Spēles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Analītiskās psiholoģijas un smilšu spēles terapijas centrs, SIA, Vera Ščerbakova

Meistaru 4-1, Rīga LV-1050
Par mani: Vera Ščerbakova - psihoterapijas speciāliste, Junga analītiķe, starptautiski sertificēta smilšu spēles terapeite, apmācīttiesīga supervīzore (ISST TM).

Andalūzijas suns, kafejnīca/bārs

Elizabetes 83/85, Rīga LV-1050
Apraksts: Andalūzijas Suns ir mūsdienīga kafejnīca & bārs, kas atrodas pašā pilsētas centrā – Berga Bazārā. Mājīgajās, brīvā stila telpās un plašajā āra terasē, kas atvērta gada siltajos mēnešos, ikvienam ir iespēja izvēlēties sev tīkamāko maltīti – sākot no burgeriem un svaigiem, viegliem salātiem, līdz pat Meksikas virtuvei un garšām bagātīgiem pamatēdieniem. Ēdienkarte regulāri tiek papildināta ar dažādiem jaunumiem un sezonas aktualitātēm. Darbadienās pieejams īpašais pusdienu piedāvājums, kas mainās katru dienu. Bārs ir unikāls ar savu džinu izlasi, kas ir lielākā Latvijā, piedāvājumā iekļaujot vairāk kā 90 džinus no 14 valstīm. Džina degustācijas, dažādu stilu džina kokteiļi, pašu gatavotas mājas limonādes, kā arī citi atspirdzinoši dzērieni – katrs atradīs sev piemērotāko!

Anna Stepīte, mag. psych.

Pļavas 5, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
psihoterapija, ģimenes problēmas, pāru psihoterapija, psihoterapija Cēsīs, Smilšu spēļu terapija, Smilšu spēles

Ansed, SIA

Zīļu 17-8, Baldone, Ķekavas nov., LV-2125
Bruģa likšana, ieklāšana, labiekārtošana, teritoriju labiekārtošana, Bruģis, trotuāra plātnes, Pagalmu, celiņu un laukumu ierīkošana, grunts pacelšana, pazemināšana, laukumu būve, izbūve, bruģa ielikšana, klāšana, betona bruģis, bruģakmens, bruģēšanas firmas, akmens, māla, klinkera flīzes, pagalmu, celiņu, bruģa apmales, ietvju,

Ariannas virāža, SIA

Virbu 2-118, Rīga LV-1067
Galda spēles , puzles, puzzle, breloki. Monster high.

Aura Sound, pasākumu apskaņošana

Dzelzavas 120g, Rīga, LV-1021
Semināru apskaņošana. Apskaņošana konferencēm, semināriem Aurasond.lv. Apskaņošana: konferenču, pasākumu, sporta spēļu, prezentāciju, izstāžu, preses konferenču, kooporatīvo pasākumu, jauna veikala atklāšanas, brīvdabas pasākumu, karaokes. Izstādes stenda skaņošana. Telpu apskaņošana. Mikrofonu noma, īre. Bezvadu mikrofoni

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.

Axe Factory, SIA

Pārupes 16, Iecava, Bauskas nov., LV-3913
mešana Latvijā, aktīvā atpūta, ekstrēmās izklaides, korporatīvie pasākumi, pasākumu organizēšana, sporta spēles

Aģis, SIA

Viestura 5, Dobele, Dobeles nov., LV-3701
preces, grāmatas, veidlapas, zīmogu izgatavošana, foto albumi, foto rāmji, higiēnas preces, attīstošās spēles , Biroja piederumi, grāmatas, bērnu literatūra, kalendāri, galda spēles , rotaļlietas, kalkulatori, papīrs

B.A.Wood, koka produkti

Launkalne, Ezera 15, Launkalnes pagasts, Smiltenes nov., LV-4718
Apraksts:

Izgatavojam dažāda veida interjera priekšmetus, suvenīrus, balvas, dekorācijas, prezentreklāmas priekšmetus, korporatīvās dāvanas un citus koka izstrādājumus.

Piedāvājam CNC frēzēšanu un lāzergravēšanu. Iespējams izgatavot arī koka produktus pēc jūsu vēlmēm.

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

BAFS, SIA

Meža 6, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128
Labiekārtošana, apzaļumošana

BD Serviss, SIA

Mārkalnes 11, Rīga LV-1024
Apraksts:

Bruģēšana un apkārtnes labiekārtošana ne tikai piešķir Jūsu īpašumam estētisku un vizuāli pievilcīgu izskatu, bet arī kalpo par simbolu Tava īpašuma sakoptībai, tāpēc mēs iesakām izvēlēties kvalificēta uzņēmuma pakalpojumus, kurš veic arī visus sagatavošanas darbus, sniedzot garantijas par visiem paveiktajiem darbiem.

BK Fasādes, BK Systems, SIA

Ūnijas 6, Rīga, LV-1084
Apdares materiāli:: ✓ Ķieģeļflīzes ✓ Apdares ķieģeļi ✓ Pakāpieni, grīdas ✓ Terases flīzes ✓ Industriālās flīzes ✓ Klinkera bruģis ✓ Ventilējamās-piekaramās fasādes ✓ Montāžas materiāli Apraksts:

Jau vairāk nekā 10 gadus sadarbojamies ar Eiropā vadošajiem uzņēmumiem, lai piedāvātu Latvijas tirgū kvalitatīvus un augsti novērtētus klinkera apdares materiālus. Pie mums jūs atradīsiet gan klinkera ķieģeļus un ķieģeļflīzes, gan klinkera terases flīzes un pakāpienus, gan ilgmūžīgo klinkera bruģi, kas kalpos vairākām paaudzēm! Uz vietas ir pieejama ļoti plaša paraugu gamma visām vēlmēm! Pastāvīgi attīstāmies un paplašinām savu sortimentu, ņemot vērā klienta vēlmes.  

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

BURBUĻU SPĒLES, SIA

Pils 1, Varakļāni, Varakļānu nov. LV-4838
Bērnu preču ražošana

BabyBest, SIA

Piltenes 3-18, Liepāja LV-3405
sedziņas, spilveni, spilventiņi, palagi, paladziņi, baldahīni, matrači, pledi, gultas apmales, puzzles, spēles , dvieļi, halāti, naktslampas, naktslampiņas, gaismekļi, nakts apgaismojums bērnistabai, rotaļlietas, spēles

Babycomforts, SIA

Latgales 240, Rīga LV-1063
Bērnu mēbeles, bērnu rotaļlietas, spēles bērniem, bērnu istabas interjers, bērnu rati, ratiņi, bērnu

Babyfans.lv, Bērnu preču veikals, internetveikals

Latgales 240, Rīga LV-1063
Apraksts: BABYFANS.LV ir plašs preču piedāvājums gan dažāda vecuma bērniem, gan arī māmiņām. Rotaļlietas, transportlīdzekļi bērniem, vannas piederumi, atpūtas preces, gultasveļa, kā arī plaša apģērbu izvēle. Mēs ievedam preces nelielā daudzumā, vispirms rūpējoties par preču klāsta dažādību. Tādēļ preču daudzums ir ierobežots, un pirms pirkšanas nepieciešams precizēt, vai konkrētā prece šobrīd ir noliktavā. Ja jūs interesējušo preci jau ir nopirkusi cita laimīgā pircēja, mēs palīdzēsim Jums atrast alternatīvu.

Bajāri, viesu nams Rucavā

"Bajāri" , Rucavas pagasts, Dienvidkurzemes nov., LV-3477
Apraksts: Viesiem piedāvājam 2 brīvdienu mājas ar latviešiem raksturīgu senlaicīgu akcentu, klusā vietā, bet netālu no pagasta centra Ir makšķerēšanas iespējas , telšu vietas, sporta laukums, rotaļu laukums bērniem, ugunskura vieta, liels parks pastaigām. Vieta, kur gribēsiet atgriezties vēl un vēl... Laipni gaidīti! Viesu māja sadalīta 2 daļās ar atsevišķām ieejām. Katrā no mājas daļām ir 2 guļamistabas, ledusskapis , WC un duša, kamīns. Vienā no mājas daļām ir aprīkota virtuve. „Bajāru pirtiņa” , kurā ietilpst- latviska pirtiņa ar bērza, ozola, liepu slotiņām, duša, aprīkota virtuve, kamīns un telpa gulēšanai vai atpūtai ar 2 pusotrvietīgām gultām un dīvānu, telpā ppieejamas izklaides bērniem- tenisa galds, spēles, šūpuļgrozs.„Bajāru pirtiņu „ var izmantot arī kā omulīgu kamīnzāli (svinību, semināru rīkošanai) līdz 40 cilvēkiem.