Spēles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Olimpiskais centrs Limbaži, SIA

Parka 36, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Pakalpojumi:: ✓ Trenažieru zāle ✓ Peldbaseins ✓ Airēšanas bāze ✓ 2 tenisa laukumi ✓ Sporta laukumi ✓ Āra basketbola laukumi ✓ Āra volejbola laukums ✓ Futbola laukums ar mākslīgo un dabīgo segumu Daudzfunkcionālais sporta un veselības komplekss:

"Olimpiskais centrs "Limbaži"" ir sporta centrs, kas atrodas Limbažos un kas apsaimnieko sporta bāzes: airēšanas bāzi ar airēšanas distanci, Lielezera ielā 33, sporta halli, 3000m2, Parka ielā 36, stadionu (2 tenisa laukumi, āra basketbola laukumi, āra volejbola laukums, futbola laukumi ar mākslīgo un dabīgo segumu) Sporta ielā 3. 2018. gada 1. septembrī durvis vēra jaunais Limbažu peldbaseins Jaunatnes ielā 4 A, kur apmeklētājiem pieejama arī trenažieru zāle. "Olimpiskais centrs "Limbaži"" organizē dažādu sporta veidu čempionātus, dažādus sporta pasākumus, organizē sporta spēles, augstas klases sasniegumu sportu, sniedz ēdināšanas un naktsmītņu pakalpojumus.

Brokāne A. psihologa prakse

Brāļu Skrindu 9-3.st., Rēzekne LV-4601
Pakalpojumi:: ✓ Konsultēšana ✓ Sociālo, emocionālo un kognitīvo prasmju apgūšana, ✓ ABA terapija ✓ Aromapsiholoģija- olfaktoterapija ✓ Psiholoģiskā izpēte bērniem vecumā no 6-16 gadiem, psihologa atzinuma sagatavošana pedagoģiski medicīniskai komisijai.

Psihologs bērniem

Psihologs vecākiem

Psihologs pieaugušajiem

SVĒTKU PILS, SIA 4 Saules

"Attekas", Vimbukrogs, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2123
Atpūtas iespējas:

Pirts Svētku Pils viesiem ir pieejams trīs nelielas pirtiņas – divas Daugavas krastā un viena uz ūdens. Pirtis var izmantot pasākuma laikā vai arī nākamajā rītā. Tas ir lielisks veids, kā papildināt pasākumu ar relaksācijas brīdi vai pagarināt pozitīvas emocijas nākamajā dienā.

Laivu noma Viesiem pieejamas trīs laivas, ar kurām var doties romantiskā izbraucienā pa Daugavu meklēt Mīlestības saliņu vai apskatīt Doles muižu, kā arī makšķerēt.

Volejbola laukums Sportiskām aktivitātēm piedāvājam ļoti plašu zaļo zonu, kurā iespējams rīkot dažādas spēles un aktivitātes. Pieejams arī volejbola laukums.

Bērnu laukums Bērni vienmēr ir mīļi gaidīti mūsu Atpūtas vietā un viesu namā Svētku Pils. Bērniem pieejams rotaļu laukumiņš un piepūšamā atrakcija bērniem vecumā līdz 6 gadiem.

Grils Viesiem pieejams grils ar grilēšanas piederumiem, piknika vietas un elektrība zaļajā zonā.

 

VIDZEMES PAPĪRS, SIA, Veikals

Lielā Ezera 1-3, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Piedāvājam:: ✓ Biroja papīrs ✓ Papīra preces ✓ Skolas preces ✓ Rakstāmlietas ✓ Darba vietas piederumi ✓ Biroja tehnika un piederumi ✓ Dokumentu arhivēšana un uzglabāšana ✓ Dokumentu laminēšana ✓ Datoru piederumi un aksesuāri ✓ Preces bērniem ✓ Dāvanu iesaiņošana ✓ Grāmatu apvākošana ✓ Foto preces ✓ Piekariņi un suvenīri ✓ Iepakojuma materiāli ✓ Uzlīmes un to izgatavošana ✓ Sveces ✓ Kalendāri

Zeltābele.lv, SIA

Miera 56, Rīga LV-1013
Apraksts:

Privātais bērnudārzs "Zeltābele" - laimīgai, radošai un drošai bērnībai. Miera ielas bērnudārza "Zeltābele" spēks ir gan pašiem savās, gan tautas tradīcijās. Ar lielu aizrautību izzinām un mācāmies latviešu tautas folkloru, dziedam tautasdziesmas, izzinām gadskārtu svētku būtību un tradīcijas. Tādēļ arī mūsu mīļākie svētki, ko svinam, ir saistīti ar saules ciklu, kas mūsu senčiem vienmēr ir bijis svarīgs un nozīmīgs.

Sākums A, SIA, Grāmatnīca

Kr. Barona 41, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Par uzņēmumu:

SIA "Sākums A" grāmatnīca piedāvā grāmatas, kancelejas preces, kalendārus, rotaļlietas, spēles, kā arī kopēšanas pakalpojumus. 

Analītiskās psiholoģijas un smilšu spēles terapijas centrs, SIA, Vera Ščerbakova

Meistaru 4-1, Rīga LV-1050
Par mani: Vera Ščerbakova - psihoterapijas speciāliste, Junga analītiķe, starptautiski sertificēta smilšu spēles terapeite, apmācīttiesīga supervīzore (ISST TM).

Taubes I. psihologa privātprakse

Beātes 62, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Taubes I. psihologa privātprakse piedāvā smilšu spēles metodi bērniem un pieaugušajiem, individuālās konsultācijas, grupu nodarbības pieaugušajiem, vecākiem un pedagogiem, kā arī Marte Meo metodi - bērnu un vecāku komunikācijas uzlabošanai, bērniem ar hiperaktivitāti, USD, autiska spektra un uzvedības traucējumiem.

Ķeguma Puduri, atpūtas komplekss

"Puduri", Tomes pagasts, Ogres nov., LV-5020
Par mums:

"Ķeguma Puduri" - daudzfunkcionālais atpūtas komplekss atrodas skaistā Daugavas krastā un meža ielokā, 50 km no Rīgas. Sporta spēles, kāzas, semināri, svinības vai vienkārši atpūta.

D&A Secrets, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"D&A Secrets" ir interneta veikals, kas atver Jums paslēptas baudas pasauli. Mēs palīdzēsim Jums izpētīt sevi un izveidot Jūsu visintīmākos noslēpumus.

Rīgas Motormuzeja kafejnīca

S.Eizenšteina 8, Rīga, LV-1079
Rīgas Motormuzeja apmeklētāji un garāmbraucošie gardēži tiek aicināti nobaudīt īpašo dienas ēdienkarti un pusdienu piedāvājumu, kā arī restorāna ēdienus pēc pasūtījuma! Piedāvājam gan tradicionālos latviešu ēdienus, gan arī cittautu garšas baudījumu! Piedāvājam: ✓ Biznesa pusdienas (zupa vai deserts, pamatēdiens, dzēriens)- 4.60eur; ✓ Gaļas, zivju ēdieni; ✓ Veģetārie ēdieni dažādām gaumēm; ✓ Mazkaloriju ēdieni; ✓ Veselīgi salāti; ✓ Aromātiska kafija, smalkmaizītes; ✓ Plašs desertu klāsts; ✓ Sezonas ēdieni. Ēdienkartes: ✓ Ēdienkarte "Steidzīgajiem" - plašs ēdienu piedāvājums, ēdienkarte tiek mainīta katru dienu; pasniegšanas laiks: 10-15 min; ✓ Ēdienkarte "Gardēžiem" - šefpavāra izstrādāta izsmalcināta ēdienkarte nesteidzīgajiem kafejnīcas viesiem, ēdienu pasniegšanas laiks: 20-25 min.

Donella, SIA

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
rotaļlietas zīdaiņiem, bērnu šūpoles, bērnu rotaļlietu leļļu rati, lelles, mīkstās rotaļlietas, bērnu spēles

Agešina A., psihologa privātprakse

Jūrmalas 22, Liepāja LV-3401
Piedāvājumā:: ✓ konsultē ģimenes un attiecību jautājumos; ✓ parāda ceļu, kā palielināt naudas plūsmu; ✓ sniedz konsultācijas harmoniskai biznesa attīstībai; ✓ palīdz atbrīvoties no stresa un mūsdienu bailēm. Atbrīvo no hroniska noguruma; ✓ apmāca meditēt; ✓ vada ģimenes un biznesa konstelācijas; ✓ piedāvā pašapziņas izvietojumus; ✓ vada cigun nodarbības.

Tukuma tūrisma informācijas centrs

Talsu 5, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts: Tukuma tūrisma informācijas centrs (TIC) ir Tukuma novada pašvaldības Tūrisma un mantojuma attīstības nodaļas struktūrvienība, kas nodarbojas ar tūrisma un atpūtas iespēju popularizēšanu, kā arī ar tūrisma un tā saistīto nozaru uzņēmējdarbības veicināšanu Tukuma novadā. Tic ir izveidojis un administrē novada oficiālo tūrisma vietni visittukums.lv, kurā atrodama informācija gan par apskates objektiem, gan naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas piedāvājumiem, kā arī lielākajiem pasākumiem Tukumā un apkārtnē.

Greenline Energy, SIA, saules enerģijas risinājumi

Čuguna 28, Rīga LV-1029
Apraksts:

"GreenLine Energy" ir pirmais saules enerģijas uzņēmums Baltijas valstīs, kas izveidojis pirmo ražotāja OUTLET veikalu ar plašu produktu klāstu. Neatkarīgi no tā, vai jums ir slīpais jumts, plakanais jumts vai zemes sistēma, "GreenLine Energy OUTLET" piedāvās klientiem vairāk nekā 50 dažādu garumu, izmēru, dizainu, profilu, savienojumus, invertorus, ārpus tīkla sistēmas, saules paneļus, hibrīdsistēmas un akumulatorus.

Unilevel, SIA, polietilēna, papīra, bio maisiņi

Turpinām strādāt klātienē!
Rāmuļu 21, Rīga, LV-1005
Mūsu piedāvātie produkti:: ✓ Bioloģiski kompostējami maisi (maisiņi) ✓ Reklāmas maisiņi ✓ Bakalejas un beramo produkcijas iepakojumi ✓ Maisiņi pārtikas rūpniecībai ✓ Maisiņi rūpniecībai ✓ Higiēnas preču maisiņi ✓ Piedāvājumi autoservisiem ✓ Slēdzamie maisi ✓ Plēves

FCR Digital, SIA

Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Apraksts:

"FCR digital" esam mārketinga komanda, kas specializējusies darbā ar google digitālā mārketinga rīkiem - Google Ads, Google Analytics, Youtube, kā arī SEO. Klienti no mūsu darba iegūst: zinošu, pastāvīgu digitālā mārketinga konsultantu. Sakārtotu digitālo mārketingu ar skaidri definētiem mērķiem un nomērāmiem rezultātiem. Un stabilu attīstību biznesa mērķu sasniegšanā. Mūsu komanda ir neliela, taču tās spēks ir profesionalitātē, attieksmē un saliedētībā.

Prāta spēles,

Ropažu iela 105 – 11, Rīga, LV-1006
Informācija no uzņēmumu reģistra

Citas Rīgas spēles IK

Salnas iela 21 – 413, Rīga, LV-1021
Informācija no uzņēmumu reģistra

Spēle, SIA

Kuprava, Rūpnīcas 1-3, Kupravas pagasts, Balvu nov., LV-4582
Pārtikas tirdzniecība