Demontāža, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

EZ1 AUTOSERVISS

Dzirnavu 10, Ludza, Ludzas nov., LV-5701
SIA “EZ1” Autoserviss piedāva šādus pakalpojumus:: ✓ Autoevakuatora pakalpojumi Ludzā un Latgalē; ✓ Auto serviss, auto remonts, auto apkope; ✓ Riepu serviss, riepu remonts; ✓ Kravas auto riepu remonts, montāža, kravas auto riepu serviss; ✓ Savirzes regulēšana, kondicionieru uzpilde, motoru eļļas, smērvielas; ✓ Ritošās daļas remonts, eļļas maiņa, filtru maiņa, kondicionieru sistēmas remonts; ✓ Bremžu kluču maiņa, bremžu maiņa; ✓ Riepu tirdzniecība Ludzā, riepu montāža, demontāža, balansēšana; ✓ Jaunu riepu tirdzniecība Ludzā, lietotu riepu tirdzniecība Ludzā; ✓ Auto krāsošana, virsbūves remonts, elektriķa pakalpojumi, auto diagnostika; ✓ Programmēšanas pakalpojumi, auto mazgātuve, auto mazgāšana, ✓ Kravas auto remonts.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.

DPFSolutions EP, SIA

Litene, Ozolu 8, Litenes pagasts, Gulbenes nov., LV-4405
Pakalpojumi: ✓ DPF un katalizatoru tīrīšana ✓ Čiptūnings ✓ Dzesēšanas sistēmas un salona radiatora  mazgāšana ✓ Rezerves daļu tīrīšana ar slapjo abrazīva strūklu. Par mums:

SIA 'DPFSolutions EP' ir 2018. gadā dibināts uzņēmums - celmlauzis, kas pirmais Latvijā uzsāka piedāvāt inovatīvu un efektīvu visu veidu un izmēru DPF filtru un katalizatoru tīrīšanu.

Strādājam tikai ar profesionāl aprīkojumu. Failu nolasīšana caur OBD vai BENCH režīmā pieslēdzoties pie vadības bloka piniem. DPF, EGR un tamlīdzīgu problēmu risināšana. Ekoloģijas atslēgšana. Jaudas palielināšana.

Jaunums! Rezerves daļu attīrīšana no oksīda un netīrumiem

Veicam rezerves daļu attīrīšanu no oksīda un netīrumiem, pielietojot slapjo abrazīvo strūklu.

Pateicoties tehnoloģijai, kurā abrazīvs tiek samaisīts ar ūdeni, procesā netiek bojāta metāla virsma, kā tas ir gadījumos, kad tiek izmantotas sausās abrazīvās metodes. Vairāk par mūsu pakalpojumiem https://www.dpftirisana.lv/

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7F, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

Tirguskalns, SIA

Ilmājas 19, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "TIRGUSKALNS" ir uzņēmums ar lielu pieredzi sausā betona konstrukciju un mazo arhitektūras formu ražošanā. Ražojam betona atkritumu urnas, parka soliņus, betona puķu podus. Mēs izgatavojam, piegādājam un uzstādam izstrādājumus!

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā:

SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšanas objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus.

Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana

Baltica noma, SIA

A. Upīša 5, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

SIA “BALTICA NOMA” nodarbojas ar būvgružu konteineru nomu Rēzeknē, kā arī ārpus pilsētas robežām. Uzņēmums nodarbojas arī ar celtniecības tehnikas nomu, frontālo iekrāvēju un ekskavatoru pakalpojumiem, pašizgāzēju nomu.

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.

ZL.LV iesaka

Stamars Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava

Pakalniešu 7, Rīga, LV-1024
✓ Polipropilēna durvis ✓ Krāsotas durvis ✓ Ekofinierētas durvis ✓ PVC durvis

 

Apraksts:

Uzņēmums vairāk nekā desmit gadus Latvijas tirgū piedāvā tirdzniecībā iekšdurvis un ārdurvis plašā sortimentā un dažādās cenu kategorijās. Durvis plašā izvēlē iespējams gan iegādāties uzreiz, gan pasūtīt. Salons pārdod iekšdurvis, ieejas durvis, otrās ieejas durvis. Noliktavā pieejamas vairāk nekā 50 durvju modeļu kombinācijas, kuras iespējams nopirkt uzreiz vai pasūtīt piegādi/uzstādīšanu. Salonā apskatāmi vairāk nekā 100 durvju modeļi, un katalogos apskatāmi pāri 200 modeļu kombinācijām.

Vārtu sistēmas, SIA

Kuldīgas 39B-8, Rīga LV-1083
Produkcija:: ✓ Vārti ✓ Garāžu vārti ✓ Varti vārtu automātika ✓ Ātrgaitas ruļļu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Bīdāmie/ veramie vārti ✓ Drāšu/ stiepļu žogi ✓ Drošības sistēmas ✓ Koka žogi ✓ Metāla kaltie žogi Priekšrocības: Uzņēmumā darbojas profesionāla komanda ar ilggadēju pieredzi, piedāvājot klientiem vadošo sekciju paneļu izgatavotāju TeckenTrup (Vācija) sekciju vārtu pārdošanu un uzstādīšanu, un vārtu sastāvdaļas, ko piedāvā Torque Force (Nīderlande), kā arī automātiskās pievades "NICE" un "BFT", kas domātas ražošanas, garāžu, atveramajiem un atbīdāmajiem vārtiem. Rūpīgi izvēlētā produktu virkne ļauj mums piedāvāt klientiem produkciju ar augstiem tehniskajiem, ekspluatācijas un estētiskajiem rādītājiem. Piedāvājam pilna servisa apkalpošanu, sākot no projekta izstrādes līdz tā veiksmīgai realizācijai objektā, kā arī nodrošinām pilnu servisu garantijas laikā.

Reinis Matiss, IDV

Svētes 21-6, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Piedāvāju metināšanas pakalpojumus. Es esmu ieguvis metinātāja kvalifikācijas pārbaudes sertifikātu - LVS EN ISI 9606-1 135 P BW FM1 S s12 PF ss nb. WPS atsauces 135-BW-P-12-PF. Kvalifikācijas diapazons 135;138. Ir pieredze celtniecības nozarē, kas saistīta ar metināšanu. Varu sametināt lielas konstrukcijas. Veicu pārtikas ražošanas iekārtu metināšanu. Veicu arī demontāžu metāla izstrādājumiem - griešanu ar skābekļa un deggāzes degli jeb autogēna griešanu. Strādāju ar MIG(metāla konstrukcijas, melnā metāla izstrādājumi), MAG , TIG(alumīnijs, nerūsējošos tērauds). Ir iespējams veikt arī individuālus pasūtījumus. Ar iespēju aizbraukt pie klienta. Pirms darbu veikšanas veicu konsultāciju. Sadarbojos ar uzņēmumiem un privātpersonām.  

Logi Durvis, SIA, Filiāle

Lielā Ezera 5, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija/ mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža ( ar, bez hidroizolācijas lentām) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu –pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem , sietu , špaktelēšanu ,slīpēšanu , krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija. ✓ Garantijas apkalpošana. ✓ Pēcgarantijas serviss.

Roksia, SIA

Kvēles 5, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Bruģēšana, Bruģēšanas darbi, Bruģis, Bruģa remonts, Granīta bruģis, Kaltā akmens bruģis, Laukakmens, Pakāpieni, Kāpnes, Ceļa un ietvju apmales uzstādīšana, Konsultācijas, Tāmēšana.

Vidzemes grīdas, SIA

Lidlauka 11, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Apraksts:

Kvalificēti sava aroda profesionāļi piedāvā Estrich betona grīdu liešanu, industriālā betona grīdu liešanu, kā arī silto grīdu ierīkošanu. Sadarbībai atvērti, strādājam galvenokārt Vidzemes novadā.

R17 būve, SIA

Smilšu 1-43, Vangaži, Ropažu nov., LV-2136
Par uzņēmumu:

Būvniecības uzņēmums ar ilgstošu darbības pieredzi Zviedrijā, Vācijā, Lietuvā, Igaunijā veic celtniecības darbus no pamata līdz atslēgai. Ļoti labi panākumi vēsturisko fasāžu renovācijās un rekonstrukcijā. Aicinām sadarbībai ikvienu, kam interesē kvalitatīva darba rezultāts. 

Simalsan, SIA

Rīgas 7, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Apraksts:

Ūdensapgādes, kanalizācijas un apkures sistēmu būvniecības uzņēmums veic visa veida santehnikas pakalpojumus kā juridiskām, tā arī privātpersonām. Mūsu pakalpojumu klāstā ir: •    Inženiertīklu projektēšana un montāža; •    Ūdens un kanalizācijas pievienošana centrālajiem tīkliem; •    Ūdens apgādes sistēmu izbūve; •    Kanalizācijas sistēmu izbūve; •    Apkures sistēmu izbūve; •    Drenāžas sistēmu izbūve; •    Ārējo ūdens un kanalizācijas tīklu izbūve; •    Ekskavatora pakalpojumi; Pateicoties pieredzei privātmāju un industriālo objektu santehnikas risinājumu izbūvē esam spējīgi realizēt dažāda veida projektus un ieteikt labākos risinājumus - klientu vēlmes ir mūsu prioritāte. Izmantojam tikai kvalitatīvus materiālu. Visiem veiktajiem darbiem tiek dots garantijas periods. Strādājam visā Latvijas teritorijā.

Baltichomes

Jaunrozes 9 k-1, Rīga LV-1035
Par mums:

Baltic Homes misija ir palīdzēt ikvienam interesentam nonākt līdz savai sapņu mājai, īstenojot savas intereses. Sadarbībai atvērti! Uzticamība, kvalitāte, ātrums. 

Tīrīšanas brigāde SL

Rīga
Apraksts:

Profesionāli meistari savā specialitātē veiks plaša apjoma labiekārtošanas un apzaļumošanas darbus Jūsu teritorijā. Kvalitāte, pieņemamas cenas. Sadarbībai atvērti.

Megadžouls, SIA, Industriālie krāvēji

Klusā 21-24/25, Rīga LV-1013
Par mums:

Profesionāli veicam dažādu kravu pārvietošanu, transportēšanu, iekraušanas un izkraušanas darbus. Ražošanas iekārtas, tipogrāfijas mašīnas, medicīnas tehnika, fotolaboratorijas, seifi un jebkuru citu kravu nogādāsim vajadzīgajā vietā. Kravas līdz 550 kg pārvietojam pa kāpnēm, smagāku kravu celšanai izmantojam tehniku. Ir celtas un telpās pārvietotas kravas ar svaru 25 tonnas. Mūsu speciālistiem ir 25 gadu pieredze, un viņi vienmēr atradīs drošāko un ērtāko veidu, lai kravu nogādātu vajadzīgajā vietā. Mūsu darbs ir arī apdrošināts. Ir automašīna ar uzmontētu krānu, krāna celtspēja 6,5 tonnas, auto kravnesība ir 11 tonnas. Pārvadājam iekārtas, būvmateriālus, konteinerus un citas kravas. Ir licence pārvadājumiem pa Eiropu. Esam gatavi strādāt arī dažādos projektos ārzemēs, meklējam sadarbības partnerus.

Darba laiks pēc vienošanās, iespējams arī izejamās dienās un brīvdienās.

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā.