Reklāmas, visā Latvijā

Drukāt

Zelta Rudens Printing, SIA, poligrāfijas pakalpojumi

Kandavas 39, Rīga LV-1083
Reklāmas suvenīri, prezentreklāma, biznesa dāvanas., Reklāmas kartona iepakojums, kastes, papīra maisi, maisiņi.

MIK Print, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Jelgavas 68, Rīga LV-1004
Galvenie darbības virzieni:: ✓ sietspiede, ✓ industriālā sietspiede, ✓ reklāmas apģērbu un priekšmetu apdruka, ✓ tekstila, ✓ pūku druka. Apraksts:

"MIK PRINT" ir mūsdienīgs, radošs un atsaucīgs poligrāfijas uzņēmums. Uzņēmuma vadošais personāls ir ar vairāk kā 20 gadu pieredzi sietspiedes, poligrāfijas un prezentreklāmas darbu izgatavošanā.

Latvijas Biznesa gada pārskats

Pērses 9/11-5.st., Rīga, LV-1011
Apraksts: Izdevumā Latvijas biznesa gada pārskats ir apkopota informācija par Latvijas „Top uzņēmumiem” un to apgrozījumu. Veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas, sniedzot pārskatu par esošo uzņēmējdarbības situāciju, iezīmējot nākotnes tirgus tendences.

Jēkabpils autobusu parks, SIA

"Akurāteri" , Salas pagasts, Jēkabpils nov. LV-5230
Papildu pakalpojumi:: ✓ Bremžu un ritošās daļas stends ✓ Riepu montēšana un balansēšanas stends ✓ Dīzeļdzinēju diagnostika ✓ Reklāmas izvietošaanas iespēja uz autobusiem Par SIA "Jēkabpils autobusu parks":

Uzņēmuma galvenais uzdevums iedzīvotāju laba, savlaicīga, kulturāla pārvadāšana regulārajos maršrutos un dažādu pasūtījumu izpilde darījumu un atpūtas braucienos.

Cenueksperts.lv

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"Cenueksperts.lv" ir jaunākā un modernākā cenu salīdzināšanas platforma Latvijā, piedāvājot izcilas priekšrocības kā pircējiem, tā uzņēmumiem. Šī platforma ir ieguvusi plašu atpazīstamību Vācijā, kur tā darbojas jau kopš 1999. gada un šobrīd uzskatāma par populārāko cenu salīdzināšanas vietni šajā valstī. Tagad tā ir pieejama arī Latvijā. Cenueksperts.lv atšķiras no citām cenu salīdzināšanas platformām Latvijā, izmantojot mūsdienīgu un efektīvu algoritmu. Tā piedāvā pircējiem iespēju vispirms izvēlēties konkrētu preci un modeli, pēc tam sniedzot sarakstu ar pārdevējiem un internetveikaliem, kur šo preci var iegādāties jau šodien. Šī vienkāršā un ērta sistēma ļauj pircējiem salīdzināt cenas, piegādes izmaksas un atsauksmes vienuviet, tādējādi palīdzot pieņemt informētu un pārdomātu lēmumu par pirkumu.

Platformā tiek iekļauti tikai uzticami interneta veikali, ko mēs rūpīgi pārbaudām, lai nodrošinātu augstu kvalitāti un uzticamību.

Ar "Cenueksperts.lv" jūsu uzņēmums var gūt būtisku ieguvumu, piesaistot kvalitatīvus klientus un paaugstinot pārdošanas rezultātus. Šī platforma ir solis uz priekšu Latvijas e-komercijas tirgū, piedāvājot modernus un ērtus risinājumus gan pircējiem, gan uzņēmumiem.

D&A Secrets, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"D&A Secrets" ir interneta veikals, kas atver Jums paslēptas baudas pasauli. Mēs palīdzēsim Jums izpētīt sevi un izveidot Jūsu visintīmākos noslēpumus.

Apgāds Zinātne, SIA

Akadēmijas laukums 1-609, Rīga LV-1050
Grāmatas: ✓ Raksti ✓ Sērijizdevumi ✓ Latvijas arhitektūras un mākslas pieminekļi ✓ Folkloristikas bibliotēka ✓ Novadu folklora ✓ Personība un daiļrade ✓ Latviešu pamattekstu pētījumi ✓ Kultūrvēsturiskie izdevumi ✓ Literatūrzinātne ✓ Folklora, mitoloģija ✓ Filozofija ✓ Daiļliteratūra ✓ Teātra vēsture ✓ Medicīna ✓ Teoloģija ✓ Mācību literatūra ✓ Sabiedriskās zinātnes, politoloģija ✓ Arheoloģija, etnogrāfija ✓ Valodniecība ✓ Antīkā literatūra ✓ Bērnu literatūra ✓ Vēsture ✓ Elektroniskās grāmatas

Darba spars, SIA

Slokas 55, Rīga, LV-1007
Apraksts: Rūpnīca Darba Spars SIA piedāvā metāla apstrādes pakalpojumus un pieņem pasūtījumus metāla konstrukciju un dažādu metālizstrādājumu izgatavošanai no tērauda, nerūsējoša tērauda, alumīnija, un citiem krāsainiem metāliem! Izgatavojam ielu nosaukumu plāksnītes!

Ski-Box, veikals

Tallinas 32, Rīga LV-1001
Piedāvājam, neizejot no mājas, jebkurā diennakts laikā iegādāties preces sportam un aktīvai atpūtai gan vasarā, gan ziemā, tostarp:: ✓ Skrituļslidas ✓ Skrituļošanas aizsargus ✓ Skrituļslidas bērniem ✓ Golfa nūjas ✓ Golfa inventāru ✓ Golfa apģērbu ✓ Golfa apavus ✓ Kalnu slēpes ✓ Slēpošanas ķiveres ✓ Slēpošanas apģērbs

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Matrači no dabīgiem materiāliem: ortopēdiskie, atsperu un bezatsperu. Augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.

Reklamis LV, SIA

Brīvības gatve 193a, Rīga, LV-1039
Reklāmas izejmateriāli un iekārtas

Reklāmas māja, SIA

Kaivas 11, Rīga LV-1021
Reklāmas suvenīri

Reklāmas nams, SIA

Dzirciema iela 119C, Rīga, LV-1055
Informācija no uzņēmumu reģistra

Reklāmas Rīma, SIA

Saules iela 4 – 3, Daugavpils, LV-5401
Informācija no uzņēmumu reģistra