Grīdas segumu ieklāšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
seguma ieklāšana , grīdas segumi, flīzēšana, kokas grīdas , koka grīdu atjaunošana, parketa ieklāšana ,, seguma ieklāšana , Vinila grīdas , Siltās grīdas , Dizains, Būvuzraudzība, Nesošās konstrukcijas.

Sedums, SIA

Svētciems, Mehanizācijas 8, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
sienu slīpēšana, krāsošana, starpsienu izbūve, reģipša ierīkošana, logu uzstādīšana, logu ievietošana, grīdas , segumu ieklāšana , sienu apmešana, griestu apmešana, apmešanas darbi, sienu pirmapstrāde krāsošanai,

Parketa sala, grīdas segumu veikals

Latgales 250, Rīga LV-1063
Mēs piedāvājam:: ✓ koka grīdas ✓ lamināta grīdas ✓ korķa grīdas ✓ vinila grīdas ✓ terases dēļi ✓ materiāli sienu un griestu apdarei ✓ PVC, Vinila grīdas ✓ piederumi grīdas segumu ieklāšanai ✓ koka fasādes, koka sienas paneļi ✓ koka jumti, koka sienas ✓ koka šindelis ✓ dekoratīvās koka sienas ✓ parkets ✓ koka dekoratīvās sienas

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu. Apraksts:

SIA "IMRE" sevi pierāda kā uzticams un konstruktīvs sadarbības partneris, kam būtiska profesionāla un godprātīga attieksme pret savu darbu, inovatīva domāšana un augsta piedāvāto pakalpojumu kvalitāte, kas viss kopumā veicinājis arī ārzemju partneru piesaisti. Uzkrātā pieredze būvniecības procesa organizēšanā un vadīšanā nodrošina piemērotākos un kvalitatīvākos risinājumus ideju īstenošanai.

Proffloor, SIA

Vienības gatve 32, Rīga LV-1004
Apraksts: Uzņēmums ar ilggadēju pieredzi un profesionāliem meistariem veiks koka grīdu, parketa ieklāšanu, kopšanu un atjaunošanu (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana). Pie mums var iegādāties augstas kvalitātes parketu, parketa dēļus, līmes, eļļas un lakas koka grīdām.

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

Baltijas Ceļdaris, SIA

Mazjumpravas 3, Rīga LV-1063
SIA "Baltijas ceļdaris" sniedz šādus pakalpojumus:: ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Teritoriju labiekārtošana un uzkopšana ✓ Sniega tīrīšana un izvešana ✓ Tehnikas noma ✓ Ceļa aprīkojumu uzstādīšana ✓ Apzaļumošana ✓ Bedrīšu remonts ✓ Apsaimniekošana

Vidrižu Atvari, SIA

"Atvari" , Vidrižu pagasts, Limbažu nov. LV-4013
Apraksts: Ražojam parketu no Latvijā auguša ozola un oša koksnes, kas ir izturīgāka, jo ziemeļos audzis koks ir par vidēji 30% cietāks nekā dienvidos augušais. Veicam ražošanas pilnu ciklu, sākot ar izejvielu sagādi līdz pat parketa realizācijai un, ja nepieciešams, veicam parketa ieklāšanas darbus. Tā uzņemamies pilnu atbildību par nemainīgu parketa kvalitāti, jo izgatavošanas procesā izmantojam jaunas un modernas iekārtas, zināšanas, kompetenci un pieredzi. Parketa remonts.

BKAbūve

Lokomotīves 88-55, Rīga LV-1057
Apraksts:

Profesionāļu komanda ar ilggadēju pieredzi veiks pilnu iekšējās apdares darbu ciklu. Telpu, dzīvokļu, māju kosmētiskais remonts. Telpu, dzīvokļu, māju kapitālais remonts. Veicam arī atsevišķus profesionālus darbus. Ģipškartona uzstādīšana. Elektrība (sertifikāts). Santehnika (sertifikāts). Krāsošanas darbi. Flīžu ieklāšana. Logu, durvju montāža. Pieejami profesionāli instrumenti. Portfolio ar pabeigto projektu fotogrāfijām. Labas atsauksmes no iepriekšējiem klientiem. Strādājam tikai pēc iepriekšēja pieraksta, sastādām tāmes, slēdzam līgumus.

FIA, SIA

Rīga
Apraksts:

Esam profesionāls grīdu segumu ieklāšanas, apdares uzņēmums, kas darbojās no 2012. gada un specializējas augstas kvalitātes grīdas segumu risinājumos kā dzīvojamām ēkām, tā kemercēkām. Mūsu komanda veic katram klientiem vislabāko servisu, sākot no konsultācijām, materiālu piedāvāšanu, beidzot līdz ieklāšanai un apkopei.

Vidzemes grīdas, SIA

Lidlauka 11, Aloja, Limbažu nov. LV-4064
Apraksts:

Kvalificēti sava aroda profesionāļi piedāvā Estrich betona grīdu liešanu, industriālā betona grīdu liešanu, kā arī silto grīdu ierīkošanu. Sadarbībai atvērti, strādājam galvenokārt Vidzemes novadā.

BCC, SIA, Paklāju paradīze

Dārzciema 60, Rīga LV-1073
Apraksts:

Mūsu paklāju interneta veikals piedāvā visdažādākos paklāju izmērus, visneparastākās paklāju faktūras, viskrāsainākos paklāju modeļus. Pie mums Jūs atradīsiet gan mazus, gan lielus, gan pūkainus, gan gludus paklājus, ar gariem un īsiem sariem, klasiskā un mūsdienīgā izpildījumā. Taisnstūra, apaļus vai ovālus - jebkādus. Mēs noteikti esam tendēti uz attīstību un mūsu mērķis ir piedāvāt tiešām labas kvalitātes lietas par saprātīgu cenu. Izvēle ir Jūsu rokās, mēs parūpēsimies par visu pārējo. Mājas lapas ērtais interfeiss un draudzīgais personāls vienmēr palīdzēs Jums orientēties šajā daudzveidībā.

Grīdas RM, SIA

A.Deglava 55-2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Pieredzējis grīdu meistars ar darba praksi ārzemēs, piedāvā grīdu darbus no A - Z. Kvalitatīvi, akurāti par pieņemamām izmaksām. Aicinām sadarbībā!

AF Epo, SIA

Baltā 1b, Rīga LV-1055
Par uzņēmumu:

Vairāk kā 10 gadu pieredze industriālo grīdu remontā, ieklāšanā un industriālo zonu marķēšanā. Viegli kopjamas, pašizlīdzinošanas grīdas, neslīdoši/gludi smilšu masas un dekoratīvo čipsu klājumi. Bezmaksas objekta apskate un tāmes sastādīšana.

Smart Grass 247, SIA

Rūjas 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Uzņēmuma SIA SmartGrass247 pakalpojumi:: ✓ Mākslīgā zāliena ieklāšana ✓ Granīta šķembu klājums ✓ Sporta segumi ✓ Gumijas segumi ✓ Rotaļu iekārtas ✓ Āra trenažieri. Par SmartGrass247 uzņēmumu: Esam profesionāļi savā jomā. Kvalitāte neapšaubāmi ir mūsu prioritāte. Pieredze ir kvalitātes neatņemama sastāvdaļa, un tā mums noteikti ir.

Vairāk kā 10 gadu laikā esam piedalījušies simtiem dažādos projektos visā pasaulē. Tie bijuši ļoti ambiciozi, tādējādi esam strādājuši ar dažādiem materiāliem un dažādās tehnikās, nonākot pie, mūsuprāt, labākajiem, kvalitatīvākajiem un efektīvākajiem risinājumiem. Turpinām pilnveidoties, sekojam līdzi jaunumiem, lai varētu jums piedāvāt modernākos materiālus un iespējas.

Savā pieredzē dalīsimies ar katru klientu - palīdzēsim, ieteiksim un nonāksim pie labākā varianta tieši Jums!

AS Grīdas, SIA

Čiekurkalna 1.līnija 84-224, Rīga, LV-1026
Apraksts: Mūsu pamatnodarbošanās ir masīvkoka grīdu ieklāšana, restaurācija un tālāka apstrāde (slīpēšana, pulēšana, lakošana, eļļošana un vaskošana). Strādājam ar augstas kvalitātes materiāliem. Piedāvājam koka aizsardzības materiālus Vācija ražotās SAICOS eļļas pārklājuma sistēma. Paredzētas iekšdarbiem gan āra darbiem visu veida kokiem, kā arī kopšanas līdzekļi. Mūsu mērķis ir kvalitatīvas grīdas un apmierināti klienti!

Rupo, SIA

Kurzemes 2-16, Tukums, Tukuma nov., LV-3101
ESTRICH klona grīdas segumi, ESTRICH klona grīdas segumu ieklāšana , betona grīdu ieklāšana , betona grīdas , ieklāšana , pamatnes sagatavošana, pamati, grīdu betonēšana.

Parketa nams, SIA

Cēsu 11, Rīga LV-1012
noma, slīpējamo mašīnu noma, grīdu ieklāšana , grīdu apstrāde., segums, grīdas segumu veidi, cenas, koka grīdas atjaunošana, Cēsu ielā 11, Parketa nams.

Laminats.lv, salons

Vienības gatve 31, Rīga, LV-1004
kopšanas līdzekļi, Grīdu ieklāšana , sagatavošanas darbi, melnās grīdas izbūve, parkets uz siltajām grīdām, segumu salonveikals, grīdas vasks, grīdas sliekšņi, koka dekori grīdām, mitrumizturīgs grīdas segums