Demontāža, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k-2, Jūrmala, LV-2008
Koku kopšana arboristi. Arborists, Kokkopis, Juris Pīrāgs, arborists Jūrmalā, industriālais alpīnisms, alpīnisms, koka pārstādīšana, koka kopšana, dzīvžogi, cirpšana, zāģēšanas darbi, izciršanas darbi, koku zāģēšana, bīstamu koku ciršana, bīstama koka zāģēšana. Koku kopšana, koku zāģēšana, (izzāģēšana) (nozāģēšana) celmu frēzēšana,

Būvdraugs, SIA

Ekskavatoru pakalpojumi Cēsīs, Dīķu rakšana Cēsīs, meliorācijas pakalpojumi, meliorācijas sistēmas, meliorācijas darbi, Grāvju rakšana,  dīķu tīrīšana,   drenāžas ierīkošana, drenāžas caurules uzstādīšana, drenāžas sistēmas izbūve,  Hidrotehniskas būves, hidrotehniskas būves ierīkošana,  caurtekas,

Logi Durvis, SIA

Rīgas 1A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija / mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža (ar, bez hidroizolācijas lentēm) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu – pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem, sietu, špaktelēšanu, slīpēšanu, krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija ✓ Garantijas apkalpošana ✓ Pēcgarantijas serviss

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

Res-Met, SIA

Esam atvērti un strādājam.
Krautuves 7, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

"Res-Met", mūsdienīgi materiālu otrreizējās izmantošanas pakalpojumi uzņēmumiem, metāli, rūpniecības izejvielas, demontāžas pakalpojumi, būvgružu otrreizēja izmantošana, elektroiekārtu un elektronikas otrreizējā izmantošana, materiālu otrreizējas izmantošanas pakalpojumi (RE-USE) konteineri un transporta, treileru pakalpojumi. Privātpersonām nojaukšanas un izjaukšanas pakalpojumi, transportlīdzekļi, akumulatori un baterijas.

ER CONSTRUCTION, SIA

Valkas 18, Strenči, Valmieras nov., LV-4730
Mūsu pakalpojumi:: ✓ uzmērīšana ✓ tāmēšana ✓ demontāžas darbi ✓ plēves ieklāšana ✓ latojums ✓ līmeņošana ✓ jaunā seguma montāža ✓ noteksistēmas montāža ✓ siltināšana ✓ vējkastes montāža Apraksts:

Veicam visa veida jumta darbus Latvijā. Piedāvājam visus nepieciešamos materiālus.

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

2G projekts, SIA

Ziemupes 24, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Uzņēmums "2G projekts" jau kopš 2007. gada aktīvi darbojas metāllūžņu nozarē. Krāsaino un melno metāllūžņu iepirkšana, griešana, pārdošana, transportēšana, vieglo automašīnas norakstīšana un utilizācija, objektu un metāllokonstrukcijas demontāžas darbi.

Dzintars L, SIA

Liepājas 5B-1, Priekule, Dienvidkurzemes nov. LV-3434
✓ Kapu apmales (granīta, betona) ✓ Futrāļi, granīta, betona (atvērtie, aizvērtie, daļēji aizvērti) ✓ Kapu pieminekļi (plāksnes u.c.) ✓ Gravēšana (portreti, ainavas) ✓ Restaurācija un kopšana ✓ Objekta mērīšana un tāmju sagatavošana, uzstādīšana Apraksts:

SIA "DZINTARS L" Priekulē, kā arī visā Kurzemē sniedz kapu labiekārtošanas pakalpojumus. Kapu apmales un kapakmeņu, piemiņas plāksnes pasūtīšana, gravēšana, uzstādīšana to restaurācija un kopšana.

Tolmets Vidzeme, SIA, Valmieras metāllūžņu iepirkšanas punkts

Mūrmuižas 18C, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Piedāvājam: ✓ konteinervedēju un kravas automašīnu pakalpojumus ✓ dažāda veida demontāžas darbus ✓ auto norakstīšanu katrā filiālē – BEZ MAKSAS ✓ iespēju iegādāties dažādus metāla izstrādājumus, auto rezerves daļas Mūsu pakalpojumi: ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Demontāžas pakalpojumi ✓ Konteineru serviss ✓ Piekabes noma ✓ Automašīnu norakstīšana

Swedabo.lv, SIA

Gaujas 6, Strenči, Valmieras nov. LV-4730
SIA "Swedabo.lv" un atkritumu šķirošana:

Iegūstot zināšanas un pieredzi industriālo iekārtu tirdzniecībā, kā arī būtiski palielinoties pieprasījumam uz atkritumu šķirošanu, Swedabo.lv nolēma savai darbībai pievienot atkritumu apsaimniekošanas nozari. Piedāvājam pilnīgi jaunas iekārtas, līnijas, gatavos risinājumus un sistēmas otrreizējai atkritumu pārstrādei un apstrādei.

Rando, autocentrs

Piebalgas 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Auto remonts:: ✓ Škoda, ✓ VW, ✓ Audi, ✓ BMW, ✓ Opel, ✓ Chrysler, ✓ Citroen, ✓ Fiat, ✓ Ford, ✓ Honda, ✓ Hyundai, ✓ Lexus, ✓ Mazda, ✓ Mercedes, ✓ Mitsubishi, ✓ Toyota, ✓ Pegeout, ✓ Renault, ✓ SAAB, ✓ SEAT, ✓ Subaru, ✓ Volvo.
ZL.LV iesaka

Ivars Feldbergs, diplomēts amata meistars

Zantes 8, Rīga, LV-1029
Apraksts:

SIA "Ivars Feldbergs", Akmeņkaļu darbnīca (diplomēts amata meistars) - ir uzņēmums, kas nodarbojas ar akmens apstrādi, kapu pieminekļu un akmens skulptūru izgatavošanu. Piedāvājam arī ainavu arhitektūras pakalpojumus- dārza iekārtošanu ar gleznainu ainavu, izmantjot akmeņus.

Liarps, SIA, Galdniecība

Vidzemes 30A, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apraksts: Izgatavojam pēc pasūtījuma koka logus, durvis, kāpnes; mēbeles koka un lamināta no projektēšanas līdz uzstādīšanai. Piedāvājumā: Plastikāta logi, durvis. Metāla durvis dzīvokļiem, privātmājām! Strādājam pa visu Latviju.

Cieceres ūdensrozes, SIA

Krasta 34, Brocēni, Saldus nov. LV-3851
Apraksts:

Cieceres ūdensrozes – profesionāli dārznieka pakalpojumi. Sertificēta dārzniece, Solveiga Dzene - dārzu ierīkošana, ainavu veidošana, apzaļumošanas darbi Kurzemē un visā Latvijā.

Asaru krogs, ZS

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
piegāde, bremžu diagnostika, kravas auto riepas Līgatnē, kravas auto riepu montāža, kravas auto riepu demontāža

Lienes dārzi

Liepu 3A, Matīši, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Ainavu labiekārtošana:

Māja ir tikai maza daļiņa no mūsu dzīves telpas, lielāko daļu cilvēki tomēr pavada savā ārtelpā. Lai mūsu ārtelpa mums nestu prieku, būtu estētiska, viegli kopjama, tai bieži ir nepieciešama profesionāļu palīdzība, lai skaisti un praktiski varētu tikt galā ar skaista zāliena izveidi un kopšanu, dobju izveidi, teritorijas planēšanu, reljefa veidošanu. Problēmas, kas nāk reizē ar māju, nekopts, aizaudzis dārzs, nelīdzena teritorija, valdošie vēji, ne īpaši estētiski kaimiņu skati. Ar šo visu mūsu komanda saskaras ik dienas. Palīdzam labiekārtot jūsu teritoriju, īstenojam esošos projektus, pārvēršam nekoptas teritorijas skaistā un viegli kopjamā daiļdārzā.

DSI Auto SIA

Višķu 15, Daugavpils LV-5404
Kravas auto remonts, agregātu izvešana, demontāža , defektu noteikšana, cilindru bloku apskate nomaiņa

Būvtehnikas serviss, SIA

"Saulītes", Ropaži, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.