Medikamenti, adresē Ventspils

Drukāt
ZL.LV iesaka

Valdas aptieka, SIA

Ugāle, "Mežrūpnieki" , Ugāles pagasts, Ventspils nov., LV-3615
Apraksts:

VALDAS APTIEKA piedāvā plašu medikamentu klāstu. Laipni un atsaucīgi farmaceiti, kas atbildēs uz jūsu jautājumiem un palīdzēs jums ar medikamentu ieteikumiem. Pieejami recepšu un bezrecepšu medikamenti, kā arī dažādas higiēnas preces.

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1A, Ventspils, LV-3601
Mūsu sniegtie pakalpojumi ietver::

Ikdienas Mājdzīvnieku Barība, Gardumi, Aksesuāri un Apģērbs: Mēs piedāvājam augstas kvalitātes barību, gardumus, aksesuārus un apģērbu jūsu mājdzīvniekiem, lai nodrošinātu viņiem laimīgu un pilnvērtīgu dzīvi.

Veterinārā Aptieka un Veselīgus pārtikas produktus: Mūsu aptiekā jūs atradīsiet plašu izvēli medikamentu, vitamīnu, un uztura piedevu, lai jūsu mājdzīvnieks būtu vesels un vitāls.

Veterinārārstu konsultācijas: Mūsu pieredzējušie veterinārārsti ir šeit, lai sniegtu jums vislabāko padomu un sirsnīgi rūpīgu aprūpi jūsu mājdzīvniekam.

Vakcinācijas un laboratoriskie izmeklējumi: Mēs nodrošinām vakcinācijas un veicam laboratoriskos izmeklējumus, lai saglabātu jūsu mājdzīvnieka veselību un novērstu slimības. Medicīniskās procedūras un ķirurģija: Mēs piedāvājam medicīniskās procedūras un ķirurģijas pakalpojumus, lai ārstētu un atveseļotu jūsu mājdzīvnieku.

 

Pārventas veterinārā ambulance, IU

Turpinām strādāt klātienē!
Tārgales 48, Ventspils, LV-3602
Pakalpojumi:: ✓ Ultrasonogrāfija ✓ Digitālais Rentgens ✓ Videoendoskopija ✓ Laparaskopija ✓ Artroskopija ✓ Terapija ✓ Ķirurģija Par mums:

IU “Pārventas veterinārā ambulance” no 1997. gada sniedz veterinārmedicīnas pakalpojumus diagnostikas, ķirurģijas un terapijas jomās. Ir veterinārā aptieka. Iekārtota atsevišķa ķirurģisko operāciju telpa, kurā tiek sniegta vienīgi ķirurģiskā palīdzība. Operāciju telpa aprīkota ar jaunākās paaudzes izafurāna narkozes aparātu ar mākslīgas elpināšanas funkciju. Veicam terapeitisko pacientu ārstēšanu, ultrasonogrāfiju, endoskopisko diagnostiku u.c. Narkozes laikā pacientu dzīvības funkcijas kontrolē kardiomonitors MINDRAY, kas ļauj kontrolēt ne tikai pulsu un asins piesātinājumu ar skābekli, bet arī sirdsdarbības izmaiņas, elpošanas frekvenci, asinsspiedienu un ķermeņa temperatūru. Kabinetā uzstādīts jauns operāciju galds ar regulējamu augstumu. Ķirurģisko materiālu un instrumentu sterilitāti nodrošina autoklavējot. Ambulancē darbojas trīs kabineti terapeitisko pacientu ārstēšanai un rentgena kabinets. Veicam arī ultrasonogrāfisko un endoskopisko diagnostiku, kā arī kaulu lūzumu un locītavu slimību ārstēšanu, tajā skaitā ceļa locītavas krusteniskās saites atjaunošanas operācijas. Izdarām kuņģa un zarnu trakta operācijas, dzīvnieku sterilizāciju un kastrāciju. Pie mums ir iespēja veikt rentgenoloģisko diagnostiku ar jaunākās paaudzes digitālo rentgena iekārtu KONICA-MINOLTA. Tas ļauj ātri iegūt visaugstākās kvalitātes rentgena attēlus uz datora ekrāna. Iegūtos attēlus iespējams palielināt, mainīt to intensitāti, pārsūtīt citiem speciālistiem konsultācijai. Diagnosticējam un ārstējam sirds un plaušu slimības. Ambulances speciālisti piedāvā un veic dažādas manipulācijas – dzīvnieku terapeitisko ārstēšanu, asins analīžu noņemšanu, zobu ārstēšanu, zobakmens noņemšanu, zobu pulēšanu. Ambulancē strādā zinoši veterinārārsti, kas regulāri savas zināšanas papildina, piedaloties nozares nozīmīgākajos semināros un studējot jaunāko veterināro literatūru. Tas palīdz mums profesionāli rūpēties par jūsu mīļdzīvnieku veselību. 

Absints, veterinārā aptieka

Aleksandra 16, Ventspils, LV-3601
Veterinārā aptieka, vetaptieka, vet aptieka Ventspilī, Medikamenti dzīvniekiem.

Bertas nams, SIA, Veterinārā aptieka

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Veterinārā aptieka, vetaptieka, vet aptieka Pārdaugavā, Medikamenti dzīvniekiem.

Vet-Med, SIA

Ventspils 48, Rīga, LV-1002
veterināro medikamentu lieltirgotava, medikamenti lielajiem dzīvniekiem, antibiotikas injekcijām, antibiotikas, , lubrikanti, airosoli, aerosoli, barības piedevas, tesmeņa ziedes, pretkanibālisma līdzekļi cūkām, medikamenti

Euroaptieka-42

Celtnieku 17, Ventspils, LV-3602
Medikamentu tirdzniecība, aptiekas

Apotheka 55

Lis prospekts 3/5, Ventspils, LV-3601

Apotheka 84

Lielais prospekts 26-1b, Ventspils LV-3601

Apotheka 47

Lis prospekts 36-18, Ventspils LV-3601