Spēles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

KUBUS, SIA

Kazarmu 12, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
MŪSU PANĀKUMU ATSLĒGA - PROFESIONĀLA KOMANDA UN INDIVIDUĀLA PIEEJA KATRAM KLIENTAM:

SIA “KUBUS” šajā vasarā atzīmēs divu gadu jubileju un pirmajos darbības gados uzņēmumam ir izveidojusies sadarbība ar klientiem Latvijā un Skandināvijas valstīs. Piedāvājot kvalitatīvu, tirgū konkurētspējīgu produkciju, uzņēmums strādā pie jaunu klientu piesaistes.

KUR Serviss, SIA

Rīga
Apraksts:

Būvniecības uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši profesionāli, veic pilna cikla celtniecības darbus no  ''A-Z''. Garantējam kvalitāti un termiņu ievērošanu. Pieņemamas izmaksas. Sadarbībai atvērti gan privātpersonām, gan uzņēmumiem!

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
Apraksts: "Chat" – tā ir nepiespiesta saruna pozitīvā gaisotnē. Laipni lūdzam uz tikšanos ar garšām, cilvēkiem un īpašo atmosfēru kafejnīcā un restorānā Chat! Izveidojiet neatkārtojamas sastāvdaļu un mērču kombinācijas salātu bārā. Pasūtiet pastu, voku, grilu vai pankūkas, izvēlieties unikālus garšu savienojumus, radot tieši savai gaumei atbilstošu maltīti. Pagatavotos ēdienus un karstos dzērienus jums pienesīs pie galdiņa. Ja vēlaties, varat paņemt jau gatavas uzkodas, salātus, zupas vai siltos ēdienus. Mūsu kūkas, deserti, dzērieni un smaržīga kafija jebkuru lietišķu tikšanos padarīs draudzīgu un vieglu. Darbdienās ir arī pusdienu piedāvājums steidzīgajiem.

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Apraksts:

"Kalifeks" veiksmīgi darbojas tirgū kopš 1993. gada. Piedāvājam vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā mākslinieku preces un piederumus - pamatnes, otas, molberti, lakas, atšķaidītāji, grunts, pasteļi, albumi un vairākas citas preces. Preces skolai un birojam, rotaļlietas un attīstošās spēles bērniem, suvenīri. Konsultējam un pieņemam pasūtījumus pa telefonu. Pasūtījumu saņemšana pakomātā "Omniva”.

Kalnakrogs, SIA, Lauksaimniecības, komunālā tehnika

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 107, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Tehnika: ✓ Lauksaimniecības tehnika ✓ Dārzkopības tehnika ✓ Komunālā tehnika ✓ Vides kopšanas tehnika ✓ Piemājas dārza tehnika ✓ Celtniecības tehnika ✓ Kardāni ✓ Jauna tehnika noliktavā ✓ Lietota tehnika ✓ Rezerves daļas ✓ Tehnika mežam
1

Kalndruvas bloks, SIA

"Kalndruvas", Kākciems, Ropažu pagasts, Ropažu nov. LV-2135
PIEGĀDE:

Piegāde tiek veikta ar klientu saskaņotā laikā uz norādīto adresi. Cenā ir iekļauta piegāde un izkraušana, izmantojot manipulatoru. Papildu darbi izkraušanas vietā tiek veikti pēc vienošanās. Aprēķins tiek veikts no rūpnīcas Kākciemā, Ropažu novadā abos virzienos (ja attālums līdz objektam no rūpnīcas ir 40 km, tad jāmaksā par 80 km – 96 EUR).

✓ Automašīna ar piekabi un izkraušanu - 1.20 eiro/km ✓ Viena koka paliktņa cena – 6.00 eiro. Paliktņa atgriešanas laiks ir divi mēneši. Pēc tam atgriežam tikai 50% no vērtības.
  • 1 Labiekārtošana, apzaļumošana

Kames, SIA

Transporta 1, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts: SIA Kames veic celtniecības darbus - no atslēgas līdz jumtam!

Kamparkalns, atpūtas bāze

"Dziļlejas", Lībagu pagasts, Talsu nov., LV-3258
Vasarā-vieta svinībām un sporta spēlēm, pasākumiem, sporta spēļu organizēšanai, rīkošanai (sporta spēles

Kanclers, SIA

Katoļu 7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ velosipēdi ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ apģērbi (visai ģimenei) ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Kanclers, SIA, Filiāle

Pasta 51 k-7, Jelgava LV-3001
Piedāvājumā:: ✓ mēbeles ✓ kancelejas preces ✓ hobijlietas ✓ attīstošās rotaļlietas ✓ grāmatas ✓ skolas piederumi un somas ✓ saimniecības preces ✓ mazā sadzīves tehnika Par mums: SIA "Kanclers" Jelgavā ir trīs tirdzniecības vietas un interneta veikals (www.kanclers.lv), kur tiek piedāvāts ļoti plašs preču klāsts.

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

"Vangas", Birži, Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Patlaban uzņēmumā strādā desmit darbinieki, un šeit notiek viss ražošanas process, kura laikā neapstrādāts izejmateriāls pārtop gala produktā. Mēs piedāvājam:: ✓ Akmens eksperta un dizainera konsultācijas ✓ Mērījumu veikšana objektā ✓ Akmens bloku (lielgabarīta akmens detaļu) piegāde ✓ Akmens griešana ✓ Akmens pulēšana ✓ Akmens termoapstrāde ✓ Akmens tīrīšana, apstrāde ar speciālo ķīmiju ✓ Gravēšanas pakalpojumi ✓ Teksta iestrāde ar smilšu strūklu ✓ Portretu gravēšana ✓ Fotokeramikas izgatavošana ✓ Materiālu piegāde objektā (visā Latvijā)

Karamelle, Bērnu un ģimenes centrs

Andreja 7/9, Ventspils, LV-3601
istaba, pasākumu vadītājs, Karamelle, karamele, bērnu un ģimenes centrs, pasākumu rīkošana, jubilejas, spēles

KasTe, tradicionālās kūltūras iniciatīvu centrs

Āraiši , Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4101
Drabešu muižas Amatu māja, Drabešu Amatu māja, Amatu māja Drabeši, meistarklases, meistarklases Cēsīs, meistarklase 2022,  meistarklases sievietēm,  meistarklase bērniem, pulciņi, pulciņi Cēsīs, Meistarklases un pulciņi Amatu mājā Drabešos, aušana, aušanas pulciņš, keramika, keramikas pulciņš, rotu gatavošana, Mūzikas

Kaķītis, SIA

Senču 1, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Ģimenei, atpūtas bāze, atrakcijas, atrakcijas bērniem, bērnu laukumi, volejbols, volejbola laukums, Mežakaķis Siguldā, Mežakaķis Rīgā, piedzīvojumu parks, noma, slēpju noma, slēpošana, slēpošanas trases, slēpošanas kalns, dēļu noma, snovbords, snovborda noma, sporta spēļu organizēšana, velosipēdi, velo noma, velosipēdu noma,

Kaļķu vārti, naktsklubs

Kaļķu 11B, Rīga, LV-1050
dzimšanas dienas ballītes, slēgti banketi, korporatīvie banketi, pasākumi, izlaidumu vakari, sporta spēles

Kempings Liepene, SIA

Ventspils-Kolkas šoseja 14.km, Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
pie Ventspils, kempings "Liepene", Liepene, telšu vietas, ugunskura vietas, piknika vietas, sporta spēles

Kid Bum, veikals

Lielā 12, Liepāja, LV-3401
autosēdekļi, auto sēdekļi, auto sēdeklīši, Gultiņas, Rotaļlietas, Radiovadāmās rotaļlietas, Attīstošās spēles

Klīves pirts, atpūtas bāze

"Klīves pirts", Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
jubilejas, svinības, dzimšanas dienas, banketu zāle līdz 60 cilvēkiem, kamīnzāle līdz 25 cilvēkiem, sporta spēles

Koka suvenīru fabrika

Bērzu 5A, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
puzle, saliekami koka modeļi, saliekamās rotaļlietas, bērnu rotaļlietas, pieaugušo rotaļlietas, galda spēles

Kokmaizītes, galda spēles

Upes 2, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Suvenīri, dāvanas