Skapji, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Mēbeļu restaurācija, mēbeļu restaurācijas darbnīca, SIA Intarsija

Mēbeļu restaurācijas darbnīca
Lepšas, "Lepšukalni" , Rundāles pagasts, Bauskas nov., LV-3901
detaļu izgatavošana, restaurēšana, atjaunošana, vēsturiskas mēbeles, senu mēbeļu remonts, galdi, krēsli, skapji

EK Sistēmas, SIA, Elektromateriālu vairumtirdzniecība

Katlakalna 4a, Rīga LV-1073
Elektromateriāli, elektrosadales palaidēji, releji, projektēšana, spuldzes, automāti, slēdži, rozetes, ēku vadības sistēmas, rūpnieciskā elektronika, ģeneratori, UPS, elektroinstrumenti, kabeļi, vadi, transformatori, zemējuma elementi, saules baterijas, saules kolektori, saules paneļi, apgaismes stabi, ielu apgaismojums, montāžas

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
bērnu istabas mēbeles, aksesuāri, barjeras, krēsli, krēsliņi, gultas, gultiņas, plaukti, plauktiņi, skapji

Magnolica-shop.com, SIA Olivia Style internetveikals

Saulgriežu 4, Jūrmala LV-2008
Saistībā ar interneta veikala paplašināšanos, tagad jūs varat atrast arī šādus produktus::

Sadaļā skaistums un veselība: Dabīga kosmētika ar rožu eļļu un rožūdeni (krēmi, kontūras ap acīm, anti serumi, serumi, šampūni, dušas želejas, dāvanu komplekti, pludmales aizsarglīdzekļi, ziepes roku darbs, ēteriskās eļļas (eikalipts, paculija, ilang-ilang, tējas koks u.c.), aromātiskās sveces. Ļoti liela sortimenta izvēle. https://magnolica-shop.com/lv/skaistum...-veseliba/  Mājas sadaļa: Liela izvēle kokvilnas peldmēteļiem (vafelauduma, apdrukāti, ar un bez kapuces, garie un īsie); Dažādu izmēru un stilu kokvilnas dvieli (rokam, virtuvei, dušai, lieli un mazāki izmēri); Kokvilnas turbāni, Dažādu krāsu dekoratīvie spilveni, aromatizētāji skapjiem; Gultas veļa no kokvilnas (satīna). Dažāda sastāva un izmēra pledi; Segas katrai gaumei un vajadzībām.

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Onninen EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
radiatoru vārsti, radiatoru termostati, regulēšanas vārsti, rūpnieciskā elektronika, sadales, sadales skapji

Stamars, SIA

Pakalniešu 7, Rīga LV-1024
Produkcija: ✓ Ūdens filtri ✓ Caurules ✓ McAlpine ✓ Durvis ✓ Furnitūra ✓ Mēbeles ✓ Kamīni un kurtuves ✓ Apsildāmās grīdas ✓ Instrumenti un piederumi ✓ Termogalvas ✓ Termoizolācija Apraksts:

SIA "STAMARS" ir dibināta jau vairāk nekā pirms 20 gadiem un savas darbības laikā sasniegusi augstu profesionalitāti un stabilitāti. Šobrīd nodarbojamies ar ūdens apgādes un apkures sistēmu, ūdens attīrīšanas sistēmu un dušas kabīņu un vannu tirdzniecību, kā arī ūdens atdzelžotāju un mīkstinātāju, ūdens filtru, dušas kabīņu uzstādīšanu un apkalpošanu. Piedāvājam arī instrumentu nomu un preču piegādi veikaliem un lielākajiem būvobjektiem.

Onninen EXPRESS Liepāja

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares:

✓ Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas ✓ Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi ✓ Saules enerģijas risinājumi ✓ Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli ✓ Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi

Piedāvājam klientiem pilnu ciklu:

✓ konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; ✓ mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; ✓ preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; ✓ instrumentu noma; ✓ loģistikas pakalpojumi; ✓ pēcpārdošanas serviss; ✓ garantijas.

Onninen, SIA, Birojs Latgalē

Jelgavas 1b, Daugavpils LV-5404
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12b, Rīga LV-1002
Siltumtehnika, apkures iekārtas

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība

security.lv, INDUSTRIĀLAIS ALPĪNISMS

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013
Kādas ir galvenās industriālā alpīnisma priekšrocības?:

Industriālais alpīnisms ar savu darbības veidu spēj nodrošina ātru un optimālu darbu. Ir iespēja bez sastatnēm, paaugstinājumiem, speciālām mašīnām pārvietoties telpā, lai aizsniegtu nepieciešamās vietas. Industriālais alpīnisms nodrošina arī to, ka brigāde var strādāt grūti pieejamās vietās, kur celtniecības tehnika nevar piekļūt, jo traucē būvju elementi, celtnes, komunikācijas vai  arī pacēlāja izmantošana pasūtītājam ir par dārgu. Industriālais alpīnisms sniedz to, ka ļoti ātri, pēc neilgas sagatavošanās un darba zonas norobežošanas, var uzsākt darbu ar minimālu laika patēriņu un tāpēc ekonomiskāk. Bieži vien daļu darbu augstumā izpildīt ar citiem paņēmieniem nav iespējams vai arī ir nerentabli. Industriālais alpīnisms ir darbs īpašos apstākļos, kas prasa noteiktas prasmes un zināšanas. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 143 Darba aizsardzības prasības strādājot augstumā industriālais alpīnisms ir darbs iekārtā stāvoklī, kurā nodarbinātais par primāro drošības līdzekli, lai piekļūtu darba vietai, pozicionētu darba vietu vai nolaistos, izmanto virvi vai citus stiprinājumus, izveidojot fiksētu darba vietu augstumā. Industriālais alpīnisms ir darbību kopums, kur dažādu saimniecisku darbu izpildei tiek izmantotas un pielāgotas alpīnisma un klinšu kāpšanas tehnika un speciālais inventārs (ekipējums) . Tas plaši tiek pielietots veicot dažādus būvniecības un montāžas darbus ēkas, augstceltnēs, torņos, tiltos u.c.

Iebūvējamie skapji, individuālais darbs

Rīga
Apraksts:

Izgatavojam: Iebūvējamos skapjus, virtuves, korpusa mēbeles, vannas istabas mēbeles, priekšnamu un koridoru mēbeles, starpistabu bīdāmās durvis, viesistabu mēbeles, grāmatu skapjus, biroja mēbeles, galdus un datorgaldus, bērnu mēbeles. 

Darba pieredze mēbeļu izgatavošanā vairāk kā 20 gadi. 

Augstākā kvalitāte un garantija 5 gadi. Ļoti īsi izgatavošanas termiņi un ātra uzstādīšana. Bezmaksas uzmērīšana bez brīvdienām. 3D projekta izveide. Individuālā pieeja katram klientam. 

Zvaniet vai rakstiet darba dienās, vakaros vai brīvdienās, gaidīsim!

 

Semko, SIA, korpusa mēbeles pēc pasūtījuma

Lubānas 78E, Rīga, LV-1073
Apraksts: Kompānija SIA "SEMKO" darbojas metālapstrādes un mēbeļu nozarē kopš 1995. gada. Galvenie uzņēmuma virzieni ir dvieļu žāvētāju ražošana no nerūsējoša tērauda un vara, kā arī dažādi komplektējošie un aksesuāri no tērauda un koka Jūsu mājai, birojam, veikaliem un viesnīcām. Lai veiksmīgi attīstītu un ražotu augstas kvalitātes produktus, mums ir mūsdienīgi ātrgaitas CNC virpošanas un frezēšanas centri MAZAK. Mūsu uzņēmumam ir EN442 ES sertifikāts, kas apstiprina mūsu produktu kvalitāti. Elektriskiem dvieļu žāvētājiem piešķirta aizsardzības pakāpe IP54. Mēs piedāvājam saviem klientiem lieliskus sadarbības nosacījumu; plašu gatavo izstrādājumu klāstu; iespēju pasūtīt dažādu formu, izmēru un krāsu izstrādājumus; individuālu pieeju katram klientam. Plašāka informācija atrodama mūsu mājas lapā: www.rosela.lv

Atjauno, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Atjauno" - galdniecība, restaurācija. Izgatavojam un restaurējam logus, durvis, kāpnes, interjera objektus un citas mēbeles. Veicam darbu uzmērīšanu, montāžu. Koka durvis, logi, kāpnes, mēbeles, interjers, dizains. Pakalpojumus sniedzam visā Latvijas valsts teritorijā.

Niko & Co, SIA

Egļu 10, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Pakalpojumi:: ✓ Koka durvis ✓ Koka logi ✓ Virtuves mēbeles ✓ Skapji un plaukti ✓ Kāpnes un trepes ✓ Mēbeles ✓ Laivu piestātnes ✓ Žogi un vārti Par uzņēmumu:

SIA "Niko & Co" ir galdniecības uzņēmums, kas ražo pēc pasūtījuma visa veida galdniecības izstrādājumus, mēbeles, kā arī durvis un logus. Ražojam Kurzemē, apkalpojam visā Latvijā.

KP MONTAGE, SIA

Bultu 8, Rīga LV-1057
Apraksts:

Veicam virtuves un mēbeļu montažu,santehnikas pieslēgšanu,tehnikas pieslēgšanu kā arī demontējam vecās mēbeles.Darbu veicam ātri,kvalitatīvi un ar atbildības sajūtu.

Villa Victoria, apartamenti

Kroņa 6, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Viesu nams Villa Victoria atrodas Ventspilī, mazāk nekā 1 km attālumā no Ventspils pludmales un 11 minūšu pastaigas attālumā no Ventspils Piejūras brīvdabas muzeja. Viesiem tiek piedāvāta uzturēšanās iespēja ar dārzu un bezmaksas WiFi visā naktsmītnē. Autovadītāji var izmantot bezmaksas privāto autostāvvietu. Visos numuros ir virtuve, plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un privāta vannas istaba. Viesu namā ir pieejami ģimenes numuri. Viesu rīcībā numuros ir drēbju skapis un tējkanna. Viesu namam ir bērnu rotaļu laukums. Ventspils Augstskola atrodas mazāk nekā 1 km attālumā no viesu nama Villa Victoria, savukārt Ventspils amatu māja ir 19 minūšu pastaigas attālumā no naktsmītnes.

FN-Serviss, SIA

Brīvības gatve 204b, Rīga LV-1039
Pakalpojumi::

Ugunsdrošības pakalpojumi:

✓ Ugunsdrošības uzraudzība – “Drošais” ✓ Ugunsdzēsības inventāra pārbaude, apkope, izvietošana un utilizācija ✓ Skursteņslauķa pakalpojumi ✓ Mehānisko ventilācijas sistēmu tehniskā stāvokļa pārbaude un tīrīšana ✓ Ugunsdrošības audits, dokumentācijas izstrāde un uzraudzība ✓ Evakuācijas plānu un ūdensņemšanas vietu shēmu izstrāde, uzstādīšana ✓ Ugunsaizsardzības sistēmu apkope, montāža un remontdarbi ✓ Elektroinstalāciju pārbaude ✓ Praktiskās apmācības un instruktāžas ugunsdrošības jomā ✓ Kursi un semināri ugunsdrošības jomā  ✓ Evakuācijas apgaismojumu pārbaude  ✓ Objekta plānojuma shēmas izstrāde  ✓ Virtuālā dzēšana ar ugunsdzēsības aparātiem

Darba aizsardzības pakalpojumi:

✓ Darba aizsardzības uzraudzība – “Drošais” ✓ Darba vides risku novērtējums ✓ Darba vides iekšējā uzraudzība ✓ Darba aizsardzības sistēmas audits ✓ Ergonomikas audits ✓ Obligātās veselības pārbaude ✓ Instruktāžas darba aizsardzībā ✓ Kursi un semināri darba aizsardzības jomā

FN-SERVISS on-line sistēmas pakalpojumi:

✓ On-line instruktāžas ugunsdrošībā un darba aizsardzībā, pirmajā palīdzībā ✓ Obligātās veselības pārbaužu karšu administrēšanas modulis ✓ Iekšējo apmācību modulis

Apmācības

✓ Kursi Darba aizsardzībā ✓ Kursi Ugunsdrošībā ✓ Pirmās palīdzības kursi

FN-Serviss, SIA, Jelgavas birojs-veikals/noliktava

Pulkveža O.Kalpaka 13, Jelgava LV-3001
Darba drošība, Darba aizsardzība, Ugunsdrošība, Ugunsdrošības pakalpojumi,  Darba aizsardzības pakalpojumi, Darba drošības pakalpojumi, Darba aizsardzības sistēmas audits, Darba aizsardzības sistēmas sakārtošana, Darba aizsardzības sistēmas uzturēšana, Darba vides risku