Spēles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Suvenīru paradīze, SIA

Gramzdas 82-50, Rīga, LV-1029
mīkstās mantiņas, krājkases, pierakstu bloki, līmlapiņas, Power banka, saules brilles, polo krekli, spēles
ZL.LV iesaka

SwanGifts, SIA, reklāmas suvenīri

Putnu 14, Vētras, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
atsvaidzinātāji, radio, kalkulatori, peļu paliktņi, naudas trauki, sērkociņi, šķiltavas, pelnutrauki, spēles , dokumentu mapes, aukstumsomas, ādas maki, CD maki, kalkulatori, vizītkaršu etvijas, vizītkaršu bloki, spēles

Sākums A, SIA, Grāmatnīca

Kr. Barona 41, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Par uzņēmumu:

SIA "Sākums A" grāmatnīca piedāvā grāmatas, kancelejas preces, kalendārus, rotaļlietas, spēles, kā arī kopēšanas pakalpojumus. 

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

"Rīgas-Siguldas šoseja 3A", Berģi, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

TEKATEH, SIA

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Apraksts:

Vairumtirdznicība mājai un būvei. Apdares materiāli,  durvju furnitūra, rokturi, mehānismi, uzlikas, atslēgas, B-Harco, ABLOY, metāla kalumi, elektroinstrumenti DWT, CROWN, Bylectrica rozetes, slēdži, vadu kanāli, lāpstas, Kodak, insektu tīkli.

TLS, SIA

"Cielaviņas", Ģibuļu pagasts, Talsu nov., LV-3251
Labiekārtošana, apzaļumošana

TService, SIA

Rīga
Apraksts:

Pilna cikla privātmāju būvniecība no pamatiem līdz apdarei. Jebkura projekta realizācija un konsultācijas. Ilgstoša darba pieredze, kvalitatīvs darbs. Sadarbībai atvērti!

ZL.LV iesaka

TUSI BUSI, SIA, pasākumu organizēšana

Gaujas 34 - 1, Rīga, LV-1026
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Kāzas, kooperatīvās ballītes, pasākumi; ✓ Tortes; ✓ Kurjertēls; ✓ Busiņa noma; ✓ Seju apgleznošana; ✓ Burvju triki; ✓ Radošā darbnīca; ✓ Piepūšamās atrakcijas; ✓ Balona figūriņas; ✓ Ziedu dekorācijas, fotostūrīši; ✓ Cukurvate; ✓ Saldējuma darbnīca; ✓ Pinatas; ✓ Glitera tetovējumi; ✓ Lielie ziepju burbuļi; ✓ Videosveiciens; ✓ SOS auklīte.

Taktisko un galda spēļu klubs Sundaywars,

Birzes iela 26 – 39, Rīga, LV-1016
Informācija no uzņēmumu reģistra

Talifa, restorāns

Dreiliņi, Depo 2, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Priekšrocības: Pie mums Jūs varat patīkami pavadīt laiku ar draugiem, biznesa partneriem, kā arī Jūsu mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem. Klientu rīcībā ir pieejama banketu zāle, kabineti, ziemas dārzs. Savukārt vasarā piedāvājam mājiņas, terasi, kā arī bērnu rotaļu laukumu. Par uzņēmumu: Restorāns "TALIFA" jau vairāk nekā piecus gadus rīko banketus, klāj svētku galdus un piedāvā bēru mielastu sagatavošanu. Pieejamas telpas 10-60 personām. Restorānā ik dienas var baudīt biznesa (kompleksās) pusdienas. Ēdināšanas uzņēmums specializējas šašlika gatavošanā, kas guvuši atzinību klientu vidū.

Taubes I. psihologa privātprakse

Beātes 62, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Taubes I. psihologa privātprakse piedāvā smilšu spēles metodi bērniem un pieaugušajiem, individuālās konsultācijas, grupu nodarbības pieaugušajiem, vecākiem un pedagogiem, kā arī Marte Meo metodi - bērnu un vecāku komunikācijas uzlabošanai, bērniem ar hiperaktivitāti, USD, autiska spektra un uzvedības traucējumiem.

Tava nometne, SIA

Auseklīša 4, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Nometnes Jēkabpilī: Čeisa policijas akadēmija, Ķer EMOJI, Spiegu spēles , Lego stāstu pasaule 2., Diennakts nometnes Jelgavā: CRAZY TRIP, SUMMER CHALLENGES, Jaunās bada spēles .

Tehniskais dienests, SIA

Virbu 2, Rīga LV-1067
Sniega tīrīšana, zāles pļaušana, lapu vākšana, sniega izvešana, zālāju pļaušana, lapu grābšana, kaisīšana, mauriņa veidošana, lapu izvešana, apstrāde ar pretslīdes materiālu, teritoriju apsaimniekošana, lapu savākšana, jumtu tīrīšana, dārznieku pakalpojumi, noteksistēmu tīrīšana, trotuāru tīrīšana, grāvju attīrīšana no kokiem,
ZL.LV iesaka

Telpaugi.lv, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2 k-3, Rīga, LV-1004
Apraksts:

Telpaugi.lv nav tikai parasta puķu bode, kā varētu šķist, bet gan vesela dizaineru un dārznieku komanda ar lielām zināšanām gan par jaunākajām tendencēm apzaļumošanā, gan par augu kopšanu un īpatnībām. Piegādājam labas kvalitātes telpaugus pēc pasūtījuma no tiešajiem telpaugu audzētājiem Holandē.  Katru dienu strādājam pie tā, lai klientiem nodrošinātu zaļus birojus, restorānus, terases un dažāda veida pasākumus. Pirmais iespaids ir ļoti nozīmīgs – telpaugu klātbūtnei būtu jārada prestižu, uzticības pilnu un mājīgu atmosfēru ne tikai jūsu klientiem, bet arī darbiniekiem. Ja Jūsu birojā ir “veci”, izgāzušies, sanīkuši, pārauguši telpaugi, mēs varam Jums palīdzēt tiem atkal ienest telpā zaļumu sajūtu. Esošo augu aprūpē ietverta – to pārstādīšana, jaunu dekoratīvo podu piemeklēšana, kopējā skata sakopšana.  Ja vēlies jaunus augus birojā, tad Telpaugi.lv aiztaupīs rūpes Jums meklējot pareizos augus un puķu podus. Ar klientiem tiekamies arī klātienē, kuras laikā novērtēsim telpu (temperatūru, apgaismojumu, dizainu kopumā) uzklausīsim klienta vēlmes un pēc visas šīs informācijas sagatavosim piedāvājumu. Starp citu, šis izvērtēšanas pakalpojums un piedāvājuma sagatavošana ir pilnīgi bez maksas. Pēc tam piegādāsim augus un dekoratīvos podus, tieši līdz katra auga atrašanās vietai, kur tas varēs plaukt, zaļot un svarīgākais iepriecināt katru dienu darbiniekus. Pēc telpaugu iegādes vari uzticēt rūpes mums. Mūsu dārznieki apciemos Jūsu biroju reizi nedēļā. Telpaugu kopšana nav tikai tā apliešana reizi nedēļā. Augi mūsdienās ir tik daudz un dažādi ar to kopšanas atšķirībām. Telpaugi.lv zinošie dārznieki zinās katra auga niķus un stiķus.

Tenapors, SIA

Spodrības 1, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
Sendvičpaneļi, poliuretāna sendvičpaneļi, minerālvates sendvičpaneļi, putupolistirola sendvičpaneļi, paliekošo veidņu sistēma, daudzslāņu sienas elementi, siltumizolācija, siltināšana, putupolistirols, putu polistirols, putu polistirola plāksnes, EPS, PUR, PIR, Dobeles panelis, poliuretāns, dekori, pamati, grīdas, sienas, ēku

Teritorijas uzkopšanas serviss, SIA

18. novembra 85/87, Daugavpils, LV-5404
Apraksts:

Mūsu hobijs ir netīro padarīt tīru, nekārtīgo par kārtīgu. Teritorijas uzkopšanas serviss, bīstamo koku zāģēšana. 

Ātri un kvalitatīvi piedāvājam:

✓ profesionālu zāles pļaušanu ✓ teritorijas uzkopšanu ✓ krūmu un koku zāģēšanu ✓ bīstamo koku nozāģēšana ✓ koku atzarošanu ✓ atkritumu izvešana ✓ dzīvojamo telpu uzkopšana

Tirguskalns, SIA

Ilmājas 19, Rīga LV-1004
Apraksts:

SIA "TIRGUSKALNS" ir uzņēmums ar lielu pieredzi sausā betona konstrukciju un mazo arhitektūras formu ražošanā. Ražojam betona atkritumu urnas, parka soliņus, betona puķu podus. Mēs izgatavojam, piegādājam un uzstādam izstrādājumus!

Toys Hall, veikals

Skolas 18, Ogre, Ogres nov., LV-5001
sporta rati, rotaļlietas, lelles, mugursomas, trīsriteņi, bērnu aktivitātes centrs, ragavas, galda spēles , lellēm, leļļu rati, rati lellēm, bērnu koka virtuves, koka mājas, Lego, Drones, helikopteri, galda spēles

TreeRoots, SIA

"Līdumi", Stelpes pagasts, Bauskas nov., LV-3925
Labiekārtošana, apzaļumošana