Reklāmas, adresē Rīga

Drukāt

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
bunkuru tīrīšana, Jumtu un fasades apsekošana, Angaru un cehu iekšējo konstrukciju tīrīšana no putekļiem, Reklāmas

Brands Avenue, SIA

Tīruma 5, Rīga LV-1058
Sieviešu apakšveļa, sieviešu apakšveļas interneta veikals, naktsveļa, krūšturis, apakšbiksītes, paaugstinātās apakšbiksītes, kvalitatīva apakšveļa, iegādāties apakšveļu internetā, pidžamas, halāts, mežģīņu apakšveļa, kokvilnas apakšveļa, peņuārs, stringa biksītes, dāvana sievietei, barošanas krūšturi, nakts veļa, naktsveļa

Home & You

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Mājas un interjera preces, Aksesuāri, Aizkari, Drēbju pakaramie. LED virtenes, gaismiņas. Mājdzīvnieku mājas. Matu stīpiņas, gumijas. Naudas maki. Piezīmju klades. Pildspalvas, zīmuļi, somas. Bērnistaba. Bērnu spilveni. Kakla spilveni. Krājkasītes. Pledi bērniem. Rotaslietu kastītes. Termofors bērniem. Ēdamistaba. Galda paliktņi.

Vecpilsētas drukātava, SIA

Mazā Muzeja 1, Rīga LV-1050
Poligrāfija, tipogrāfijas pakalpojumi, iesiešana, maketēšana, lielformāta druka, vizītkartes, bukleti, mācību darbi, fotogrāfijas, aploksnes, veidlapas, katalogi, grāmatas, žurnāli, fotogrāmatas, diplomi un sertifikāti, plānotāji un kalendāri, uzlīmes, biļetes, ielūgumi, apsveikuma kartītes, brošūras, plakāti un tml. poligrāfijas,

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Pašapkalpošanās punkts

Baldones 1, Rīga LV-1007
Skābeklis, slāpeklis, argons, acetilēns, metināšanas maisijumi, hēlijs, gāzu baloni, balonu noma, oglekla dioksīds, propāns, metināšanas stieple, maskas, metināšanas degļi, metināsanas piederumi, gāzes apgāde, metināšanas iekārtu serviss. Gāze , gāze balons, argons, skābeklis, propāns, gāzu maisijumi, hēlijs, slapeklis, oglekļa

AIROK, SIA, Gāzu tirdzniecības vieta, Pašapkalpošanās punkts

Vienības gatve 153, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Skābeklis, slāpeklis, argons, acetilēns, metināšanas maisijumi, hēlijs, gāzu baloni, balonu noma, oglekla dioksīds, propāns, metināšanas stieple, maskas, metināšanas degļi, metināsanas piederumi, gāzes apgāde, metināšanas iekārtu serviss,Gāze , gāze balons, argons, skābeklis, propāns, gāzu maisijumi, hēlijs, slapeklis, oglekļa

Lāzers-optima, SIA

Ūnijas 12, Rīga LV-1084
Gravējumi uz reklāmas suvenīriem. Izkārtnes.

ITECH SERVICE SHOP, SIA

Zemgales 2, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Telefona aksesuāri, telefona turētāji automašīnām, telefona vāciņi, telefona maciņi, silikona vāciņi, silikona vāciņi telefonam, pārnēsājamās baterijas, piederumi mājai, piederumi ceļošanai, ikdienas preces, ceļojumu somas, mugursomas, telefonu aizsargstikliņi, lādētāji, telefonu lādētāji. 

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Dārza un mājas preces. Dekoratīvo stādu tirdzniecība. Mājas tekstils. Interneta veikals www. dalss. eU. Dekoratīvo stādu audzētava “Pupuķi”. Iespēja iegādāties internetveikalā. Skuju koki, egles, priedes, kadiķi, īves, ciedri. Lapu koki, kļavas, liepas, magnolijas, ozoli, skabārži, vītoli, sakuras. Augļu koki un krūmi, jāņogas, upenes,

Baltic Digital, SIA

Patversmes 17, Rīga LV-1005
Piedāvājam:: ✓ Āra LED video ekrāni ✓ Āra LED video piloni ✓ Iekštelpu LED video ekrāni ✓ Iekštelpu HD, FHD augstas izšķirtspējas video ekrāni ✓ Pārvietojami iekštelpu LED video ekrāni uz riteņiem ✓ Iekštelpu LED video piloni ✓ LED reklāmas video izkārtnes ✓ LED virtuves paneļi ✓ LED slīdošā teksta rindas (vienkrāsainas un daudzkrāsainas) ✓ LED autotransporta zīmes ✓ LED elektroniskās norādes ✓ LED elektroniskie tablo DUS ✓ LED elektroniskie pulksteņi un termometri

Easy Solution, SIA

K.Barona 70, Rīga LV-1001
Apraksts: Profesionāls jebkāda sarežģītības līmeņa Apple un DJI tehnikas remonts Rīgā: iPhone, iPad, MacBook Air, MacBook Pro, iMac u.c. Neatkarīgi no bojājuma iemesla profesionālais Apple remonts Rīgā kopā ar “iServiss.lv” ir garantija kvalitatīva rezultāta iegūšanai par izdevīgu cenu. Uzticiet savus gadžetus uzņēmumam ar nevainojamu reputāciju! Ierīces bezmaksas diagnostikai ir nepieciešamas apmēram 10–15 minūtes. Jebkuri vienkārši bojājumi tiek novērsti 15–20 minūšu laikā pēc iepriekšēja pieraksta.

iServiss.lv, specializēts Apple tehnikas servisa centrs

Specializēts Apple tehnikas servisa centrs
K.Barona 70, Rīga, LV-1001
Apple serviss, apple remonts, ātrais iPhone remonts. iServiss.lv, iPhone remonts, IPod remonts, IPad remonts, Psp remonts, Macbook remonts, Xbox remonts, Xbox, Playstation remonts, mobilo telefonu remonts, datoru remonts, iPhone detaļas, iPod detaļas, iPad detaļas, iPhone aksesuāri, iPod aksesuāri, iPad aksesuāri, mobilo telefonu

PetPlanet.lv ZOOVEIKALS Bolderājā, Daugavgrīvā

Turpinām strādāt klātienē!
Parādes 5b, Rīga, LV-1016
Apraksts: Dzīvnieku barība, zoo preces, dzīvnieku rotaļlietas, zivtiņu barība, grauzēju barība, papagaiļu barība, barības piedevas, zoo piederumi, konsultācijas. Radio sētas, pretriešanas kakla siksna, tālvadības dresūras sistēmas, medniekiem suņu izsekošanas ierīces, Šujam ādas dresūras mantas suņu dresēšanai. Izgatavojam izstāžu stājas trenažierus. Strādājam arī pēc individuāliem klienta pasūtījumiem.

Manex būve, SIA

Ulbrokas 7-24, Rīga LV-1021
Apraksts:

Mūsu būvuzņēmums "Manex būve" dibināts 2007. gada sākumā, tā darbības sfēra ir visdažādāko ēku būvniecība, rekonstrukcija un renovācija no būvatļaujas saņemšanas līdz nodošanai ekspluatācijā. Mūsu labākā reklāma ir labi paveikts darbs un apmierināti klienti. Tā kā uzņēmums nav liels, tad nestrādājam uz projektu kvantitāti, bet gan ar individuālu pieeju katram projektam, lai tas izdotos pēc katra pasūtītāja vēlmēm un iespējām.

F-Man, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga LV-1048
"F-Man", SIA pakapojumi:: ✓ Ugunsdrošības dokumentācijas izstrāde/aktualizēšana (evakuācijas plāni, ugunsdrošības instrukcijas, rīkojumi); ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu projektēšana/apkalpošana/montāža; ✓ Praktiskās un teorētiskās nodarbības (instruktāža) ugunsdrošības jomā; ✓ Objektu ugunsdrošības audits; ✓ Ugunsdrošības risinājumi; ✓ Juridiskie pakalpojumi.

Amnis, SIA, veikals Kristīgā literatūra un dāvanas

Lāčplēša 37, Rīga LV-1011
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.

Fissman SIA, interneta veikals, preču izsniegšanas punkts, trauki un virtuves aksesuāri

Krasta 46, TC "Mols", Rīga LV-1003
Apraksts: FISSMAN – tie nav vienkārši trauku, tas ir dzīves stils. Fissman ir kļuvis par vienu no lielākajiem virtuves trauku un piederumu ražotājiem. Fissman stingri pieturas pie savas neatkārtojamās koncepcijas – spilgts zīmols un kvalitatīva produkcija. Liela uzmanība tiek pievērsta ekoloģiskajiem traukiem un virtuves piederumiem. Produkcija izgatavota no augstas kvalitātes, videi draudzīgiem un drošiem materiāliem. Ar Fissman traukiem katrs ēdiens uz jūsu galda kļūs par šedevru.

Koraļļu klubs veikals, SIA

Miera 97, Rīga LV-1013
Par uzņēmumu:

Starptautiska kompānija Coral Club jau vairāk nekā 25 gadus piedāvā bioloģiski aktīvas piedevas jeb uztura bagātinātājus, kosmētiku un ekoloģisku sadzīves ķīmiju. Tie ražoti, izmantojot vismodernākās tehnoloģijas tikai no augstākās kvalitātes dabiskām izejvielām sertificētās ražotnēs, kas ievēro visstingrākos nozares regulējuma un produktu kvalitātes kontroles nosacījumus – GMP (Labas ražošanas prakses sistēmas sertifikāts).Coral Club produktus izstrādājuši tādi Nobela prēmijas laureāti kā Klintons Hovards (aloe īpašību atklājumi), Kristofers Hills (spirulīnas īpašību atklājumi), Alberts Zērs (uztura zinātnes doktors, visefektīvākās visa organisma dziļās attīrīšanas sistēmas “ColoVada Plus” un cilvēka veselības saglabāšanai veltītu atjaunojošu un šūnu uzturu papildinošu produktu autors.

Esmilufoto.lv

Turpinām strādāt klātienē!
Raiņa bulvāris 17, Rīga, LV-1050
Apraksts: ES MĪLU FOTO komanda parūpēsies par Tavu skaistāko notikumu iemūžināšanu kvalitatīvos foto produktos - personalizētos kalendāros, kanvās, plānotājos un fotogrāfijās! ES MĪLU FOTO mājaslapā Tev ir iespēja īpašā veidā iemūžināt neaizmirstamus dzīves mirkļus un dalīties ar tiem, iepriecināt sevi, savus mīļos - draugus, ģimeni vai kolēģus!

Copy Pro, kopētava

Turpinām strādāt klātienē!
Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Apraksts:

"Copy Pro" ir pilna servisa kopētava ar divām filiālēm Rīgā - Raiņa bulvārī 17 un Dēļu ielā 4 (Mūkusalas Biznesa centra teritorija), kas jau vairākus gadus saviem klientiem piedāva plašu pakalpojumu klāstu, lai spētu apmierināt ikviena klienta vēlmes dokumentu pavairošanas un pēcapstrādes jomā.