Plakāti, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Unicorn Design Agency, reklāmas aģentūra

Stabu 97, Rīga, LV-1009
Krāsu plakāti , plakāts. Fotodruka, foto druka. Reprodukciju druka. Druka uz vinilplēves.

Universums A tipogrāfija

Pils 11a, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Plakāti , afišas, afiša, bukleti, etiķetes, uzlīmes. Avīzes, grāmatas.
1

VISS PLUSĀ, apģērbu apdruka, DTF transfērdruka

Apģērbu, priekšmetu APDRUKA. Prezentreklāma
E.Birznieka-Upīša 8, Rīga LV-1050
Kāzu svinībām: baloni, papīra karodziņi, galda karodziņi, vimpeļi, auduma karogi, plānotāji, dienasgrāmatas, identifikācijas kartes. Dāmu topiņi, topi, pletkrekli, džemperi, zīmogi, spiedogi, vizītkartes, veidlapas, mapes, aploksnes, bukleti, flaieri, plakāti, uzlīmes, svītrkodi, ielūgumi, dāvanu kartes, piezīmju blociņi, biļetes, etiķetes, sienas, galda, kabatas kalendāri. Logo, dizains, pilnkrāsu tekstildruka, reklāmdruka, t-kreklu apdruka, uzdruka, apdruka, lāzergravēšana, gravēšanas darbi, gravēšana, izšūšana, sietspiede, tampodruka, sublimācija, dekolspiede, laminēšana, ploterēšana ofsetdruka, karstspiede, reljefspiede, termodruka, termospiede, digitālā druka. Ir bezmaksas stāvvieta klientiem.
  • 1 Poligrāfijas pakalpojumi

Vecpilsētas drukātava, SIA

Mazā Muzeja 1, Rīga LV-1050
Apraksts: Ātra un kvalitatīva druka no idejas līdz gatavam darbam.

Visaž, SIA

Raiņa 14a-1b, Daugavpils, LV-5401
Poligrāfija: diplomi, bukleti, skrejlapas, flajeri, brošūras, grāmatas, plakāti , afišas, veidlapas, vizītkartes

Viss, mākslas salons

Lāčplēša 2, Rīga LV-1010
Ierāmēšanas salons. Ierāmēšanas salons Rīgas centrā. Ierāmēšanas darbnīca, pakalpojumi, ierāmēšana, mākslas salons. Alumīnija, koka, plastmasas rāmji gleznām, foto, plakātiem, spoguļiem utt. Spoguļi. Mākslas darbu, (gleznu, akvareļu, pasteļu) tirdzniecība, (pārdošana) dokumentu, fotogrāfiju, plakātu, spoguļu ierāmēšana. Gleznu

WMT Baltic, SIA

A.Deglava 166b, Rīga LV-1021
Profesionāls pašlīmējošo ruļļu materiālu piedāvājums:: ✓ ruļļu materiāli un pašlīmējošās plēves dažādām nozarēm: reklāma, dekors, dizains, interjers, biroja telpas, izglītības iestādes, valsts aģentūras, tirdzniecības vietas, izstāžu zāles, pasākumi ✓ specializētās pašlīmējošās plēves: iekšējā apdare, mēbeles, arhitektūras risinājumi.  ✓ materiāli virsmas aizsardzībai, auto aizsardzībai  ✓ pašlīmējošie materiāli auto aplīmēšanai, auto aizsardzībai, auto reklāmai  ✓ magnētiskās plēves un materiāli ātrai informācijas maiņai, izglītības iestādēm, tirdzniecības centriem u.c. ✓ termopārneses tehnoloģija: termoplēves tekstilizstrādājumiem, termopreses, griešanas ploteri

Watermelon, SIA, Reklāmas suvenīri

Durbes 10, Rīga, LV-1007
Apraksts: Reklāmas suvenīri, reklāma, prezentreklāma, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi, suvenīri. Rīga, Jūrmala, Jelgava, Ogre, Tukums, Vidzeme, Pārdaugava, Imanta, Iļģuciems, Vecrīga.

Zelta Rudens Printing, SIA, poligrāfijas pakalpojumi

Kandavas 39, Rīga LV-1083
Apraksts:

Tipogrāfija “Zelta Rudens Printing” dibināta 1994. gada 9. augustā kā plaša profila poligrāfijas uzņēmums. Mēs piedāvājam ofseta un digitālās drukas pakalpojumus, kā arī visa veida pēcapstrādi. Mūsu tipogrāfijas kvalificētie un pieredzējušie darbinieki parūpēsies, lai Jūs ar sadarbību un galarezultātu justos apmierināti.

Zelta rudens, SIA

Kandavas 39, Rīga, LV-1083
Plakāti , kartona iepakojuma izgatavošana, ieliktņi. Zīmogi. Gada pārskati.

Zemgus LB, SIA

Brīvības gatve 401-1, Rīga, LV-1024
bezmaksas piegāde: žurnāli, etiķetes, veidlapas, vizītkartes, uzlīmes, aploksnes, cenu zīmes, bukleti, plakāti , Plakāti . Afišas. Tipogrāfija Juglā. Suvenīri. Drukas darbi.
2

Zeta GD, SIA

Vizītkartēm-AKCIJA,uzlīmes,auto aplīmēšana
J.Asara 6, Rīga LV-1009
Zetas GD reklāmas pakalpojumi:: ✓ Uzlīmes. ✓ Digitālā druka. ✓ Lielformāta druka. ✓ Vizītkartes. ✓ Reklāma uz auto. ✓ Apģērbu apdruka. ✓ Reklāmas priekšmetu apdruka. ✓ Gaismas reklāma. ✓ Vides reklāma. ✓ Reklāma iekštelpās. ✓ 3D uzlīmes, 3D etiķetes. ✓ Reklāmas projektu realizācija. ✓ Prezentreklāma. ✓ UV druka.
  • 2 Poligrāfijas pakalpojumi

aplīmešana.lv, reklāmas birojs

Hospitāļu 5a, Rīga, LV-1013
Reklāmas plakāti . Plakāti . Līmējamie plakāti . Kanvas. Kanvas rāmji. Drošības zīmes.

ieramejam.lv, Ierāmēšanas studija Ladars

Visvalža 1, Rīga, LV-1050
Apraksts:

SIA "Ladars" jau vairāk nekā 15 gadus atrodas Latvijas vadošo uzņēmumu vidū un piedāvā jums savus pakalpojumus.​ Vai jūs zināt, kas ir bagets un paspartu? Ar šiem skaistājiem vārdiem sauc aksesuārus, ar kuru palīdzību var pasakaini noformēt gleznas un posterus, spoguļus un fotobildes, dokumentus un arhitektu projektus. Visa veida ierāmēšanas darbus jebkurai gaumei jums piedāvā ierāmēšanas studija "Ladars". Noformētas gleznas, gleznu reprodukcijas, kā arī posteri padara jūsu biroju un dzīvokli vēl skaistāku. Jūs varat paši izvēlēties stilu atbilstoši jau noformētam interjeram. Mūsu studijas meistari profesionāli palīdz ar bageta un paspartu izvēli. Šeit jūsu izvēlēta bilde ātri, kvalitatīvi un jautri pārvērsīsies par gleznu. Fotogrāfijas, bērnu zīmējumi, izšuves, gobilēni saņems jaunu dzīvi oriģinālā noformējumā un uz ilgu laiku kļūst par prieku. Jūs varat būt pārliecināti par individuālo pieeju jūsu pasūtījumam.

printsale.lv

Jelgavas 68, Rīga LV-1004
iepakojumi, kartona kastes, gofra kastes, kartona kastītes, uzlīmes, kartiņas un kartītes, bukleti, flajeri, plakāti

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.