Kāzas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Brands Avenue, SIA

Tīruma 5, Rīga LV-1058
Sieviešu apakšveļa, sieviešu apakšveļas interneta veikals, naktsveļa, krūšturis, apakšbiksītes, paaugstinātās apakšbiksītes, kvalitatīva apakšveļa, iegādāties apakšveļu internetā, pidžamas, halāts, mežģīņu apakšveļa, kokvilnas apakšveļa, peņuārs, stringa biksītes, dāvana sievietei, barošanas krūšturi, nakts veļa, naktsveļa

Atštaukas, Liepājas aktrišu folkloras apvienība

Bāriņu 32, Liepāja LV-3401
Folkloras popularizēšana, koncerti, kāzu svinību un kūmību kuplināšana ar folkloras programmām, atpūtas vakari, Uzņem ekskursantu grupas, Kurzemes tradicionālā zupa, tradicionālās zupas, ekskursantu grupu uzņemšana, Folklora, folkloras skoliņas, skoliņas bērniem, Kultūras mantojums, Latviskais mantojums,

Multilines, SIA, Autobusu, mikroautobusu noma Latvijā

Madonas 10a, Rīga, LV-1084
pakalpojumi, noma, īre, Automašīnu noma ar šoferi, divstāvīgo autobusu noma 72 pasažieri, Transfers, Lidosta, Kāzas

Laktro, SIA, Veikals

Raubēni, Rubeņu ceļš 60, Cenu pagasts, Jelgavas nov., LV-3002
Piena lopkopības tehnikas iekārtas, slaukšanas iekārtas, kūts aprīkojums, barības piedevas, barība, lopbarības sagatavošanas materiāli, barības maisītāji- izdalītāji, kūtsmēslu izvākšanas, uzkrāšanas aprīkojums, lopkopības piederumi, piena dzesētāji, rezerves daļas, serviss, remonts. Barības piestumšanas robots.

Laktro, SIA, Veikals

Kuldīgas 1, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas tirdzniecība

Performance, SIA, Ģimenes frizētava

Vaļņu 5, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Frizētavas Cēsis, Frizieris Cēsīs, frizētavas, laba friziere Cēsīs, labs vīriešu frizieris Cēsīs, manikīrs Cēsīs, pedikīrs Cēsīs, skaistumkopšanas salons, matu griešana, matu krāsošana, ilgviļņi, matu maskas, matu atjaunošana, vakara frizūras, kāzu frizūras, labākie frizieri, SPA procedūras, make-up, manikīra pakalpojumi, pedikīra

Rīgas Jauniešu leļļu teātris I-ā

Zebiekstes 3-14, Rīga LV-1082
Apraksts: JUMS IR GAIDĀMS PASĀKUMS? Jūsu iecerētais pasākums kļūs jautrāks, krāsaināks un neaizmirstamāks, ja rūpes par tā norisi uzticēsiet profesionāliem aktieriem. Rīgas Jauniešu leļļu teātris "I-ā" piedāvā: bērniem - bērnu ballītes, muzikālas izbraukumu leļļu izrādes, rotaļas, dejas, dziesmas, burvju trikus, cirka mākslinieku priekšnesumus utt. Kopā ar Burvju feju, Pūķīti, Lācīti vai kādu citu lielo masku. Pieaugušajiem - prezentācijas, sporta spēles, kāzas, jubilejas un citi izklaides pasākumi, kurās ietilpst pasākuma vadīšana, "pikantas" rotaļas, viktorīnas, konkursi utt. Pasākumu ilgums - pēc vienošanās. Pasākuma norises laikā mēs varam nodrošināt muzikālo noformējumu. Pastāv iespēja izveidot individuālu svētku norises scenāriju ar svētku salūtu, dažādiem specefektiem, cirka mākslinieku, aktieru, muzikantu, deju grupu utt. piedalīšanos. Lai programmas būtu jautras un interesantas, mēs sadarbojamies ar tautā labi pazīstamiem profesionāliem aktieriem, kuri spēs aizraut jebkuru publiku.

Aleksandrs, pusdienu restorāns Vecmīlgrāvī

A.Dombrovska 26, Rīga LV-1015
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk kā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. “Aleksandrs” nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir velme atgriezties atkal un atkal.

Aleksandrs, restorāns, banketi Purvciemā

Dzelzavas 69a, Rīga LV-1084
Par restorānu:

Strādājot šajā jomā vairāk nekā 20 gadus, restorāna komanda ir ieguvusi augstu ēdiena kvalitātes novērtējumu un labas atsauksmes no mūsu apmeklētājiem. Restorāns katru dienu piedāvā saviem viesiem ne tikai gardu un veselīgu ēdienu, bet dāvā labu noskaņojumu visai dienai. "Aleksandrs" nav tikai restorāns, tā ir vieta, kur ir vēlme atgriezties atkal un atkal.

OpenMity, SIA

Ūbeļu 13, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Piedāvājums: ✓ Romantiskas galdas spēles; ✓ Masāžas sveces; ✓ Dāvanas; ✓ Uzglabāšanas kastes. Par mums: Latvijā ražotas galda spēles un romantiskas dāvanas pārim, tai skaitā masāžas sveces, pikantas apsveikuma kartītes. Par stiprām un kaislīgām attiecībām, jo dzīve ir pārāk īsa, lai ļautu rutīnai iezagties guļamistabā. OpenMity ir radījis vairākas romantiskas pāru spēles: TITāniks, Pikanto Kaislību Spēle, Sex Memory Game un vēl citas. Spēles pieejamas vairākās valodās: latviešu valodā, angļu valodā un arī krievu valodā. Romantiskiem un kaislīgiem mirkļiem kopā - masāžas eļļas sveces, kura degot izkūst un kļūst par maigi siltu masāžas eļļu. Romantiska dāvana pārim kāzu gadadienā. Par kvalitatīvi pavadītu laiku kopā!

Vējkalnietis, SIA

Lauciene, "Mierkalni" , Laucienes pagasts, Talsu nov. LV-3285
Vējkalnieša vīnu un stipro alkoholisko dzērienu degustācijas notiek visu gadu, arī ziemā, iepriekš laikus obligāti saskaņojot pa tel. 29457055. Veikaliņā var iegādāties Latvijā plašāko vienas vīna darītavas radīto dzērienu klāstu! Te katrs var atrast savai gaumei atbilstošu dzērienu, jo 2020. gadā piedāvāsim 18 dažādus mājas vīnus un 19 veidu stipros alkoholiskos dzērienus, dažādu tilpumu un formu pudelēs. Jaunums - imunitāti stiprinošie bezalkoholiskie melnā plūškoka-dzērveņu un melnā plūškoka-cidoniju sīrupi.

Madonas novada pašvaldība, Bērzaunes pagasta pārvalde

Sauleskalns, Aronas 1, Bērzaunes pagasts, Madonas nov. LV-4853
Bērzaunes pagasta iestādes:: ✓ Bērzaunes pamatskola ✓ Pirmsskolas izglītības iestāde "Vārpiņa" ✓ Sauleskalna tautas nams ✓ Pašvaldības uzņēmums SIA "Bērzaunes komunālais uzņēmums" ✓ Informatīvais izdevums "Bērzaunes Rīts" ✓ Bērzaunes kapi ✓ Bērzaunes feldšerpunkts

Sveču namiņš

Tērvetes 67b, Jelgava LV-3008
Apraksts: Interjera dizains. Telpu dekorēšana, dekoru noma. Sveču tirdzniecība, sveču dizains, personalizētas sveces. Drukas dizaini: logo, vizītkartes, dāvanu kartes.

Esmilufoto.lv

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga, LV-1050
Apraksts: ES MĪLU FOTO komanda parūpēsies par Tavu skaistāko notikumu iemūžināšanu kvalitatīvos foto produktos - personalizētos kalendāros, kanvās, plānotājos un fotogrāfijās! ES MĪLU FOTO mājaslapā Tev ir iespēja īpašā veidā iemūžināt neaizmirstamus dzīves mirkļus un dalīties ar tiem, iepriecināt sevi, savus mīļos - draugus, ģimeni vai kolēģus!

Copy Pro Estonia, OÜ

Harjumaa, Teatri väljak 1-EE-10143, Tallin
Apraksts: Copy Pro ir pilna servisa kopētava, kas jau vairākus gadus Rīgā un Viļņā nodrošina plašus dokumentu apstrādes pakalpojumus, nemitīgi pilnveidojot savu servisu atbilstoši tehnoloģiju attīstībai un klientu prasībām. Copy Pro pilna servisa kopētavā klientus operatīvi apkalpo atsaucīgi un rūpīgi darbinieki, kas strādā trijās maiņās dienā, nodrošinot pakalpojumu pieejamību 24 stundas diennaktī. 2017.gada septembrī Copy Pro savu darbību ir uzsācis arī Igaunijas galvaspilsētā Tallinā.

Copy Pro, UAB

Gedimino pr. 33, Vilnius
Apraksts: Copy Pro ir pilna servisa kopētava, kas jau vairākus gadus Rīgā un Viļņā nodrošina plašus dokumentu apstrādes pakalpojumus, nemitīgi pilnveidojot savu servisu atbilstoši tehnoloģiju attīstībai un klientu prasībām. Copy Pro pilna servisa kopētavā klientus operatīvi apkalpo atsaucīgi un rūpīgi darbinieki, kas strādā trijās maiņās dienā, nodrošinot pakalpojumu pieejamību 24 stundas diennaktī.

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Copy Pro" ir pilna servisa kopētava ar divām filiālēm Rīgā - Raiņa bulvārī 17 un Dēļu ielā 4 (Mūkusalas Biznesa centra teritorija), kas jau vairākus gadus saviem klientiem piedāva plašu pakalpojumu klāstu, lai spētu apmierināt ikviena klienta vēlmes dokumentu pavairošanas un pēcapstrādes jomā.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!