Spēles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Daiga Sliņķe, kristīgais psihologs, izglītības psihologs

Pils 21-, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Pakalpojumi:: ✓ Garīgā līdzgaitniecība, ✓ Ignācisko rekolekciju vadība, ✓ Psihologa konsultācijas, tostarp pielietojot smilšu spēles terapijas metodi. Par Daigu Sliņķi:

Ignācisko rekolekciju vadītāja. Garīgā līdzgaitniece. Smilšu spēles terapijas metodes praktizētāja. Izglītība:

✓ 2018. - 2020. Latvijas evaņģēliski luteriskās baznīcas mācību centrs Mazirbē, kontemplatīvās līdzgaitniecības modeļa apguve; ✓ 2006. – 2009. Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola; psihologa kvalifikācija, profesionālā maģistra grāds psiholoģijā; ✓ 1999. – 2003. Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola, Sociālo zinātņu bakalaura grāds psiholoģijā.

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
Apraksts: Daily ir kvalitatīva izvēle par ikdienā pieņemamu cenu. Ar zīmolu Daily Latvijā un Igaunijā darbojas pusdienu restorāni, kafejnīcas un ēdnīcas, kurās katru dienu maltīti ietur desmitiem tūkstošu cilvēku. Ēdinām uzņēmumu darbiniekus un studentus, sniedzam ēdināšanas pakalpojumus skolās, bērnudārzos un aprūpes iestādēs. Mēs ticam, ka cilvēki spēj dzīvot ar prieku un attīstīt savas spējas tikai tad, ja viņiem katru dienu ir iespēja ieturēt sabalansētu, spēcinošu un savai gaumei atbilstošu maltīti, kas gatavota no kvalitatīviem produktiem. Baudi katru dienu!

DalinKids, SIA

Latgales 322K, Rīga LV-1063
, sporta rati, rotaļlietas, elles, mugursomas, trīsriteņi, bērnu aktivitātes centrs, ragavas, galda spēles , lellēm, leļļu rati, rati lellēm, bērnu koka virtuves, koka mājas, Lego, Drones, helikopteri, galda spēles

Dalinkids Daugavpils, bērnu rotaļu laukums

18.novembra 193b, Daugavpils, LV-5417
sporta rati, rotaļlietas, lelles, mugursomas, trīsriteņi, bērnu aktivitātes centrs, ragavas, galda spēles , lellēm, leļļu rati, rati lellēm, bērnu koka virtuves, koka mājas, Lego, Drones, helikopteri, galda spēles

Dalss & Co, SIA, interneta veikals

Pupuķu 13, Rīga LV-1076
Apraksts:

"DALSS & CO" piedāvā plašu preču sortimentu jūsu mājai, dārzam un vaļaspriekam. Jūs varat iegadāties nepieciešamās preces, neizejot no mājas, biroja, kafejnīcas. Interneta veikals "Dalss & Co" ir vispiemērotākā vieta šim nolūkam. Pērciet ātri un ērti - viegla un efektīva filtrēšanas sistēma, preču iegāde un apmaksa bez reģistrācijas, saņemiet preci bez ilgas gaidīšanas.

ZL.LV iesaka

Darbnīca A Projekti, SIA

Upes 2, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Par uzņēmumu: "Darbnīca A Projekti", SIA nodrošina projektēšanu, restaurāciju, teritoriālplānošanu, ainavu arhitektūru un grafisko dizainu, maketēšanu. Interjera un galda spēļu dizains. Kuldīga, Kurzeme un visa Latvija.

Daros, tenisa klubs

Stāmerienas 8, Rīga, LV-1006
ar bultām, Archery Tag, pasākumu organizēšana, korporatīvie pasākumi, saliedēšanas pasākumi, sporta spēles

Deicija, SIA

Pērses 1, Baldone, Ķekavas nov., LV-2125
Apzaļumošanas firmas. Apzaļumošana, labiekārtošana, bruģēšana, bruģa, ietvju uzkopšana, mazgāšana ar augstspiediena iekārtu, iekārtām, lapu savākšana, grābšanas darbi, zāles, zālāju, mauriņa pļaušana, teritorijas labiekārtošana, apzaļumošana, puķu stādīšana, sniega tīrīšana, dižstādi, dižstādu stādīšana, dzīvžogu ierīkošana,

Deksme, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi:: ✓ labiekārtošana; ✓ ceļu būve; ✓ beramkravu piegāde; ✓ starptautiskie un iekšzemes pārvadājumi. Apraksts:

Kopš 2012. gada SIA "Deksme" specialitāte ir labiekārtošanas darbi, bruģēšana un ceļu būve. Mūsu darba stils ir mūsu vizītkarte. Strādājam ar aizrautību un esam iepriecinājuši ļoti daudz klientu šo gadu laikā. Mūsu autoparkā ir dažāda izmēra kravas pašizgāzēji beramkravu pārvadājumiem, lai katram klientam piemeklētu optimālāko risinājumu kravas piegādei. Beramkravu materiāls (šķembas, smilts, melnzeme u.c.). Uzņēmumam attīstoties tiek piedāvāti arī starptautiskie un iekšzemes kravu pārvadājumi ar tenta kravas automašīnām.

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
SVARĪGI zināt::

"DemEko" uzņēmumam ir atkritumu apsaimniekošanas atļauja Nr. RI22AA0006. Atļauja ļauj veikt bīstamo atkritumu pārvadāšanu un nodošanu utilizācijai poligonā. Reģistrējam atkritumu pārvadājumu atkritumu pārvadājumu uzskaites valsts informācijas sistēmu (APUS).

Mūsu pakalpojuma prioritātes::

1. Demontāžas darbi un teritorijas sakopšana; 2. Koku, krūmu zāģēšana un kopējās ainavas veidošana, mežizstrādes pakalpojumi; 3. AZBESTA (siltumizolācijā, šīferī) apsaimniekošana – AZBESTA  demontāža un utilizācija; 4. Metāla griešanas darbi.

Depoks būve, SIA

Harmonijas 7 k.1-3, Tukums, Tukuma nov., LV-3101

Māju būvniecība - Nodrošinam dzīvojamo ēku celtniecību, pārbūvi, rekonstukciju.

Betona laukumu izbūve - Izbūvējam betona un asfaltētus laukumus pēc projekta specifikācijas.

 Notekūdeņu attīrīšanas iekārtu izbūve - Izbūvējam gan kanalizācijas gan lietus notekūdeņu sistēmas.

Angāru būvniecība - Nodrošinam angāru un industriālo ēku būvniecību.

Devs.lv, SIA

O.Kalpaka 68/70-301, Liepāja LV-3405
Apraksts:

DEVS.LV -  dinamiska programmētāju un testētāju komanda no pilsētas, kurā piedzimst vējš. Darbojamies lielos un mazos projektos ar klientiem visā Eiropā. Mūsu pieredze ļauj paveikt visdažādākos uzdevumus — no spraudņa pielāgošanas līdz kompleksiem e-komercijas risinājumiem. Gadu gaitā esam noslīpējuši ne tikai savas zināšanas, bet arī attiecības ar klientiem,ar kuriem kopā augam.

ZL.LV iesaka

Dieniņas, lauku māja

Bērzciems, "Dieniņas" , Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
Apraksts: Izdarības un jautrība Zvejnieku sētā „Dieniņas” ekskursantiem. Degustācija un ekskursija pie jūras un sētā. Namiņš ir restaurēts, bet tajā saglabāts viss senlaicīgais – gan mēbeles, gan iekārtojums. Protams, tajā ir arī mūsdienīgas labierīcības. Atkarībā no sezonas “Dieniņās” tiek piedāvātas kaltētas butes, karsti kūpināti luči un zuši, karsti kūpinātas butes, sīgas, mencas, reņģes, brekši, salakas, vimbas, asari, uz oglēm ceptas brētliņas un citas vietējās zivis. Tāpat tiek iepirktas un gatavotas karpas, nēģi, siļķes, skumbrijas.

Dižāpas, SIA, Kempings

"Dižāpas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Apraksts: "Dižāpas" kempings atrodas Usmas ezera austrumu krastā. Klusa, gleznaina atpūtas vieta ar lielisku peldvietu, īpaši bērniem. Iespēja makšķerēt gan ezerā, gan upītē. Nopērties vienīgajā čigānu pirtī Latvijā. Laivu īre, katamarāni, gokarti. Telšu vietas neierobežotam apmeklētāju skaitam. Ugunskura un piknika vietas. Iespēja rīkot sporta spēles un korporatīvos pasākumus.

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Donella, SIA

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
rotaļlietas zīdaiņiem, bērnu šūpoles, bērnu rotaļlietu leļļu rati, lelles, mīkstās rotaļlietas, bērnu spēles

Dream Yard, SIA

Kristapa 10-106, Rīga LV-1046
Labiekārtošana, apzaļumošana

Drākane, atpūtas tūrisma komplekss

"Drākane" , Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
Apraksts:

"Drākane", atpūtas tūrisma komplekss Zemgalē. Atpūta dabā. Nakšņošana teltīs. Vieta sporta spēlēm.

Du komponentai, UAB

Gužų k. 3b, Biržų r., Gužų k.
Par "2AB":

Esam profesionāļu komanda, kas specializējas ēku siltināšanas darbos, izmantojot poliuretāna putas. Meistari ir ilggadēji savas nozares speciālisti, kas strādā ar augtākajām starptautiski pieņemtajām iekārtām un materiāliem, kuri nodrošina darbu kvalitāti, efektivitāti, paredzamību un izcilu kvalitāti. Strādājam visā Latvijā.  Aicinām uz sadarbību!