Gultas, visā Latvijā

Drukāt

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
istabas mēbeles, Spoguļi, Mēbeļu furnitūra, Dekoratīvie akmeņi, Premium mēbeles, Black Red White mēbeles, Gultas , Lietus notekūdeņu sistēmas, Sertificēti seifi, Mājsaimniecības preces, Virtuves trauki, piederumi, Gultas

ONRO, SIA

Sitas 2, Rīga, LV-1073
ratiņiem un to iekārtas, izlietne, nerūsējošā tērauda ratiņi, kušetes un to piederumi, apskates krēsli, gultas

Medilux, SIA

Vecumnieki, Dīķa 7, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Par uzņēmumu:

"Medilux" ir interneta veikals, kas piedāvā iegādāties vai nomāt rehabilitācijas un aprūpes preces par pieņemamām cenām. Piedāvājumā: funkcionālās gultas, pretizgulējuma matrači, dušas un tualetes krēsli, skābekļa koncentratori, ratiņkrēsli, gultas galdiņi, rollatori, staiguļi un staiguļu rāmji, elkoņu un padušu kruķi, spieķi un citas preces slimnieku aprūpei. Piegādājam preces uz mājām jebkurā vietā Latvijā īsos termiņos (2-5 darba dienu laikā).

Ādažu mēbeles, SIA

Jaunciema gatve 8j, Rīga, LV-1024
Pakalpojumi: ✓ Mēbeļu izgatavošana ✓ Virtuves mēbeles ✓ Viesistabas mēbeles ✓ Guļamistabas mēbeles ✓ Bērnistabas mēbeles ✓ Biroja mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Bīdāmās sistēmas ✓ Mēbeļu projektēšana ✓ Mēbeļu izgatavošana ✓ Mēbeļu uzstādīšana

MRT, SIA

Rencēnu 7b, Rīga, LV-1073
Ražošana:: ✓ 2000. sērija - IP20 zemapmetuma un virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar klasisku dizainu, pieejama baltā un krēmkrāsā. ✓ 2001. sērija - IP20 zemapmetuma slēdžu un kontaktligzdas ar modernu dizainu, pieejama 5 krāsās - balts, krēmkrāsas, platīna, alumīnija vai grafīta. ✓ IP44. sērija - IP44 virsapmetuma slēdžu un kontaktligzdas mitrām telpām un ārtelpām. Elegants un funkcionāls dizains, pieejams baltā vai pelēkā krāsā. ✓ Montāžas kārbas - ražojam gan zemapmetuma (betona un reģipša sienām), gan virsapmetuma kārbas. ✓ Kontaktligzdu bloki - komplektējam visdažādāko kombināciju kontaktligzdu blokus un būvlaukuma sadalnes līdz 125A gan pēc tipveida shēmām, gan pēc individuāla pasūtījuma. Plaša komplektējošo elementu noliktava ir par pamatu ātrai pasūtījumu izpildei.

 

Ratinuparadize.lv, bērnu rati, bērnu ratu veikals

A.Saharova 21-2.st., Rīga, LV-1082
Kāpēc izvēlēties mūs?: ✓ Sortimentā vienmēr ir pieejami vismaz 200 ratiņu un 10 autesēdeklīšu modeļu varianti. ✓ Visām pie mums iegādātajām precēm tiek piešķirta ražotāja garantija – 24 mēneši no pārdošanas datuma. ✓ Mūsu pārdevēji sniedz kvalificētu konsultāciju par ratiņiem un autosēdeklīšiem ✓ Tiek pieņemti pasūtījumi krāsu gammām, ko piedāvā ražotājs. Pasūtījuma saņemšanas termiņš ir 4–6 nedēļas. ✓ Mēs esam ražotāju Roan, Bebetto, Camarelo, Bexa, Coletto, un Adamex oficiālie pārstāvji Latvijā.

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
Apraksts: Latviešu talants ir māksla radīt skaistas un noderīgas lietas. Viens no šādiem sava talanta meistariem ir Māris Stepanovs, saimnieks Kuldīgas novada paša izveidotajā galdniecībā "Mana galdniecība", kur tiek izgatavoti logi, durvis, mēbeles, kāpnes un citi koka izstrādājumi. 2016. gadā "Mana galdniecība" tika nominēta balvai Gada jaunais uzņēmums. "Manas galdniecības" produkcija ir rūpīgs roku darbs un tiek izgatavota pēc individuāla pasūtījuma. Te ir iespējams realizēt jebkuru vēlmi - gan standarta, gan nestandarta, izmantojot gan koku, gan laminātu. Jebkurš produkts iziet pilnu ražošanas ciklu. Radīšanas procesā piedalās arī klients ar savu vīziju par to, kādam ir jāizskatās galaproduktam. Uzņēmums turpina augt un attīstīties, seko līdzi jaunākajām modes tendencēm dizainā. Uzņēmumam ir CE sertifikāts logu un durvju ražošanā.

Radošā darbnīca LM, SIA

Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Izstrādājumi:: ✓ Interjeram ✓ Galdam ✓ Apģērbam ✓ Dažādi tekstilizstrādājumi Uz stellēm austi:: ✓ Lina audumi ✓ Lina šalles ✓ Lina galdauti, salvetes un dvieļi ✓ Lina aizkari ✓ Vilnas pledi ✓ Vilnas segas ✓ Vilnas šalles

Valants, SIA, Veikals

Latgales 322D-1.st., Rīga LV-1063
Mēbeles: ✓ Koka mēbeles; ✓ Mīkstās mēbeles; ✓ Moduļu mēbeles; ✓ Virtuves iekārtas; ✓ Vannasistabai; ✓ Vitrīnas; ✓ Garderobes; ✓ Bērnu mēbeles Iegāde: Preces iespējams pasūtīt internetā. Izdarīt pasūtījumu Jūs varat rakstot e-pastu vai zvanot..Pēc pasūtījuma noformēšanas, 24 stundu laikā uz Jūsu norādīto e-pasta adresi Jūs saņemsiet apstiprinājumu. Vairāk informācijas var atrast mūsu mājaslapā. Preces iespējams arī iegādāties līzingā, mums ir vairāki sadarbības partneri.

Alūksnes slimnīca, SIA

Pils 1, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Apraksts:

SIA "ALŪKSNES  SLIMNĪCA" sniedz neatliekamo un plānveida palīdzību Alūksnes rajona iedzīvotājiem terapijas, ķirurģijas, akušērijas–ginekoloģijas, pediatrijas profilos. Slimnīcā ir kopumā 60 gultasvietas. Tajā skaitā Terapijas nodaļā – 25, Ķirurģijas nodaļā – 23 (no tām nosacīti 9 gultas ir ķirurģiska, 9 traumatoloģiska un 5 ginekoloģiska profila), Bērnu nodaļā – 10.

Ir Reanimācijas–anestēzijas nodaļa ar 5 gultām ( 2 – ķirurģiska profila, 2 – terapeitiska profila, 1 – bērnu slimību profila).

Mēs nodrošinām pieejamu savlaicīgu, kvalitatīvu 24 stundu medicīnisko palīdzību Alūksnes un Apes novada iedzīvotājiem.

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

Lāsma, veikals

Baznīcas laukums 11, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
Preces: ✓ Bērnu un zīdaiņu apģērbi ✓ Bērnu un zīdaiņu apavi ✓ Rotaļlietas Bērnu apģērbi un rotaļlietas:

Veikals "Lāsma" plašā sortimentā piedāvā zīdaiņu, bērnu apģērbu. Veikalā nopērkams viss zīdaiņu kopšanai, barošanai. Lielā klāstā pieejamas bērnu attīstošās rotaļlietas, mīkstās mantiņas. Veikalā "Lāsma" var iegādāties dāvanas visāda vecuma bērniem - no zīdaiņa līdz pusaudzim.

Sklandas, viesu māja

Bernāti , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Par mums:

Viesu nams "Sklandas" atrodas Bernātos, 14 km attālumā no Liepājas. Viesu mājas atrodas tikai 3-5 minūšu pastaigas attālumā no jūras. Viesiem tiek piedāvātas trīs pilnībā aprīkotas mājas ar vienu vai vairākām guļamistabām, viesistabas zonu, virtuvi, privātu vannas istabu un pirti (vienā no mājām). Viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta, bezmaksas wifi, plakanā ekrāna televizori un pilnībā aprīkota virtuve. Tāpat viesu komfortam ir pieejami dvieļi, gultas veļa, čības un bezmaksas tualetes piederumi. Katras mājas teritorija ir aprīkota ar terasi, ugunskura vietu un grilu. Tāpat ir atpūtas iespējas dārzā. Bernāti ir viena no iecienītākajām atpūtas vietām Kurzemē, jo tā ir skaista visos gadalaikos. Vasarā tās galvenais skaistums ir zaļie meži un plašā baltsmilšu jūras piekraste, taču ziemā Bernāti apburs ikvienu ar sasalušo Baltijas jūras piekrasti un tās sniegotie meži ir iemīļota vieta ziemas prieku baudīšanai.

Unika M, SIA

Brīvības 118c, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Mūsu firma nodarbojas ar mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma, izmantojot visjaunākās tehnoloģijas un materiālus – dabīgo akmeni, plastikātu, metālu, stiklu, koku, laminātu un vācu furnitūru. Mēs veicam mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu, kā arī nodrošinām garantiju noteiktajos termiņos.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k.7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

Vimbukrogs, "Attekas" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

DHS, SIA

Salamandras 1 k.2-8, Rīga, LV-1024
Apraksts: SIA "DHS" ir oficiālais Somijas uzņēmuma Soft Protector Oy pārstāvis Latvijā. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes inovatīvus produktus "SOFTCARE", "HYGISOFT" un "DESISOFT". Mūsdienu ķīmiskajā pasaulē arvien vairāk pieaug pieprasījums pēc produktiem, kas nesatur kaitīgus piejaukumus. Kā izplatītājs kopā ar ražotājiem, mēs esam par dabai un patērētājiem draudzīgiem produktiem un vēlamies parādīt ceļu uz tīru vidi un drošu šo produktu lietošanu.

Dūmanis, SIA

Ķiršu 6, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Dūmvadu tīrīšana, ✓ Dabīgo ventilācijas kanālu tīrīšana, ✓ Skursteņu montāža un demontāža, ✓ Skursteņu apsekošana, ✓ Skursteņu nodošana ekspluatācijā Apraksts:

SIA "Dūmanis" mērķis ir drošas mājas mums un mūsu bērniem. Tīri skursteņi, zinoši un apzinīgi māju saimnieki. Bērni, kas sērkociņus atstāj pie kamīna un neaiztiek tos, bez vecāku pieskatīšanas. Smēķētāji, kas nepīpē gultā un pievērš uzmanību, kur izmet savus izsmēķus. Uguns ir brīnišķiga un reizē nežēlīga parādība, kas silda mūsu pavardu, bet ja nepieskatīta- spēj laupīt  to, kas mums ļoti dārgs. Latvijā ik gadu izceļas ap 7000 ugunsgrēku un bojā iet ap 80 cilvēkiem gadā starp kuriem ierindojas arī bērni. Netīrs skurstenis un nepareiza apkures iekārtas izmantošana ir joprojām lielākie un novēršamākie ugunsgrēku izraisošie faktori Latvijā.

ZL.LV iesaka

Mamma mammai fonds, nodibinājums

Ventspils 15, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Apraksts:

Nodibinājuma “Mamma mammai fonda” darbības veids un joma: labdarības atbalsta pasākumi ģimenēm ar bērniem, montesori nodarbības, atbalsta pasākumi zīdīšanas veicināšanai, brīvprātīgā darba iespējas jaunajām māmiņām, jauniešiem, personām ar invaliditāti. Pašpalīdzības attīstīšana Kuldīgas ģimenēs ar maziem bērniem un sociāli mazaizsargāto personu grupās. Fonda mērķis ir veicināt mammu, pirmspensijas vecuma sieviešu sociālo aktivitāti un atbalstīt nodarbinātības pasākumus, kā arī sniegt iespēju jauniešiem apgūt iemaņas darbā ar dokumentiem, informācijas apstrādi, pasākumu koordinēšanu. Sniegt krīzes situācijās jaunajām māmiņām informāciju par zīdaiņa kopšanu, zīdīšanu, ikdienu ar zīdaini. Montesori un logopēda pakalpojuma nodrošināšana. Iespēju robežās visa veida informācijas atlase, apkopošana un izplatīšana, kas varētu palīdzēt ģimenēm ikdienā apmeklēt izglītojošus, nodarbinātību veicinošus, veselības veicināšanas pasākumus.