Gaisma, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Elektro Bauska, SIA

Plūdoņa 6, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par uzņēmumu:

"Elektro Bauska" SIA piedāvā sadzīves tehnikas remonta pakalpojumus, elektroinstrumentu remontu, atslēgu servisu, zīmogu izgatavošanu. 

ZL.LV iesaka

TreeLand, SIA

Jaunatnes 7, Barkava, Barkavas pagasts, Madonas nov., LV-4834
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Bērnu rotaļu laukumi; ✓ Koka rotaļu laukumi; ✓ Šūpoles; ✓ Smilšu kastes; ✓ Bērnu kāpslīši; ✓ Bērnu aksesuāri. Zīmola stāsts::

Mājā ir viegli uzkrāt dažādas lietas, bet vai tām visām ir praktisks pielietojums?! Mūsu meitiņai Miai tuvojās 2. dzimšanas diena, un tā kā Mia bija otrais bērns mūsu ģimenē, mājās bija sakrājušās jau daudz dažādas mantas. Sapratām, ka vēlamies meitai uzdāvināt praktisku un funkcionālu dāvanu, bet reizē, lai tā sagādātu prieku mazajai Miai.  No koka izgatavotas rotaļlietas un bērnistabas mēbeles ir tas, kas mums patīk un ir ilgtspējīgs. Izlēmām paši izgatavot pārveidojamu bērnu kāpslīti, lai Mia varētu skatīties pa logu, mazgāt rokas, dārzeņus un augļus, vienkārši spēlēties ar ūdeni, palīdzēt ikdienas darbiņos un galvenais būt kopā ar vecākiem un līdzdarboties. Savukārt mums ir brīvas rokas, jo Mia droši var patstāvīgi darboties un attīstīties.  Bērnu kāpslis/ mācību tornis ir viegli un ātri pārveidojams par galdu ar krēsliņu, lai Mia paēstu vai spēlētos. Lai ļautu Miai radoši izpausties, kāpslīša aizmugurē ir tāfelīte, kur zīmēt ar krītiņiem.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga, LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Fitosan Plus, SIA

Pērnavas 4-4F, Jelgava LV-3004
Pakalpojumi:: ✓ Rehabilitācija ✓ Fizioterapija ✓ Fizikālā terapija ✓ Audiologopēdija ✓ Uztura speciālists ✓ Ergoterapija Medicīnas centrs:

Medicīnas centrs Jelgavā "Fitosan Plus" dibināts 1995. gadā. Laika gaitā esam izveidojuši dienas stacionāru un rehabilitācijas centru, kur fizioterapeiti, ergoterapeiti, uztura speciālists un masieri veic dažādas ārstnieciskās procedūras un profilakses pasākumus bērniem un pieaugušajiem. Labākie speciālisti Jelgavā piedāvā mākslas un mūzikas terapiju, lai mazinātu autisma radītos traucējumus, hiperaktivitāti, uzvedības traucējumus, veicinātu runas attīstību un atmiņas uzlabošanu. Piedāvājam arī audiologopēdu un mākslas terapeitu. Zīdaiņiem izveidotas terapijas zāles, kur kvalificēti fizioterapeiti veic zīdaiņu masāžu un bobata terapiju. Veselības centrs ērti pieejams pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem un invalīdiem. Sertificēti ārsti un speciālisti sniegs rehabilitācijas pakalpojumus visiem, kas vēlas uzlabot un saglabāt savu veselību. Ārstniecības iestādes kods 090065207.

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

MRT, SIA

Rencēnu 7B, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

ADTS, SIA

Saules 67A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Preču kategorijas: ✓ Kabeļi un vadi; ✓ Automātika un vadība; ✓ Instalācijas; ✓ Instrumenti; ✓ Rūpnieciskie produkti; ✓ Zibensaizsardzība; ✓ Transformatori; ✓ Izolācijas materiāli un marķējumi; ✓ Apkure un ventilācija; ✓ Metināšanas iekārtas un piederumi; ✓ Metināšanas materiāli; ✓ Metināšanas instrumenti;

Jureckis un Ko, SIA, Autoserviss un veikals

Kapsētas 9/15, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Auto remonts, serviss Liepājā, diagnostika. Auto rezerves daļu tirdzniecība. Liepājā.

Agency More Than, SIA

Mūkusalas 49 k-2, Rīga, LV-1004
Apdares materiāli: tirdzniecība

Orac Decor karnīzes, līstes, LED apgaismojums, interjera salons

Mūkusalas 49 k-2, Rīga, LV-1004
LATVIJĀ KOPŠ 1993. GADA: Latvijā kopš 1993. gada ir zināmas augstākās klases interjera apdares materiālu ORAC DECOR (Beļģija) kolekcijas - karnīzes, līstes, aizkaru karnīzes, grīdlīstes, LED apgaismojuma profili, 3D paneļi. Jau vairākus gadu desmitus ORAC DECOR ® ir pasaules mēroga līderis profesionālas iekšējās apdares materiālu ražošanā. Orac Decor kolekciju materiāli ir izturīgi, ērti, viegli uzstādāmi un praktiski lietojami.

Orac Decor karnīzes, līstes, grīdlīstes, 3D paneļi, interjera dizaina salons

Mūkusalas 49 k-2, Rīga, LV-1004
Karnīze, karnīzes, griesti, griestu karnīze, griestu, sienu karnīze griestu karnīzes, griestu līste, sienu līste, durvis, durvju stenderu apdare, durvju līste, griestu apdare, sienu apdare, apdare, tapetes, flīzes, apgaismojums, apgaismojuma karnīze, apgaismojuma karnīzes, gaismas karnīze, gaismas karnīzes, slēptais apgaismojums, LED

Salacgrīvas elektromontāžnieks, SIA, Veikals

Pērnavas 8, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Instrumentu īre. Salacgrīvas elektromontāžnieks, elektromontāža, elektroinstalācija, elektromateriālu tirdzniecība, kabeļi, vadi, rozetes, slēdži, kārbas, elektrības skaitītāji, automātiskie drošinātāji, gaismas ķermeņi, ekonomiskās spuldzes, digitālās televīzijas, dekoderi un antenas, zibens aizsardzība. Salacgrīvas

Salacgrīvas elektromontāžnieks, SIA, Veikals

Lībiešu 1, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Elektromontāža, elektroinstalācija

Fotostudijas.lv- Fotogrāfs, Fotostudijas un fototehnikas īre

Lāčplēša 70, Rīga, LV-1011
Apraksts: Fotosesijas un video filmēšana studijā vai izbraukumā. Studijas īre – divas zāles Studija1 un Studija 2 ar cikloramu. Fotosesijas dāvanu karte – lieliska dāvana ikvienam.

Eva, SIA

Ģertrūdes 41-5, Rīga LV-1011
Apraksts: Rīgas zinātniskā ražošanas firma "EVA" Latvijas tirgū darbojas kopš 1992. gada, uzsākot savu darbu kā formas tērpu priekšmetu (šūtie izstrādājumi, apavi, zīmotnes un emblēmas) un mīkstā inventāra ražotājs, vairumtirgotājs, mazumtirgotājs un piegādātājs. ZRF "EVA" rīcībā ir speciāli aprīkotas noliktavu telpas, preču pārvadāšanai ZRF "EVA" izmanto gan savu, gan arī nomātu autotransportu. Uzņēmumam attīstoties, pamazām tiek paplašināts preču sortiments, meklēti tiešie piegādātāji.

Magma tapetes, salons

Latgales 78, Rēzekne, LV-4601
Apraksts:

Pie mums jums ir iespēja apmeklēt lielāko Latgales reģionā tapešu sortimentu. Mūsu salonā ir vairāk nekā 1200 tapešu veidu, kas palīdzēs iekārtot mājokli atbilstoši jūsu stilam un laikmetam, radot izteiksmīgu klasiku vai gluži pretēji - modernu iespaidu. Piedāvājam vienu no plašākajām durvju ekspozīcijām Latgales reģionā. Salona klāstā ir vairāk nekā 100 dažādu iekšdurvju veidu, kā arī 50 visdažādāko modeļu, dizainu un funkcionalitātes metāla durvis, kā arī sortimentā ir tehniskās un ugunsdrošās durvis un durvis pēc individuāliem izmēriem.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k-7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Rīgas stikls, SIA, stiklinieku darbnīca

Valmieras 39, Rīga LV-1009
Stikla apstrādes uzņēmums:

"Rīgas Stikls" ir 1992. gadā dibināta kompānija, kas darbojas stikla apstrādes jomā, ražojot izstrādājumus no stikla, rūdīta stikla, dekoratīvās plēves un spoguļiem. Uzņēmums ir kļuvis par atpazīstamu un uzticamu partneri stikla apstrādes tirgū, strādājot kā ar individuāliem pasūtītājiem, tā mēbeļu ražotājiem, arhitektūras un dizaina kompānijām. Bez stikla ražošanas un apstrādes, "Rīgas Stikls" piedāvā arī stiklotas konstrukcijas, drošības stiklus, dekoratīvos stiklus un stikla paketes.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

"Attekas", Vimbukrogs, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.