Kalendāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

PrintPack Service, SIA, Reklāmas izejmateriāli

Piedrujas 7A, Rīga LV-1073
Par uzņēmumu:

SIA "PrintPack Service" ir starptautisks uzņēmums, kas uzsāka savu darbību Latvijā 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar digitālās drukas iekārtu un materiālu, poligrāfijas drukas materiālu, iepakojuma materiālu un spec. papīra tirdzniecību un pakalpojumu sniegšanu tipogrāfijām. SIA "PrintPack Serviss" piedāvā plašu klāstu lokšņu plastikātu, plastikāta griešanas un frēzēšanas pakalpojumus, kā arī krāsainas pašlīmējošās plēves reklāmai un automobiļiem.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga, LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem

Līva, *** viesnīca

Lielā 11, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

Viesnīca "Līva" ir standarta klases viesnīca Liepājā ar vairāk nekā pusgadsimtu senu vēsturi. "Līva" piedāvā 115 viesu numuriņus, kas iekārtoti un aprīkoti atbilstoši dažādu viesu ‒ gan aktīvu darījumu cilvēku, gan taupīgi noskaņotu pludmales apmeklētāju prasībām.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

DEPO DIY, SIA, birojs

Dreiliņi, Noliktavu 7, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Sākums A, SIA, Grāmatnīca

Kr. Barona 41, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Par uzņēmumu:

SIA "Sākums A" grāmatnīca piedāvā grāmatas, kancelejas preces, kalendārus, rotaļlietas, spēles, kā arī kopēšanas pakalpojumus. 

Veidlapas, SIA, Veikals

Vienības gatve 38B, Rīga, LV-1004
Apraksts: Kancelejas biroju preču piegāde visā Latvijā. Latvijas Ekspresis, pa pastu.

Ulma, SIA

Bruņinieku 36 k-3, Rīga, LV-1011
laikraksti, katalogi, grāmatas, etiķetes, cenu zīmes, uzlīmes, reklāmas lapas, piezīmju bloki, flaieri, kalendāri , , sienas kalendāri , galda kalendāri , kabatas kalendāri , etiķetes, uzlīmes, iepakojums, iepakojuma kastes

printsale.lv

Jelgavas 68, Rīga LV-1004
plakāti, grāmatas, dāvanas, personalizētas dāvanas, reklāmas materiāli, apsveikuma kartītes, sienas kalendāri , , galda kalendāri , kalendāru izgatavošana, kalendāru druka, dažādi drukas materiāli, grafiskais dizains

Pirset Druka, SIA

Tallinas 23-4, Rīga LV-1012
Vizītkartes, veidlapas, uzlīmes, aploksnes, etiķetes, brošūras, atklātnītes, kalendāri , mapes, ēdienkartes, Dizaina izstrādes pakalpojumi, Dobspiede, Karstspiede, Zeltspiede, Izciršana, Zīmogi, kalendāri , Kalendāri

Timer Latvija, SIA

Zemitāna 9 k-3, Rīga, LV-1012
Kalendāri 2022. Sienas kalendāri 2022. Kancelejas preces. Kalendāri – dienasgrāmatas., Kabatas kalendāri . Galda kalendāri 2022. Galda kalendāri . Laika plānotāji. Sienas kalendāri .

Felisha, SIA

Rīgas 21, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Uzņēmumu sienas kalendāri , (kalendārs) bukleti, (buklets) galda un kabatas kalendāri , ekskluzīvie un, individuālie kalendāri .

Copypoint, SIA

Anniņmuižas 17, Rīga, LV-1029
ielūgumi, dāvanu kartes, ātrais foto dokumentiem, foto druka, fotoalbumi, fotorāmji, ierāmēšanas darbi, kalendāri

1-11.lv

Rīgas 36, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Kalendāri Vidzeme, Vidzemes uzņēmējs, Vidzemes kalendārs, uzņēmumu reklāmas kalendārs, Kurzemes uzņēmējs

Talsu tipogrāfija, SIA

Jaunā 17, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Kalendāri . Katalogi. Brošūras. Plakāti. Veidlapas. Dizains.

ENIVO, SIA

Pērnavas 42-2, Rīga, LV-1009
līmlapas, līmlapiņas, bukleti, skrejlapas, flajeri, flyers, flaijeri, flaieri, grāmatas, iepakojumi, kalendāri

Jelgavas tipogrāfija, SIA

Langervaldes 1A, Jelgava, LV-3002
Bukleti, brošūras, katalogi, plakāti, kalendāri , dienasgrāmatas, žurnāli, plānotāji.

Jānis Roze, SIA

Atlasa 10, Rīga, LV-1026
tirdzniecība, grāmatas, kancelejas preces, veidlapas, kartes, mācību grāmatas, ceļveži, grāmatu pasūtīšana, kalendāri