Demontāža, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

ER CONSTRUCTION, SIA

Valkas 18, Strenči, Valmieras nov., LV-4730
Mūsu pakalpojumi:: ✓ uzmērīšana ✓ tāmēšana ✓ demontāžas darbi ✓ plēves ieklāšana ✓ latojums ✓ līmeņošana ✓ jaunā seguma montāža ✓ noteksistēmas montāža ✓ siltināšana ✓ vējkastes montāža

ERBO, SIA

Baznīcas laukums 9, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Pakalpojumi:: ✓ Būvniecības darbi ✓ Labiekārtošanas darbi ✓ Saliekamo skursteņu montāža ✓ Tāmēšanas pakalpojumi ✓ Konsultācijas Apraksts:

Būvuzņēmuma ERBO pakalpojumi: būvniecība - dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecība, rekonstrukcija, remonts; jumtu rekonstrukcija, seguma nomaiņa, remonts; fasāžu atjaunošana, siltināšana, apdare; saliekamo skursteņu montāža; labiekārtošanas darbi - bruģēšanas darbi; akmeņu, dolomīta, ķieģeļu mūrēšana; sētu, žogu uzstādīšana un montāža; tāmēšanas pakalpojumi; konsultācijas.

EROOF, SIA, Jumtu segumi

Lubānas 191, Ulbroka, Ropažu nov.
Jumta segumi:: ✓ Skārda jumti ✓ Metāla jumti ✓ Metāla dakstiņi ✓ Māla dakstiņi ✓ Betona dakstiņi Jumta profili:: ✓ Moduļveida dakstiņprofils ✓ Trapecveida jumtu profili ✓ Nesošie jumta profili ✓ Valcprofils ✓ Konstruktīvie profili

ETNAS fasādes

Aleksandra Čaka 125, Rīga LV-1011
Par mums::

ETNAS fasādes -  fasāžu siltināšanas, restaurācijas uzņēmums ar lielu pieredzi savā jomā. ESAM uzticams fasāžu izbūves partneris. Piedāvājam fasāžu uzmērīšanu, tāmes sagatavošanu, fasādes apdari un nodošanu ekspluatācijā. Liela pieredze restaurācijas, siltināšanas un ventilējamo fasāžu izbūves darbos. Esam veikuši lielu skaitu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku, biroja ēku un privātmāju fasāžu apdares darbus. Lepojamies ar paveikto un ceram uz sadarbību arī ar Jums!

EXTRA saimnieks, SIA, Nekustamā īpašuma apkalpošana, pārvaldīšana

Sēļu 10, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Galvenie pakalpojumi:: ✓ Nekustamā īpašuma, pārvaldīšana - personīgais pārvaldnieks ✓ Dzīvojamo māju  ēku apkalpošana, uzturēšana, sakopšana ✓ Telpu, teritoriju ikdienas uzkopšana, mazgāšanas darbi ✓ Inženiertehniskais serviss un remontdarbi ✓ Ikdienas uzkopšanas darbi ✓ Zāles pļaušana ✓ Lapu savākšana ✓ Apzaļumošana un labiekārtošana ✓ Jumtu, notekreņu tīrīšana ✓ Logu un fasādes mazgāšana ✓ Teritoriju, apbūves gabalu, ēku teritorijas sakopšana ✓ Būvlaukumu zemes darbi, pēc remonta uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Santehniķis, elektriķis 24/7, santehniķa pakalpojumi, elektriķa pakalpojumi ✓ Avārijas dienests 24/7 ✓ Dezinfekcija ✓ Energoefektivitātes risinājumi, ieteikumi

EZ1 AUTOSERVISS

Dzirnavu 10, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Riepu tirdzniecība Ludzā, riepu montāža, demontāža , balansēšana, jaunu riepu tirdzniecība Ludzā, lietotu

Eco House Services, SIA

Tirgoņu 3, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Celtniecības darbi, remonta darbi, demontāža , demontāžas darbi, ēku demontāža , ēku demontāžas darbi., Konstrukciju demontāža , konstrukciju demontāžas darbi.

Eco Tehnoloģijas, SIA

Druvas 10, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Bioloģiskās kanalizācijas ✓ Septiķi/Krājrezervuāri ✓ Teritorijas labiekārtošana, zemes līdzināšanas darbi, iebraucamo daļu izbūve, bruģēšana ✓ Bioloģiskās attīrīšanas iekārtas apkope ✓ Pilsētas pieslēgumi/Ūdensvadu izbūve ✓ Lietus ūdens novadīšana/Drenāžas sistēmas un melorācijas izbūve

EcoWork, SIA

Kārļa Mīlenbaha 20A, Rīga LV-1050
Celtniecības un remonta darbi

Edgars Ozols, IDV

Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Meistars ar vairāk kā 20 gadu pieredzi savā jomā, veic kvalitatīvus apmetumu un apdares darbus no A-Z. Ir darba pieredze ārvalstīs. Garantēju kvalitāti, iekļaušanos noteiktajos termiņos.  Pieņemamas cenas, atvērts sadarbībai.

Edge Solutions, SIA

Laubere, Ozolu 7, Lauberes pagasts, Ogres nov. LV-5044
Informācija no uzņēmumu reģistra

Edvest, SIA

Gaujas 25 k.3-18, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Būvgružu izvešana, būvgružu izvešana Ādaži, būvgružu piegāde, melnzemes piegāde, ēku demontāža , pagaidu

Eglaines, SIA

"Eglaines" , Liezēres pagasts, Madonas nov. LV-4884
Par uzņēmumu:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un būvdarbiem, veic elektroinstalāciju montāžu, termogrāfiju, būvuzraudzību, kanalizācijas ierīkošanu, kabeļu un ūdensvada rakšanu.

Eiro Logs, SIA

Tūristu 1-2.st., Saldus, Saldus nov., LV-3801
Logi, logu montāža, plastmasas logi, logu demontāža , logi un durvis, plastmasas durvis, balkoni, durvju, montāža, durvju ielikšana, durvju demontāža , Eirologs.

Eiropas jumti, SIA

Jūrmalas gatve 144h, Rīga LV-1029
Apraksts:

Būvniecības nozarē darbojamies jau vairāk kā 15 gadus. Esam īstenojuši jau vairāk kā 150 veiksmīgus būvniecības projektus, galvenokārt saistītus ar jumtu izbūvi, pārbūvi un seguma ieklāšanu.

Sākām darbu pašnodarbinātā statusā un šodien jau esam izauguši līdz nopietnam uzņēmumam “EIROPAS JUMTI”. Esam īsenojuši projektus arī vairākās citās ES valstīs. Latvijā strādājam ne tikai Rīgā, bet arī pārējos reģionos!

Mūsu darbu raksturo kvalitāte un apmierināti klienti, kuri iesaka mūs citiem! Visiem projektiem sniedzam 5 gadu garantiju, kā arī pēcgarantijas apkalpošanu. Mēs lepojamies ar savu darbu!

Īstenojam individuālu pieeju katram klientam! No Jums ideja – pārējo paveiksim!

Eko osta, SIA

Tvaika 39, Rīga LV-1034
tīrīšanas darbi, teritorijas tīrīšanas darbi, notekūdeņu attīrīšanas iekārtu apkalpošana, rezervuāru demontāža

EkoDeal, SIA

Emburga, "Aldari" , Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Ēku demontāža ., Ēku demontāža .

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Ekolat, SIA

1.preču 30a, Daugavpils, LV-5401
Pakalpojumi:: ✓ Būvprojektu izstrāde ✓ Būvuzraudzība ✓ Vides un dabas aizsardzības projekti ✓ Projektu vadība un konsultācijas ✓ Mācības un semināri Par mums::

SIA „Ekolat” – projektēšanas un inženierkonsultāciju firma, kura no 1994.gada veiksmīgi darbojas kā Latgales reģionā, tā arī visā Latvijā, specializējoties ūdenssaimniecības izpētes, analīzes, konsultāciju un projektēšanas jomā.

Mūsu galvenā vērtība ir ekoloģija. Līdz ar to mēs plānojam un īstenojam projektus, kas palīdz sniegt ilgtspējīgu un videi-draudzīgu attīstību un urbanizāciju. Mūsu projekti palīdz nodrošināt efektīvu infrastruktūras funkcionēšanu un pieeju tīram ūdenim. Mēs augsti vērtējam emocionālo inteliģenci, un tāpēc ar lielu atbildību uztveram savu darbu.

SIA “Ekolat” sniedz profesionālus pakalpojumus visā projektu realizācijas gaitā saskaņā ar Latvijas Republikas likumdošanu, atbilstoši tehniskajiem normatīviem un prasībām.