Spēles, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Biroja Apgādes Centrs, SIA, Veikals PAPĪRS

Turpinām strādāt klātienē! zvaniet 25445878
Poruka 2, Madona, Madonas nov. LV-4801
Hēlija baloni, hēlija baloni Madona, galda spēles , apsveikuma kartiņas, floristikas piederumi

Radi, SIA, atpūtas viesu nams - viesnīca pie Cieceres ezera

"Radi" , Cieceres pagasts, Saldus nov., LV-3851
Sporta spēles . Semināri, pasākumi, semināru, konferenču telpas. Korporatīvie pasākumi.

oRiGiNaL.Lv, SIA

Kalnciema 40d, Rīga LV-1046
Datortehnika, Laptopi, Kompjūteru veikals, Datori: portatīvie, klēpjdatori, pārnēsājamie, planšetdatori, stacionārie, personālie, spēļu, lietoti, remonts, datoru veikals, serviss, apkope, tīrīšana, diagnostika, Interneta veikals, Notebook, Lietota datortehnika, Akciju piedāvājumi, Datori uz nomaksu, līzingā, Lēti datori, Datori
ZL.LV iesaka

Dieniņas, lauku māja

Bērzciems, "Dieniņas" , Engures pagasts, Tukuma nov. LV-3113
semināriem, viesības, svinības, kāzas, kāzu vieta, jubilejas, saviesīgi pasākumi, kristības, sporta spēles

Laimas, atbalsta un attīstības centrs ģimenēm

Meža 4-5.st., Rīga, LV-1048
Apraksts: Atbalsta un attīstības centrs ģimenēm „LAIMAS” piedāvā dažādu speciālistu pakalpojumus vienuviet. Mūsu darbības virzieni: psiholoģiskā konsultēšana un psihodiagnostika bērniem un pieaugušajiem, individuālā psihoterapija bērniem un pieaugušajiem, smilšu spēles terapija, Montesori terapija un attīstošās nodarbības. Darba laiks: pēc pieraksta.

Žagarkalns, slēpošanas komplekss, laivas un kempings

Cīrulīšu 70, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Atpūtas komplekss ar slēpošanas un snovošanas trasēm ziemā, kempingu un laivu nomu vasarā. Kameršļūkšana. Dabas takas. Kafejnīca.

Kalifeks24, SIA

Malnavas 15, Rīga LV-1057
Apraksts:

"Kalifeks" veiksmīgi darbojas tirgū kopš 1993. gada. Piedāvājam vairumtirdzniecībā un mazumtirdzniecībā mākslinieku preces un piederumus - pamatnes, otas, molberti, lakas, atšķaidītāji, grunts, pasteļi, albumi un vairākas citas preces. Preces skolai un birojam, rotaļlietas un attīstošās spēles bērniem, suvenīri. Konsultējam un pieņemam pasūtījumus pa telefonu. Pasūtījumu saņemšana pakomātā "Omniva”.

Suta Ilze, pasākumu vadītāja

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Ilze Suta ir aktrise, kura nodarbojas ar svētku pasākumu vadīšanu visā Latvijā. Pasākumu tematika un mērogs ir ļoti plašs – no bērnu dzimšanas dienām un svētku reizēm tuvāko draugu lokā līdz kāzu, jubileju un lielu korporatīvu pasākumu vadīšanai. Skatuves pieredze Ilzei ļauj atveidot dažādus tēlus un atraktīvi vadīt tematiskās ballītes. Svētkus neaizmirstamus padara Ilzes pašas rakstītie dzejoļi, kas īpaši uzrunā pasākuma gaviļniekus, un katriem svētkiem īpaši izstrādāts scenārijs. Ja nepieciešams, Ilze spēj svētkus vadīt divās valodās - latviešu un krievu. Ja klients vēlas, vienā komandā ar Ilzi mēdz strādāt arī kāzu muzikanti, Dj, foto un video meistari. Sadarbība ar muzikantiem ļauj dažādot pasākuma scenāriju, bet foto un video meistari rūpējas, lai svarīgākie un spilgtākie pasākumu momenti tiek iemūžināti. Ilze Suta sadarbojas arī ar uzņēmumiem un vada korporatīvās balles.

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Grīziņkalnā

Vārnu 11, Rīga LV-1009
Katru dienu tiek ievērots noteikts dienas ritms:: ✓ 7:30-8:20 Ierašanās ✓ 8:30-9:00 Brokastis ✓ 9:00-10:00 Rotaļnodarbības ✓ 10:00-11:30 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā ✓ 11:30-12:00 Pusdienlaiks ✓ 12:00-15:00 Saldo sapnīšu laiks ✓ 15:00-15:30 Ceļamies, klājam gultas un ģērbjamies ✓ 15:30-16:00 Launags ✓ 16:00-17:00 Rotaļnodarbības ✓ 17:30-19:00 Pastaiga, rotaļas un vērojumi ārā

Mans lācis, SIA, Privātais bērnudārzs Teikā

Raunas 64, Rīga LV-1039
attīstošās nodarbības, dejošana, ritmika, strādājam vasarā, vasara, bērnu radoša attīstība, attīstošas spēles

Garāža, restorāns-bārs

Aldaru 10, Rīga LV-1050
Apraksts: Viskija bārs-restorāns "Garāža" ir neparasta vieta mazajā Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt izcilu maltīti, ekskluzīvu Single Malt viskiju piedāvājumu, reibinošus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus. Te ātri vien vari justies kā savējais, gan satiekot draugus pie alus kausa, gan baudot romantiku, gan viesiem izrādot Vecrīgas interesantākās vietas.

Nabīte, kempings

"Nabīte" , Padures pagasts, Kuldīgas nov. LV-3321
Par kempingu:

Plaša, iekopta teritorija (11 ha) gleznainā vietā - Lielā Nabas ezera krastā. Iecienīta vieta ūdens tūristiem ar galapunktu Nabas ezerā, jo tas savienojas ar upi Ventu. Piemērota vieta, lai neaizmirstami pavadītu laiku, atpūstos pie dabas krūts, noorganizētu lielākus, piemēram, korporatīvos pasākumus pat 1000 personām, un mazākus - kāzu svinības vai ģimeņu - svētkus. Piedāvājam pilna servisa pasākuma organizēšanu. Makšķerniekiem ir iespējams noķert lielus lomus, kā arī piedāvājam laivu nomu. Aktivitāšu iespējas ir dažādas: sporta laukumi, bērnu atrakciju laukums, ūdens velosipēdu noma, pirts noma. Uz tikšanos kempingā "Nabīte"!

Bambuss, dāvanu veikals

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Piedāvājumā:: ✓ dāvanas, ✓ suvenīri, ✓ aksesuāri, ✓ bižutērija, ✓ preces tematiskajiem pasākumiem - maskas, spēles u.c. BAMBUSS dāvanu veikals - dāvanas, kas iedvesmo!:

Dāvanu svētkiem meklē pie mums - mīļas un orģinālas dāvanas. Interesantas un kreatīvas dāvanas, draugiem, kolēģiem, kuriem patīk viss neikdieniškais, neparastais. Uzdāvini lieliskas emocijas saviem mīļajiem ar interesantām dāvanām! Joku dāvanas ir labs veids kā papildināt dāvanu gadījumos, kad vēlies uzdāvināt noderīgu dāvanu, piemēram, dāvanu karti, bet vēlies to pasniegt īpašā veidā. Plašs klāsts un labas cenas! 

Atrodamies T/C„Valleta” starp 1-2 stāvu.

AVK Hotel SIA, Atpūtas tūrisma komplekss Drākane

"Drākane" , Vecumnieku pagasts, Bauskas nov. LV-3933
ģimenes svinības, dzimšanas dienas, telpas semināriem, banketiem, viesībām, atpūta ar draugiem, sporta spēles

KasTe, tradicionālās kultūras iniciatīvu centrs

Āraiši , Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4101
Pakalpojumi:: ✓ Meistarklases ✓ Meistari ✓ Pulciņi Pulciņi:: ✓ aušana ✓ keramika ✓ rotu gatavošana ✓ Mūzikas instrumentu un koka darbnīca ✓ Pastalu darināšanas darbnīca ✓ Stikla apgleznošanas darbnīca Apraksts:

Biedrība “Tradicionālās kultūras iniciatīvu centrs “KasTe”” ir ar mērķi izzināt un pētīt latviešu tautas tradīcijas, materiālo un nemateriālo latviešu kultūras mantojumu, kā arī popularizēt to gan Latvijā, gan tālu aiz tās robežām.

Pie mums ir iespējams apgūt kokļu spēli, jostu aušanas pamatus, pastalu izgatavošanu, stikla apgleznošanu, rotu kalšanu, kokļu izgatavošanu un citas noderīgas prasmes. Apmeklētājiem tiek piedāvāta ekskursija seno mūzikas instrumentu pasaulē, kā arī iepazīstinām ar vilnas pārstrādi – no aitas līdz audumam.

Fiziski darbojamies gan Cēsīs, gan Amatas novada Drabešos – Drabešu muižas Amatu mājā – muzicējam, organizējam izstādes, koncertus un festivālus, izglītojam citus pasākumos, semināros, pulciņos un meistarklasēs, kā arī dibinām kultūras sakarus ar citām valstīm.

Pincikājas, pirts un atpūtas vieta

"Pincikājas" , Lejasciema pagasts, Gulbenes nov. LV-4412
Piedāvājam:: ✓ Telpu īre viesībām līdz 30 cilvēkiem ✓ Naktsmītnes – 11 guļvietas ✓ Laivu noma ✓ SUP dēļu noma ✓ Pirts ✓ Ugunskura vieta, ar iespēju vārīt zupu ✓ Telšu vieta ✓ Peldvieta ✓ Bērnu rotaļu laukums ✓ Kubuls

Sintija, ziedu salons

Skolas 26, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Apraksts:

Ziedos slēpjas milzīgs dabas skaistums un enerģija. Tie apbur un padara gaišāku cilvēku ikdienu. Tie pauž sajūtas un mīlestību, ko noklusē vārdi. Atklājiet dāvāšanas prieku un pārsteidziet cilvēkus sev blakus ar mūsu ziedu piegādi vai arī skaistākajā jūsu dzīves brīdī mūsu floristes izveidos pušķus, noformēs pasākumu norises vietas atbilstoši pēdējām modes tendencēm.

Dižāpas, SIA, Kempings

"Dižāpas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Apraksts: "Dižāpas" kempings atrodas Usmas ezera austrumu krastā. Klusa, gleznaina atpūtas vieta ar lielisku peldvietu, īpaši bērniem. Iespēja makšķerēt gan ezerā, gan upītē. Nopērties vienīgajā čigānu pirtī Latvijā. Laivu īre, katamarāni, gokarti. Telšu vietas neierobežotam apmeklētāju skaitam. Ugunskura un piknika vietas. Iespēja rīkot sporta spēles un korporatīvos pasākumus.

SmartCoffee Serviss, SIA

"Siljēkas 1" , Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2150
Apraksts: Kafijas automātu apkope, remonts, noma un tirdzniecība. Izbraukuma tirdzniecība. Kafijas auto pārbūve.

Gaisma, suvenīri, grāmatnīca Ventspilī

Jūras 10, Ventspils, LV-3601
Apraksts: Grāmatas, grāmatu, kancelejas preču tirdzniecība Ventspilī. Suvenīri, lina izstrādājumi.