Fizioterapeita pakalpojumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Arho medicīnas serviss, SIA

Bruņinieku 28-7, Rīga LV-1011
Fizioterapeita konsultācija, (konsultācijas). Neiroloģija. Ārstnieciskā teipošana., Medicīniskie pakalpojumi .

Arho medicīnas serviss, SIA, Filiāle

Blaumaņa 11/13-14, 5.st., Rīga, LV-1011
Medicīniskā palīdzība, ambulatorā, medicīniskā palīdzība, rehabilitācija. Ārstnieciskā masāža, (masāžas). Ārstnieciskā vingrošana. Slinga terapija. Fizioterapija. Zīdaiņu vingrošana, masāža. Bobata terapija. Fizioterapeita konsultācija, (konsultācijas). Neiroloģija. Ārstnieciskā teipošana. Medicīniskie pakalpojumi. Darba

Alises Rosickas fizioterapeita prakse

Stadiona 3, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Triecienviļņu terapija, TENS, Fizioterapeita konsultācijas, pirmreizējās, atkārtotas muguras sāpju,

ALAKRIS, fizioterapijas centrs

Cēsu 19, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Fizioterapija, fizioterapeita konsultācija, kinezioloģiskā teipošana, ārstnieciskā vingrošana, rehabilitācija

MK prakse, SIA

Pļavas 3a-9.kabinets, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Fizioterapeits Cēsīs, Fizioterapeita konsultācija, bērnu fizioterapeits Cēsis, Bērnu fizioterapeite,, prakse, labs fizioterapeits, fizioterapeita nodarbības, fizioterapeita ieteikumi, fizioterapeita pakalpojumi

Amalja, SIA

Tallinas 95, Rīga LV-1009
Pakalpojumi: ✓ Fizioterapeita pakalpojumi mājās; ✓ Mājkalpotāju pakalpojumi; ✓ Masāža pakalpojumi mājās; ✓ Ārstnieciska pedikīra pakalpojumi jūsu mājās Aprūpe: Mēs piedāvājam dažāda veida pakalpojumus cilvēkiem, kuri ir gados un izjūt funkcionālus traucējumus (invaliditāte vai slimības) un pilnībā vai daļēji nevar pildīt sadzīves mājas darbus, uzturēt savu personīgo higiēnu un risināt dzīves problēmas. Katru gadījumu mēs izskatam individuāli, tādā veidā garantējot katram aizbilstamajam tam nepieciešamo aprūpi. Pateicoties milzīgai mūsu darbinieku darba pieredzei, mēs zinām, kā izveidot visērtākos apstākļus vecam vai slimam cilvēkam, lai viņš varētu justies maksimāli ērti.

Fizioterapijas centrs Jēkabpilī

Rīgas 129, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra-fizioterapeita prakse Pļaviņās kopš 2019. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas, HIVAMAT un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu labāku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Rēzeknē

18.novembra 16-305, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas, TENS terapijas  un FOHOW bioenergomasāžas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Pļaviņās

Raiņa 55, Pļaviņas, Aizkraukles nov. LV-5120
Apraksts:

Krūmiņa Aleksandra - fizioterapeita prakse kopš 2012. gada sniedz profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas pakalpojumus. Fizioterapijas centra komanda seko līdzi mūsdienīgām metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitatīvāko ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Fizioterapijas centrs Līvānos

Domes 3-103, Līvāni, Līvānu nov. LV-5316
Apraksts: Krūmiņa Aleksandra- fizioterapeita prakse Līvānos kopš 2021. gada sniedz  profesionālus fizioterapeita konsultācijas un nodarbības, bobata terapijas un Handling apmācības, ārstnieciskās masāžas, teipošanas un TENS terapijas pakalpojumus. Fizioterapijas centra  komanda seko līdzi mūsdienīgam metodēm fizioterapijas jomā, pastāvīgi apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, lai sniegtu viskvalitātīvaku ārstēšanu. Mūsu iestādē ir nodrošināta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

Ozolaine, dienas aprūpes centrs personām ar demenci

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Pakalpojumi:: ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Ēdināšana ✓ Svētku svinēšana ✓ Soc. darbinieka konsultācijas ✓ Vingrošana ✓ Grupas nodarbības ✓ Mūzikas terapija ✓ Kultūras pasākumu apmeklēšana ar pavadoni Dienas aprūpes centrs:

Biedrības "Svētā Jāņa Palīdzība" dienas aprūpes centrā personām ar demenci "Ozolaine" ir iespēja saņemt profesionālus sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus, būt sabiedrībā un saturīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Personām ar demenci nodrošināt darba dienās dienas laikā sociālā darba, sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, veicinot sociālo prasmju (iemaņu) uzturēšanu un saglabāšanu, kā arī veikt klientu izglītošanu par sabiedriski nozīmīgiem procesiem, piedāvāt lietderīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas, kā arī nodrošināt psihosociālo atbalstu.

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ Speciālistu atbalsts ✓ Uzraudzība ✓ Atbalsts pašaprūpē ✓ Brīvā laika pavadīšanas iespējas ✓ Ēdināšana ✓ Pastaigas un fiziskas aktivitātes ✓ Sociālā darbinieka un citu speciālistu konsultācijas ✓ Informatīvi izglītojoši pasākumi

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Audiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam arī audiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.

Fiziofit, SIA, Fizioterapijas un veselības sporta prakse

Muitas 3e, Daugavpils, LV-5401
Piedāvājumā:: ✓ Fizioterapijas pakalpojumi ✓ Fitnesa pakalpojumi ✓ Veselības sporta pakalpojumi Par mums: Rehabilitācijas un veselības aprūpes profilakses pasākumi – ārstnieciskā vingrošana, manuālā terapija, otropēdija, ārstnieciskā masāža. Veselības sports. Veselības profilakses pasākumi un rehabilitācijas pakalpojumi, nodarbības veselības sporta grupās, optimālās stājas skola, Neurac metode ir aktīvo vingrojumu sistēma.

Barboleta, attīstības centrs

Atmodas 9, Jelgava, LV-3001
Produkti: ✓ Līdzsvara platforma (var iegādāties ikviens lietotājs. Līdzi saņem lietošanas instrukciju) ✓ Speciālistu konsultācijas platformas lietotājam individuālām vajadzībām. ✓ Speciālistu apmācības profesionāļiem, piemēram, psihologiem, logopēdiem, speciālajiem pedagogiem, skolu pedagogiem ir iespējams kļūt par metodes speciālistiem, apmeklējot apmācības un nokārtojot pārbaudes darbu. ✓ Kartītes. Īpaši izstrādātas lietošanai ar Barboleta līdzsvara platformām. ✓ Konsultācijas attīstības centrā. Konsultācijas bērniem pie speciālistiem: logopēds, psihologs, speciālais pedagogs. Nodarbības pie: fizioterapeita (vingrinājumi ūdenī), baseina trenera peldētapmācībai.

REBUS veselības studija

Atbrīvošanas aleja 128, Rēzekne LV-4601
Liels pakalpojumu klāsts:

REBUS piedāvā vairāk nekā 85 pakalpojumus. No veselības līdz saldumam, no siltuma līdz miera sajūtām.

Atmosfēra, komforts un dizains:

Mēs pārdomājam katru dizaina elementu. Gaidīšanas laiku var izmantot lietderīgi, piemēram, lasot grāmatas no Rebus bibliotēkas vai baudot tasi tējas.

Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrs, Valsts SIA, Ambulatorais centrs ar dienas stacionāru un stacionāra nodaļu Veldre

Veldres 1a, Rīga, LV-1064
Psihiatra pakalpojumi , konsultācijas. Psihologs. Psihologa pakalpojumi . Fizioterapeita pakalpojumi .

Saulessvece, dienas aprūpes centrs personām ar garīga rakstura traucējumiem

Pededzes 4, Rīga, LV-1005
Dienas centra pakalpojumi cilvēkiem, personām ar garīga rakstura traucējumiem., Sniedzam fizioterapeita , psihologa, psihiatra pakalpojumus. Fizioterapeits. Psihologs. Psihiatrs.

Hiltests, SIA

Pulkveža Brieža 4, Liepāja, LV-3414
prakse, veselības aizsardzība, medicīniskā palīdzība, doktorāts, ārsts, ārsti, medicīna, medicīnas pakalpojumi

Jaunķemeri, kūrorta poliklīnika

Kolkas 20, Jūrmala LV-2012
nieru skonoskopija, testis, (oliņu) sonoskopijs, rentgenoloģiskie izmeklējumi, bioimpedances metode, fizioterapeita , konsultācija, fizioterapeita nodarbības, slinga terapija, kinezioloģiskā teipošana, nūjošana, dozētās