Demontāža, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

FRESO, SIA

Slimnīcas 6c, Rīga LV-1016
Informācija no uzņēmumu reģistra

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.

Fast Building, SIA

"Kvieši" , Vircavas pagasts, Jelgavas nov. LV-3020
Par uzņēmumu:

SIA "Fast Building" uzņēmums būvniecības nozarē darbojas jau kopš 2018. gada. Speciālistiem ir darba pieredze arī ārvalstīs. Darbības gadu gaitā esam uzkrājuši ievērojamu pieredzi un kompetenci būvniecības nozarē, vairāk attīstot un specializējoties uz iekšējo apdari: krāsošanu, špaktelēšanu, gruntēšanu. Lai nodrošinātu augstu kvalitāti, esam investējuši dažādu iekārtu iegādei, lai veiktu ātri un kvalitatīvi apjomīgus objektus. Sniedzam augstas kvalitātes būvniecības pakalpojumus, ievērojot klienta prasības un vajadzības, balstoties uz kompetenci un pieredzi, piedāvāt piemērotāko risinājumu.

Forest Products, SIA

Rīga
Tāmēšana, demontāža , celtniecības darbi, gremota darbi, apdares darbi, ēku iekšējā un ārējā apdare,

Fortis Grupa, SIA

Mežezeri, Zirgu 2, Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2121
Celtniecības un remonta darbi

Forts A, SIA

Diakonāta 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201

Framo, SIA

Lēdurgas 3, Rīga, LV-1034
Apraksts:

Būvfirma SIA "Framo" piedāvā plašu remonta un celtniecības darbu klāstu. Profesionāli speciālisti, jaunākie materiāli. 

Celtniecība no pamatiem līdz jumtam.

ZL.LV iesaka

Fundaments O, SIA

Ropažu 14 k.1-72, Rīga LV-1039
Apraksts:

Uzņēmums ar pieredzējušiem meistariem, kuru darba stāžs šajā jomā ir vairāk kā 20 gadus, veic pilna cikla remonta darbus. Strādājam ar pārbaudītiem, kvalitatīviem materiāliem, garantija ikvienam paveiktajam darbam. Ir pozitīva darba pieredze Norvēģijā.

G būvserviss, SIA

Brankas, Zemgales 5, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3042

G pluss S, SIA

Ceriņu 4A, Langstiņi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-2137

G2.LV, SIA

Ulbroka, "Ievas" , Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Ēku, būvju nojaukšana, demontāža . Meliorācija, dīķu rakšana, grunts ceļu un stāvlaukumu izbūve., Ēku demontāža , būvgružu izvešana.

GGBK, SIA

Rīgas 78, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar visa veida celtniecības un remontdarbiem – jumta logu montāža, noteksistēmu montāža, jumta remonts, strādājam ar jumta un metāla fasādēm.

GGK būve, SIA

Katlakalna 10, Rīga, LV-1073
pasludinata maksatnespeja