUDIJA"  kā neatkarīga vienība savu darbu uzsāka 1989. gadā, kad tā producēja piecu sēriju filmu par Padomju Savienību “Mēs” sadarbībā ar "Chanel 4" (Anglija).  Izcilais latviešu dokumentālā kino režisors Juris Podnieks un viņa komanda drosmīgi fiksēja unikālas liecības par Padomju Savienību tās sabrukuma priekšvakarā.  Ar savām filmām Juris Podnieks, rādot gan jaunu cilvēku problēmas filmā “Vai viegli būt jaunam?”, gan baltiešu neatkarības centienus  un emocijas pirmajos brīvajos "Dziesmu svētkos" filmā “Krustceļš”, gan, paredzot Padomju Savienības bojāeju filmā “Impērijas gals”, ieguva godīga un bezkompromisu filmu veidotāja reputāciju. Šīs īpašības arī šodien ir studijas galvenās vērtības, turpinot radīt jaunus projektus. Juris Podnieks gāja bojā 1992.gadā.

Šodien JPS turpina producēt dokumentālās filmas par mūsdienīgām un vēsturiskām tēmām, atklājot notikumus, kuri ir izmainījuši cilvēku dzīves Latvijas politiskās un ekonomiskās iekārtas izmaiņu laikā. "JPS" turpina strādāt arī ārpus Latvijas, sadarbojoties ar "Channel 4" (Anglija), "TVE" (Anglija), "NHK" (Japāna),  "ARTE", Krievijas televīzijām u.c. "JPS" producē vairākas dokumentālās filmas gadā.

Animācijas filmas "Burvīga diena" un ”Redzi, Trusi...Tētis brauc uz Londonu!” izrādītas Berlīnes filmu festivālā.

"JPS" arī ar aktierfilmu projektiem. Pirmais scenārijs “Dzīves svinēšana” tika attīstīts ar Media Development atbalstu. 2019. gada rudenī gaidāma spēlfilmas "Jelgava 94" pirmizrāde. 

JPS piedāvā plaša spektra pakalpojumus filmu veidošanā – filmu izpēti (arī Krievijā), filmēšanu (filmas un video), producēšanu, montāžu (off-line, on-line), skaņu ierakstus, skaņu montāžu, apstrādi, dublāžu. Studijai ir savas telpas Rīgas centrā. JPS ir sava skaņu studija, kas nodrošina darbu kvalitāti atbilstoši mūsdienu tehnoloģijām un prasībām. JPS skaņu režisori ir piedalījušies daudzu Latvijas mākslas, dokumentālo un animācijas filmu tapšanā.  Studija strādā arī pie Disneja/Pixara un "20th Century Fox" studiju animācijas filmu dublāžas.

Studijas galvenais mērķis ir piedalīties tādu projektu veidošanā, kas aizkustina cilvēkus un liek viņiem ticēt, ka pasaule var kļūt labāka!

Zvērinātu advokātu birojs CersJurkāns, SIA

Strēlnieku 9-4, Rīga LV-1010
СersJurkāns juridiskie pakalpojumi:: ✓ Apdrošināšana un finanses: Konsultācijas par apdrošināšanas līgumiem un banku darījumiem. ✓ Darba un ģimenes tiesības: Padomi darba līgumiem, ģimenes strīdu risināšanā. ✓ Komerctiesības: Atbalsts uzņēmējdarbībā, M&A. ✓ Nekustamais īpašums: Konsultācijas par īpašuma darījumiem, būvprojektiem. ✓ Tiesvedība: Pārstāvība tiesās un šķīrējtiesās. ✓ Starptautiskās tiesības: Padomi par ES un starptautiskajām tiesībām. ✓ Juridisko atzinumu sagatavošana: Sagatavošana juridiskus atzinumus. ✓ Konkurences tiesības: Konsultācijas par konkurences jautājumiem. ✓ Publiskie iepirkumi: Atbalsts un konsultācijas publisko iepirkumu procesā.

Lingva Tev SIA, tulkojumu birojs

Brīvības 85-8, 2.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Rakstiskie tulkojumi ✓ Dokumenta kopijas apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pašā birojā ✓ Teksta izdruka Par tulkošanas biroju:

Tulkošanas birojs SIA "Lingva Tev" Latvijā darbojas kopš 1994. gada. Šajā laikā savus pakalpojumus esam snieguši gan Latvijas tulkošanas tirgū, gan Amerikā, Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Krievijā un Igaunijā. Esam veikuši tulkojumus gan lieliem tirdzniecības, celtniecības, farmācijas, juridiskiem uzņēmumiem, gan Latvijā un ārvalstīs dzīvojošām privātpersonām.

Laba Stīga, SIA, Skaistumkopšanas salons

Turpinām strādāt klātienē!
Krišjāņa Valdemāra 33, Rīga LV-1010
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Vīriešu griezumi, ✓ Vīriešu matu tonēšana, ✓ Sieviešu matu griezums, ✓ Sieviešu matu veidošana, ✓ Sieviešu matu krāsošana, ✓ Sakņu krāsošana, ✓ Šķipsnas, ✓ Ilgviļņi, ✓ Vakara frizūras, ✓ Matu maska, ✓ Manikīrs, ✓ Pedikīrs, ✓ Skropstu krāsošana, ✓ Uzacu krāsošana, ✓ Uzacu korekcija.

Homeopātijas un akupunktūras centrs, SIA, homeopāte Anna Kaļķe

Lāčplēša 38-404, Rīga LV-1011
Apraksts:

Veģetatīvās nervu sistēmas traucējumu gadījumā. Gremošanas sistēmas patoloģiju gadījumā. Sirds asinsvadu slimību gadījumos. Kaulu, muskuļu, locītavu saslimšana. Pieņem zīdaiņus, bērnus un pusaudžus. Ārstē Post COVID19 sindromu.

Dental Klīnika, SIA Denta-Z

Pieņem tikai pēc pieraksta!
Bruņinieku 28-27, 2.st., Rīga LV-1011
Apraksts:

Zobārstniecības klīnika "Denta-Z", piedāvā zobārstniecības pakalpojumus Rīgas centrā. Piedāvājam zobu protezēšanu, ārstēšanu, restaurēšanu, balināšanu.

„VALODU KOKS”, tulkošanas birojs Rīgas centrā

Ātra tulkojumu apstrāde klātienē un attālināti !
Lāčplēša 14-303, Rīga LV-1011
Tulkošanas pakalpojumi:: ✓ Rakstiskā tulkošana ✓ Notariālie tulkojumi ✓ Biroja apliecinājums ✓ Mājaslapu tulkošana ✓ Juridiskie tulkojumi ✓ Medicīniskie tulkojumi ✓ Mutiskā tulkošana ✓ Apostille un legalizācija ✓ Rediģēšana ✓ Maketēšanas pakalpojumi

Akadēmiskās informācijas centrs, nodibinājums

Dzirnavu 16-3.st., Rīga LV-1010
Apraksts:

Akadēmiskās informācijas centrs kopš 1995. gada ir Latvijas pārstāvis Eiropas Padomes/UNESCO diplomatzīšanas tīklā ENIC un Eiropas Savienības diplomatzīšanas tīklā NARIC. Latvijas ENIC/NARIC īsteno šādas funkcijas:

✓ veic ārzemju diplomu ekspertīzi Latvijā (atbilstoši Izglītības likuma 11.1.pantam), ✓ sniedz informāciju par Latvijas izglītības sistēmu ENIC/NARIC tīklam, ārvalstu augstskolām, interesentiem Latvijā.

Corvin Real Estate, SIA

Lāčplēša 14-401, Rīga LV-1011
Par uzņēmumu:

SIA "Corvin Real Estate" ir stabila, uz profesionālu pilnveidi un attīstību vērsta nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma 2 galvenie virzieni ir nekustamā īpašuma pārvaldīšana un investīcijas nekustamajā īpašumā. Corvin Real Estate veiksmīgas darbības virzītājspēks ir tās komanda – darbinieki ir ar 10-20 gadu pieredzi, kuri ir vērsti uz augstu klientu apkalpošanas kultūru, meklējot klientam izdevīgākā piedāvājuma vai risinājuma rašanu. Sadarbojoties ar mūsu uznēmumu, klients saņems komforta un pārliecības sajūtu.

Ženēva, pulksteņu servisa-remonta centrs, Lāčplēša ielā 48

Lāčplēša 48, Rīga LV-1011
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva" ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

ZZ Legal, SIA

Citadeles 2, Rīga LV-1010
Par uzņēmumu: Mēs esam progresīvs juridisko pakalpojumu sniedzēju birojs ar pieredzējušiem speciālistiem, kas apvienojušies, lai sniegtu palīdzību kā vietējiem, tā starptautiskiem klientiem Latvijā. Mūsu moto ir atrisināt jebkuru jūsu juridisko jautājumu un problēmu un mēs lepojamies ar savu aktīvo un uz problēmu risinājumiem vērsto attieksmi, lai sasniegtu klientam vēlamo rezultātu par samērīgu cenu.

Psihologa Sigitas Cīrules privātprakse

Eksporta 5, Rīga, LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Psihologa konsultācijas pieaugušajiem ✓ Psihologa konsultācijas jauniešiem un bērniem ✓ Smilšu terapijas metodes izmantošana darbā ar klientiem, kuriem grūti vai neiespējami runāt par savām emocijām un sajutām Apraksts:

Psihologs. Psihologa konsultācijas. Individuālais darbs ar pieaugušajiem un bērniem. Smilšu spēles terapijas metodes praktizētāja. Smilšu spēles terapijas metodes spēj rast saikni starp apzināto un bezapziņu. Terapijas process padara iespējamu jaunu, plašāku vai dziļāku skatījumu uz notiekošo. Terapijas procesa laikā no iekšējā haosa, pakāpeniski rodas iekšējā kārtība.  Darbs ar krīzēm – personības, attiecību, situatīvām. Darbs ar depresiju, trauksmi, veģetatīvo distoniju. Psiholoģiskā konsultēšana. Personības izpēte ar Latvijas klīnisko personības testu (LKPT).  Sniedz konsultācijas gan klātienē, gan attālināti - skype, whatsapp u.c.

Konsultēju latviešu un krievu valodā.

ieramejam.lv, Ierāmēšanas studija Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Apraksts:

SIA "Ladars" jau vairāk nekā 15 gadus atrodas Latvijas vadošo uzņēmumu vidū un piedāvā jums savus pakalpojumus.​ Vai jūs zināt, kas ir bagets un paspartu? Ar šiem skaistājiem vārdiem sauc aksesuārus, ar kuru palīdzību var pasakaini noformēt gleznas un posterus, spoguļus un fotobildes, dokumentus un arhitektu projektus. Visa veida ierāmēšanas darbus jebkurai gaumei jums piedāvā ierāmēšanas studija "Ladars". Noformētas gleznas, gleznu reprodukcijas, kā arī posteri padara jūsu biroju un dzīvokli vēl skaistāku. Jūs varat paši izvēlēties stilu atbilstoši jau noformētam interjeram. Mūsu studijas meistari profesionāli palīdz ar bageta un paspartu izvēli. Šeit jūsu izvēlēta bilde ātri, kvalitatīvi un jautri pārvērsīsies par gleznu. Fotogrāfijas, bērnu zīmējumi, izšuves, gobilēni saņems jaunu dzīvi oriģinālā noformējumā un uz ilgu laiku kļūst par prieku. Jūs varat būt pārliecināti par individuālo pieeju jūsu pasūtījumam.