Demontāža, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Cēsu 9, SIA

Matīsa 69a-21, Rīga, LV-1009
Celtniecības un remonta darbi

DHG Construction, SIA

Zārdu 2a, Rīga, LV-1083
Degvielas uzpildes staciju būvniecība un apkalpošana, vispārējie celtniecības un remonta darbi, aukstumiekārtu un ventilācijas sistēmu instalācija un apkalpošana, projektēšana un konsultanta pakalpojumi, degvielas uzpildes stacijas, būvuzraudzība, zviedru mājiņas "Attefallshus", koka  mājiņas, kompaktas dzīvojamās mājas,
1

DP Serviss un Tehnika, SIA

Nīgrande, Bērzu 4-21, Nīgrandes pagasts, Saldus nov. LV-3899
Galvenie pakalpojumi: ✓ Industriālais alpīnisms,  industriālā alpīnisma pakalpojumi, darbs augstumā.  ✓ Fasādes darbi augstumā (ēku paneļu un ēkas fasādes restaurācijas, atjaunošanas, remontdarbi) ✓ Metāla konstrukciju montāža/demontāža darbi augstumā (demontāžas un montāžas darbi) ✓ Krāsošana augstumā (metāla konstrukciju apkope, krāsošana) ✓ Jumta darbi augstumā (Jumtu mazgāšana, remonts,Tekņu uzstādīšana / demontāža / tīrīšana (darbi, kas veicami uz ēku jumtiem)  ✓ Logu mazgāšana augstumā (logu, vitrīnu un stikla paneļu sienu apsekošana) ✓ Koku zāģēšana, arboristu pakalpojumi (bīstamo koku un koku zaru zāģēšana) ✓ Tehnikas noma (busiņu(mikro) noma,kvadracikli, ūdens motocikli, motocikli, laivas, smailītes,  pirtis/baļļas) 
  • 1 Celtniecības un remonta darbi

DURVIS1.LV, durvju salons Rīgā

Katlakalna 9a, Rīga LV-1073
Piedāvājumā:: ✓ Ārdurvis ✓ Iekšdurvis ✓ Rokturi ✓ Slēdzenes ✓ Cilindri ✓ Eņģes ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Durvju atdures ✓ Durvju fiksatori ✓ Durvju aizvērēji ✓ Papildus elementi ✓ Masīvkoka galdi ✓ Vertikālās žalūzijas

DURVJU CENTRS RĪGĀ - Iekšdurvju-ārdurvju tirdzniecības noliktava, Andors SIA

G.Astras 8-2.stāvā, Rīga, LV-1082
Durvis:: ✓ Iekšdurvis ✓ Ārdurvis ✓ Furnitūra

Mūsu pieredzējušie meistari nomērīs ailes un uzstādīs durvis, bet konsultanti piedāvās labāku risinājumu atkarībā no jūsu vēlmēm!

Par "Durvju centru":

"Durvju centrs" ir iekšdurvju un ārdurvju mazumtirdzniecības veikals, kura vēsture aizsākās 2014. gadā, apvienojot pieredzi, kas uzkrāta kopš 1998. gada, strādājot Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Mēs esam Rīgā, Pļavniekos, Gunāra Astras ielā 8, 2. stāvā. Veikals veidots kā specializēts durvju salons, kur ir izstādīti paraugi - vairāk nekā 100 dažādu modeļu un krāsu kombinācijas. Iespējams pasūtīt iekšdurvis un ārdurvis no vairākiem preču zīmju produkcijas katalogiem. "Durvju centrs" piedāvā pilnībā nokomplektētas durvis ar teicamu dizainu jebkurai gaumei. 

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

Danivi serviss, SIA

Vimbukrogs, Zvejnieku 2, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Automātiskās transmisijas remonts, apkope, dzinēju remonts, ātrumkārbu montāža, demontāža , noņemšana,

Darts Serviss, SIA, PVC, stikla, alumīnija konstrukcijas

PVC stikla alumīnija konstrukcijas
Stabu 56, Rīga, LV-1011
Apraksts: SIA „Darts Serviss” daudzus gadus specializējas daudzveidīgu konstrukciju ražošanā un uzstādīšanā, izmantojot stiklu – gan kā paredzēts lietot, gan arī pa materiālu veidiem, ko izmanto kopā ar stiklu. Lielā pieredze, kas uzkrāta firmas „Darts Serviss” pastāvēšanas laikā, ļauj mūsu ražošanas iecirknim un speciālistiem, kas nodarbojas ar montāžas darbiem, risināt pasūtītāja uzstādītos uzdevumus ieplānotajos termiņos un augstā kvalitātē. Turklāt vienmēr tiek lietoti pazīstamu ražotāju droši sertificēti materiāli.

Decon, SIA

Piedrujas 11, Rīga LV-1073
Apraksts:

SIA "DECON" piedāvā veikt šādus būvniecības pakalpojumus:

✓ jumta segumu ierīkošana un tirdzniecība; ✓ dažāda veida jumta renovācijas darbi.

Bezmaksas konsultācijas, objektu uzmērīšana, tāmēšana, dokumentu sagatavošana.

Deicija, SIA

Pērses 1, Baldone, Ķekavas nov., LV-2125
Apzaļumošanas firmas. Apzaļumošana, labiekārtošana, bruģēšana, bruģa, ietvju uzkopšana, mazgāšana ar augstspiediena iekārtu, iekārtām, lapu savākšana, grābšanas darbi, zāles, zālāju, mauriņa pļaušana, teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana, puķu stādīšana, sniega tīrīšana, dižstādi, dižstādu stādīšana, dzīvžogu ierīkošana,

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

Delta Urban, SIA

Juglas 18, Rīga LV-1064
māju, namu siltināšanas projekti, projekts, projektu izstrāde, ēku siltināšana siltināšanas darbi, ēku demontāža

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Demontāža, SIA

Pārmiju 23, Rīga, LV-1057
Ēku nojaukšana, būvju nojaukšana, demontāža , būvgružu pārstrāde, metāla konstrukciju demontāža , demontāžas

Demontāžas projekti, SIA

Bauskas 16c, Rīga LV-1004
Arhitektūra, projektēšana

Determinants, SIA

Vējupes 27, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164

Diants, SIA

Dzērbenes 14-111, Rīga, LV-1006
Siltumnīcas, nojumes, lapenes, siltumnīca, angāri, mini angāri, dārza nojumes, terases, teltis nojumes, nojumes dārzam, lapenes un nojumes, lapenes nojumes, dārza nojumes koka, polikarbonāta nojumes, dārza lapenes nojumes, auto nojumes, dārza nojumes lapenes, vasaras nojumes, durvju nojumes, saliekamās nojumes, tenti nojumes, nojumes noma

Diavers, SIA

Mazā Nometņu 59a, Rīga LV-1002
Pakalpojumi: ✓ Jumta remonts ✓ Jumta seguma maiņa un ieklāšana ✓ Jumta apkope un uzturēšana ✓ Jumta seguma krāsošana ✓ Ēku jumtu apsaimniekošana ✓ Materiālu pasūtīšana un piegādāšana jūsu jumtam ✓ Lietu ūdens noteku sistēmas montāža un remonts ✓ Skursteņa pieslēgumu montāža un remonts ✓ Skursteņa un ventilācijas izvada pieslēguma remonts ✓ Skursteņa cepurīšu uzstādīšana un nomaiņa ✓ Šuvju hidroizolācija, jumta logu un lūku montāža, iestrāde, izolācija ✓ Parapetu izgatavošana un uzstādīšana

Diesel Systems, SIA, Dīzeļu autoserviss

Bruņinieku 139, Rīga LV-1009
Apraksts: Dīzeļu automašīnu diagnostika. Sprauslu un sūkņu remonts, adaptācija. Sprauslu kodēšana. Turbīnu remonts. Sprauslu, augstspiediena sūkņu un turbīnu demontāža un montāža. BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS, PIEZO. Ritošās daļas remonts un pārbaude. GRM komplektu maiņa. DPF filtru un EGR programmatiskā atslēgšana.