Gultas, visā Latvijā

Drukāt

Timuša L., sertificēta biorezonanses speciāliste

E.Birznieka-Upīša 20a-305, Rīga LV-1050
Metaterapija, psihosomatiskais tests, vīrusu diagnostika, andulācija, individuāli izstrādāta  atveseļošanās programma , ņemot vērā klienta saslimšanu andulācijas gulta, diagnostika, individuāla ārstēšana, preperātu testēšana un rekomendācijas, onkoloģija, fizioterapija, fizioprocedūras, spondiloze, mugurkaula saslimšanu

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Apraksts: ''Tirasmebeles.lv" Jums piedāvā profesionālo mīksto mēbeļu, paklāju ķīmisko tīrīšanu, kā arī uzkopšanas darbus telpās, mājās, dzīvokļos, birojos, ofisos. Kurzeme, Ventspils novads, Ventspils. Tirasmebeles.lv ir lieliska izvēle tīrīšanas servisa nodrošināšanai! Kvalitatīvi tīrām grīdas mīkstos segumus, matračus, gultas, krēslus, dīvānus, paklājus.

Bērnu preču veikals MIMIKID

Turpinām strādāt klātienē!
Blaumaņa 5, Rīga, LV-1011
bērnu rati, bērnu istaba, mēbeles jaundzimušiem, viss jaundzimušiem, aksesuāri bērnu istabai, bērnu gultas

Antre-A, SIA, Ateljē

Ģertrūdes 5a, Rīga LV-1010
Apģērbi, šūšana, apģērba remonts, apģērba labošana, apģērbu labošana, apģērbu izgatavošana, gultas veļas, Gultas veļas izstrādājumi: palagi, virspalagi, spilvendrānas. Aizkari. Aizkaru šūšana.

GanCo, SIA

"Skudras" , Daukstu pagasts, Gulbenes nov. LV-4429
Apraksts: SIA "GanCo" galdniecības pakalpojumi: koka logi, durvis, virtuves iekārtas, iebūvējamie skapji ar bīdāmām sistēmām, kāpnes, trepes, gultas, biroja mēbeles, grāmatu plaukti, kumodes. Bišu stropi. Sadarbojamies arī ar apbedīšanas birojiem - izgatavojam koka krustus un zārkus, urnas. Strādājam pēc individuāla pasūtījuma visā Latvijas teritorijā.

Čiekurs, Veikals-salons

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga LV-1026
Preces: ✓ Plaukti ✓ Bērnu barošanas krēsli ✓ Bērnu galdiņi ✓ Bērnu krēsliņi un soliņi ✓ Bērnu šūpuļzirgi ✓ Gultas ✓ Matrači ✓ Ēdamgaldi ✓ Interjera aksesuāri ✓ Krēsli ✓ Biroja krēsli ✓ Kumodes ✓ Skapji ✓ Lādes un mantu kastes ✓ Matrači ✓ Naktsskapīši ✓ Paklāji ✓ Sienas plaukti ✓ Pūdergaldi ✓ Spoguļi

Viss mēbelēm, veikals

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga, LV-1026
Piedāvājumā:: ✓ Rokturi ✓ Pacelšanas mehānismi ✓ LED Lampas ✓ Furnitūra birojam ✓ Viras ✓ Vadotnes ✓ Kājas un riteņi mēbelēm ✓ Plauktu turētāji ✓ Atslēgas ✓ Savilces ✓ Skrūves ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Furnitūra gultām un galdiem ✓ Furnitūra duškabīnēm

Homestory, SIA

Brīvības 148a-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.

Alfa laboratorija, SIA

Ieriķu 43-25, Rīga LV-1084
Apraksts:

SIA "Alfa laboratorija" ir kompāniju Abbott Molecular un Abbott Point of Care pārstāvis Latvijā. Inovācijas sarežģītu slimību vadībai un mūsdienīgai laboratoriju pārvaldībai. SIA "Alfa laboratorija" piedāvā pasaules laboratorās diagnostikas tehnoloģiju līderu visaugstākās kvalitātes diagnostikas produktus laboratorijām Latvijā un Baltijā.

Grašu pils, SIA, Viesnīca

"Grašu Pils" , Cesvaines pagasts, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

Viesnīca Grašu Pils ir iekārtota 18. gadsimta muižas ēkā un atrodas klusā vietā Latvijas laukos netālu no 4km Cesvaines. Viesnīcu ieskauj skaists franču baroka parks. Uzdāviniet sev brīnišķīgu nakti mājīgās, eleganti mēbelētajās istabās un pamostieties kopā ar sauli un putnu dziesmām ērtās dabīgā koka gultās!

ENR Group Plus, SIA

Dzeņu 8-76, Rīga LV-1021
Apraksts:

Uzņēmums nodarbojas ar zoopreču tirdzniecību internetā. Pamatdarbība ir pārdot dažādus dzīvnieku barības, aprūpes un citus produktus, kas nepieciešami mājdzīvnieku īpašniekiem tiešsaistē.

Uzņēmums specializējas šajā nozarē un piedāvā plašu produktu klāstu dažādu dzīvnieku aprūpei. Tas var ietvert pārtiku, lelles, rotaļlietas, gultiņas, ķermeņa kopšanas produktus, dzīvnieku izklaides iekārtas un daudz ko citu. Uzņēmuma sortiments tiek pastāvīgi atjaunināts, lai nodrošinātu klientiem jaunāko un labāko produktu piedāvājumu.

Mūsu mērķis ir nodrošināt klientiem ērtu veidu, kā iegādāties dzīvnieku preces. Tādēļ tā tiek veikta tiešsaistē, kur klienti var apskatīt un salīdzināt produktu piedāvājumu, veikt pasūtījumu un saņemt to piegādi uz norādīto adresi. Uzņēmums piedāvā arī dažādus maksājuma veidus.

Uzņēmuma misija ir nodrošināt augstas kvalitātes preces, kas atbilst dzīvnieku aprūpes prasībām.  

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas

Logu Mazgāšanas Eksperti, SIA

Brīvības gatve 195, Rīga LV-1039
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja

Mīksto mēbeļu atjaunošana

Slokas 63b, Rīga, LV-1007
Par mēbeļu remontdarbnīcu:: Iespēja pārvilkt mēbeles pie nozares speciālistiem ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Audumu, ādu vai ādas aizstājēju izvēlies pie meistariem vai atved savējo! Mīksto mēbeļu atjaunošana:: ✓ auduma ✓ ādas ✓ mākslīgās ādas ✓ eko ādas Mīksto mēbeļu atjaunošanas darbnīcā iespējams pārvilkt mēbeles:: ✓ dīvāni, sofas, gultas ✓ krēsli, atpūtas krēsli ✓ profesionālas mēbeles frizieriem ✓ kušetes kosmetologiem ✓ krēsli stomatologiem ✓ skaistumkopšanas salonu mīkstās mēbeles ✓ mēbeles kafejnīcām, restorāniem ✓ sporta trenažieru mīksto daļu atjaunošana

Baltijas Baseini

Brīvības gatve 223, Rīga LV-1039
Apraksts: SIA "Baltijas Baseini" ir dibināta 2000. gadā. Esam viena no vadošajām publisko un privāto peldbaseinu piegādes un montāžas firmām Latvijā. Mūsu mērķis un uzdevums ir ar maksimālu atdevi īstenot jebkuras Jūsu vēlmes, radot piepildījumu sapņiem par ideālu atpūtas un relaksācijas vietu. Vienalga, vai tas būtu peldbaseins, sauna vai hidromasāžas vanna! Tādēļ mūsu uzņēmums sadarbojas ar pašiem labākajiem piedāvāto preču ražotājiem pasaulē. Augstu darba kvalitāti garantē uzņēmuma pieredze, tehniskais nodrošinājums, serviss, zinoši meistari un klientu atsauksmes.

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
Lepšas, "Lepšukalni" , Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
Apraksts:

Sertificēti restauratori. Kvalitatīva mēbeļu atjaunošana, arī kultūras pieminekļu restaurācija ar autentiskām darba metodēm. Apzeltīšanas darbi, būvgaldniecības elementu restaurācija u.c. profesionāli restauratora darbi. Vēsturisku mēbeļu kopiju izgatavošana.

Krasts A, SIA, Galantērijas veikals Saulkrastos

Ainažu 8, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Tūrisma suvenīri ar Latvijas, Saulkrasti, magnēti, māla izstrādājumi, gultas veļa, sieviešu apakšveļa, ; dāvanu kartiņas, dāvanu kastītes, spilveni, dekoratīvie spilveni, segas, pledi, galdauti, šalles, gultas

mebelesir.lv, SIA SP Trade, viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, virtuves iekārtas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Mebelesir.lv - unikāls mēbeļu internetveikals ar plašu mēbeļu sortimentu visās kategorijās. Sortimentā vairāk nekā 12000 preču. 2 gadu garantija visām precēm. Visām precēm bezmaksas piegāde visā Latvijā.

akcijaspreces.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 51, Rīga LV-1079
Par mums: Akcijaspreces.lv - plašākais mēbeļu sortiments. Zemāko cenu un ātrāko piegāžu garantija. Sortimentā viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, bērnistabas mēbeles, virtuves mēbeles, ofisa mēbeles.