Demontāža, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Electro Base, SIA

Katlakalna 9A, Rīga LV-1073
Gaismekļi, prožektori, aksesuāri, diodes. LED spuldzes, LED. LED apgaismojums. Apgaismojums. Krāsainās spuldzes. LED lampu tirdzniecība, LED spuldžu tirdzniecība.LED apgaismojuma tirdzniecība. Visu veidu LED spuldzes, lampas. Apgaismes tehnikas tirdzniecība. Apgaismes tehnikas vairumtirdzniecība. Videonovērošana, video novērošanas

Elenda, privātfirma

Liepāja LV-3416
Labiekārtošanas darbi, dārza teritoriju plānošana, dārzu teritoriju ierīkošana un kopšana, dārzu teritoriju plānošana, dārzu teritoriju skices, dārzu teritoriju projektēšana 2D un 3D versijās. Apzaļumošanas darbi, apzaļumošana. Dārzu darbu un dārzu kopšanas konsultācijas. Dekoratīvo augu tirdzniecība. Kokaudzētava. Celtniecība,

Eltcom, SIA

S.Eizenšteina 33-16, Rīga, LV-1079
Celtniecības un remonta darbi

Eltex, SIA

Bajāru 18, Rīga LV-1039
Elektrības projektētāji, Elektrības pieslēguma projektēšana. Elektroapgāde, elektromontāža, elektro instalācijas izveide. Ārējie un iekšējie elektromontāžas darbi, projektēšana, projekti, projektēšanas. Serviss, montāža, montāžas, instalācijas, apkalpošana. Elektroinstalācijas izbūve, ierīkošana, vājstrāvas tīkli, tīklu.

Emperor, SIA

Bieķensalas 22, Rīga, LV-1004
dimanta instrumentiem, urbšana un zāģēšana dzelzsbetonā, urbšanas un zāģēšanas darbi, dzelzsbetona demontāža

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Gāzes apgāde, gāzes izbūve, gāzes montāža, ārējie gāzes vadi, iekšējie gāzes vadi, gāze, siltumapgāde, siltumtehnikas apkures iekārtas, siltuma ražošana, siltumapmaiņa, siltumtīkli, katlu mājas, siltummezgli, iekšējā ūdensapgāde, iekšējā kanalizācija, kanalizācija, apkures iekārtas, kondensācijas katli, gāzes katli, grīdas katli,

Euro Dom, SIA

Garā 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Celtniecības darbi, demontāža , demontāžas darbi, celtniecības darbi termiņā, būvniecība, remonta darbi, , remontdarbi, ēku būve, ēku demontāža , iekšējie remontdarbi, ēku siltināšana, māju celšana, mājokļu

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16b, Rīga LV-1083
Apraksts: Piedāvājam visu pakalpojumu klāstu: metāllūžņu iepirkšanu, iekraušanu, izkraušanu, savākšanu, šķirošanu un transportēšanu; nolietotu transporta līdzekļu utilizācija CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana; tranporta pakalpojumi; konteineru noma; iekārtu demontāžas darbi; tilpumu griešana un demontāža.

Eurolifts Serviss, SIA

Lubānas 172-8, Dreiliņi, Ropažu nov.
Liftu apkope, liftu remonts, liftu modernizācija, liftu demontāža , montāža.

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
Eurologi – ražošanas uzņēmums: ✓ PVC logi un durvis ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Profilu liekšana ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Liektie stikli ✓ Žalūzijas Par uzņēmumu:

SIA "Eurologi" jau vairāk nekā 18 gadus klientiem piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus un durvis. Mēs garantējam, ka logi Jūsu mājā būs ražoti tikai no pārbaudītiem materiāliem un to komponenti – no labākajiem uzņēmumiem šajā nozarē: Schüco , Roto, Aluplast, MACO. Jūsu pasūtījums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā laikā.

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3a-4, Rīga LV-1007
Angāri:

Viens no SIA "Europanels" pamatvirzieniem ir siltinātu angāru no sendvičpaneļiem tirdzniecība. Mēs piedāvājam iegādāties angāru ar gatavo būvniecības projektu (AR un MK daļas) par fiksētām cenām. Mūsu uzņēmums var sakomplektēt visu nepieciešamo materiālu patstāvīgai montāžai klienta pašu spēkiem vai piedāvāt angāra komplektāciju un mūsu montāžu "zem atslēgas". Nepieciešamības gadījumā mūsu pieredzējis arhitekts izstrādās individuālu projektu klienta konkrētām vajadzībām. Angāra karkass tiek izgatavots no karsti cinkotām metāla caurulēm, kas balstās uz betona pēdām. Jumta un sienu siltināšanai tiek izmantoti PIR sendvičpaneļi 100mm biezumā, kas ļauj būt pārliecinātam par angāra siltumizturību un konstrukcijas stingrumu, jo tiek aprēķinātas sniega un vēja slodzes. Katram piegādātajam angāram līdzi tiek sniegts tehniskais projekts.

ZL.LV iesaka

Evento, SIA, būvuzņēmums

Silva, "Silva 16A" , Launkalnes pagasts, Smiltenes nov. LV-4729
Par uzņēmumu:

Mūsu pieredze ir krāta nu jau vairāk kā 20 gadus. Uzņēmums SIA "Evento" dibināts 2000. gada 13. martā. Būvuzņēmumā praktiski no pirmsākumiem patstāvīgi strādā vairāki licencēti būvspeciālisti un būvobjektos strādājošo kodolu veido darbinieki ar vairākos gadu desmitos mērāmu pieredzi.

Evergreen, SIA

Glāzšķūnis, "Burtnieki" , Rembates pagasts, Ogres nov., LV-5016
Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 2008. gadā, sākotnēji koncentrējoties uz Latvijas laukakmens apstrādi un tirdzniecību. Vēlāk, sastopoties ar klientu vēlmju daudzveidību, sākam attīstīt arī eksotisku akmens veidu importu no visas pasaules. Pašlaik esam kļuvuši par vienu no vadošajiem akmens materiālu tirgotājiem Baltijas reģionā.

Evro Wood, SIA

Tirgus laukums 1, Preiļi, Preiļu nov., LV-5301
Piegāde, montāža, demontāža . Metāla durvis, durvju ražošana, uzstādīšana.

Evropluss, SIA

Atbalss 14, Rīga LV-1063
uzstādīšana, tirdzniecība, serviss, apkalpošana, projektēšana, ražošana, piegāde, pārdošana, montāža, demontāža

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

FG BŪVE, SIA

Aizputes 10a-14, Jūrmala LV-2010
Informācija no uzņēmumu reģistra

FG Rongo, SIA

Piņķi, Centra 2-79, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stāvlaukumu, stāvlaukuma, trotuāra bruģēšana. Gājēju celiņa izveidošana. Bruģa ieklāšana Rīgā, Ogrē, Jūrmalā, Salaspils, Olaine, Ķekava. Labiekārtošana, koka bruģis, apdares darbi, dzīvokļa remonts, iekštelpu remonts, vārti, žogi, teritoriju labiekārtošana, teritorijas labiekārtošana, bruģakmens, klāšana, tehnoloģija, granīta,

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

FREEDOM ROUTES, SIA

J.Vācieša 4-32, Rīga LV-1021
Celtniecības un remonta darbi