Krāsas, adresē Rīga

Drukāt

Vigorius, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Alekša 12, Rīga LV-1005
Juvelierizstrādājumu tirdzniecība, juvelierizstrādājumi, juvelieru, juvelier, juvelierizstrādājumi - tirdzniecība, juvelieris, juvelieri, juvelierizstrādājumu, juvelieru izstrādājumi, rotaslietas, zelta juvelieru izstrādājumi, zelta izstrādājumi, juvelieru, veikals, gredzeni, zelts, aproces, laulību gredzeni, kāzu gredzeni,

Logi-durvis-vārti, SIA, Rīgas birojs

Brīvības gatve 271, Rīga, LV-1006
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

Logi-durvis-vārti, SIA, Jūrmalas birojs

Talsu šoseja 39, Jūrmala, LV-2016
Plastmasas logi, koka logi, alumīnija logi, durvis, lodžiju stiklošana, balkonu stiklošana, automātiskās durvis, PVC logi, PVC plastikāta, PVC durvis, koka durvis, metāla durvis, durvju montāža, logu montāža, durvju uzstādīšana, logu uzstādīšana, pieckameru profils, stiklotas durvis, starpsienas, plastikāta ārdurvis, koka ārdurvis,

Restavrator, SIA

Kārsavas 9, Rīga LV-1082
Autoserviss Pļavniekos, serviss Pļavniekos, autoserviss Teikā, Autoserviss Purvciemā, serviss Purvciemā, riepu remonts, riepu maiņa, riepu maina, dzinēja remonts, Dzinēju remonts, Motora remonts, motoru remonts, eļļas maiņa, bremžu sistēmas remonts, bremžu remonts, filtru maiņa, Filtru maina, Stiklu maiņa, stiklu maina,

RĪGAS BŪVSERVISS, SIA, Būvmateriālu interneta veikals

Bērzaunes 12, Rīga LV-1039
Preces un piedāvājumi: ✓ Būvmateriāli ✓ Santehnika ✓ Apkure ✓ Skrūves, stiprinājumi u.c. metālizstrādājumi ✓ Krāsas, eļļas, antiseptiķi, lakas ✓ Dārzam un mājai ✓ Elektromateriāli ✓ Ventilācija ✓ Darba rīki, instrumenti ✓ Linolejs, Parkets

Dovgil, SIA

Mūkusalas 72, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Uzņēmums "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir Polijas giganta logu ražotāja DRUTEX oficiālais pārstāvis. Mēs jau vairāk nekā 14 gadus ražojam, tirgojam un uzstādām plastmasas logus no augstākās kvalitātes profiliem Iglo classic, Iglo Energy, Iglo 5, Iglo light. "PVCLOGI.LV" sadarbojas arī ar šādu profilu Vācijas piegādātājiem: Dobropast, REHAU, GEALAN 8000 9000, SCHUCO. Visi plastikāta logi uzstādīti no šo Eiropas zīmolu profila, atbilstoši ES standartiem, videi draudzīgas un lieliskas trokšņu izolācijas. Kompānija "PVCLOGI.LV" SIA "DOVGIL" ir gatava sniegt jums visus nepieciešamos pakalpojumus: optimāla profila izvēle plastmasas logiem, to piegāde, uzstādīšana un montāža, nogāžu apdare un aprēķināšana par visu saistīto darbu izmaksām. Jūs varat pasūtīt kādu no uzskaitītajiem profiliem, kā arī izvēlēties krāsu, kas piemērota jūsu interjeram no norādītajiem krāsu profiliem. Tā kā mēs paši izgatavojam plastikāta logus, tad paši tos arī pārdodam un montējam. Līdz ar to mēs varam garantēt visaugstāko plastikāta logu kvalitāti un to ielikšanu visātrākajos termiņos. Aprēķinus par interesējošo logu izmaksām varat saņemt, aizpildot veidlapu vai vienkārši zvanot mums. Pa tālruni jūs saņemsiet visu nepieciešamo informāciju par ražošanu, uzstādīšanu un garantijām - izvēlēto logu kvalitāti. Jūsu PVCLOGI.LV un SIA "DOVGIL". Mēs arī sniedzam pakalpojumus visu veidu žalūziju ražošanā visos Latvijas reģionos, Baltijas valstīs un Eiropa.

Aurakmens, IK

Babīte, "Mazāres" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101

Uzņēmums nodarbojas ar kapu labiekārtošanu, pieminekļu un kapu norobežojuma tizdzniecību, apzaļumošanu, restaurācijas darbiem. Darbus veicam visā Latvijas teritorijā. Uzņēmumam ir ļoti liela pieredze Latvijas laukakmens un Skandināvijas granīta apstrādē. Kā arī uzņēmums piedāvā iegādāties itāļu marmora skulptūras gan kapiem, gan arī dārza interjeram.

Car Point, SIA

Viskaļu 20, Rīga, LV-1026
Apraksts: Autoserviss Automeistars.lv. Rīgā, Viskaļu ielā 20. Vieglo automašīnu, mikroautobusu serviss, kā arī autoevakuatora pakalpojumi. Automeistars.lv sniedz plašu remonta pakalpojumu klāstu vieglajām automašīnām un mikroautobusiem. Mūsu autoservisā ir daudzveidīgs darba un speciālo instrumentu aprīkojums, kurš visu laiku tiek papildināts, tādējādi paplašinot pakalpojumu sortimentu un uzlabojot darba kvalitāti.

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

mebelesir.lv, SIA SP Trade, viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, virtuves iekārtas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Mebelesir.lv - unikāls mēbeļu internetveikals ar plašu mēbeļu sortimentu visās kategorijās. Sortimentā vairāk nekā 12000 preču. 2 gadu garantija visām precēm. Visām precēm bezmaksas piegāde visā Latvijā.

santehnika1.lv, SIA SP Trade, dušas kabīnes, vannas, masāžas vannas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Santehnika1.lv - mūsdienīgs santehnikas interneta veikals. Pieejamas dušas kabīnes no visas Eiropas. Lieliska kvalitāte. Ātrākās piegādes. 24 mēnešu garantija. Bezmaksas piegāde visā Latvijā.

Krasts A, SIA, Universālveikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Rūpniecības preces, saimniecības preces, Saulkrastos, apģērbi, apavi, bikses, krekli, polo, peldkostīmi, zeķes, galantērija, kancelejas preces, rotaļlietas, elektropreces, dāvanas, sporta preces, sporta apģērbi,  sadzīves preces, higiēnas preces, galantērija. Juvelierizstrādājumi, mazgāšanas līdzekļi, brilles, pulksteņi,
ZL.LV iesaka

Konstro, SIA

Rīgas 8, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Par uzņēmumu:

SIA “Konstro” savas darbības laikā, gandrīz desmit gadu garumā, ir attīstījis dažādas darbības nozares un pašlaik saviem klientiem piedāvā dažāda veida jumta klājuma materiālus, skārda izstrādājumus un ūdens noteksistēmas, kā arī jumta logus, PVC logus un metāla durvis. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir skārda detaļu izgatavošana. Tiek izstrādāti gan standarta izstrādājumi, gan arī nestandarta individuāli risinājumi, kas piemēroti klienta vēlmju realizēšanai. Pateicoties augstas kvalitātes, automatizētiem darba galdiem mūsu izstrādājumi tiek izstrādāti precīzi pēc klienta vēlmēm un gala rezultātā klients iegūst vajadzīgo skārda izstrādājumu ar augstāko kvalitāti.

Nams, veikals, SIA Acteks

Rīgas 2b, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Nams" Salacgrīvā. Piedāvājumā preces mājai, celtniecībai, atpūtai.

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Apraksts: Radām skaistumu - izgatavojam greznas, elegantas, krāšņas un mirdzošas smukumlietas. Mūsu pamatvērtības ir izcila kvalitāte un serviss. Mūsu izstrādājumi nesatur niķeli un kadmiju un nav alerģiski. Izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus - Swarovski kristālus un pērles, dabīgos akmeņus, sudraba un tērauda furnitūru. Standarta piedāvājumā plašs modeļu un toņu klāsts, kā arī iespējams izveidot savu dizainu - saskaņojam krāsu un materiālus ar klientu. Palīdzam piemeklēt tērpam un pasākumam atbilstošus aksesuārus. Uz vietas iespējams izvēlēto rotu personalizēt, iegravēsim medaljonu ar tekstu vai simbolu 5min laikā. Mēs esam oficiāls Swarovski Ingredient Branding programmas dalībnieks. Katrai rotai izsniedzam unikālu Swarovski sertifikātu, kas apliecina autentiskumu un kvalitāti.

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Mūsu pakalpojumi atšķiras:: ✓ mēs esam ražotāji; ✓ drēbes no trikotāžas un tekstilizstrādājumiem; ✓ liela sortimenta izvele; ✓ dažādas krāsas; ✓ ražotāja garantija; ✓ modeļi, kas lieliski pieguļ figūrai; ✓ mazi, vidēji, lieli izmēri; ✓ individuala pieeja katram klientam; 100% precizitāte pasūtījumu izpildē. Lielāka izvēle un visas akcijas pieejamas tikai interneta veikalā! WWW.MAGNOLICA-SHOP.COM 

Pamats un Co, SIA

Gramzdas 90, Rīga LV-1029
Mēs ražojam dažāda veida izstrādājumus no betona:: ✓ Žogi un stabi ✓ Betona pakāpieni ✓ Betonu pakāpienu restaurācija ✓ Cementa flīzes ✓ Betona puķu podi ✓ Betona soliņi ✓ Dažādas ēku fasādes detaļas no betona ✓ Kolonnas ✓ Balustrādes

Daivan, SIA

Bauskas 16c, Rīga LV-1004
Piedāvājam:: Gleznas pēc numuriem; Gleznas pēc numuriem pēc Jūsu fotogrāfijas; Akrila krāsas gleznošanai; Gleznošanas otas; Audekli. Apraksts:

"Gleznot lv" – ir jauna Latvijas kompānija, kuru izveidoja entuziastugrupa, kuri nav vienaldzīgi pret glezniecību un radošumu. Mūsu mājaslapā pieejams plašs klāsts ar: gleznām pēc numuriem, gleznām pēcnumuriem pēc Jūsu fotogrāfijas,akrila krāsām gleznošanai, gleznošanasotām, audekliem.Mēs paši ražojam akrila krāsas gleznošanai 235 krāsupaletē. Pie mums Jūs atradīsiet vairāk ka 2000 gatavu gleznu, ka arīJums ir iespēja patstāvīgi izveidot savu gleznu pēc individuālasfotogrāfijas.

ZL.LV iesaka

Gamma-Serviss, SIA, metāla pulverkrāsošana, smilšu strūklas apstrāde

Pulverkrāsošana, Smilšu strūklas apstrāde.
Čiekurkalna 5.šķērslīnija 3, Rīga LV-1026
PULVERA PĀRKLĀJUMS: ✓ Tas ir mūsdienu tehnoloģijas no metāla izstrādājuma, ņemot vērā ķīmijas un fizikas atklājumus. Tas ir augstas kvalitātes paraugs. ✓ Pulverkrāsošana ļauj ne tikai nokrāsot dažādas krāsas, bet arī palielina metāla izturību pret ārējiem faktoriem. ✓ Pulvera pārklājums ļauj taisīt dažas krāsas, ko nevar iegūt ar citādām krāsām (šķidrām krāsām). ✓ Tas ievērojami bagātina krāsu paleti un toņus. ✓ Pulvera pārklājums lieliski pasargā izstrādājumus no vides, pateicoties tā izcilajām īpašībām, ir augstas kvalitātes un aizstās tradicionālo pārklājumu.