Skapji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mana Galdniecība, SIA

"Dreimaņi" , Padures pagasts, Kuldīgas nov., LV-3321
mana galdniecība, galdnieka pakalpojumi, logi, durvis, kāpnes, mēbeles, virtuves iekārtas, iebūvējamie skapji , mēbeles, mēbeles ofisam, skolām, bērnudārziem, ēdamistabas mēbeles, gultas, kumodes, krēsli, galdi, skapji

Eurologi, SIA, PVC logu, durvju, izliekto stiklu ražošana

Brīvības gatve 193c, Rīga, LV-1039
logu, durvju ražošana, jumta logi, ventilāciju sistēmu profili SCHUCO, bīdāmās sistēmas, iebūvētie skapji , , iebūvējamie skapji , seškameru profili LIVING 82, Roto furnitūra, slēptām eņģēm DESIGNO, furnitūra,

“JF Tools”, SIA, Specializēto un profesionālo instrumentu interneta veikals

Mūrmuižas 20, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piegāde:

Piedāvājam preces saņemt noliktavā, piegādāt ar DPD starpniecību uz jums vēlamo adresi vai arī saņemt kādā no DPD paku skapjiem.

Unika M, SIA

Brīvības 118c, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts: Mūsu firma nodarbojas ar mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma, izmantojot visjaunākās tehnoloģijas un materiālus – dabīgo akmeni, plastikātu, metālu, stiklu, koku, laminātu un vācu furnitūru. Mēs veicam mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu, kā arī nodrošinām garantiju noteiktajos termiņos.

Hotel Villa Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Par mums:

Hotel "Villa Roze" atrodas Liepājā, labākajā piejūras parka zonā tikai 5 minūšu gājienā no balto smilšu pludmales. Četrzvaigžņu viesnīcā ir 15 numuri, kas ir dekorēti Franču Provansas stilā. Vēl vairāk atmosfēras viesiem piešķirs elegantās koka mēbeles un skaistais tekstils. Viesnīcā ir banketu zāle ar kamīnu (ietilpība līdz 20 personām), sauna un atsevišķs restorāns. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Viesnīcas viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Sklandas, viesu māja

Bernāti , Nīcas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3473
Par mums:

Viesu nams "Sklandas" atrodas Bernātos, 14 km attālumā no Liepājas. Viesu mājas atrodas tikai 3-5 minūšu pastaigas attālumā no jūras. Viesiem tiek piedāvātas trīs pilnībā aprīkotas mājas ar vienu vai vairākām guļamistabām, viesistabas zonu, virtuvi, privātu vannas istabu un pirti (vienā no mājām). Viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta, bezmaksas wifi, plakanā ekrāna televizori un pilnībā aprīkota virtuve. Tāpat viesu komfortam ir pieejami dvieļi, gultas veļa, čības un bezmaksas tualetes piederumi. Katras mājas teritorija ir aprīkota ar terasi, ugunskura vietu un grilu. Tāpat ir atpūtas iespējas dārzā. Bernāti ir viena no iecienītākajām atpūtas vietām Kurzemē, jo tā ir skaista visos gadalaikos. Vasarā tās galvenais skaistums ir zaļie meži un plašā baltsmilšu jūras piekraste, taču ziemā Bernāti apburs ikvienu ar sasalušo Baltijas jūras piekrasti un tās sniegotie meži ir iemīļota vieta ziemas prieku baudīšanai.

Roze, Boutique viesnīca

Rožu 37, Liepāja LV-3401
Par mums: Boutique Hotel Roze ir vienīgā viesnīca Liepājā, kura atrodas piejūras zonas parkā, tikai 3 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Tiek piedāvāti numuriņi ar vai bez balkona, ar skatu uzparku un skaisto viesnīcas dārzu. Boutique Hotel Roze ir saglabāta unikāla 20. gadsimta sākuma atmosfēra un stils. Izrotāti griesti, apgleznotas sienas, vitrāžas - tas viss uzbur īpašu un unikālu viesnīcas atmosfēru. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Viesnīcā ir elegants restorāns, kurā var izbaudīt Eiropas. Tiek piedāvāta dārza īre kāzu svinībām un citiem pasākumiem. Viesnīcas dārzs ar elegantu koka nojumi var uzņemt no 30 viesiem (zem nojumes) līdz 120 viesiem (sēdvietas zem atklātām debesīm vai īpaši uzstādītās nojumes). Viesu rīcībā ir tējnīca, viesnīcas terase, velo noma un privāta autostāvvieta. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Roze, apartamenti

K.Barona 19, Liepāja, LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Black line, SIA

Klijānu 14, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA "Black line" nodarbojas ar kvalitatīvu, kā arī ekskluzīvu mēbeļu ražošanu, mēbeļu dizainu.

Vincent RA, SIA

Zvejniekciems, Tallinas 9-20, Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov., LV-2161
Kompānija "Vincentra" piedāvā šādus pakalpojumus:: ✓ LOGU uzmērīšanu, konsultēšanu (bez maksas) ✓ LOGU piegādi ✓ LOGU demontāžas un montāžas darbus ✓ LOGU iekšējo un ārējo palodžu montāžu ✓ LOGU apdares darbus ✓ būvgružu izvešanu ✓ lodžiju iestiklošanu

Werte, SIA

"Gobas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2150
Apraksts: Uzņēmums dibināts 2007. gadā un gatavo pēc individuāla pasūtījuma mēbeles un citus koka darbus. Arī cēlkoka un masīvkoka mēbeles. Ar gravējumiem. Restaurēšanas darbi. Dizainera un interjera speciālista pakalpojumi.

Glāzeri BT, SIA, Darbnīca

Jelgavas 74, Rīga LV-1004
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls; ✓ Digitāli printēts stikls; ✓ Krāsots stikls; ✓ Laminēts stikls; ✓ Ugunsdrošais stikls; ✓ Stikla paketes; ✓ Stikla vairumtirdzniecība; ✓ Stiklotas konstrukcijas. Stikla apstrādes uzņēmums:

SIA, "Glāzeri BT" Viena no lielākajām stikla apstrādes rūpnīcām Latvijā. Sekojot tendencēm stikla apstrādes jomā, mūsu kompānija kļuvusi par stabilu uzņēmumu ar augstu ražošanas kapacitāti un apkalpošanas līmeni. Esam ieguvuši atpazīstamību un reputāciju gan Latvijā, gan ārzemju klientu vidū, jo lielu daļu no saražotā apjoma mēs eksportējam.

Glāzeri BT, SIA, Ražotne

Piņķi, Priedaines 6, Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Stikla produkti:: ✓ Rūdīts stikls ✓ Digitāli printēts stikls ✓ Krāsots stikls ✓ Laminēts stikls ✓ Ugunsdrošais stikls ✓ Stikla paketes ✓ Stiklotās konstrukcijas Pakalpojumi:: ✓ Stikla griešana ✓ Stikla apstrāde ✓ Stikla digitālā printēšana ✓ Stikla krāsošana ✓ Stikla rūdīšana ✓ Stikla laminēšana ✓ Ugunsdrošā stikla griešana

Skapo, SIA

Vesera 4a-9, Rīga, LV-1002
Dizains un interjers; priekšmeti un pakalpojumi

SKAPIS, SIA

Aristida Briāna iela 9A – 2, Rīga, LV-1001
Informācija no uzņēmumu reģistra

Virtuālais skapis, SIA

Darba iela 19 – 64, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Informācija no uzņēmumu reģistra

Skapis, veikals

Partizānu 6, Balvi, Balvu nov., LV-4501
Apģērbi: tirdzniecība

Skapis, veikals

O.Kalpaka 62, Gulbene, Gulbenes nov., LV-4401

SKAP, SIA

Dzirnavu 41-2, Jūrmala, LV-2011
Ūdensapgāde un kanalizācija

Skapis, veikals

Rīgas 13, Valka, Valkas nov., LV-4701
Rūpniecības preču tirdzniecība