Kāzas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Fotogrāfs Raivo Sarelainens

Ošu 6, Valmiera, Valmieras nov. LV-4202
Pakalpojumi:: ✓ Kāzu fotogrāfs ✓ Studijas fotosesija ✓ Grūtnieču fotogrāfs ✓ Bērnu fotosesija ✓ Ģimenes fotogrāfs ✓ Portretu fotosesija ✓ Individuālās fotosesijas ✓ Jubileju un svinību fotogrāfs ✓ Vecmeitu ballītes fotosesija ✓ Izbraukuma fotosesija ✓ Reklāmas fotografēšana ✓ Priekšmetu fotogrāfs ✓ Pārtikas produktu fotografēšana ✓ Arhitektūras un ainavu fotografēšana ✓ Reportāžas fotografēšana ✓ Foto apstrāde

Firma Krimulda, izbraukuma tirdzniecība

Sunīši , Krimuldas pagasts, Siguldas nov., LV-2144
Apraksts:

Mūsu uzņēmums piedāvā lieliskus galda klājumus ar tikpat lieliskiem ēdieniem. Mums ir plaša pieredze galdu klāšanā lielākajās Rīgas un Latvijas viesību zālēs, viesu namos, viesnīcās, kultūras namos, privātajās un citās sabiedriskajās vietās. Klājam galdus ne tikai telpās. Sadarbība ar vietējo produktu ražotājiem, kā arī paši audzējam ekoloģiski tīru produkciju. Svinībām piedāvājam galda klājumus, kuros ir aukstais, kā arī siltais galds, kas ir iespējami gan sēdgalda, gan stāvgalda veidā. Piedāvājam no dabīgiem produktiem gatavotas kāzu tortes.

Zvejnieki 2000, SIA, Atpūtas bāze, viesu nams

"Zvejnieki" , Cieceres pagasts, Saldus nov. LV-3851
Korporatīvie pasākumi, kāzas , kāzu, svinības, jubilejas, banketu zāles, terases banketiem.

Kazas laukos, Skaistumkopšana, dabīgā kosmētika un personiskā aprūpe

"Lauki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Apraksts:

"Kazas laukos", kazas piena un Baldones dūņu dabīgā kosmētika, meistarklases ziepju izgatavošanā Dabīgās kosmētikas un ziepju ražošana mājās. Baldones dūņu kosmētika. Ziepju un kosmētikas meistarklases - mākslinieku darbnīca. Radīts ar mīlestību jūsu labsajūtai, skaistumam, burvībai!

Kur var nopirkt Latvijā Kazas Laukos produkciju: *Rīgā*

✓ Abekss, Ratslaukumā ✓ Rozes bode, Teātra 4; ✓ BURKA, K.Barona ielā 59/61; ✓ Zaļais Kalns, Mazā Nometņu ielā 32; ✓ Bodnīca, Miera ielā 19

*Baldonē*

✓ "Ziedu veikals", Rīgas ielā 67;

*Internetā*:

✓ kazaslaukos.lv, decocosmetics.lv, lieliskadavana.lv, fromme.lv, beziepakojuma.lv

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu ražošana un noma, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov. LV-3721
Apraksts:

Nomadic Homes ir Latvijā radīts zīmols, kas reprezentē unikālas glempinga teltis. Dizains akcentē zaļu domāšanu, kā arī rada izpratni par vērtībām... Nomadic Homes - VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, VIGVAMI, vigvamu ražošana un to noma, SUP noma, aprīkojums un inventārs pasākumiem.

Dizaina nojume ir Nomadic Homes jaunais produkts. Nojume ir gan pārdošanā, gan iespējams iznomāt. Tā paredzēta svētkiem, kāzām, dārzam, atpūtas vietām, vasaras kafejnīcām, brīvdabas tirdziņiem.

Bordertauna, veikals-kafejnīca

"Robežas" , Novadnieku pagasts, Saldus nov. LV-3801
Izlaidumi, Ziemassvētki, Jaunā gada pasākumi, bēru mielasti, bēres, kāzas , kristības, jubilejas, tematiskie

STILS TEIKA, frizētava

Brīvības gatve 296, Rīga, LV-1006
Frizētava Teikā, frizētava Teikas rajonā, sieviešu, vīriešu, bērnu frizieris, frizieri. Matu griešana, krāsošana, balināšana, ilgviļņi. Dienas, vakara, svētku frizūras. Kāzu frizūras. Bizīšu pīšana. Skropstu, uzacu krāsošana, korekcija. Klasiskais manikīrs.

GG Trade, SIA, Karogu pasaule

Miera 105, Rīga LV-1013
Produkcija:: ✓ Kompānijas karogi ✓ Valstu karogi ✓ Pludmales karogi ✓ Pilsētu karogi ✓ Karogu masti ✓ Roll Up stendi ✓ Galda karodziņi ✓ Stabu karogi ✓ Papīra karodziņi ✓ Auto karodziņi ✓ Aksesuāri Apraksts:

Karogs ir mūsdienīgs un efektīvs reklāmas nesējs. Karogs uzņēmumam sniedz iespēju par sevi informēt: akcentēt savu stabilitāti, vērīgu attieksmi pret tradīcijām, savas produkcijas īpatnībām, sava biznesa prestižu un pārliecību par nākotni.

Lauku sēta Liepājā

Krūmu 62, Liepāja LV-3405
Piedāvājam:: ✓ Saldie un sāļie cepumi ✓ Plātsmaizes ✓ Pīrādziņi ✓ Kliņģeri ✓ Kūkas ✓ Tortes Par mums:: "Otaņķu gardumi" kafejnīcā iespējams iegādāties mājās ceptu maizi, raušus, smalkmaizītes un dažādu veidu cepumus, kas gatavoti no dabīgām izejvielām. Kafejnīcas "Otaņķu Gardumi" piedāvātā produkcija tiek gatavota svaiga ik dienu. Esam konditorejas izstrādājumu mājražotāji no Otaņķiem. Ražojam dažāda veida cepumus, plātsmaizes, bulciņas, kūkas, rupjmaizi, kā arī saldskābmaizi. Iespējams veikt pasūtījumus.

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Apraksts: Radām skaistumu - izgatavojam greznas, elegantas, krāšņas un mirdzošas smukumlietas. Mūsu pamatvērtības ir izcila kvalitāte un serviss. Mūsu izstrādājumi nesatur niķeli un kadmiju un nav alerģiski. Izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus - Swarovski kristālus un pērles, dabīgos akmeņus, sudraba un tērauda furnitūru. Standarta piedāvājumā plašs modeļu un toņu klāsts, kā arī iespējams izveidot savu dizainu - saskaņojam krāsu un materiālus ar klientu. Palīdzam piemeklēt tērpam un pasākumam atbilstošus aksesuārus. Uz vietas iespējams izvēlēto rotu personalizēt, iegravēsim medaljonu ar tekstu vai simbolu 5min laikā. Mēs esam oficiāls Swarovski Ingredient Branding programmas dalībnieks. Katrai rotai izsniedzam unikālu Swarovski sertifikātu, kas apliecina autentiskumu un kvalitāti.

Teniss Events, SIA

A.Bieziņa 9-44, Rīga LV-1029
Par mums: Kāzu un ballīšu vadīšana Latvijā un ārzemēs   Ar lielu degsmi un prieku mēs rīkojam kāzas un ballītes!   Mums ir 12 gadu pieredze šajā jomā!   Mēs vadām svinīgos pasākumus trīs valodās — angļu, latviešu un krievu.   Svinīgo pasākumu izdošanās par 80% ir atkarīga no pasākuma vadītāja     Tieši vadītājs rada svētku atmosfēru: gan kā svētku rīkotājs, gan kā nodrošinātājs vienā personā, spēdams atrisināt jebkurus jautājumus dažu minūšu laikā!   Mūsu aģentūrā par "svētku nodrošinātājiem" strādā 2 vadītāji - Artūrs Teniss un Tanya Rid - gan individuāli, gan duetā.

Kolumbīne, SIA, Kafejnīca Bīne Talsos

K.Valdemāra 13, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts: Kafejnīca Kolumbīne, Bīne Talsos piedāvā pusdienas, vakariņas, bistro. Banketi, kāzas, svinības, pasākumi bērniem. Talsi. Talsos.

Demora, SIA

Salātu 9a, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts:

Kafejnīca "Demora" Bauskā piedāvā ēdināšanas pakalpojumus gan uz vietas, gan izbraukumos. Rīkojam banketus, klājam galdus. Pie mums var iegādāties gardus konditorijas izstrādājumus, kūkas uz pasūtījuma. Piegādes cena pēc vienošanās.

Uaneta, viesu nams

Kalēju 53, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Papildu pakalpojumi:: ✓ pirts ar lauka baseinu, sauna, ✓ banketu zāles līdz 50 personām, ✓ klājam visa veida mielasta galdus. Apraksts:

Viesu māja "UANETA" atrodas Grobiņā, Kalēju ielā 53. Mēs Jums piedāvājam lielisku atpūtu kādā no astoņām viesu mājas mājīgajām istabiņām, kurās vienlaikus var uzņemt līdz 20 cilvēkiem, un relaksēties mūsu pirtiņā ar lauka baseinu. Viesu rīcībā ir plašs dārzs ar šūpolēm, vieta piknikam ar dārza kamīnu, kur var izvārīt gardu zupu, izcept pankūkas vai uzgrilēt, ko sirds vēlas. Jūsu svinībām piedāvājam banketu zāli, kurā var uzņemt līdz 50 viesiem.

Rāmavas Depkina muiža

Rāmava, Rāmavas 9, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2111
Apraksts: Es esmu Rāmavas muiža. Mans lielākais prieks ir dāvāt brīnišķīgu noskaņu, sirds siltumu un neaizmirstamas atmiņas tiem, kuri pie manis ciemojas. Laipni lūgti Rāmavas muižā!

TIFĀNA, SIA, Mākslas galerija TIFĀNA

Jāņa 16, Rīga LV-1050
Mūsdienu un klasiskā glezniecība. Ekskluzīvi mākslas darbi. Modernās mākslas novietošana interjerā. Īpaša dizaina noformējumi. Mākslinieciski augstvērtīga mākslas darbu noformēšana. Mūsdienu latviešu mākslas izstāžu darbība. Ofisu telpu mākslinieciskā noformēšana. Elites mākslinieku mākslas darbi. Darbu noformēšana pēc Jūsu vēlmēm.

Zīmogi, zīmogu izgatavošana Liepājā

Turpinām strādāt klātienē!
Tirgoņu 20, Liepāja LV-3401
Apraksts: Zīmogi, spiedogi, zīmogu izgatavošana Liepājā, Kurzemē.

Kabata, šūšanas salons

Lielā 28, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts: Šuvēja, šūšanas salons, apģērbu šūšana, kāzu, izlaiduma kleitas, tērpi Kandavā. Gatavo produkciju var apskatīt Facebook!

Konditoreja „Melānija”

Turpinām strādāt klātienē! Iespējama piegāde.
Gaismas 6-2, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Apraksts:

Vienmēr svaigas un garšīgas bulciņas un tortes

Brands Avenue, SIA

Tīruma 5, Rīga LV-1058
Apraksts: Sieviešu apakšveļas un naktsveļas interneta veikals www.BrandsAvenue.lv, kur varat iegādāties kvalitatīvu, skaistu un ērtu sieviešu apakšveļu, krūšturus, dažāda tipa apakšbiksītes, naktsveļu, naktskreklus, pidžamas, halātus vai arī ko pikantāku. Mūsu mājaslapā atradīsiet dažāda izmēra un modeļu sieviešu apakšveļu katrai gaumei. Plašs sortimenta klāsts. Ir pieejami arī lielie izmēri sieviešu apakšveļai un naktsveļai. Piedāvājam arī apakšveļu jaunajām māmiņām. Rūpējamies par katru klientu un mēģinām rast risinājumu katrai sievietei. Katru dienu ir spēkā atlaides kādai preču grupai. Droši, ērti un ātri pirkumi internetā. Patīkamu iepirkšanos www.BrandsAvenue.lv