Projektēšana, adresē Centrs

Drukāt
Banner 1050x80

GSA projekts, SIA

Pulkveža Brieža 9a-9, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Būvprojekta vadība ✓ Pilna būvprojekta izstrāde ✓ Interjers ✓ Arhitektūra ✓ Autoruzraudzība ✓ Klienta interešu pārstāvniecība būvniecības procesā Arhitektūra un projektēšana:

Vairāk nekā 30 gadu pieredze, esot uzticamam partnerim un pildot vadošo lomu būvprojektu izstrādē, vadībā un realizācijā. Uzkrātā pieredze ļauj realizēt ieceres, radot funkcionālu un augsti kvalitatīvu telpu un vidi. Darbības laikā izstrādāti daudzveidīga mēroga un profila risinājumi, sākot no privātiem interjeriem un individuālajām dzīvojamām mājām līdz liela apjoma budžeta, valsts un pašvaldību pasūtījumiem ar apjomīgiem projektēšanas un realizācijas termiņiem.

GT Studio, SIA

Vīlandes 8, Rīga, LV-1010
Arhitektūra, projektēšana
ZL.LV iesaka

Genesis-Jugra, SIA

Matīsa 76, Rīga LV-1009
Par uzņēmumu:

SIA „Genesis-Jugra” ir licencēta firma, kurās sertificētie speciālisti projektē un montē dzīvojamo māju, dzīvokļu un rūpniecisko objektu iekšējās un ārējās gāzes apgādes sistēmas, kā arī ielu un maģistrālos gāzes vadus visā Latvijā. Strādājam ātri, kvalitatīvi un par pieņemamām cenām.

Glāzeri BT, SIA

Matīsa 92, Rīga LV-1009
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Stikla apstrādes uzņēmums:

Kompānija "Glāzeri BT" veiksmīgi darbojas Latvijas tirgū jau kopš 1998. gada. Aktīvi sekojam tendencēm stikla apstrādes jomā un spējam nodrošināt augstu ražošanas un apkalpošanas līmeni. Specializējamies sekojošās darbības jomās: lokšņu stikla un spoguļu tirdzniecība; rūdītā stikla konstrukciju ražošana un montāža; stikla interjera elementu izgatavošana un montāža; stikla un spoguļu apstrāde; stikla mēbeļu izstrāde un ražošana. Izgatavosim visu, sākot no sadzīves stikla priekšmetiem līdz pat sarežģītām stikla konstrukcijām. Mūsu rīcībā esošais aprīkojums ļauj realizēt vissarežģītākās darbības ar stiklu, tostarp faseti, maliņu apstrādi, gravēšanu, tripleksa izgatavošanu un apstrādi, caurumu urbšanu, rūdīšanu, matēšanu, stikla krāsošanu.

Graf X, SIA

Brīvības 74-22a, Rīga, LV-1011
pasludinata maksatnespeja

HomeShop Cita Gaisma, lampu salons

Brīvības 101, Rīga, LV-1001
PRODUKTI:: ✓ AVĀRIJAS GAISMEKĻI UN MODUĻI ✓ PLAFONI ✓ STĀVLAMPAS ✓ SPOT TIPA GAISMEKĻI ✓ IEBŪVĒJAMIE GAISMEKĻI ✓ LED LENTES ✓ LED BAROŠANAS BLOKI ✓ IELAS DEKORATĪVAIS APGAISMOJUMS ✓ TEHNISKAIS APGAISMOJUMS ✓ PROŽEKTORI ✓ SENSORI ✓ MITRUMIZTURĪGIE GAISMEKĻI ✓ SPULDZES ✓ ELEKTROINSTALĀCIJAS MATERIĀLI ✓ SPOGUĻI ✓ KRĒSLI ✓ LUSTRAS ✓ GALDA LAMPAS ✓ SIENAS LAMPAS

Informatīvais serviss, SIA

Dzirnavu 1-8, Rīga LV-1010
Pakalpojumi: ✓ Datortehnikas pastāvīga kompleksa apkalpošana ✓ Datortehnikas apkalpošana pēc izsaukuma ✓ Datortīklu projektēšana, izveide un uzturēšana ✓ Datoru un perifērijas iekārtu remonts mūsu birojā ✓ Serveru risinājumu izstrāde un realizācija klienta vajadzībām ✓ Stacionārie un portatīvie datori ar jebkuru komplektāciju ✓ Datortehnikas audits un konsultācijas

Inna projekts, inženieru birojs

Lāčplēša 41, Rīga, LV-1011
Arhitektūra, projektēšana , būvinženieru pakalpojumi., Projektēšanas birojs, inženieru birojs, inženiertīklu projektēšana , inženiertehnisko komunikāciju projektēšana