Prezentreklāma, adresē Rīga

Drukāt
Banner 1050x80

Mix Max, SIA

Zemitāna 9, Rīga LV-1012
izkārtnes izgatavošana, informācijas stendi, reklāmas izgatavošana, vides reklāma, reklāmas plakāti, prezentreklāma

NRJ Reklāmai, SIA

Iepakojums, Kalendāri, Papīra maisiņi
Starta 4a, Rīga LV-1026
Papīra maisu apdruka. Papīra maisiņi ar logo. Papīra maisiņipēc individuāla pasūtījuma. Eko maisi. Laminēti maisi. Papīra maisu izgatavošana.Iepakojums. Gofra kartona iepakojums. Poligrāfijas pakalpojumi.Poligrāfija. Druka. Digitālā druka. Lielformāta druka. Iespiešana.Maztirāžas. Grāmatas. Žurnāli. Avīzes. Plakāti. Posteri.

New You by OSP Baltic, SIA

Ventspils 43, Rīga LV-1002
Piedāvājam:: ✓ Papīra krūzes ar pilnkrāsu apdruku ✓ Personalizēti apģērbi darbam un atpūtai ✓ biznesa suvenīri un dāvanas ✓ Iespieddarbi ✓ Apbalvojumi ✓ Sporta apģērbi ✓ Vides reklāmas ✓ Flash tetovējumi Tehnoloģijas:: ✓ Termodruka ✓ Izšūšana ✓ Digitālā druka ✓ Ofseta druka ✓ Sietspiede ✓ Ploterdarbi ✓ Sublimācija ✓ Lāzergravēšana

PackForce Latvia, SIA

Juglas 95, Rīga LV-1021
Piedāvājumā: ✓ Maisi ✓ Kastes ✓ Plēves ✓ Līmlentes ✓ Sastiprināšanas instrumenti ✓ Transportēšanai ✓ Pārtikai ✓ Birojam ✓ Pakošanas mašīnas ✓ Citi

Mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, kā arī ātru un profesionālu apkalpošanu. Sniedzam ieteikumus par piemērotākā iepakojuma veida un materiāla izvēli, ja tas ir nepieciešams. Papildus standarta sortimenta produktu klāstam, mēs piedāvājam arī dažādu iepakojuma materiālu apdruku vai arī speciāli, klienta prasībām izgatavota iepakojuma piegādi. Mēs varam nodrošināt jums nepieciešamo iepakošanas tehniku vai līniju. Mēs varam sakomplektēt, sagrupēt, nosvērt un sapakot mazumtirdzniecības un reklāmas kampaņu pakas, kuras Jums tikai atliek izsūtīt. Mūsu atsaucīgie darbinieki ir pieredzējuši un izpalīdzīgi.

Parnass Presentreklam, SIA

Hospitāļu 18, Rīga, LV-1013
Prezentreklāma , suvenīri, biznesa dāvanas, reklāmas apģērbi.

Prezentreklāma, SIA

Bruņinieku 78, Rīga LV-1009
Prezentreklāma . Reklāmas suvenīri. Pildspalvas. Dāvanas.

Promo Profi

Lāčplēša 104, Rīga, LV-1003
pny. lv. Reklāma. Ķimiskā tīrīšana. Apģērbi tirdzniecība. Sporta klubi. Sporta komandas. Deju kolektīvi. Kori. Ansambļi. Uzņēmumi. Kreklu apdruka. T-kreli. T-kreklu apdruka. Polo krekli. Polo kreklu apdruka. Audumu maisiņi. Audumu maisiņu apdruka. Tekstila materiāli. Individuāla apdruka. Individuāls dizains. Vairumtirdzniecība.

PromoHouse, SIA

Ģertrūdes 97, Rīga LV-1009
Reklāmas suvenīri, prezentreklāma , biznesa dāvanas., Reklāmas suvenīri prezentreklāma Centrs.
1

Pārsteigumu aģentūra, oriģinālas reklāmas dāvanas, SIA Win-Win

Prezentreklāmas dāvanas no visas pasaules!
Augusta Deglava 50-305, Rīga LV-1035
Par mums:

Izstrādāsim, izgatavosim uz vietas vai arī uz Jūsu pasūtījuma piegādāsim prezentreklāmu dāvanas no visas pasaules. Ātri un tieši - no ražotāja. Tikai "Pārsteigumu Aģentūra" piedāvā šādu unikālu produktu: šokolādes konfektes ar 22 karātu zelta pārklājumu! Pateicoties grauzdētajiem riekstiem konfektes vidū, šī delikatese ir bauda ne tikai acīm, bet arī vēderam. Turklāt šāda dāvana satur simbolisku vēstījumu, ja vēlaties, lai dāvanas saņēmējs sajustu, ka jūsu acīs viņš vai viņa ir vērtīgāks par zeltu. Piedāvājam dažādus iepakojumus, kurā pasniegt šīs konfektes.  Greznas dāvanas īpašiem cilvēkiem. Individuālas dāvanas, dāvanas lielās tirāžās un apjomos. Logotipi, izstrādājam firmas logo. Dizains, dizaina darbi, autordarbi. Iepakojums, iesaiņošana Jūsu firmas stilā, dāvanu lentes ar logo un jūsu firmas simboliku, vai arī jebkādu Jūsu piedāvātu attēlu. 

  • 1 Reklāmas suvenīri

ROI Latvia, SIA

Slokas 55A, Jūrmala LV-2015
Reklāmas suvenīri, biznesa dāvanas. Pildspalvas, zīmuļi, marķieri, apģērbi, T-krekli, Polo krekli, cepurītes, lietussargi, lakati, kaklasaites, krūzes, glāzes, atslēgu piekari, breloki, pulksteņi, somas, vizītkaršu mapes, etvijas, karogi, (valstu, firmu) ādas izstrādājumi, šķiltavas, peļu paliktņi, Foto druka, atstarotāji, pildspalvu

Reklāmas apģērbi, SIA

Tallinas 84, Rīga LV-1009
Apraksts:

Uzņēmums "Reklāmas apģērbi" reklāmas nozarē darbojas vairāk kā 20 gadus un ir pierādījis sevi kā uzticamu un kvalitatīvu sadarbības partneri. "Reklāmas apģērbi" SIA piedāvā plašu apģērbu un suvenīru klāstu. Veicam apdrukas un izšūšanas pakalpojumus - apģērbu apdruku, T-kreklu apdruku, darba apģērbu apdruku, izšuvumus uz apģērba u.c. Katram klientam tiek piemeklēts individuāls risinājums pasūtījuma izpildei. Apmeklējot mūs Tallinas ielā 84, klienta ērtībai tik piedāvāta bezmaksas autostāvvieta.

Repack, SIA

Ropažu 14A - 41, Rīga, LV-1039
Maisiņu ražošana un apdruka:

Maisiņš – tas ir efektīvs imidža reklāmas līdzeklis. Ir patīkami redzēt uz ielas cilvēku, kuram rokās ir maisiņš ar Jūsu firmas logo vai reklāmas akciju. Mēs piedāvājam spilgtus, kvalitatīvus maisiņus, kurus izgatavo no LDPE, HDPE un MDPE materiāla. Maisiņi „t-shirt”, polipropilēna iepakojums ar līmlenti vai bez līmlentes, maisiņi ar pastiprinātiem rokturiem, papīra maisiņi ar virvītēm. Mēs piedāvājam tādus maisiņus, kuri var izturēt lielu svaru un turklāt nemaksā daudz. Tieši tāds iepakojums ir šobrīd pieprasītākais tirgū.

SANDERS, Prezentreklāmas aģentūra, SIA

Oriģināla prezentreklāma un aktuāli piedāvājumi!
Braslas 29A - 2, Rīga, LV-1084
Apraksts:

Individuāli izstrādātas biznesa dāvanas, reklāmas suvenīri. 24 gadu pieredze prezentreklāmā, profesionāla un aizrautīga komanda.

SIA Aj-Gun Riga, reklāmas suvenīri, T-kreklu un krūzīšu apdruka

A.Saharova 27, Rīga, LV-1082
Priekšrocības:

Uzņēmuma profesionālie darbinieki nodrošina klientiem laipnu apkalpošanu biroja mājīgajās telpās. Uzņēmums piedāvā savai produkcijai demokrātiskas cenas, kā arī visus pakalpojumus saviem klientiem nodrošina katru dienu neatkarīgi no svētkiem.

Par uzņēmumu: SIA "Aj-Gun" dibināts 1995.gadā. Mūsu darbības veidi: ✓ T-kreklu, krūzīšu un citu suvenīru apdruka; ✓ solāriju saloni; ✓ interneta klubs; ✓ kopēšanas un drukas pakalpojumi; ✓ parfimērijas tirdzniecība.