Madonas, adresē Madona

Drukāt
ZL.LV iesaka

ABA Terapija, SIA ABA-ABC

Saules 19, Madona, Madonas nov., LV-4801
aba terapija, aba terapijas centrs, autisms, logopēds, audiologopēds, ADOS, ADOS tests, ABA terapija Madonā, ABA terapija Jēkabpilī, ABA terapija Rēzeknē, ABA nodarbības, silto graudu metode, smilšu spēles, aba centrs Dod roku, aba terapijas centrs, aba terapijas centrs dod roku, Dženija Aužele, SANTA LIMONOVIČA, IVETA KIKUČA, SANDRA TRALLE,

Strautiņi, veikals, Mājai, dārzam, saimniecībai, būvei

Sauleskalns, Raiņa 4, Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Apraksts: Plašākais preču sortiments ārpus Madonas! Laipni lūdzam!
ZL.LV iesaka

Madonas laukceltnieks, SIA, Veikals

Saules 61, Madona, Madonas nov., LV-4801
Par uzņēmumu:

SIA "Madonas Laukceltnieks" nodarbojas ar metālapstrādi un metāla tirdzniecību, kā arī betona trotuāra plātņu ražošanu un sava nekustāmā īpašuma iznomāšanu. 

ZL.LV iesaka

Krustaceles NA, SIA, Normunda Arama apbedīšanas birojs Madonā

Rīgas 10, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Normunda Arama apbedīšanas pakalpojumu serviss Madonā. Bēres Madonā un Madonas novadā. Organizējam bēru ceremonijas arī visā Latvijas kapsētās. Katafalka pakalpojumi. Miršanas dokumentu noformēšana. Piedāvājam izvadītāju pakalpojumus. Mirušā transportēšana gan Latvijā, gan no ārzemēm (ārvalstīm) - ir pieredze.

Ametrs, SIA, Madonas mērniecības birojs

Turpinām strādāt klātienē!
Blaumaņa 3A-1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Zemes ierīcība, ģeodēzija, topogrāfija, projektēšana, Mērniecība, mērnieks Madonā, Rēzeknē, Zemes ierīcības projekti, Teritoriju plānošana, plānojumi, Mērnieku topogrāfija, Zemes robežu uzmērīšana, Būvasu novilkšana, Apvidus objektu uzmērīšana, Robežlīniju atjaunošana, Zemes plāni, Topogrāfiskā

Montāžnieks DE, SIA, Madonas struktūrvienība

Saules 9, Madona, Madonas nov. LV-4801
Plastmasas un koka logu, durvju izgatavošana pēc pasūtījuma, ekonomiski logi, logu un durvju projektēšana, bīdāmie logi, Insektu sieti logiem, pretodu sieti logiem. Ārējās palodzes, iekšējās palodzes, kvalitatīvi logu mehānismi, ROTO logu furnitūra. Logi lodžiju, balkonu iestiklošana, garāžu vārti, žalūzijas. Metāla ārdurvis un iekšdurvis,

Sano firma, SIA, Veļas mazgātava Madonā

Saules 26, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts: Ķīmiskā tīrīšana. Veļas mazgātuve. Veļas mazgāšana. Veļas gludināšana. Paklāju tīrīšana. Darba apģērbu, formas tērpu tīrīšana Madonā, Gulbene, Strenči, Valka, Cēsis, Valmiera.

Jāņa Peļņa privātprakse, IK, Filiāle

Valdemāra bulvāris 14, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

Podometrija - tā ir pēdu noslodzes datordiagnostika, ar kuras palīdzību ir iespējams noskaidrot ķermeņa smaguma sadalījumu uz pēdu. To veicam divos veidos - statikā un dinamikā.

Salvere IR, SIA, Audžes ārstu prakse Madonā

Rūpniecības 20 k-7-1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Ārsta ginekologa - dzemdību speciālista konsultācijas. Grūtnieču aprūpe un novērošana, ginekoloģiskā un grūtnieču ultrasonogrāfija.

Gulbenes Auto-moto, SIA, Madonas filiāle

Saules 63B, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apraksts:

SIA "Gulbenes Auto-moto" autoskola veic jauno autovadītāju apmācību un sagatavošanu dažādām transportlīdzekļu kategorijām - motocikli A1, motocikli A2, motocikli A, vieglie auto B, vieglie auto ar piekabi BE, kravas auto B C1, kravas auto C, kravas auto ar piekabi CE, autobusi D1, 95.kods, kā arī traktortehnikai. Jaunos autovadītājus apmāca tikai profesionāli un kvalificēti instruktori.

Audžes A. ārsta prakse neiroloģijā

Rūpniecības 20 k-7-1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Ginekoloģiskais centrs, ginekoloģija, ginekologs Cesvainē, ārsta prakse ginekoloģijā, Ligitas Audžes ārsta prakse ginekoloģijā un dzemdniecībā. Grūtnieču aprūpe, medicīniskā palīdzība. Grūtnieču novērošana, ultrasonogrāfija, ginekologs Madonā.

Audžes L. ārsta prakse ginekoloģijā un dzemdniecībā

Rūpniecības 20 k-7-1, Madona, Madonas nov. LV-4801
Medicīniskā palīdzība: ambulatorā

Audžes L. ārsta prakse ginekoloģijā un dzemdniecībā

Pils 1A, Cesvaine, Madonas nov. LV-4871
Apraksts:

Ārsta ginekologa - dzemdību speciālista konsultācijas. Grūtnieču aprūpe un novērošana, ginekoloģiskā un grūtnieču ultrasonogrāfija.

Vītols M, SIA

"Vīgantes", Aronas pagasts, Madonas nov., LV-4847
Apraksts: Gulšņu ražošana, taras brusas, pazeminātas kvalitātes skujkoku zāģbaļķu iepirkšana.

Tučas I. ģimenes ārsta prakse

Skolas 29, Madona, Madonas nov. LV-4801
Par ārsta praksi:

Ilonas Tučas ārsta prakse Madonā sniedz ārstniecības pakalpojumus, veic vakcināciju, jaundzimošo aprūpi, kā arī izsniedz autovadītāju medicīniskās izziņas. Praksē ir nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem.

Bikovs, IK

Skolas 40A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Pakalpojumi:: ✓ Auto virsbūves remonts ✓ Auto krāsošana ✓ Auto pulēšana ✓ Metināšanas pakalpojumi Par mums::

"Bikova" auto krāsotava piedāvā auto krāsošanu, pulēšanu, kā arī jūsu auto virsbūves remontu un metināšanas pakalpojumus par pieņemamām cenām!

Laja, SIA, Riepu serviss

Rūpniecības 49A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Riepas traktoriem, automašīnām un lauksaimniecības tehnikai

Tvaikonis, SIA, Ķīmiskās tīrītavas pieņemšanas punkts Madonā

Saules 40, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts: Apģērbu tīrītava un veļas mazgātava, kas apvienojuši augstu izpildes un apkalpošanas servisu ar saprātīgām cenām. Iespēja izsaukt kurjeru uz mājām vai biroju. Nestandarta lietu tīrīšana. Aizkaru, pufu, žalūziju, paklāju ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana, ekspress 24 stundu laikā.

Slāpe, akmeņkaļu darbnīca

"Slāpe", Sarkaņu pagasts, Madonas nov., LV-4870
Par mums:

Akmeņkaļa darbnīca Slāpe piedāvā granīta kapakmeņu izgatavošanu, kā arī visu nepieciešamo kapu vietai - kapu apmales, soliņus, pieminekļus un akmens plāksnes. Pēc individuāla pasūtījuma izgatavoti akmens izstrādājumi. Piedāvājam kapu vietas labiekārtošanu.

Laja, SIA, Tirdzniecības laukums

Rūpniecības 49A, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Lauksaimniecības tehnika Madonā. Jaunas un lietotas lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība. Lauksaimniecības tehnikas un traktortehnikas rezerves daļas. Sējmašīnas, ecēšas, miglotāji. Traktoru piekabes, puspiekabes, mēslu ārdītāji. Siena sagatavošanas tehnika. Siena preses tirdzniecība, siena ruļļu ietinēji. Traktoru remonts, traktoru rezerves daļas. Sagatavojam piedāvājumus un piegādājam tehniku Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) ietvaros.