Demontāža, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

EcoWork, SIA

Kārļa Mīlenbaha 20A, Rīga LV-1050
Celtniecības un remonta darbi

Edvest, SIA

Gaujas 25 k.3-18, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Būvgružu izvešana, būvgružu izvešana Ādaži, būvgružu piegāde, melnzemes piegāde, ēku demontāža , pagaidu

Eiropas jumti, SIA

Jūrmalas gatve 144h, Rīga LV-1029
Jumta segumi, Jumti, Jumts, Jumta, Skārda jumti, Metāla jumti, Skārdnieku darbi. Tērauda jumti, Jumti Rīgā, Jumiķu darbi, Ūdens noteksistēma, Metāla jumts. Celtniecība, Noteksistēmas, Jumtam, jumts, jumti, jumtu segumi, jumta segums, jumta materiāli, jumtu ražošana, metāla jumtu ražošana, jumta seguma materiāli, jumta segumi metāla, metāla

Eko osta, SIA

Tvaika 39, Rīga LV-1034
tīrīšanas darbi, teritorijas tīrīšanas darbi, notekūdeņu attīrīšanas iekārtu apkalpošana, rezervuāru demontāža

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Electro Base, SIA

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Electro Base® piedāvā: ✓ LED apgaismojums ✓ Videonovērošanas sistēmas ✓ LAN datortīkli ✓ Drošības un apsardzes sistēmas ✓ Akumulatori ✓ Nepārtrauktas barošanas bloku UPS sistēmas ✓ 10" un 19" komutācijas un serveru skapji, sastatnes ✓ Koaksiālo kabeļu tīkli ✓ Optiskie datu tīkli ✓ Akustisko sistēmu kabeļi ✓ Telefonija ✓ Elektromateriāli ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Mēbeles un preces miegam

Eltex, SIA

Bajāru 18, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA „Eltex” darbības virzieni ir elektroapgādes un vājstrāvu sistēmu projektēšana, elektromontāžas darbi. Veicam visu elektromontāžas un vājstrāvu tīklu apkalpošanu. Izceļamies ar augstu darbinieku atbildību, profesionalitāti, sertificētu un kvalitatīvu materiālu izmantošanu. Veicam vispārceltnieciskos darbus.

Emperor, SIA

Bieķensalas 22, Rīga, LV-1004
dimanta instrumentiem, urbšana un zāģēšana dzelzsbetonā, urbšanas un zāģēšanas darbi, dzelzsbetona demontāža

Enerģija-G, SIA

Miķeļa 1, Rīga, LV-1010
Uzņēmums piedāvā:: ✓ Visa veida apkures sistēmu un gāzes iekārtu servisu un remontu ✓ Ar apkures sistēmām saistītos projektēšanas un montāžas darbus ✓ Apkures iekārtu un aksesuāru piegādi no vadošajiem ražotājiem Apkures sistēmu apkope: Regulārs serviss nodrošina apkures sistēmas efektivitāti, izmaksu ekonomiju un drošību. Jūs varēsiet justies droši, jo mazinās ārkārtas gadījumu risks – ja apkures sistēma beidz darboties, piemēram, ziemā. Vadošie apkures iekārtu ražotāji paredz 15 līdz 20 gadu efektīvu iekārtu darbības laiku. Tas ir ilgs laiks, taču iekārta efektīvi darbojas tikai tad, kad tā tiek regulāri apkopta un tiek veikts specializētais serviss vismaz reizi gadā. Katrai apkures iekārtai pēc Eiropas Savienības un Latvijas likumdošanas tiek noteikta 2 gadu garantija. Taču 2 gadu ražotāja garantija pieejama tikai tām iekārtām, kurām veikts regulārs serviss (vismaz reizi gadā). Ja apkures sistēma netiek apkopta, tās efektivitāte ar katru gadu samazinās par 15 - 20%.

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16b, Rīga LV-1083
Apraksts: Piedāvājam visu pakalpojumu klāstu: metāllūžņu iepirkšanu, iekraušanu, izkraušanu, savākšanu, šķirošanu un transportēšanu; nolietotu transporta līdzekļu utilizācija CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana; tranporta pakalpojumi; konteineru noma; iekārtu demontāžas darbi; tilpumu griešana un demontāža.

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
Eurologi – ražošanas uzņēmums: ✓ PVC logi un durvis ✓ Alumīnija logi un durvis ✓ Profilu liekšana ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Liektie stikli ✓ Žalūzijas Par uzņēmumu:

SIA "Eurologi" jau vairāk nekā 18 gadus klientiem piedāvā augstas kvalitātes plastikāta logus un durvis. Mēs garantējam, ka logi Jūsu mājā būs ražoti tikai no pārbaudītiem materiāliem un to komponenti – no labākajiem uzņēmumiem šajā nozarē: Schüco , Roto, Aluplast, MACO. Jūsu pasūtījums tiks izpildīts pēc iespējas īsākā laikā.

Europanels, SIA, Sendvičpaneļi un angāri

Lilijas 3a-4, Rīga, LV-1007
Angāri:

Viens no SIA "Europanels" pamatvirzieniem ir siltinātu angāru no sendvičpaneļiem tirdzniecība. Mēs piedāvājam iegādāties angāru ar gatavo būvniecības projektu (AR un MK daļas) par fiksētām cenām. Mūsu uzņēmums var sakomplektēt visu nepieciešamo materiālu patstāvīgai montāžai klienta pašu spēkiem vai piedāvāt angāra komplektāciju un mūsu montāžu "zem atslēgas". Nepieciešamības gadījumā mūsu pieredzējis arhitekts izstrādās individuālu projektu klienta konkrētām vajadzībām. Angāra karkass tiek izgatavots no karsti cinkotām metāla caurulēm, kas balstās uz betona pēdām. Jumta un sienu siltināšanai tiek izmantoti PIR sendvičpaneļi 100mm biezumā, kas ļauj būt pārliecinātam par angāra siltumizturību un konstrukcijas stingrumu, jo tiek aprēķinātas sniega un vēja slodzes. Katram piegādātajam angāram līdzi tiek sniegts tehniskais projekts.

Evropluss, SIA

Atbalss 14, Rīga LV-1063
uzstādīšana, tirdzniecība, serviss, apkalpošana, projektēšana, ražošana, piegāde, pārdošana, montāža, demontāža

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pakalpojumi:: ✓ Pārcelšanās pakalpojumi ✓ Pakošanas pakalpojumi ✓ Uzglabāšana un noliktava ✓ Pakojamā materiāla tirdzniecība un noma ✓ Pārcelšanās tehnika un inventārs, noma ✓ Pārcelšanās konsultācijas ✓ Mēbeļu montāža/demontāža ✓ Mēbeļu iedzīves iepakošana ✓ Biroju pārvešana ✓ Mākslas priekšmetu pārvešana ✓ Pārcelšanās palīgtehnika

FG BŪVE, SIA

Aizputes 10a-14, Jūrmala LV-2010
Informācija no uzņēmumu reģistra

FG Rongo, SIA

Piņķi, Centra 2-79, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stāvlaukumu, stāvlaukuma, trotuāra bruģēšana. Gājēju celiņa izveidošana. Bruģa ieklāšana Rīgā, Ogrē, Jūrmalā, Salaspils, Olaine, Ķekava. Labiekārtošana, koka bruģis, apdares darbi, dzīvokļa remonts, iekštelpu remonts, vārti, žogi, teritoriju labiekārtošana, teritorijas labiekārtošana, bruģakmens, klāšana, tehnoloģija, granīta,

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

FREEDOM ROUTES, SIA

J.Vācieša 4-32, Rīga LV-1021
Celtniecības un remonta darbi

Falkors Building Industry, SIA

Ropažu 140, Rīga LV-1006
Apraksts:

Uzņēmums SIA "Falkors Building Industry" darbojas kopš 1992. gada. Uzņēmuma pamatvirzieni ir industriālais alpīnisms, būvniecība, apmācība un sertifikācija darbam augstumā. Mācību centrā apmācām visa veida speciālistus darbam augstumā, augstkāpējus un industriālos alpīnistus. Uzņēmums specializējies specifisku būvdarbu veikšanā kā augstumā, tā arī uz zemes: Graudu elevatoru renovāciju un apkalpošanu, Metāla konstrukciju un virsmu remontu un atjaunošanu, Montāžas un demontāžas darbiem, Ēku rekonstrukcijas darbiem. Jumtu izbūve, segumu ieklāšana, maiņa. Objektu aprīkošana ar kolektīvajām darba drošības sistēmām darbam augstumā, to apkalpošana un uzturēšana. Visa veida industriālā alpīnisma pakalpojumi. Lai gan specializējamies uz specifiskiem darbiem, tiek veikti arī klasiskie būvdarbi: būvniecība no nulles cikla līdz atslēgai.