Farmācija, visā Latvijā

Drukāt

Dr. Leopolds, SIA

Z.Meierovica prospekts 5-1, Jūrmala LV-2015
Dr.Leopolds, comsi, amicos, kerelast, avepin, dezemol, kosmētika, krēms, ziede, gels, sprejs, aerosols, produkti ādas veselībai, kosmētikas līdzekļi, Latvijā ražota kosmētika, dabīgi produkti, produkti pēdu ādas kopšanai, gels pēdām, gels nagiem, produkti nagiem, sausai ādai, kāju svīšanas mazināšanai, kāju sēnītei, pirmā palīdzība, mājas

Korte.lv, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Zemeņu 2, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Mākslīgais akmens, galdu virsmas, bāra virsmas, bāra lete, virtuves sala, izlietne, virtuves paneļi, biroja darba virsmas, mākslīgā akmens apstrāde, palodzes, gaļas dēlītis, dizaina elementi, mākslīgā akmens mēbeles, darba virsmu izgatavošana, darba virsma virtuvē, virtuve, akmens apstrāde, akmens, dekoratīvie apdares materiāli,

Skrivanek Baltic, SIA, Tulkojumu birojs

Lāčplēša 87c, Rīga LV-1011
Skrivanek, svešvalodas, angļu valodas tulkojumi, angļu valodā, anotācijas tulkošana, apliecināti tulkojumi, apliecību tulkošana, arābu valodā, armēņu valodā, atzinumu tulkošana, automātiskais tulkotājs, automātiskā tulkošana, ātri tulkojumi, bulgāru valodā, cena tulkojumi ar notariālu apstiprinājumu, cenas dokumentu tulkošana, cenas

Svaru remonts, SIA, Svaru verifikācija

Svaru verificēšana. Kvalitāte garantēta👌
Lastādijas 42-1, Rīga LV-1050
Precīzi svari – obligāta prasība vairākās nozarēs:: Lai arī šķiet, ka pāris gramu neko daudz nenozīmē, tomēr ir nozares, kurās ir jāievēro rūpīga precizitāte. Pāris gramu neprecizitāte varētu šķist tāds sīkums, bet iedomājieties, ja, pērkot recepšu medikamentus, jums pateiktu, ka aktīvās vielas daudzums kapsulā nav precīzi zināms? Ministru kabineta noteikumi Nr. 210 "Neautomātisko svaru atbilstības novērtēšanas noteikumi" nosaka nozares, kurās ir obligāti jāizmanto tikai verificēti svari. Tirdzniecībā un ražošanā verificēti svari ir obligāti jāizmanto masas noteikšanai komercdarījumos un maksas aprēķinam tirdzniecībā un preču fasēšanā. Medicīnā un farmācijā kalibrēti svari ir jāizmanto masas noteikšanai, lai pagatavotu zāles pēc receptes, medicīnisko izmeklējumu un farmācijas laboratorijās, kā arī ķermeņa masas noteikšanai ārstniecībā, lai novērtētu un novērotu pacientu fizisko attīstību, diagnosticētu slimību un noteiktu ārstēšanu.

HM Rīga, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums

Mūkusalas 63-1.st., Rīga, LV-1004
Apraksts:

"HM Rīga", Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, nodarbojas ar iepakojuma ražošanu, lakošana ar UV laku. Izciršana, spiešana, krāsainā spiešana līdz B1 formātam. Folijas presēšana. Druka ar UV krāsām. Braila raksts. Kastīšu līmēšana. Iepakojuma un reklāmas dizaina izstrādāšana. Mūsu tipogrāfija piedāvā dažādus poligrāfijas produkcijas veidus.

Avicenna.LV, SIA

K.Barona 93, Rīga LV-1001
Produkcija:: ✓ Muguras ortozes ✓ Ortozes grūtniecēm ✓ Ortozes locītavām ✓ Bērnu ortozes ✓ Tehniskie palīglīdzekļi ✓ Elastīgās muguras atbalsta ortozes ✓ Kakla daļas atbalsta ortozes ✓ Cietās muguras ortozes Apraksts:

"Avicenna" nodarbojas ar medicīnas preču vairumtirdzniecību. Plašā sortimentā tehniski ortopēdiskie palīglīdzekļi muguras un ekstremitāšu sāpju kompleksai profilaksei un ārstēšanai, korsetes, staigāšanas palīglīdzekļi. Piedāvājumā muguras, ceļgalu locītavu, pēdu un kakla ortozes. Augstas kvalitātes produkti ikviena vajadzībām- gan pacientiem, gan mediķiem.

Tapflo, SIA

Dārzciema 60-222, Rīga LV-1073
Mūsu produkti:: ✓ Membrānu sūkņi ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Centrbēdzes sūkņi - CP Pumps ✓ Peristaltiskie sūkņi ✓ Skrūvveida sūkņi - Nova Rotors ✓ Filters Tapflo Par Tapflo:

Tapflo grupa ir neatkarīgs, ģimenes īpašumā esošs Eiropas ražotājs un globāls membrānu sūkņu, centrbēdzes sūkņu un citu rūpniecisko procesu iekārtu piegādātājs. Tapflo savas pārstāvniecības ir 30 valstīs un neatkarīgi izplatītāji vairāk nekā 45 valstīs.

Lingva Tev SIA, tulkojumu birojs

Brīvības 85-8, 2.st., Rīga LV-1001
Pakalpojumi: ✓ Rakstiskie tulkojumi ✓ Dokumenta kopijas apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pie notāra ✓ Tulkojuma apliecināšana pašā birojā ✓ Teksta izdruka Par tulkošanas biroju:

Tulkošanas birojs SIA "Lingva Tev" Latvijā darbojas kopš 1994. gada. Šajā laikā savus pakalpojumus esam snieguši gan Latvijas tulkošanas tirgū, gan Amerikā, Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Krievijā un Igaunijā. Esam veikuši tulkojumus gan lieliem tirdzniecības, celtniecības, farmācijas, juridiskiem uzņēmumiem, gan Latvijā un ārvalstīs dzīvojošām privātpersonām.

Kuehne+Nagel, SIA, Sauszemes pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Par mums: Kuehne + Nagel grupa ir uzņēmums ar veiksmīgu 125 gadu pieredzi loģistikā un Latvijā darbojas kopš 1992. gada. Pieredzējuši loģistikas speciālisti, globālais tīkls ar vairāk nekā 1300 birojiem visā pasaulē, unikāli IT risinājumi sūtījumu izsekošanai un 14000 m2 noliktavu platību Latvijā vien padara Kuehne + Nagel par uzticamu partneri visa veidu loģistikas risinājumiem Latvijā un ārpus tās. Ar mērķtiecīgu pieeju darbam esam viens no lielākajiem ekspeditoriem gaisa, jūras un sauszemes pārvadājumos.

Kuehne+Nagel, SIA, Noliktavas pakalpojumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
ISO 18001: 2015; AEO, AEOF, atzītais komersants, atzītais saņēmējs un atzītais nosūtītājs, KN Pharma, farmācija

Kuehne+Nagel, SIA, Jūras pārvadājumu loģistika

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
Kādēļ Kuehne + Nagel ir vadošais jūras kravu pakalpojumu sniedzējs pasaulē?: Mēs atrodamies nozares „virsotnē”, pateicoties mūsu zināšanām, pieredzei un globālajam pārklājumam. Mums ir vairāk nekā 7 500 jūras kravu speciālistu visā pasaulē, gatavi palīdzēt Jums atrast labāko risinājumu, kas būtu piemērots Jūsu individuālajām prasībām. Neatkarīgi no Jūsu biznesa mēroga vai atrašanās vietas, mēs esam pārliecināti, ka varam atrast Jūsu prasībām piemērotu risinājumu un pakalpojuma vērtībai atbilstošu cenu. Pilno konteineru kravas (FCL); Salikto konteineru kravas (LCL); Eiropas mēroga jūras kravu pārvadājumu intermodālie risinājumi; Muitošanas / brokeru pakalpojumi; Piegāde no durvīm līdz durvīm, no ostas līdz ostai; Plašs pakalpojumu klāsts (projektu loģistika, lielizmēra kravas, utt.) Kuehne + Nagel apdrošināšanas risinājumi ar KN Sure, lai pasargātu Jūsu vērtīgos sūtījumus visā piegādes ķēdē.

Kuehne + Nagel, SIA, Kravu pārvadājumi, loģistika, noliktavu pakalpojumi

"Rudeņi 2" , Salaspils pagasts, Salaspils nov. LV-2118
KN EuroDirect un KN EuroLink:

KN EuroDirect

✓ Mūsu panākumu pamatā ir katra klienta individuālo vēlmju izpilde, mūsu specifiskās zināšanas un mūsu darbinieku pieredze. Jūs varat paļauties uz viņu uzticamajiem loģistikas un transportēšanas risinājumiem (kuri ir pielāgoti dažādu uzņēmējdarbības nozaru prasībām), kuri kļūs par jūsu atvērtajiem vārtiem uz visas Eiropas tirgu.

KN EuroLink

✓ KN EuroLink pietuvina Jūs Jūsu klientiem, nodrošinot ātrus, uzticamus un ekonomiskus komplektēšanas risinājumus visā Eiropā. Ar vairāk nekā 180 Kuehne + Nagel filiālēm un centriem, mūsu Eiropas sauszemes kravu pārvadājumu tīkls nodrošina plašu pārklājumu un augstu pārvadājumu blīvumu. Mūsu labi apmācīto vietējo ekspertu komandas piedāvā visaptverošu loģistikas prasmju klāstu. Mēs vienmēr spēsim Jums piedāvāt individuālus Eiropas mēroga risinājumus neatkarīgi no tā, kādi transportēšanas vai loģistikas pakalpojumi ir jums nepieciešami.

Kuehne+Nagel, SIA, Avio pārvadājumu loģistika

Lidosta Rīga , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-1053
Mūsu pakalpojumi: Kuehne + Nagel pakalpojumi ietver inovatīvus un nozarei unikālus risinājumus, tostarp: ✓ Darbība saskaņā ar transporta nozarē vadošajiem Cargo iQ kvalitātes standartiem; ✓ Garantēts piegādes laiks; ✓ Faktisko un plānoto kustību izsekošana un pārraudzība; ✓ Automātiska kopējās cenas aprēķināšana (neiekļaujot izmaksas, kas ir ārpus mūsu kontroles, piemēram, drošības pārbaudes izmaksas, pārvadātāju piemērotās degvielas un drošības piemaksas). ✓ Precīza un standartizēta faktūrrēķinu izrakstīšanas kārtība. Piedāvājam integrētus loģistikas risinājumus visā piegādes ķēdē, kurus Jums nodrošina viens partneris – Kuehne + Nagel. Mūsu filozofija ir sniegt visaptverošus loģistikas pakalpojumus, kas lieliski iekļaujas Jūsu piegādes ķēdē un piešķir tai pievienoto vērtību. Mēs sniedzam Jums savas profesionālās zināšanas, aktīvu savstarpējo komunikāciju un daudzveidīgu produktu piedāvājumu, lai Jūs varētu visu uzmanību veltīt savam biznesam, kamēr mēs nodrošinām pārvadājumus un noliktavu risinājumus.

Jurlingva, Tulkojumu un valodu centrs

Raiņa 101-2.st., Jūrmala LV-2016
Par tulkošanas biroju:

Valodu zināšanas - bagātība, kas vienmēr tev ir līdzās! Tulks, tulkošana, tulkojumi, tulkošanas, tulku birojs Jūrmalā.

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4a, Rīga LV-1073
"EK Sistēmas" produktu grupas:: ✓ Zemsprieguma iekārtas ✓ Automatizācija ✓ Instalācijas materiāli ✓ Slēdžu, rozešu sērijas ✓ Kabeļu kanāli, renes, trepes ✓ Apgaismojums ✓ Kabeļi un vadi "EK Sistēmas" pakalpojumi:: ✓ Reaktīvās jaudas kompensācijas risinājumi ✓ Elektrotīkla mērījumi un analīze ✓ BMS projekta izstrāde ✓ Apgaismojuma aprēķini, mērījumi, eksperimenti ✓ Semināri un apmācības

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

Tehnisko materiālu sagāde, SIA

Rāmuļu 23, Rīga LV-1005
Apraksts: Rezerves daļu ražošanas uzņēmums Latvijā. Plastmasas griešana, zāģēšana. Augstas precizitātes CNC virpošana un frēzēšana. Cinkošana, oksidēšana. Slīpēšana, pulēšana. Lentzāģēšana. Metināšana TIG, MIG, MAG. Melnie metāli, nerūsējošais tērauds, alumīnijs. CAM CAD 2D un 3D projektēšana. Blīvju un blīvējuma izgatavošana no gumijas, parafīna, grafīta, PTFE, plastmasas, auduma, filtra materiāla, termokartona, vermikulīta, keramiskas šķiedru plātnes, papīra, kartona, tehniskā filca. Materiālu griešana ar ploteri. Lāzergriešana un gravēšana. Eksports Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Eiropa.

Filtri, SIA

ELPO BRĪVĀK, nomaini gaisa filtrus savā ēkā!
Kalnciema 87 k.1, Rīga LV-1046
Produkti:: ✓ Aktīvās ogles filtri ✓ Eļļas miglas un dūmu filtri ✓ Filtrējošie materiāli ✓ Virtuves filtri ✓ Elektrostatiskie filtri ✓ EPA-HEPA-ULPA filtri ✓ Paneļu filtri ✓ Kārtridžu filtri ✓ Piedurkņu filtri Pasūtījumu formas:: Klientiem interesējošos un nepieciešamos produktus ir iespējams pasūtīt interneta mājaslapā. Pasūtījumi iedalās divās formās. Pieejami ir filtrējošie materiāli un HEPA filtri, kā arī kabatu un paneļu filtri.

HealthAid Baltics, SIA

Rīga
Apraksts:

SIA "HealthAid Baltics" ir Lielbritānijas uzņēmuma "HealthAid" Ltd. produkcijas eksluzīvais izplatītājs Latvijā. Latvijas tirgū mēs piedāvājam Premium klases uztura bagātinātājus, minerālvielas un multivitamīnus, kā arī dabīgo kosmētiku un aromaterapijas produkciju - ēteriskās eļļas un bāzes eļļas.

ADM Solutions, SIA, Tehniskie, industriālie gumijas un plastmasas materiāli

Tēraudlietuves 23, Rīga, LV-1026
Mūsu produkti un pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Lāzergriešana ✓ Hidroabrazīva griešana ✓ Gumijas izstrādājumi ✓ Ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība ✓ Plastmasas izstrādājumi ✓ Plastmasas izstrādājumu izgatavošana ✓ Konveijeru, transportieru lentas un aprīkojums ✓ Grīdas segumi, grīdu segumi sporta zālēm, daudzfunkcionālie grīdu segumi, zāles imitācija. Ražošana, vairumtirdzniecība ✓ Šļūtenes ✓ Detaļu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Blīvēšanas materiāli ✓ Blīvju izgatavošana