Mīkstās mēbeles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Matrači no dabīgiem materiāliem: ortopēdiskie, atsperu un bezatsperu. Augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Lazurīts S, SIA

Zemitāna iela 3, Rīga LV-1012
Par firmu:

SIA "Lazurīts S" piedāvā Latvijā ražotas kvalitatīvas mēbeles – birojiem, skolām, bērnudārziem, mājām. Polijā ražotus metāla dokumentu un garderobes skapjus. Stacionāros plauktus arhīviem un noliktavām no Itālijas ražotāja. Piedāvājam biroja krēslus un mīkstās mēbeles. Precēm nodrošinām 2-5 gadu garantiju. Nodrošinām preču piegādi un uzstādīšanu.

Alan Ltd., firmas birojs, žalūziju ražotne

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Apraksts: ALANDEKO - viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem žalūziju ražotājiem Baltijas tirgū - interjera un fasādes žalūzijas, markīzes, aizsargslēģi - mūsdienīgi saules, lietus un vēja aizsardzības risinājumi, automatizēta žalūziju vadība.

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.

ALANDEKO.COM, interneta veikals, mēbeles, paklāji, lampas

Grenču 1a, Rīga, LV-1029
Par uzņēmumu: ALANDEKO darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Kopš darbības uzsākšanas ALANDEKO ir izveidojis interjera preču veikalu tīklu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī kopš 2016. gada piedāvā ērti iegādāties preces arī interneta veikalā www.alandeko.com. Priekšrocības: ✓ Iepērcies ērti, neizejot no mājām. Profesionāli un atsaucīgi konsultanti. ✓ Visas interneta veikalā apskatāmās preces pieejamas mūsu noliktavās. ✓ Visām precēm nodrošinām 2 gadu ražotāja garantiju. ✓ Vienmēr droši maksājumi – norēķinies ar maksājumu karti vai bankas pārskaitījumu. ✓ 14 dienu naudas atgriešanas garantija.

ALANDEKO, veikals, T/C SPICE, žalūzijas, aizkari, markīzes

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Par uzņēmumu:

ALANDEKO jeb ALAN LTD darbojas interjera noformēšanas jomā kopš 1991. gada. Uzņēmuma galvenās kompetences ir žalūziju, aizkaru un mēbeļu ražošana, kā arī interjera priekšmetu mazumtirdzniecība Latvijā, Lietuvā un Zviedrijā. Izveidots arī ērts interjera lietu interneta veikals alandeko.com.

ALANDEKO, veikals, T/P Alfa, žalūzijas, aizkari, markīzes

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Apraksts: Veikali stila entuziastiem, kuros var atrast visu mājokļa iekārtošanai nepieciešamo vienuviet. Aizkari, žalūzijas, lampas, mājas tekstils, trauki, virtuves piederumi, interjera lietas.

ALANDEKO, veikals, T/C Mols, žalūzijas, aizkari, markīzes

Krasta 46, TC "Mols", Rīga, LV-1003
Virtuves, priekšnama vannas istabas mēbeles pēc pasūtījuma. Mīkstās un korpusa mēbeles ., Mēbeles , garderobju sistēmas, iebūvētie skapji, garderobes, mēbeļu ražošana.

ALANDEKO, mēbeles pēc pasūtījuma

Jaunmoku 13, TC "Spice Home", Rīga, LV-1046
Preču grupas: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Iebūvējamie skapji ✓ Korpusa mēbeles ✓ Garderobes ✓ Priekštelpas mēbeles ✓ Vannas istabas mēbeles ✓ Komercmēbeles Pakalpojumi: ✓ MDF detaļu krāsošana ✓ Finierēto detaļu lakošana un beicēšana ✓ Dekoratīvā nažfiniera finierēšana ✓ Masīvkoka fasāžu izgatavošana

ALANDEKO, veikals Kuldīgā

Pilsētas laukums 5, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Žalūzijas ruļļveida, rullo, horizontālās, bambusa, koka, vertikālās, alumīnija, auduma, motorizētas. Romiešu žalūzijas. Žalūziju ražošana. Aizsargslēģi, nojumes un markīzes. Dizaina, interjera priekšmeti, trauki un galda piederumi, mājas tekstils. Lampas. Audumu un aizkaru tirdzniecība. Aizkaru sistēmas ziemas dārziem. Paceļamie

''ALANDEKO'', veikals T/C ''SĀGA'', žalūzijas, aizkari, markīzes

Biķeru 4, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts:

ALANDEKO veikals tirdzniecības centrā SĀGA aicina Jūs ienirt interjera dizaina entuziastu pasaulē.Šeit atradīsiet jaunākās mēbeļu un gaismas ķermeņu tendences, plašu paklāju un mājas tekstila sortimentu, visas nepieciešamās lietas virtuvei un galda klājumam, kā arī neskaitāmus interjera dekorus un visburvīgākās dāvanas.Mūsu veikalā strādā arī aizkaru dizaineri, kuri palīdzēs izvēlēties tieši jums piemērotāko logu noformējumu – aizkarus, žalūzijas, markīzes, atbilstoši jaunākajām interjera iekārtošanas tendencēm un jūsu vēlmēm.

LABAS PRECES, lietotu mēbeļu veikals-noliktava Rīgā, SIA JKS Holding

Stārķu 1, Jelgava, LV-3008
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā – noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

Labas preces Valmierā, veikals-noliktava

Stacijas laukums 1, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Mazlietotas, lietotas, antīkas un jaunas mēbeles – to visu atradīsiet mūsu lielajā, daudzveidīgajā un mūsdienīgajā mēbeļu veikalā –noliktavā Labas Preces. Nav noslēpums, ka esam citādāks lietotu mēbeļu veikals, jo neviena cena nav akmenī kalta, un bieži pircējam noskatīto preci izdodas nopirkt ar lielu atlaidi – līdz pat 30%. Piedāvājam bezmaksas piegādi pa visu Latviju, pirkumiem no 50eur.

Antonija, Klasiskās mākslas galerija

Brīvības 142, Rīga LV-1012
Klasiskās mākslas galerija ANTONIJA piedāvā: ✓ Izsoles ✓ Gleznas ✓ Grafikas ✓ Porcelānu ✓ Porcelāna traukus ✓ Dizaina priekšmetus ✓ Iespieddarbus ✓ Antikvārus priekšmetus ✓ Mākslas darbus ✓ Izstādes Mākslas, antikvariātu un dizaina priekšmetu izsoļu nams:

Sniedzam konsultācijas mākslas darbu izvietošanai interjeros un padomus privātkolekciju, korporatīvo kolekciju veidošanai. Veicam pētījumus, darījumus un konsultācijas mākslas darbu novērtēšanai, ekspertīzei un restaurācijai. Rīkojam ikmēneša izsoles!

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
bumbieri, basketbola grozi, bērnu galdi, skeitbords, skrituļslidas, kostīmi ballēm, dažādas maskas, mīkstās

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Mūsu piedāvājums:

MATRAČI

✓ Bezatsperu matrači ✓ Bonnell matrači ✓ Comfort matrači ✓ Ekonom matrači ✓ Multi Pocket matrači ✓ Pocket matrači

GULTAS

✓ Eko-ādas gultas ✓ Gulta + matracis

DĪVĀNI

✓ Guļamie dīvāni ✓ Stūra dīvāni
ZL.LV iesaka

Style & Design, SIA, Dizaina mēbeles

Turpinām strādāt klātienē!
Mūkusalas 72f, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Virtuves mēbeles ✓ Bērnu mēbeles ✓ Korpusa mēbeles ✓ Veikalu tirdzniecības iekārtas ✓ Mēbeles viesnīcām ✓ Kāpnes Apraksts:

"Style & Design" rada atmiņā paliekošus un harmoniskus interjera risinājumus, ņemot vērā jūsu personiskās vēlmes un redzējumu. Mūsu profesionālā komanda piedāvā projektu no idejas līdz atslēgai. Mēbeles, dizains, dizaina elementi, mēbeļu tirdzniecība, karkasa mājas, projektēšana, durvis, kāpnes, interjers Rīgā, dizains Rīgā.

Pigu Latvia, SIA, Interneta veikals 220.lv

Latgales 257, Rīga LV-1019
Pieejamās preču kategorijas:: ✓ Rotaļlietas, bērnu preces ✓ TV un Sadzīves tehnika ✓ Mēbeles un interjers ✓ Sports, tūrisms un atpūta ✓ Smaržas, kosmētika ✓ Mājai un remontam ✓ Mobilie telefoni, planšetdatori, Foto ✓ Datortehnika ✓ Mājsaimniecības preces ✓ Apģērbi, apavi, aksesuāri ✓ Aizsardzības, dezinfekcijas, medicīnas preces ✓ Auto preces ✓ Dārza preces ✓ Zoo preces ✓ Dāvanas, svētku atribūti ✓ Grāmatas ✓ Gudrā māja ✓ Pārtikas preces ✓ Outlet veikals ✓ Preces birojam, skolai, radošiem darbiem