Demontāža, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Labiekārtošanas darbi, apzaļumošana, bruģēšana, bruģēšanas darbi, beramās kravas, beramo kravu piegāde, traktortehnikas pakalpojumi, ceļu izbūve, smilts, dolomīta šķembas, beramkravas, melnzeme, sijāta melnzeme, augstas kvalitātes melnzeme, grunts utilizācija, grants , laukumu izbūve, ceļu būve, grants ceļš, asfalts, būvmateriāli,

Akmens Kleisti, SIA, kapu pieminekļu izgatavošana

Mālu 21, Rīga, LV-1058
Granīta pieminekļi, kapu pieminekļi, kapu vietu labiekārtošana, gravēšana kapos, kapu apmales, kapu pieminekļu uzstādīšana, akmens, apstrāde, kapu soliņi, akmens vāzes, granīta un betona apmales, granīta vāzes, kapu piemineklis, granīta reklāmas stendi, pieminekļi no granīta, pieminekļi no laukakmens, melnais granīts, krāsainais granīts,

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

"Rīgas-Siguldas šoseja 3A", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Jumets, SIA, Metāllūžņu iepirkšana

Salamandras 1, Rīga, LV-1024
Apraksts:

SIA "JUMETS" nodarbojas ar metāllūžņu iepirkšanu Latvijā, pieņem krāsainos un melnos metāllūžņus pārstrādē. Visa veida metāllūžņu uzpirkšana par izdevīgām cenām.

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16B, Rīga, LV-1083
Apraksts: Piedāvājam visu pakalpojumu klāstu: metāllūžņu iepirkšanu, iekraušanu, izkraušanu, savākšanu, šķirošanu un transportēšanu; nolietotu transporta līdzekļu utilizācija CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana; tranporta pakalpojumi; konteineru noma; iekārtu demontāžas darbi; tilpumu griešana un demontāža.

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k.2, Jūrmala LV-2008
Apraksts:

SIA "Vides remonts" - uzņēmums ar jau vairāk nekā 16 gadu pieredzi kokkopju-arboristu nozarē. Sniedzam jebkuras sarežģītības koku zāģēšanas, kopšanas, vainagu veidošanas, sauso un lūzušo zaru izzāģēšanas pakalpojumus. Celmu likvidēšana. Profesionālu arboristu pakalpojumi un konsultācijas. Pakalpojumus sniedzam Jūrmalā un ap Jūrmalas pilsētu.

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

Logi Durvis, SIA

Rīgas 1A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi: ✓ Meistara klātienes konsultācija / mērījums pirms darījuma uzsākšanas ✓ Precīzu tāmes sastādīšanu ✓ Veco konstrukciju demontāža ✓ Jauno logu kvalitatīva montāža (ar, bez hidroizolācijas lentēm) ✓ Logu aiļu apdare ar reģipsi vai apmetumu un siltināšanu – pelēkā apdare ✓ Logu aiļu apdare ar stūrīšiem, sietu, špaktelēšanu, slīpēšanu, krāsošanu – baltā apdare ✓ Būvgružu izvešana un utilizācija ✓ Garantijas apkalpošana ✓ Pēcgarantijas serviss

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

building.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga, LV-1011
Būvniecības nozares interneta medijs www.building.lv:

Šeit atrodams Latvijā lielākais būvniecības nozares forums jomas entuziastiem un profesionāļiem, kur ik dienas noris aktīvas diskusijas, iespējams saņemt atbildes uz jautājumiem un sniegt vērtīgus padomus. Portālā atrodami profesionāļu padomu un ieteikumi, nozares jaunumi, kā arī aktīvo nozares uzņēmumu saraksts un kontaktinformācija. Ja tev ir būvniecības nozares uzņēmums - tava mērķauditorija ir portālā building.lv! Pastāsti par savu pakalpojumu vai preci, uzlabo atrodamību, stiprini reputāciju un iegūsti jaunus klientus, izvietojot portālā biznesa profilu, rakstus un banerus, kā arī izmantojot citus digitālā mārketinga risinājumus!

ZL.LV iesaka

Ivars Feldbergs, diplomēts amata meistars

Zantes 8, Rīga, LV-1029
Apraksts:

SIA "Ivars Feldbergs", Akmeņkaļu darbnīca (diplomēts amata meistars) - ir uzņēmums, kas nodarbojas ar akmens apstrādi, kapu pieminekļu un akmens skulptūru izgatavošanu. Piedāvājam arī ainavu arhitektūras pakalpojumus- dārza iekārtošanu ar gleznainu ainavu, izmantjot akmeņus.

Kravauto, SIA

Skaistkalnes 1A, Rīga, LV-1004
Apraksts:

SIA "Kravauto" piedāvā pakalpojumus ar savu tehniku, ko iespējams arī iznomāt. Tie ir traktori, ekskavatori, autokrāni, universālie pašizgāzēji beramo un konteinera kravu pārvadāšanai celtniecības un labiekārtošanas darbu veikšanai. Kravu pārvadājumi Rīgā, Rīgas rajonā un visā Latvijā.

Būvtehnikas serviss, SIA

"Saulītes", Ropaži, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
Tehnikas noma: Lai klientiem būtu iespēja pārliecināties par mūsu piedāvātās tehnikas piemērotību veicamajam darbam, atsevišķām karjeru tehnikas vienībām (pārvietojamie drupinātāji, sijātāji) varam piedāvāt ilgtermiņa nomu vai nomu ar izpirkumu. Varam vienoties arī par citu tehnikas vienību (ekskavatori, iekrāvēji) ilgtermiņa nomu (bez operatora) vai nomu ar izpirkumu.Nomas nosacījumi un noteikumi tiek pārrunāti ar katru pircēju individuāli.

Diesel Systems, SIA, Dīzeļu autoserviss

Bruņinieku 139, Rīga LV-1009
Apraksts: Dīzeļu automašīnu diagnostika. Sprauslu un sūkņu remonts, adaptācija. Sprauslu kodēšana. Turbīnu remonts. Sprauslu, augstspiediena sūkņu un turbīnu demontāža un montāža. BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS, PIEZO. Ritošās daļas remonts un pārbaude. GRM komplektu maiņa. DPF filtru un EGR programmatiskā atslēgšana.

KeraMets, SIA, Auto katalizatoru un vadu uzpircējs

Braslas 20, Rīga LV-1084
“Keramets” iepērk: ✓ nolietotas elektrotehnikas vadus, ✓ nolietotas datortehnikas vadus, ✓ vieglo automašīnu elektroinstalācijas vadus, ✓ smago automašīnu, traktoru un lauksaimniecības tehnikas, ✓ elektroinstalācijas vadus, ✓ būvju nojaukšanas procesā, būvgružu pārstrādes un šķirošanas procesā radušos vadus, ✓ sadzīves atkritumu šķirošanas procesā radušos vadus.

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

MDG Serviss, SIA

Silikātu 7F, Rīga, LV-1016
Pakalpojumi:: ✓ Metālapstrādes darbgaldu iepirkšana un pārdošana ✓ Iekārtu remontdarbi uzņēmuma noliktavā vai pie klienta ✓ Kvalitatīva iekārtu montāža vai demontāža ✓ Darbgaldu piederumu un rezerves daļu tirdzniecība ✓ Detaļu piegāde no ražotāja ✓ Hidroabrazīvā ūdens griešana

Tirguskalns, SIA

Ilmājas 19, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "TIRGUSKALNS" ir uzņēmums ar lielu pieredzi sausā betona konstrukciju un mazo arhitektūras formu ražošanā. Ražojam betona atkritumu urnas, parka soliņus, betona puķu podus. Mēs izgatavojam, piegādājam un uzstādam izstrādājumus!

Baltic Trailer Service, SIA

Ziepniekkalna 13, Rīga LV-1004
Satiksmes organizēšana remontdarbu laikā:

SIA "Baltic Trailer Service" darbus izpilda atbildīgi un kvalitatīvi. Pirms darbu uzsākšanas objekti tiek izvērtēti un atbilstoši izstrādāts projekts, ievērojot LR likumus.

Darbības veidi: ✓ Līnijas uz asfalta ✓ Horizontālo apzīmējumu uzklāšana ✓ Satiksmes organizācijas projektēšana ✓ Ceļa zīmju uzstādīšana ✓ Pieturu un parku aprīkojuma uzstādīšana ✓ Noliktavu, loģistikas centru marķēšana ✓ Auto stāvvietu un parku aprīkojuma uzstādīšana

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.