Paklāji, visā Latvijā

Drukāt

MINT Textile Management, pieņemšanas punkts

Cēsu 20, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:

 

✓  tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

MINT Textile Management, pieņemšanas punkts

Strēlnieku 2, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Pakalpojumi: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓  emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

Green Line Services, SIA

J. Poruka 39, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓ emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

MINT Textile Management ĶĪMISKĀ TĪRĪTAVA UN VEĻAS MAZGĀTAVA

Dobeles 30a, Daugavpils, LV-5404
Pakalpojumi.: ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu mazgāšana ✓ tekstilizstrādājumu ķīmiskā tīrīšana ✓ tekstilizstrādājumu, veļas, darba apģērbu noma ✓ telpu un teritoriju uzkopšana un tīrīšana (ikdienas uzkopšanas serviss, ģenerālā tīrīšana, paklāju, grīdu tīrīšana, logu mazgāšana, vaskošana, mīksto mēbeļu tīrīšana, pēcremonta uzkopšana) ✓ preču tirdzniecība (darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, sadzīves ķīmija, tekstilizstrādājumi, rūpnieciski atjaunoti ieejas paklāji, individuālās aizsardzības līdzekļi, vairumtirdzniecība) ✓ darba apģērbu remonts ✓ darba apavu serviss ✓ darba cimdu serviss ✓  emblēmu serviss (logo uz darba apģērba, marķēšana)

Klippan-Saule, SIA, Veikals un internetveikals

Bruņinieku 106, Rīga, LV-1009
Par mums:

Mums ir savs firmas veikals, kur var iegādāties mūsu ražoto produkciju par ražotāja cenām. Par īpašām cenām piedāvājam dažādus izstrādājumus ar nelieliem defektiem vai akcijas produktus. Mūsu produkciju var iegādāties arī citās Latvijas pilsētās.

Kopš 2021. gada pavasara darbojas mūsu interneta veikals. Jūsu ērtībām pieejama ātra iepirkšanās un izdevīga piegāde Baltijas valstīs. Pagaidām mājaslapā pieejamo produktu skaits ir ierobežots, kas ar laiku tiks papildināts.

SVA Autocentrs Saldū

Dzirnavu 8, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Apraksts: SVA Autocentrs ir viens no vadošajiem Saldus uzņēmumiem auto rezerves daļu tirdzniecības un autoservisu pakalpojumu veikšanas ziņā. Apvienojot 20 gadu pieredzi ar uzņēmuma darbinieku profesionalitāti un vēlmi nemitīgi attīstīties.

ABS, veikals

Jelgavas 5, Daugavpils, LV-5404
Apraksts: Jauns auto rezerves daļu veikals Daugavpilī.

Tirasmebeles.lv, Mīksto mēbeļu tīrīšana

Sinagogas 4, Ventspils LV-3601
Apraksts: ''Tirasmebeles.lv" Jums piedāvā profesionālo mīksto mēbeļu, paklāju ķīmisko tīrīšanu, kā arī uzkopšanas darbus telpās, mājās, dzīvokļos, birojos, ofisos. Kurzeme, Ventspils novads, Ventspils. Tirasmebeles.lv ir lieliska izvēle tīrīšanas servisa nodrošināšanai! Kvalitatīvi tīrām grīdas mīkstos segumus, matračus, gultas, krēslus, dīvānus, paklājus.

Troll Smiltene, SIA

Rīgas 18, Smiltene, Smiltenes nov. LV-4729
"Troll" produktu izgatavošanas standarti::

"Troll" produkti ir izgatavoti tā, lai tie atbilstu Eiropas, Austrālijas vai Amerikas drošības standartiem. Mūsu produkti tiek regulāri pārbaudīti un sertificēti dažādos akreditētos Eiropas testu institūtos. "Troll Nursery" ar lepnumu piedāvā jums vienu no drošākajiem pieejamajiem produktiem tirgū.

Linulāde, SIA, lina apģērbi

Cēsu 5, Rīga LV-1012
Apraksts: SIA "Linulāde" nodarbojas lina un vilnas dizaina apģērbu ražošanu. Tērpi ikdienai un svētkiem sievietēm, vīriešiem un bērniem.

Čiekurs, Veikals-salons

Čiekurkalna 1.līnija 11, Rīga LV-1026
Preces: ✓ Plaukti ✓ Bērnu barošanas krēsli ✓ Bērnu galdiņi ✓ Bērnu krēsliņi un soliņi ✓ Bērnu šūpuļzirgi ✓ Gultas ✓ Matrači ✓ Ēdamgaldi ✓ Interjera aksesuāri ✓ Krēsli ✓ Biroja krēsli ✓ Kumodes ✓ Skapji ✓ Lādes un mantu kastes ✓ Matrači ✓ Naktsskapīši ✓ Paklāji ✓ Sienas plaukti ✓ Pūdergaldi ✓ Spoguļi

Tvaikonis, SIA, Ķīmiskā tīrītava Rīgā

Buru 16, Rīga LV-1004
Apraksts: Apģērbu tīrītava un veļas mazgātava, kas apvienojuši augstu izpildes un apkalpošanas servisu ar saprātīgām cenām. Iespēja izsaukt kurjeru uz mājām vai biroju. Nestandarta lietu tīrīšana. Aizkaru, pufu, žalūziju, paklāju ķīmiskā tīrīšana, veļas mazgāšana, ekspress 24 stundu laikā.

Homestory, SIA

Brīvības 148a-2, Rīga LV-1012
Pakalpojumi: ✓ Interneta veikals ✓ Aizkaru un žalūziju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Aizkaru ķīmiskā tīrīšana ✓ Preces mājai: mājas aromāti, sveces, mājas tekstils, uzkopšanas līdzekļi Apraksts:

SIA "Homestory" - uzņēmums ar 30 gadu pieredzi, piedāvā saviem klientiem plaša spektra pakalpojumu klāstu - mājas tekstila šūšana, aizkaru izgatavošana mājai, aizkari komerctelpām, aizkari terasēm, visa veida žalūziju izgatavošana. Mūsu dizaineri atbrauks pie klienta uz nomērīšanu ar audumu paraugiem, palīdzēs izvēlēties labāko variantu tieši Jūsu telpai. Bezmaksas veiksim 3D vizualizāciju. Uz vietas ir pieejami vairāk kā 1500 audumi un uz pasūtījuma ir pieejami +10000 audumi. Garantējam izgatavošanu 14 dienu laikā ar 2 gadu garantiju visām mūsu ražotām precēm. Paši veicam piegādi un uzstādīšanu. Piedāvājam aizkaru un romiešu žalūziju ķīmisko tīrīšanu sākot ar 3eur/m2, ar izbraukšanu pie klienta, noņemšanu un uzstādīšanu.

Green Clean Latvia, SIA

Lokomotīves 78-25, Rīga LV-1057
Pakalpojumi:: ✓ Dīvānu ķīmiskā tīrīšana ✓ Automašīnu salonu tīrīšana ✓ Krēslu ķīmiskā tīrīšana ✓ Matrača ķīmiskā tīrīšana ✓ Ieklāto paklāju ķīmiskā tīrīšana ✓ Paklāju ķīmiskā tīrīšana Par uzņēmumu:

SIA "Green Clean Latvia" piedāvā kvalitatīvus un ātrus mēbeļu ķīmiskās tīrīšanas pakalpojumus. 

Spilvenu serviss, SIA, Spalvu, dūnu spilvenu un segu tīrīšana, izgatavošana

Turpinām strādāt klātienē!
Ģertrūdes 103, Rīga LV-1009
Spilvenu un segu šūšana: ✓ šūšana pēc jūsu pasūtījuma ✓ izvēlēties lielumu un biezumu ✓ izvēlēties kvalitatīvu spalvu audumu ✓ apšūt ar savu audumu SIA "Spilvenu serviss" pakalpojumi:

20 gadu pieredze spalvu un dūnu tīrīšanā. Pāršūsim, izgatavosim spilvenus un segas pēc individuāla pasūtījuma. Jūsu spilvens un sega būs kā jauns. No jūsu vecā spilvena vai segas varam uztaisīt jaunas. Spalvas tiek iztīrītas, dezinficētas, atsijātas un iepildītas jaunā pārvalkā. Pieejami dažādi kokvilnas audumi (tiks).

Feel Clean, SIA

Skolas 68, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: Preces Jūsu tīrībai un labsajūtai mājās! Izmantojiet profesionālus un kvalitatīvus produktus, kuri atvieglos ikdienas uzkopšanas darbus. Mūsu mērķis ir padarīt uzkopšanu ērtu un patīkamu!

Tīrība-LP, SIA, Ķīmiskā tīrītava un veļas mazgāšana

N.Rancāna 1, Rēzekne LV-4601
Mazgāšana un tīrīšana: ✓ Veļa ✓ Segas ✓ Spilveni ✓ Paklāji ✓ Darba apģērbi

 

Apraksts:

Piedāvājam ķīmisko tīrīšanu un veļas mazgāšanu. 

Mīksto mēbeļu un paklāju tīrīšana

Rīga
Apraksts:

Mēs sniedzam profesionālus tīrīšanas pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un valsts iestādēm. Par tīrību mūsu klientu īpašumos rūpējamies jau vairāk kā 8 gadus, šī pieredze un zināšanas, mums ļauj sasniegt augstāko tīrības pakāpi, katrā tīrīšanas reizē. Mēs ikdienā apkalpojam klientus Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī izbraucam pie klientiem visā Latvijā. Garantējam vieglu un patīkamu pieredzi, un labāko rezultātu katrā tīrīšanas reizē.

Anytime Profesionālais Serviss

Rīga
Logu mazgāšana, Mīksto mēbeļu tīrīšana, paklāju tīrīšana, augstspiediena mazgāšana, dīvānu tīrīšana, gultas matraču tīrīšana, matraču tīrīšana, logu mazgāšana dzīvokļiem, logu mazgāšana privātmājām, jumta tekņu tīrīšana, noteku tīrīšana, logu mazgāšana ar teleskopisko sistēmu, logu mazgāšana birojiem, biroja mēbēļu tīrīšana, biroja