Kafejnīca

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Sprints, kafejnīca

Raiņa 28a, Valka, Valkas nov. LV-4701
Sprints, kafejnīca , ēdnīca Valkā, Valkas ģimnāzijas ēdnīca, ēdināšanas uzņēmums, pusdienas, ēdināšana

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

Pie pils, kafejnīca

Brīvības bulvāris 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Kafejnīca piedāvā: ✓ Brokastis ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Banketu organizēšana ✓ Galdu klāšana ✓ Ēdiens līdzņemšanai Par kafejnīcu:

Kafejnīcā "Pie pils", kas atrodas netālu no Bauskas pils, ir iespējams baudīt senu latviešu un autentisku armēņu virtuvi pieredzējuša šefpavāra gādībā.

Aplis, kafejnīca

Eksporta 6, Tukums, Tukuma nov., LV-3104
Piedāvājam:: ✓ Svētku galdi ✓ Banketi ✓ Pusdienas ✓ Brokastis ✓ Vakariņas ✓ Saldie ēdieni ✓ Sāļie ēdieni ✓ Uzkodas ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Biznesa pusdienas Par mums::

Kafejnīca „Aplis” Tukumā – gardi ēdieni un dzērieni, biznesa pusdienas. Kulinārijas un konditorejas izstrādājumi, pasūtījumi. Banketi, furšeti. Klājam svētku galdus Jūsu telpās.

Wood Stock, kokteiļbārs

Kuģinieku 5, Liepāja, LV-3401
Par mums:

WOOD STOCK gastrobārs ir mūsdienīga vieta Liepājas sirdī, kurā viesiem tiek sniegta īpaša iespēja atklāt jaunus horizontus savām garšu kārpiņām ar ilggadīgi izstrādātām kokteiļu receptēm un gardām uzkodām. WOOD STOCK komanda viesus priecē ne tikai ar gastronomiskajām baudām, bet arī dzīvās mūzikas vakariem, ekskluzīvām meistarklasēm un aizraujošiem pasākumiem. Ideja par WOOD STOCK bāru tā izveidotājiem - Jurim Budņikovam un Rihardam Ozolniekam - radās jau 2018. gada nogalē, kad arī tika dibināts uzņēmums. Apvienojot Jura plašo pieredzi un zināšanas apkalpošanas jomā, kā arī Riharda jaunības degsmi un zināšanas par tirgus aktualitātēm un tendencēm, viņi ir kļuvuši par celmlaužiem Liepājas kokteiļu un dzērienu kultūrā. Gastrobārs savas durvis apmeklētājiem vēra 2020. gada 1. jūlijā. WOOD STOCK ir par garšām, kvalitāti, daudzveidību, atpūtu un draugiem, par labi pavadītu laiku. Par jauniem stāstiem un atmiņām!

Ezermala, kafejnīca

Lielezera 33, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Kafejnīcas, bāri, restorāni
ZL.LV iesaka

Līra, kafejnīca

"Stacija" , Valkas pagasts, Valkas nov. LV-4701
Par kafejnīcu: Iespējams rezervēt telpas nelielām svinībām līdz 20 cilvēkiem. Ir iespējams pasūtīt ēdienu līdzi ņemšanai. Kafejnīca atrodas autoservisa "Ligumss" telpās.

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca

Ausekļa 14a, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Par mums:

Panna, ātrās apkalpošanas kafejnīca, nodrošina pilnu ēdināšanas servisu - brokastis, pusdienas, vakariņas, izbraukuma banketus. Tāpat ir iespējams pasūtīt sev tīkamus banketus.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

Panna Cafe Koknese, kafejnīca

Blaumaņa 30A, Koknese, Aizkraukles nov. LV-5113
Par mums:

Panna Cafe Koknese laipni aicina pie sevis uz gardām, svaigi gatavotām maltītēm visas dienas garumā. Pie mums darbojas klientu zāle ar 34 vietām un papildus banketu telpa līdz 30 vietām. Vasarā ir jauka, puķu ieskauta terase. Mājīgā un gaumīgā banketu telpa pieejama visu veidu svinībām un tūristu grupām.

Kafejnīcā ievēro visas epidemioloģiskās drošības prasības.

ZL.LV iesaka

Rozi, SIA

Rūjienas 3, Valka, Valkas nov. LV-4701
Par uzņēmumu:

SIA "Rozi" sniedz ēdināšanas pakalpojumus Valkā. 

Roze, restorāns

Rožu 37, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

ROZE RESTAURANT – Eiropas virtuves restorāns, kas atrodas vienā no labākajām vietām Liepājā, netālu no Baltijas jūras krasta. Restorāns ir atvērts sezonāli no 1.maija līdz 1.oktobrim.

Loms, bārs

Raiņa 13, Liepāja LV-3401
Restorāna pakalpojumi: ✓ Ēdienu piegāde ✓ Banketu serviss ✓ Telpu rezervācija ✓ Banketi izbraukumā ✓ Bēru mielasts ✓ Svētku galdi Bārs "LOMS":

Bārs "Loms" - gards ēdiens uz vietas! Bezmaksas ēdiena piegāde visā Latvijā. Telpu noma banketiem un pasākumiem. Banketu serviss uz vietas Raiņa ielā 13 un izbraukumā pie klienta. Nāc uz pusdienām! Vai pasūti - pievedīsim klāt! Vasarā iespēja nesteidzīgi baudīt ēdienus un dzērienus vasaras dārzā zem nojumes.

Pavillone De Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"PAVILLON de ROZE" – kaukāzu virtuves restorāns Liepājā, izsmalcinātā un mūsdienīgā izpildījumā. Tā ir vieta, kas stāsta par Kaukāza virtuves tradīcijām, papildinot tās ar mūsdienīgām garšām un nelielu Eiropas akcenta pieskārienu.

Ramala, radošā maizes laboratorija

Lielais prospekts 48, Ventspils, LV-3601
Apraksts:

"RAMALA" ir kafejnīca-sociālais uzņēmums, kas dod iespēju ikvienam izjust maizes gatavošanas procesu un vienlaikus labāk iepazīt sevi, meditēt un kvalitatīvi pavadīt laiku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Uzņēmumu ir izveidojuši Krīzes centra ģimenēm un bērniem "PASPĀRNE" speciālisti, tāpēc darbam ar vardarbībā cietušiem bērniem un pieaugušajiem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām kā alternatīva tiks piedāvātas īpašas maizes terapijas nodarbības. Pat sasteigtā ikdienas dzīvē ikvienam ir iespēja apmeklēt "RAMALA", ieturēt veselīgas maltītes un omulīgā atmosfērā izdzert tēju vai kafiju vai saņemt gardu sviestmaizi un salātus arī līdzņemšanai. Iegriezies un izbaudi!

Gardumgardi, kafejnīca

Vienības gatve 109, Rīga, LV-1058
Apraksts: Pusdienu restorāns. Banketi. Izbraukuma ēdināšana.

Osteria, SIA, Kafejnīca

Kalvenes 69, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Kafejnīca "Osteria" šobrīd piedāvā tikai izbraukuma ēdināšanas pakalpojumus - gardas maltītes, kāzas, bēres, dzimšanas dienas, bērnu ballītes un citi pasākumi. Piedāvājumā arī var pasūtīt maltīti līdzi ņemšanai – gan auksto, gan silto (gaļas, zivs, siera, augļu un dārzeņu plates, kūkas, salāti, smalkmaizītes). Blakus kafejnīcai ir veikals, kur varat iegādāties gan pārtikas, gan rūpniecības preces.

ZL.LV iesaka

Mūza, restorāns

Slimnīcas 7, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Restorāns „Mūza” atrodas viesnīcā „Rija Bauska Hotel”. Piedāvā nobaudīt starptautisku ēdienu klāstu, kā arī iecienītākos latviešu ēdienus. Gaišais un mūsdienīgais interjers kopā ar lielisku virtuvi rada patīkamu atmosfēru, kas priecēs ikvienu apmeklētāju.

Neroli Met, SIA

"Stūrmaņi" , Saldus pagasts, Saldus nov. LV-3862
Neroli Met pakalpojumi: ✓ RAŽOŠANAS LĪNIJU projektēšana, izgatavošana, uzstādīšana, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas KONVEIJERI, ✓ Pakošanas, svēršanas, dozēšanas TRANSPORTIERI, ✓ Nestandarta konveijeri, ✓ Nestandarta transportieri, ✓ Metāla detektēšanas konveijeri, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metināšana, orbitāla metināšana, ✓ Nerūsējoša tērauda metināšana, ✓ Alumīnija metināšana- bloki, cisternas, karteri u.c., ✓ Alumīnija konstrukciju izgatavošana, ✓ Cauruļu locīšana - pārtikas rūpniecībai u.c., ✓ Orbitālā metināšana, ✓ Metināšana, ✓ Nerūsējošā tērauda konstrukciju izgatavošana, ✓ Metāla ciršana, ✓ Metālapstrāde, ✓ Virpošana, ✓ Frēzēšana, ✓ Metāla valcēšana, ✓ Automātiskās programmatūras aprīkojuma uzstādīšana, ✓ Vadības sistēmu projektēšana, ✓ Metāla locīšana

Niko, kafejnīca

Svētes 33, Jelgava LV-3001
Par uzņēmumu:

SIA "M.A.N." sniedz ēdināšanas pakalpojumus mācību iestādēs, uzņēmumos un valsts iestādēs Jelgavā. Uzņēmums piedāvā arī ēdienu un dzērienu piegādi, banketu servēšanu un apkalpošanu klienta norādītajā vietā. Ēdienu piegāde uzņēmumiem notiek ne tikai pilsētās, bet arī sporta pasākumos, koncertos un dažādos objektos ārpus tām.

Aromātiska kafija, svaigi konditorejas izstrādājumi un garšīgas uzkodas pieejamas kafejnīcās gan Rīgā, gan ārpus tās. Daudzās kafejnīcās pieejams biznesa un komplekso pusdienu piedāvājums. Iespējama arī ēdienu piegāde, ēdieni līdzņemšanai, banketu galdu klāšana.