Krāsas, adresē Rīga

Drukāt

B-12, SIA - Mīksto mēbeļu ražošana, pārvilkšana, remonts

Liepājas 3, Rīga LV-1002
Mīkstie dīvāni, sofas, tahtas, gultas, stūra dīvāni, atpūtas krēsli, klubkrēsli, gultas, pufi, banketes, mēbeles dzīvniekiem, mēbeles kafejnīcām, bāriem, restorāniem, viesnīcām, mīksto mēbeļu pārvilkšana, atjaunošana, remonts, restaurācija, izgatavošana, ražošana pēc individuāla pasūtījuma.

Forevent.lv, skaņas, gaismas, skatuves tehnikas noma

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Mēs piedāvājam:: ✓ Pasākumu tehniskais nodrošinājums ✓ Skaņas tehnikas noma ✓ Gaismas tehnikas noma ✓ Specefektu noma ✓ Skatuves konstrukciju noma ✓ Papīra (tyvek) aproces ✓ Plastikāta aproces ✓ Auduma aproces ✓ Silikona aproces ✓ UV ķermeņa krāsas ✓ UV sejas krāsas ✓ Spīdumi sejai ✓ Trokšņu slāpējošās austiņas bērniem ✓ Dezinfekcijas aparāti

Discomania.lv, skaņas, gaismas tehnikas tirdzniecība

Turpinām strādāt, gaidām ciemos!
Daugavgrīvas 68a, Rīga LV-1007
Preču piegāde: Ērtību cienītājiem piedāvājam preci piegādāt līdz pašām nama durvīm visā Latvijā! Skaņas un gaismas tehnikas instalācija: Objektīva tehnikas izvēle, precīza skanējuma/apgaismojuma projektēšana, iekārtu uzstādīšanu. Katrs projekts ir unikāls un katram no tiem mums vienmēr ir savs risinājums, atkarībā no projekta specifikas, pielietojuma, telpas īpatnības u.c. Uzstādām arī citur iegādātu tehniku, tomēr šajā gadījumā jārēķinās ar esošās tehnikas, iespējams, ierobežotajām iespējām. Objekta apskaņošanas/apgaismošanas tāmi sastādīsim bez maksas!

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Apraksts:

"Kalifeks" veiksmīgi darbojas tirgū kopš 1993. gada. Piedāvājam vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā mākslinieku preces un piederumus - pamatnes, otas, molberti, lakas, atšķaidītāji, grunts, pasteļi, albumi un vairākas citas preces. Preces skolai un birojam, rotaļlietas un attīstošās spēles bērniem, suvenīri. Konsultējam un pieņemam pasūtījumus pa telefonu. Pasūtījumu saņemšana pakomātā "Omniva”.

HM Rīga, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums

Mūkusalas 63-1.st., Rīga, LV-1004
Apraksts:

"HM Rīga", Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, nodarbojas ar iepakojuma ražošanu, lakošana ar UV laku. Izciršana, spiešana, krāsainā spiešana līdz B1 formātam. Folijas presēšana. Druka ar UV krāsām. Braila raksts. Kastīšu līmēšana. Iepakojuma un reklāmas dizaina izstrādāšana. Mūsu tipogrāfija piedāvā dažādus poligrāfijas produkcijas veidus.

Logi24, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
J.Vācieša 1 k.1, Rīga LV-1021
Produkti:

Žalūzijas mūsdienīgā interjerā pakāpeniski nomaina aizkarus – tās nevāc putekļus, ir ērtas tīrīšanā, praktiskas un ilgmūžīgas, tās nepiešķir smagnējuma sajūtu un atsvaidzina telpas, piešķirot tām izsmalcinātību un mājīgumu. Žalūzijas ir viens no logu aizdares veidiem, kas ir veidotas no regulējamām auduma, koksnes, plastmasas vai metāla loksnēm. Horizontālajām žalūzijām tiek izmantota tā saucamā pakāpju sistēma, kas ļauj atvērt vai aizvērt žalūzijas ar speciālu grozāmu mehānismu, pie tam tā pacelšanas ķēde ir nepieciešama žalūziju fiksācijai vajadzīgā stāvoklī, bet spieķis, lai grieztu apdares. Vadības sistēma spieķis-ķēde ir raksturīga standarta kolekciju žalūzijām. Mūsdienīgākās sistēmās vadība notiek ar vienas ķēdes mehānismu, kas atbild kā par to pagriezienu, tā arī par to kustību un pašfiksāciju.

ViiEye

Šmerļa 3 k.1, Rīga LV-1006
Pieraksts. Rediģēšana. Rezultāts.: ✓ Veiciet rezervāciju, sazinoties ar mums vai izmantojot mūsu mājaslapu. ✓ Fotogrāfijas tiek rūpīgi apstrādātas, saglabājot to oriģinālās krāsas un rakstus. ✓ Saņemiet savas fotogrāfijas digitālā formātā un izdrukātas uz materiāla pēc jūsu izvēles.

FLO, SIA

Kalnciema 179, Rīga LV-1046
Par polimērbetonu:

Polimērbetons ir ciets, salizturīgs, ūdeni neuzsūcošs materiāls, kas vizuāli ir līdzīgs tradicionālajam betonam. Polimērbetona sastāvā ir vairāk kā 85% dabīgu iežu (granīta smilts, krīts utt.) un tam kā saistviela izmantoti poliestera sveķi. Polimērbetons ir viegli kopjams, uz tā neveidojas traipi un neuzkrājas baktērijas. No tā mūsu augsti kvalificētie meistari var izveidot dažādas formas, pamatā piedāvājam šādas krāsas - balts, melns, pelēks, smilšu, kā arī ir iespējas dažādot krāsu paleti.

Šis materiāls ļauj realizēt daudzas radošas idejas, kas aplūkojamas jau gatavajos dizaina darbos. Dizainu izstrādājis dizainers no Latvijas Mārtiņš Līnis.

Digits, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Pakalpojumi::

Dizain-projekta izstrāde kopā ar dokumentāciju, kur iekļauts:

✓ Dizain-koncepta izveidošana pēc klienta vēlmēm un stila ✓ Visi interjera tehniskie rasējumi realizācijai ✓ Krāsu gammas un apdares materiāli ✓ Individuāli izstrādātas interjera mēbeles un apgaismojums ✓ Atsevišķi stila elementi, aksesuāri un izstrādājumi ✓ Materiālu un darbu izmaksas aprēķins ✓ Santehnika ✓ Interjera 3D Vizualizācijas & Rendering katrai telpai

Spiediens, SIA, Rūpnieciskā augstspiediena mazgāšana

Turaidas 2, Rīga LV-1039
Pakalpojumi: ✓ Ietvju un ceļu tīrīšana ✓ Jumtu un noteku tīrīšana ✓ Fasādes tīrīšana ✓ Industriālu objektu tīrīšana ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Cauruļvadu tīrīšana ✓ Grafiti tīrīšana un aizsardzība ✓ Rūpnieciskais alpīnisms ✓ Industriālais alpīnisms ✓ Demarķēšanas darbi uz ceļiem/ceļu līnijas, ceļu marķējumi

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

Emburgas filtri, SIA, Gaisa filtru ražotājs

Zasulauka 18a, Rīga LV-1046
Apraksts: SIA "Emburgas filtri" izgatavo gaisa filtrus ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmām. Filtri tiek izgatavoti atbilstoši standartiem EN779, EN1822 un ISO 16890, jebkuras sarežģītības, no G2 līdz U15 filtrācijas klasei. Filtru ražošanā mēs izmantojam materiālus no vadošajiem Eiropas ekspertiem gaisa filtrācijas jomā. SIA "Emburgas filtri" komandā strādā speciālisti ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi gaisa filtrēšanas jomā, kuri spēs piedāvāt jums visoptimālāko risinājumu. Bet plašā un modernā ražotne ļaus izgatavot jūsu pasūtījumu īsākos termiņos.

Ideju dizains, SIA, apsveikuma kartiņas, ielūgumi, pasūtīšana, izgatavošana

Rīga
Personalizētas apsveikumu kartītes, ielūgumi.:

Apsveikuma kartīte ir sūtītāja saruna ar saņēmēju. Saruna caur krāsām, formām, simboliem un protams, visu ko ietverat redzamajā un neredzamajā vēlējumā. Tā ir kā stāsts un rotaļa, kurā piedalās stāstītājs un klausītājs. Vai klausītājs stāstā uztver to pašu ko stāsta stāstītājs? Tas atkarīgs no klausītāja, stāstītāja un apsveikuma kartītes :)

Ideju dizains meistari izgatavo personalizētas, tematiskas apsveikuma kartītes uzņēmumiem. Kartītes dizainu iespējams piemērot uzņēmuma logo, stilam, krāsām, un citām vajadzībām. Apsveikumus iespējams iegādāties arī elektroniskā, gif un video formātā.

Pašdarināti, personalizēti, jūsu pasākuma stilam un krāsu gammai piemēroti ielūgumi lai ir pirmais vēstnesis par skaisto, ilgoto un svarīgo jūsu dzīves notikumu! Taureņi, mežģīnes, rozes, magones, rudzupuķes, pērlītes, lentītes vai  latvju raksti ir tikai neliela daļa no idejām apspēlētā tēmu klāsta, kuras piedāvājam jūsu ielūgumu dizainam.

JH Industry, SIA, Metālapstrāde

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 37, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Metālapstrāde - ražojam/ metinam: ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Kāpņu margas un trepes ✓ Margas balkoniem ✓ Terašu konstrukcijas ✓ Metāla plauktus, skapjus, u.c. ✓ Dažādus metāla izstrādājumus pēc Jūsu vēlmēm ar dažādiem dizaina risinājumiem Pulverkrāsošana - krāsojam pēc RAL kataloga: ✓ metāla detaļas industriālajiem pasūtījumiem ✓ profilus un to izstrādājumus ✓ auto detaļas un diskus ✓ velo detaļas un moto detaļas ✓ nestandarta un cita veida detaļas

Izmēri, kurus krāsojam ir no mazākajām detaļām līdz maksimālākajiem izmēriem, krāsns izmēri 1600x4200x1600 mm  

Skrošu strūkla

✓ Visa veida metāla virsmu skrotēšana. Skrotēšanas kamerasizmēri 2200x 5900 x2300mm 

Aj-Gun Rīga, SIA, Interneta klubs

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu:

SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi:

✓ interneta klubs, ✓ solāriju saloni; kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ parfimērijas tirdzniecība.

 

Greta, SIA, sveču veikals

Braslas 24b, Rīga, LV-1035
Apraksts: Viena no lielākajām sveču vairumtirdzniecības firmām Latvijas tirgū. Tirdzniecībā aptuveni 500 dažādu krāsu, formas, smaržu sveces. SIA ”Greta” preču izvēles pamatā ir kvalitāte, jaunākās tendences, praktiskums. Pateicoties vairāku gadu laikā iekrātai pieredzei, ir rūpīgi atlasīts kvalitatīvs sortiments. www.greta.lv

RGJ, SIA

Krustpils 141b, Rīga LV-1057
SIA "RGJ" piedāvā:: ✓ Viensienu nerūsējošā tērauda dūmvadus ✓ Dubultsienu izolējošos dūmvadus  (ārējais apvalka materiāls un krāsa pēc izvēles) ✓ Melnā tērauda pievienojuma caurules ✓ Ovālas formas nerūsējošā tērauda oderes ✓ Ūdens boilerus ✓ Aksesuārus

Kameja, audumu, žalūziju veikals Siguldā

Strēlnieku 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts:

Veikals - salons "Kameja" ir viens no lielākajiem auduma un mājas tekstila uzņēmumiem Vidzemē. Salons atrodas Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Valkā, Gulbenē, Alūksnē, Siguldā un Balvos. Veikalos pieejami dažādi aizkaru, mēbeļu un apģērbu audumi, šūšanas piederumi, dzijas, materiāli pērļošanai un rokdarbiem, tekstilizstrādājumi mājai, gatavie aizkari, aizkaru stangas un žalūzijas. Piedāvājam plaša profila dizaina pakalpojumus, aizkaru un citu tekstilmateriālu šūšanu un uzstādīšanu. Šujam mēbeļu pārklājus, baldahīnus, spilvenus, galdautus, gultas veļu u.c. izstrādājumus. Ar dizaina izveidi un šūšanu nodarbojas pieredzējuši profesionāļi, kuri katram darbam pievēršas ar lielu entuziasmu un individuālu pieeju.

Kameja, audumi, aizkari, mājas tekstils Valmierā

Rīgas 28, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
adāmadatas, tamboradatas, izšūšanas shēmas, gleznas izšūšanai, audums izšūšanai, riņķi izšūšanai, auduma krāsas

Kameja, audumi, žalūziju veikals Valkā

Rīgas 22, Valka, Valkas nov. LV-4701
Aizkaru šūšana, Aizkaru dizains, Aizkaru šūšana Valmierā, Aizkari Valmierā, Audumi Valmierā, Aizkaru audumi Valmierā, Mēbeļu audumi Valmierā, Apģērbu audumi Valmierā, Žalūzijas Valmierā, Aizkaru stangas Valmierā, Rokdarbu materiāli Valmierā, Mājas tekstils Valmierā, Dzija Valmierā. Aizkari, gatavie aizkari, dienas aizkari, nakts