Meži, adresē Dobele

Drukāt
Banner 1050x80
1

BK Grupa, SIA, Mežizstrāde

"Pēterupe BK", Sējas pagasts, Saulkrastu nov., LV-2162
Mežu un cirsmu pirkšana: "BK GRUPA" nodarbojas ar cirsmu un meža zemju pirkšana īpašumā visā Latvijā! Īpašumu novērtēšana un dokumentu sagatavošana. Dastošana. Stigošana. Taksācija. Mērīšana. Uzņēmuma apraksts:

"BK GRUPA" veic mežizstrādi, cirsmu izstrādi. Sniedz hārvestera, forvardera pakalpojumus. Ekskavatora pakalpojumus. Pērk mežus, cirsmas. lepērk, pērk mežu, mežu cirsmas, un meža īpašumus visā Latvijā! Pašizgāzēja pakalpojumi, būvtehnikas pakalpojumi, būvgružu izvešana, melnzeme, grants, smilts piegāde, tirdzniecība. Strādājam Vidzemē, Latgalē, Zemgalē, Kurzemē www.mezizstradebkgrupa.lv.

Pērkam - Cērtamu un daļēji izcirstu mežu, mežus, mežu īpašumus, cirsmas.

Pārdod - sijāta melnzeme, smiltis.

 

  • 1 Mežizstrāde
2

Vecvagari M, SIA

Dzirnavu 13, Saldus, Saldus nov., LV-3801
SIA "Vecvagari M" darbības virzieni:: ✓ Mežizstrāde (sortimentu sagatavošana pievešana) ✓ Kokmateriālu pārvadājuma pakalpojums ✓ Smagsvara treilera pakalpojums ✓ Meža mašīnu remonts, metālapstrāde
  • 2 Mežizstrāde

Rehabilitācijas centrs Tērvete, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Rehabilitācijas centrs Tērvete", Tērvete, Tērvetes pagasts, Dobeles nov., LV-3730
Apraksts: SIA RC "Tērvete" galvenie darbības virzieni ir medicīniskā rehabilitācija pulmonoloģisko un neiroloģisko saslimšanu pacientiem un pacientiem ar kustību-balsta aparāta patoloģiju, kā arī sociālā rehabilitācija. Rehabilitācijas centrs ir izvietots valsts nozīmes arhitektūras piemineklī 1932. gadā 250 pacientiem celtajā Tērvetes Sanatorijas galvenajā korpusā. Rehabilitācijas centra atrašanās Tērvetes dabas parkā psihoemocionāli veicina pacientu atveseļošanos, kā arī dod iespēju saturīgi pavadīt brīvo laiku pastaigās Rūķu mežā, Raganas silā uzkāpt Tērvetes pilskalnā, kā arī apmeklēt A.Brigaderes muzeju "Sprīdīši", grāmatniecības muzeju "Ķipi" un Tērvetes senvēstures muzeju "Jērumi".

Rūķis AG, SIA

Zaļā 32, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Mērniecības birojs "Rūķis AG" sniedz dažādus mērniecības darbus - topogrāfiskā mērīšana, zemes robežu uzmērīšana, zemes ierīcības projektu izstrādāšana un citi darbi.

ZL.LV iesaka

Rero serviss, SIA, kravas auto serviss

Liepājas šoseja 29, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Apraksts: Rero Serviss ir automašīnu servisa un apkopes uzņēmums, kas specializējas kravas automašīnās. Labojam visu sākot no virsbūves defektiem līdz pat dzinējam. Pie mums iespējams arī iegādāties rezerves daļas no dažādiem ražotājiem, kā arī hidrauliskās ierīces.

Nomadic Homes, SIA - glempings, vigvamu, TIPI TELTS ražošana iznomašana svētkiem, SUP, telšu un aprīkojuma noma, piedzīvojumu tūrisms

"Kadiķi", Vītiņu pagasts, Dobeles nov., LV-3721
Apraksts:

SIA "Nomadic Homes" ir vadošais tipi telšu jeb vigvamu ražotājs Latvijā. Piedāvājam tipi telšu tirdzniecību un nomu. Papildus iznomājam dažāda veida nojumes un aprīkojumu pasākumiem, kā arī zvanu teltis ar aprīkotām guļvietām. Sadarbojamies ar pasākumu aģentūrām, uzņēmumiem, kempingiem un viesu namiem. TIPI teltis jeb vigvami ir izgatavoti no 100% dabīgiem, augstākās kvalitātes ūdensizturīgiem materiāliem un tās dabīgi iekļaujas ainavā. Tipi teltis tiek izmantotas gan atpūtai, gan nakšņošanai komfortā dabā. Teltis var aprīkot ar guļvietām un drošu ugunskura vietu telts vidū. Piemērota vieta arī retrītiem un garīgām praksēm, kāzu un korporatīvo pasākumu aprīkošanai, bērnu ballītēm. Piedāvājam brīvdienu māju ar pirti, namiņu un glempingu nakšņošanai. Iznomājam TIPI teltis, zvanu teltis un teltis pasākumiem. Aprīkojam kāzas, korporatīvos pasākumus, sadarbojamies ar pasākumu aģentūrām, veicam telšu piegādi un uzstādīšanu. TIPI telšu tirdzniecība gan privātpersonām, gan kempingiem. Eksportējam arī uz ārzemēm.

Ieroči, SIA, Veikals

Brīvības 1B, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Medību, tūrisma un makšķerēšanas preces:

Preces un pakalpojumi MEDĪBĀM: ieroči, patronas, aksesuāri, ieroču remonts. MAKŠĶERĒŠANAI: makšķeres un spiningi, spoles, vizuļi un vobleri, auklas. TŪRISMAM: termosi, katli un katlu statīvi. Ar pārliecību par kvalitāti!: SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

Rankas meži, SIA

Brīvības 14, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Biznesa konsultācijas, pakalpojumi

Meža prospekts 6,

Meža prospekts 6 – 7, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Informācija no uzņēmumu reģistra

ZEMGALES MEŽA ĪPAŠNIEKU APVIENĪBA

Liepājas šoseja 21, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Informācija no uzņēmumu reģistra

Tehnika mežam un dārzam, veikals

Uzvaras 2, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Dārza tehnika un inventārs

Zigis Mežs, IK

"Kokakrogs", Vītiņu pag., Dobeles nov., LV-3721
Informācija no uzņēmumu reģistra

SIA Agro Meži

"Alus darītava", Kroņauce, Tērvetes pag., Dobeles nov., LV-3730
Informācija no uzņēmumu reģistra

DOBELES MEŽA ĪPAŠNIEKU APVIENĪBA

"Krūzas", Bikstu pag., Dobeles nov., LV-3713
Informācija no uzņēmumu reģistra

Tērvetes meža izglītības centrs

"Sanatorija 2" – 1, Tērvete, Tērvetes pag., Dobeles nov., LV-3730
Informācija no uzņēmumu reģistra

RDK mežs, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

"Celmu Bāļas", Jaunbērzes pag., Dobeles nov., LV-3717
Informācija no uzņēmumu reģistra

Zigis Mežs AB, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

"Mastiņi", Vītiņu pag., Dobeles nov., LV-3721
Informācija no uzņēmumu reģistra

MEŽA RUBEŅI, Dobeles rajona Auru pagasta zemnieku saimniecība

Dobeles nov., Auru pag., "Rubeņi", LV-3710
Informācija no uzņēmumu reģistra

Pokaiņu mežs, tūrisma objekts

"Vecpokaiņi", Naudītes pagasts, Dobeles nov., LV-3701
Sena svētvieta. Pastaiga svaigā gaisā. Pokaiņu akmeņu krāvumi. Pokaiņu pastaigu takas. Ekskursijas Pokaiņos. Biļešu cena pieaugušajiem – 2,00 EUR.